Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

σισσιω τη δουλεια κανειις???????? :oops:

Θουλάκι και Νατασσούλα δουλεύω στο Υπ. Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων στη Γενικη Γραμματεία Δημοσίων Έργων και είμαι σε μια διευθυνση που ανήκει στη Γραμματεία Διοίκησης και Προγράμματος και ασχολείται με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το ΠΔΕ των Δημόσιων Έργων είναι το μεγαλύτερο όλης της Δημόσιας Διοίκησης και πληρώνει όλα τα έργα που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, συγκοινωνιακα, υδραυλικα, εγγειοβελτιωτικα, φυσικών καταστροφών, σχολεία, νοσοκομεία και ό,τι έχει να κανει τέλος πάντων με υποδομές.

Εγώ έχω αναλάβει την οικονομική επίβλεψη των σχολείων και των νοσοκομείων της Ελλάδας, ασχολούμαι με τη χρηματοδοτική ροή των έργων, τις Εντάξεις έργων στο Πρόγραμμα, τις προτάσεις τροποποίησης των στοιχείων των έργων καί άλλα τέτοια βαρετα.

Αυτό όμως που με χαλάει περισσότερο είναι οτι έχουμε στενή συνεργασία με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία και αυτό μόνο αρνητικά μπορέι να έχει για έναν υπάλληλο. :roll::shock::roll:

Πολλά σα είπα ε; :oops::oops::oops::oops: Φαντάζομαι οτι περιμένατε λιγότερα... :oops::oops:

Τώρα τα έγραψα! Δεν τα σβήνω! :lol::lol:

ΚΡΥΩΝΩ και μ'αρέσει! :shock::shock::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχαχαχα ωστε τελικα αναστασι εισαι φαγανη ε??? :lol::lol::lol::lol::lol:

τι παστακια πηρες? τι γλυκα σαρεσουν???

εγω εχω την αποψη μου για την καθεμια, και να μου πεις εσυ πχ οτι η ταδε σου ειπε αυτο κ αυτο και σε προσεβαλε κλπ κλπ εγω γνωμη δεν αλλαζω..γενικα δεν αλλαζω γνωμη ευκολα για τους αλλους. κρινω παντα με βαση το πως φερονται σε μενα κ οχι με βαση αυτα που ακουω απο τον ενα κ τον αλλο

αλλα μην ξεχνας οτι απο ενα φορουμ πολλες παρεξηγησεις μπορουν να δημιουργηθουν επειδη ειναι γραπτος λογος!

εμενα να δεις τι μυγες με τσιμπανε!!! :lol::lol::lol::lol:

ευη περαστικα στη μικρη!! πως τα παει με τον μικρουλη??

κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψιλοαγχωνομαι αλλα αυτο το μηνα καμια σχεση με τους προηγουμενους!!

ξερω οτι οταν χαλαρωσω θα ερθει το μπεμπε!!

οποτε προσπαθω να ειμαι πιο φεεεεεεεεετα!!

αχ αφρο κ εγω οταν ημουν εγκυος με ενοχλουσαν ετσι τα δοντια μου!! αρκετες φορες!!

κ τα ουλα μου με πονουσαν τρομερα! γινονται πιο ευαιστθητα στην εγκυμοσυνη!!

αχ εμεις φαγαμε κοτοπουλακι!! μιαμ μιαμ!!

re sissiw kathe fora pou se rwtane OLO auto les :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

les auto na einai lena kaina mhn ta dakonw ? thimame ligo oti kai ston manwlh piga odontiatro kai de brike tipota :roll:

lena FETA!!! oses bgiastikame piasame agori :lol: mhn biazese mipos kai petixeis esu koritsi :lol::lol::lol::lol:

εγω παντως τα δαγκωνα, δεν το αντεχα!!!

αλλα ειχα προβλημα με τα δοντια μου, ματωναν συνεχεια, με το παραμικρο!

κ σαπισε στα καλα καθουμενα κ ενας φρονιμιτης και ειχα κανει κ εξαγωγη :?:?

ο οδοντιατρος μετα το γυναικολογο μου ηταν ο καλυτερος μου φιλος στην εγκυμοσυνη μου :lol:

ta megala pneumata sinantiounte :lol::lol::lol::lol:

Άφρο τί εννοείς?!?!?! Οτι εγώ είμαι μικρό πνεύμα;;;; :shock::shock::shock:

Καλά δε θα σε δω αυριο! Τριχα τρίχα θα μαλλιοτραβηχτούμε!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Επειδη το μάμμυ για μένα είναι πλεόν αυτό το τόπικ (τί να κάνω σας έχω συμπάθειες!! Δε γλιτώνετε με τίποτα :oops::oops: ) έχω χάσει επαφή με την κοινότητα γενικά, όμως αν συμβαίνει αυτό είναι εντελώς για γέλια!! Και θέλω να δω πραγματικά πως θα συμβουλέψουν αυτες οι μανούλες τα παιδιά τους στο δημοτικό, όταν πεί πχ η Ελενίτσα: "μαμα η μαρία στο σχολείο δε με παίζει και δεν αφήνει ούτε τη Γεωργία"!! :shock::shock::shock:

Δε θα έπαιρνα με ΤΙΠΟΤΑ μέρος σε τέτοιο παιχνιδάκι! Ίσως επειδη... μεγάλωσα. :o:o:o

Πάντως η αποψη μου εξακολουθεί να είναι η προαναφερθείσα.

kalinixta lena kai sissiw .....aurio tha parw kai ta gantia tou box mazi mou :lol::lol::lol::lol:

Και πολύ καλά θα κάνεις!! :lol::lol::lol::lol:

Αμ τί νόμιζες οτι κάνω στο Υπουργείο όλη μέρα;! Το έχω μάθει καλα το ποίημα για να φαίνεται οτι δουλεύουμε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε,τι ειστε εσεις????????ουτε μια απαντηση δε προλαβα να γραψω στο Ν24!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακια σας στελνω!!!!!! :D:D:D επιτελους κρυωσε ο καιρος!!!!!!!!! ;) μονο 8 ιανουαριου ελπιζω να ειναι καλος,να μην τον δαγκωσουμε.... :?:?:?

καλημερα!!!

αχ κοριτσια ειχαμε μια υπεροχη νυχτα!!! ο μικρος κοιμηθηκε στο κρεβατακι του χωρις νιαουρητα χωρις τιποτα!! ειναι πολυ καλυτερα!!

ο καημενος εχει μαθει κ τις εισπνοες και μου φερνει τη μασκα κ το αερολιν και καθεται κ του τα βαζω :lol::lol::lol::lol::lol:

ααααααααααααααα κ εγω θελω χιονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω εχει ηλιο!!!! λαμπερο!!

λενα καλημερα .

εδω εχει χιονοθυελλα !!!!

φυσαει τρομερα και χιονιζει κανει και ενα ψωφοκρυο !!!!

ο μικροσ ηρθε χθεσ στο κρεβατι μου γιατι φυσουσε και ακουγοταν η τεντα και φοβοταν .....κολλημενοσ πανω μου κοιμηθηκε ....ξυπνησαμε και πολυ νωρις για τον ιδιο λογο .

αντε να δουμε πως θα παμε στον παιδοτοπο σημερα στο παρτυ τησ ερις.....

ελα ρε αφροδιτη!!!!! παναγια μου!!!

αχ θελω κ εγω χιονι!!!!!!!!!!!!!!!!!

ερη μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου!

θα κρυωσετε λιγο ειναι η αληθεια.. αλλα ολα θα πανε καλα!!!

θα σβησει τα κερακια του το μαναρι σου με τους φιλους του!!

Αχ τι να κάνω, να το ακυρώσω? Εδώ ούτε η Βικυ δεν θα έρθει που μένει στο Πέραμα...

Καλα για μας δεν θα ηταν προβλημα Αφροδίτη γιατι κατευθείαν στο αυτοκινητο θα μπούμε και θα κατεβουμε κατευθείαν στον παιδότοπο αλλα φοβάμαι.. ΜΑ ΤΙ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ :(:(:(:(:(:(:(

Ελα Αφροδίτη, με πηραν ήδη μερικοί , εντάξει θα πάμε, με το αυτοκινητο μια χαρα, θα μας παει ο Βαγγελης για να κατεβουμε εμεις με τα μωρά και να μπούμε κατευθείαν και μετά θα πάει να πάρει την τούρτα και όποιος άλλος ειναι.

Τι να κάνουμε δεν πειράζει..

10.30 , 11 παρα θα έρθουμε να σας πάρουμε Αφρο!!!

τοσο χαλια ειναι κατω ο καιρος????????εδω ψωφο λεμε..εχουμε κ γαμο το απογευμα..

σισσιω ποσες δορες εγραψες το κειμενο για να μαθεις που δουλευεις? :lol::lol::lol::lol:

καλα να περασετε ερη κ λοιπες...

Καλημερα!!!

Καλε χιονιζει!!!! :shock::shock::shock::shock:

Βεβαια η Αργυρουλα θα μας κοροιδευε που δε μπορουμε να κυκλοφορησουμε αλλα αμα βλεπεις χιονι 1 φορα στα 3 χρονια ε σου φαινεται καπως!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ερη μου καλα να περασετε.Μην αγχωνεσαι.Ενας φιλος μετεωρολογος που μας ειχε πει οτι θα χιονισει μας ειπε τωρα οτι το μεσημερι θα σταμαστησει.Δε θα το στρώσει. ;)

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!!

Καλημέρα σας,....

συμπεθέρα καλά να περάσετε στο παρτάκι, φιλάκια στον γαμπρούλη μου, θα σου ευχηθώ αύριο όμως!!!

άντε να ξεφαντώσετε!!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Καλε χιονιζει!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Βεβαια η Αργυρουλα θα μας κοροιδευε που δε μπορουμε να κυκλοφορησουμε αλλα αμα βλεπεις χιονι 1 φορα στα 3 χρονια ε σου φαινεται καπως!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: !!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σιγά μην δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε!!!! :lol::lol::lol:

εμείς δεν έχουμε ίχνος χιονιού, το έλιωσε όλο χθες!!! :( ...από βδομάδα πάλι, είπαν!!!!

συμπεθέρα ο καιρός είναι πρόβα Τορόντου?!!!! :?

πάω να διαβάσω και εγώ τα υπόλοιπα πριν κάνω το πρωινό μας!!!! :roll::roll::roll::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...