Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Νατασα :oops::oops::oops::oops:

Μα αφου εσυ επεμενες να φαω!!!! =))=))=))

Παντως το εχω αυτο...Οταν διαλεγω γλυκα για επισκεψη θελω να μ'αρεσουν!!!

Σαν να τα προοριζω για μενα! :mrgreen:

Αλλα στο χωριο μου( :lol: ) οταν πας επισκεψη δε σε κερνανε απο τα

γλυκα που πας αλλα εχουν αλλα να σε κερασουν! :-w:-w:-w:-w Τα δικα σας που ηταν να τα φαω??? :lol::lol:

Α το σωστο να λεγεται!!!!Ετσι ειναι. :lol::lol::lol:

Δηλαδη ουτε ενα φονταν δε ειχε να σε κερασει;;;Τσ τσ τσ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λες να μας λεει ψεματα οτι κανει γλυκα και λουκουμαδες μονη της ;;;;; (-|(-|(-|

=))=))=))=))=))=))=))=))

Συμπεθερουλα Νατασα εννοειται πως θα στειλω μηνυματακι.Χθες καλε ημουν στο κομμωτηριο.

Α, η διαστολη μπορει να ειναι 2 αλλα το μαλλι μαλλι!!!!!! :lol::lol::lol:

Μετα γυρισα σπιτι και ειχαμε κοσμο.Τι πρωτοτυπο!!!!! :D

Και μετα κοιμηθηκα!!!!!!

Συμπεθερουλα Μητσακι φυσικα και θα δεχομαι επισκεψεις στο μαιευτηριο!!! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Αν μπορειτε να ερθετε θα χαρω πολυ.Ε παρεα θα θελω και εγω!!!!!

Αργυρουλα καλημερα!!!! :x:x

Αναστασια μου μια πρωτη αποψη την εχω βγαλει για τα κοριτσια αλλα αμα δε γνωρισεις και τον αλλον απο κοντα ,να πεις και 2 κουβεντες πως να βγαλεις αποψη;;;Εδω με τους φιλους σου που τους ξερεις τοσα χρονια και δε βγαζεις ακρη. [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif]

Επισης πολυ σπανια επηρρεαζομαι απο γνωμες των αλλων.Εκτος και αν μου πουνε σημεια και τερατα.

Αλλα εδω αυτο δεν εχει γινει ποτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!! Καλε ποσα γραψατε κ αλλαξατε κ τρενακι!!! δεν σας προλαβαινω!

Χαιρετω ολες, ευχομαι περαστικα κ επειδη ηαν κ ονομαστικες γιορτες που ως συνηθως δεν τις πηρα ειδηση στελνω κ τα χρονια πολλα στην Αννα της Αναστασιας!!

Ερη καλα να περασατε!! Μακαρι αν ερχομασταν! Αλλα κ κοντα να ηταν, δεν γινεται αφου εχει κρυωσει ο μικρος κ θα κολλησουμε κ τα υπολοιπα!

Δεν μπορω να σχολιασω βρε κοριτσια ειπατε πολλα κ δεν τα θυμαμαι!!

Εμεις ειμαστε κρυωμενοι (πρωτα εγω κ κολλησα τον Σεμπ, πω πω μυξα :? ) αλλα δεν μας χαλαει! Περιμενω τον πατερα μου να μας φερει το δεντρο..Πηγα χτες στα τζαμπο κ αντι για μπαλες (εχω κ τις περσινες) αγορασα πανινα κουκλακια (ταρανδους, αγιους βασιληδες, χιονανθρωπο κλπ)κ θα γινει πολυ μπεμπε! Τελειο!!

Σημερα θα παμε να αγορασουμε κ τα ρουχα για το Saas Fee..δεν θα παρω εξοπλισμο για σκι βεβαια απλα ζεστα ρουχα κ σκουφια για τον Σεμπ κ μενα (ο δανος ας παγωσει χα χαχα..πλακα κανω!! αυτος εχεις ρουχα, πηγαινε καθε χρονο για σκι)..

Αχ θελω να του παρω κ δωρο,εχε γεννεθλια 18 δεκεμβριου...ψωνιζει ρουχα απο 3 συγκεκριμενες μαρκες, αρα δεν εχω πολλες επιλογες...

Σασ αφηνω να παιξω με το βικινγκ! ουρλιαζει!

Μαρια Ιωαννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την κορουλα σου!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Να τη χαιρεστε!!!Παντα να ειναι καλα και να βρει εναν αντρα σαν το μπαμπα της!!!! :D:D:D:D

Καλε ασε τα παιδια να αντιγραψουν και τπτ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

μαρια να χιαρεσαι τη κορουλα σου!!!!!!!!!!!!το ξεχασα καλε :oops:

γεια σου ρε παναγιωτα με τα θυμητικα σου :lol::lol::lol:

σημερα ηρθα με ταξι :twisted: δε επερνε μπρος το αμαξι..\ηθελε μπαταρια...

παναγιωτα εχεις πονακια???????????

σισσιω τελικα τι ωρα κοιμηθηκες? :lol:

Καλημερα Θουλι μου!!!!

Μπαααααααα τιποτα δεν εχω!!!!Απορω που εχω και διαστολη.Μονο ενα βαρος νοιωθω χαμηλα!!!!Μαλλον θα ειμαι ετσι για πολλες μερες!!!! :D:D:D:D

Καλημερα!!!!

παναγιωτα ακομα δε γεννησεσ βρε;;;;

Τι κανετες;;;;

ακου χιονι στην Αθηνα και εδω οχι..φτου σας ρε

Ρε κοριτσια..η Σαυρογιωτα που ειναι;;;; χαθηκε...μονο εμενα μου λειπει καλε;;;

Βενη μου χιλια συγνωμη που δεν θα τα καταφερουμε αυριο...δεν το ρισκαρω να σας κολλισω..

ηθελα ομως πολυ να ερθω να δοκιμασω λιγα απο τα μεζεδακια που θα φτιαξεις...χρυσοχερα μου!!!!

εγω ΟΚ..ο Χριστοφορος καλα..δεν εχει πυρετο

Ευτυχως δενε χει ουτε ουρολοιμοξη ουτε μικροβιακη αμυγδαλυτιδα οποτε δεν θα παρει αντιβιωση.

Ειμαστε μονο με αντιπυρετικο φυσιολογικο ορο πορτοκαλαδες σουπιτσες κλπ και παρακολουθουμε...

Το βραδυ τον εκανα χλιαρο ντουζακι και υδρωσε πολυ και επεσε ο πηρετος χωρις φαρμακο. Δεν ξαναεκανε το βραδυ και σημερα ξυπνησε απυρετος.

Μακαρι να συνεχιστει ετσι

Αναστασια εγω κρινω και μονη μου...

ΠΜ αν εσυ αντιπαθεις τη Νατασα- λοβι- λεμε τωρα- και την κακολογεις συνεχεια...εγω θα σεβαστω την αποψη σου..αλλα θα εξακολουθω να τη συμπαθω γιατι εμενα πχ δε μου εχει δοσει δειγματα γραφης...

Τωρα το τι μυγα πιανει μεριεκς δεν ξερω..ορμονες...αγαμια...τι να σου πω πουλακι μου..αβυσσος

Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε

Καλημερα Θουλι μου!!!!

Μπαααααααα τιποτα δεν εχω!!!!Απορω που εχω και διαστολη.Μονο ενα βαρος νοιωθω χαμηλα!!!!Μαλλον θα ειμαι ετσι για πολλες μερες!!!! :D:D:D:D

Παναγιώτα στο 2ο δεν έχεις πολύ πόνο!!!!

εγώ με 8 διαστολή πήγα στο νοσοκομείο και δεν πονούσα ιδιαίτερα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τι κανετε?

εμεις απο χθες δεν εχουμε κανει πυρετο!

θα δουμε πως θα παει σημερα!

χθες κοιμηθηκε ολο το βραδυ!

γκρρρρρρ

και εγω στη δουλεια....

παρακολουθουσα Νικολουλη και κολλησα!

το πρωι που επεστρεφα σπιτι τα αυτοκινητα και τα μπαλκονια ειχαν χιονι!

στη δουλεια τιποτα.....αλλα εκει ουτε ηλιος δεν περνα!

χυινιζει απο το πρωι....να μην το στρωσει το βραδυ γιατι θα εγκλοβιστω εκει!

Θουλη σημερα ο γαμος?

Αναστασια.....δεν εισαι εσυ κακη νυφη αλλα περιεργα τα πεθερικα

το ιδιο και της Μαριας..... :D:D:D:D:D:D:D

χρονια πολλα στην κορη σου!

Παναγιωτα κρατας ακομα?

Argi δεν εχετε χιονι?

Χρυσα ειδες που σου ειπα ουι μπορει και να μην ξανακανει?

αααααα και οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω....

ερη χιλια συγνωμη και παλι που δεν καταφεραμε να ερθουμε στο παρτυ!

καλα να περασετε!

Αφριδιτη στην αγκαλια της μανουλας νοιωθει ασφαλεια ο μικρος!

Μπεμπουλης -Γωγω- Νατασα τι κανετε?

Φραν καλο στολισμα....

αν ξεχασα καμια τα φιλια μου!

καλημέρα κορτσούδια μου.

Παναγιώτα και γω ήμουν έτσι στον Νίκο. Με διαστολή πόσες μέρες και νόμιζα ότι θα ανοίξω τα πόδια και θα φύγει. Μια μέρα πριν γεννήσω όμως το κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα γιατί το ένιωθα ακόμα πιο έντονα. Ντύσου καλά και ξεκίνα το περπάτημα (δλδ τις βόλτες στις βιτρίνες χχχ)

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια. Τι είναι τούτο καλέ??

Εγώ ακόμα με mayday ειμαι. 6 μέρες ρε κορίτσια...Από τον πολύ λαπά μου φαίνεται όπου να ναι θα μιλάω κινέζικα. Με το που κρυώνουν λιγο τα πόδια μου τσουυυπ τουαλέτα. Φοβάμαι να ξετσουμίσω μη μου ρθει στη μέση του δρόμου :twisted::twisted: Η μικρή στην κοιλιά τα χει δει όλα από τα σούρτα φέρτα. :oops:

Νατάσα-λοβι θα πας σήμερα στο ντοκυμαντέρ του birth choices?? Λέω να τολμήσω να πάω θεσσαλονικη σήμερα και να πάω.

Θου θες σπρώξιμο? Καλά που είπες αυτό για το αμάξι και πρέπει να πάω μέχρι τον αδελφούλη μου να μου αλλάξει τα λάδια. Να σε παρακαλάει ο μηχανικός να πας να κάνεις service το αμάξι σου. Καλοοοοο

παπακι ακομα ρε?????????//πω πωωωωω..φρικη ε?

καλε αν σε πιασει κοψιμο στο δρομο τι θα κανεις??????????

βενετια ετημη η τουρτα?????????

σες τελεια..αντε μπραβο..απυρετος να μεινει..

τη γιωτα κ γω τη εψαχνα κυρα χρυσογκαστρουλα :lol::lol:

βικυ ναι σημερα ο γαμος..το μαλλι το κανα μπουκλες..φτου μουυυ :lol::lol::lol:

σημερα δε δουλευεις? :roll:

παπακι ακομα ρε?????????//πω πωωωωω..φρικη ε?

καλε αν σε πιασει κοψιμο στο δρομο τι θα κανεις??????????

Το σκέφτηκα...Πρέπει να κρατάω τα πόδια μου ζεστά γιατί με το που κρυώσουν λίγο με πιάνει. Σαν εσκιμώος θα πρεπει να ντυθώ. Δε το χω ξαναζησει αυτό το πράμα. Παρόλα αυτά το κιλάκι μου το τσίμπησα!!! Αυτό πάλι πως γίνεται?????????? [smilie=dontknow.gif]

καλημερα!!

καλα δεν παιζεστε...ειχα να μπω απο εχθεςτο μεσημερακι και οχι μονο εγινε νεο τρρενακι γραωατε και 10 σελιδες,....!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

παναγιωτα να χαιρεσαι τον νικολακη!!! και του χρονου με υγεια!!!

αναστασια να χαιρεσαι την αννυ!! καιτου χρονου με υγεια!!!

καλα τωρα μας θυμηθηκες θα μου πειτε :oops::oops::oops::oops:

αλλα δεν προλαβαινα να γραψω ολη την βδομαδα τρεχω.. :?

ξεκινησαμε και την τουρτα εχθες μεχρι τις 1 φτιαχναμε γραμματακια κτλ.. :shock:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-12 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ!!! :):):):):):)

αντε να δουλεψω τωρα γιατι εχω ενα σωρο...και ελπιζω να ξαναμπω συντομα!!! :):)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!! Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΩ ΜΑ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! ΦΙΛΙΑ!

Χρύσα κ Μάρθα φιλιά

Μαρία χρόνια πολλά να χαίρεσαι την κοπελάρα σου [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion5.gif] ....και αύριο έχει η μικρούλα η Φαιδρούλα? πώς τα καταφέρατε έτσι ωραία?!!!

Αργυρουλα!! εγω εδω ειμαι!! Ο Σεμπ κοιμαται (με βουλωμενη μυτη, ριχνει ενα ροχαλητο!!! :lol: )

κ εγω φτιαχνω τη δανεζικη πουτιγκα ρυζιου με κερασι...Ειναι το τυπικο δανεζικο γλυκο των Χριστουγεννων..να δουμε τι θα βγει!! Θα φτιαξω κ το κρασι σε λιγο...αχ νοικοκυρουλα εγινα!!!

Ααα στολισαμε το δεντρο!! πολυ ωραιο..Ο Σεμπ οποιος μπει σπιτι τον παιρνει απο το χερι κ λεει δεντο δεντο...κ οταν τον ρωτανε ποιανου ειναι το δεντρο δειχνει τον εαυτο του! Εβαλε κ τα παιχνιδια του στα κλαδια! Το στολισε κανονικα :lol::lol: ..Δεν το πειραζει παντως απλα επειδη εχουμε βαλει πολλα κουκλακια παει και τα πιανει, τα φιλαει, τα χαιδευει!!!

κρυώνω!!!!

Περναω την ωρα μου προσπαθωντας να αναψω το τζάκι!!!! :twisted::twisted::twisted:

Εκανε πολυ κρύο το πρωί, παρολα αυτα ομως πηγαμε στο Κερατσίνι στα γενεθλια του Κωστα και περασαμε πολυ ωραία. Τοσο ωραία που όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε η μικρή δεν ηθελε και έκλαιγε!

Έρη μου έκανε τρελή εντυπωση πώς σε συμπαθησε η μικρή μου με το που σε είδε! Συνήθως ειναι ντροπαλη και δεν πλησιαζει άνθρωπο!!

Θούλη 12 χρόνια δουλεύω στη δουλειά μου! Ε του κυρίου πουστη που λένε, αν δεν είχα μάθει το ποιηματάκι μου! :lol::lol:

Χθες το βραδυ τελικά δεν κοιμήθηκα... μάλλον λαγοκοιμήθηκα! :oops::oops::oops:

Σισσιώ τί ώρα κοιμήθηκες τελικά;;;

Γιώτα ποτε θα ανεβείτε;;; Θα ρθειτε και οι 3;;;

Θου καλά να περάσετε στο γάμο!!!

Έρη τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Περιμένουμε λεπτομέρειες!!!

Μαρία ακόμη;; Περαστκά ρε συ...

Εγώ στην προβολή δε θα πάω...

Παναγιώτα ανησύχησα...

Είπα θα γέννησε αυτή και δε μου είπε τίποτα.

Φρανίτα ο Σεμπ μιλάει;;

Χρύσα ταλαιπωρείται το ζουζούνι...

Άντε περαστικά σας!!!

Βίκυ βραδινή και σήμερα;;;

Αφροδίτη εσείς πήγατε στο πάρτυ;

Ααααα Μαρία να χαιρεσαι την Ιωάννα σου! Πολύχρονη και γερή!Θα κόψετε και στο σπίτι τούρτα;;;

Argi η Φαίδρα έχει το Μάρτιο γεννέθλια...

Πως σου ήρθε καλέ;;

Η Ειρήνη έφαγε για μεσημέρι 3 κουτάλες ρεβύθια και μια φετάρα ψωμί!!!

Τη φοβήθηκε το μάτι μου... :lol::lol::lol::lol:

Έχω την εντύπωση ότι η Μαρία έγραψε ότι η Φαίδρα έχει αύριο γενέθλια!!!!

τόσο λάθος διάβασα? γιατί μου έκανε και εντύπωση!!!!

ρε συ μπας και έχει η Μαρία?!!! :?:?:?

Φρανίτα τι κρασί κάνεις? το Glühwein? το έχουν και στη Δανία αυτό? για πες συνταγή!!! όχι ότι θα την κάνω, γιατί αν την κάνω θα πέσει πολύ κριτική και δεν γουστάρω!!!! :evil:

Κορίτσια κάντε ένα ρεζουμέ! Τι έχω χάσει; Παναγιώτα και Λοβιε, πλησιάζουν οι μέρες σας! Με το καλό!

Εγώ εχω πολλά πολλά νέα.

1. Η Ιλιάνα είναι 5640γρ και 57εκ. Αύριο σαραντίζουμε.

2. Η Ιλιάνα δεν κοιμάται τη νύχτα. Κοιμάμαι συνολικά 4 ώρες τη μέρα, μαζί με τα μισάωρα. Τα έχω παίξει και κλαίω συνέχεια. Τη μερα το πουλάκι μου δεν ξυπνάει, αλλά κοιμάται βαθιά όταν πρέπει να πάρω τις μικρές. Δεν υπάρχω....

3. Η Ναταλία κόλλησε ανεμοβλογιά. Κουλό και άσχετο!!!! Ευτυχώς η Δανάη έχει κάνει το εμβόλιο. Φοβάμαι για την Ιλιάνα.

4. Η κοπέλα που θα ερχόταν για να βοηθήσει ήταν σκέτη αποτυχία, πράγμα που μου πρόσθεσε άγχος και κατέρρευσα. Μας πούλησε στο τέλος.

5. Η γιαγιά του άντρα μου πέθανε χτες και η Ναταλία ζήτησε να την κάνουμε wiederbauen, όπως μου είπε. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να την ξαναχτίσουμε!!! Μα πως πέθανε αφού δεν ήταν ακόμα 100 χρονών;;;;

Καμιά νέα εγκυούλα;

Σας χαιρετώ!

Δεν κοιμήθηκα το βράδυ Νατάσα μου.

Είχα τρελό εκνευρισμο, εγώ δεν πίνω καφε γενικά. Δε ξέρω τί με έπιασε... Ή μάλλον ξέρω! Λαιμαργία με έπιασε και έκανα βούτες τα κουλουράκια! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αθηνά, κουράγιο μάνα!! Πάντως να ξέρεις σε θαυμάζω! :oops:

Η αδερφή μου πριν απο λίγο πήρε το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη! Φοβάμαι λίγο...

Koριτσάρες μου καλησπέρα! :D

Ζαλίστηκα να σας διαβάσω, για μια ακόμα φορά, αλλά τα κατάφερα! :lol: Τώρα βέβαια, δε θυμάμαι τίποτα, μη τα θέλω κι όλα δικά μου! :lol:

Το χιόνι είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! Το έχει στρώσει (όχι τρελά, αλλά στα αυτοκίνητα, τα δέντρα κλπ!) και βγήκαμε με τη μικρή για χιονοπόλεμο! (Πότε θα μας ξαναδωθεί η ευκαιρία;):? Έριξε τρελό γέλιο το ζουζουνάκι μου!!! :D

Θουλάκι μου, χθες έκανα τον προγεννητικό έλεγχο (αυτό είναι το κατεβατό με το τοξόπλασμα, ερυθρά, μυκόπλασμα κλπ;) και ναι, είμαι αυτό που είπε το Νατασάκι... Βλέπω βελόνα και λιποθυμάω!!!! :oops::oops: Άντε να δούμε πως θα βγει κι αυτή η εγκυμοσύνη κι ο τοκετός.... :shock:

ΜαρίαΙωάννα, χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου, να ζήσει, να τα εκατοστήσει, να 'ναι πάντα γερό, να το χαίρεστε και να το καμαρώνετε!!!

Έρη μου, χρόνια πολλά και για τον Κώστα (γι' αύριο;) κι εύχομαι να περάσατε ΤΕΛΕΙΑ στο πάρτυ σας. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να έρθουμε!

Συμπεθερούλα μου, αν είσαι στο ΜΗΤΕΡΑ και τα καταφέρουμε, θα χαρώ πάρα πολύ να σε επισκεφθώ και να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά!!!! :D

Αργυρούλα, πραγματικά... ΤΟΣΟ παρήγορο αυτό που είπες για τον 2ο τοκετό... 8 διαστολή και δεν πόναγες πολύ;;;; :shock: Πλάκα κάνεις; Ο πρώτος τοκετός σου πως ήταν, για να καταλάβω με τι μέτρα να συγκρίνω; :lol:

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!!

Σας φιλώ όλες και τρέχω να προλάβω σουπερ-μαρκετ κλπ!!!!!!!!!

μαρια να χαιρεσαι την Ιωαννα σου..πωπω η γαηδουρα σε ξεχασα!!!

Αθηνα οπως ειπε και η Σισσω...μανα κουραγιο!!!

Αλλη κοπελα παιζει να βρειτε;;;;

νατασα σοβαρα το εφαγε ολο αυτο..πωπω..μπραβο ρε την Ειρινη..ο Χριστοφορος λογο λαιμου δεν τρωει παρα μονο λιγο...δεν πειραζει δενε χει αναγκη αυτος

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...