Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ????

Recommended Posts

κοριτσια μου διαβαζω τα ποστ σας και δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα θα συμφωνησω πως ειναι τελικα στο παιδι...

εχω φιλες μου που τα μωρα τους κοιμουνται 12 ωρα συνεχομανα το βραδυ και αν δεν τα ξυπναγανα αυτες να φανε δε θα ξυπνουσαν καθολου...

εμενα ο μικρος θηλαζε αποκλειτικα 6 μηνες...μετα εδωσα ξενο ...ο υπνος του ειναι ακανονιστος ακομα...τις τελευταιες μερες παει λιγο να στρωσει.φτου φτου!

εγω πιστευω παιζει ρολο και ο θηλασμος ετσι εμαθε το παιδι να ξυπναει καθε τρεις και λιγο μεχρι 6 μηνων μετα αντε να το αλλαξει αυτο...θελει υπομονη...

οσο για το βιβλιο ειμαι και γω τξς αποψης πως θα πρπει να εφραρμοζεται σε παιδακια που μπορεις να συνεννοηθεις λιγο λεκτικα(δεν θα αφηνα ετσι ενα μωρο να κλαει με τιποτα) αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια...και εγω ελεγα πως ειμαι η μονη που τα τραβαω... :lol::lol::lol: οντως δεν παλευεται το ξενυχτι....κλαιω απο την αυπνια...νιωθω αδυναμη...αχχχ....εμενα ειναι 37 ημερων ακομα..εχω μελλον...

....το βραδυ κοιμομαστε αγκαλια ετσι μονο κοιμαται κανα 2ωρο..φανταστειτε να τον αφησω και στην κουνια του...καλε ανοιγει τα ματια του να με βλεπει..και αν σηκωθω και φυγω με περνει χαμπαρι και κλαει...τοσο μικρο και καταλαβαινει....αχχχχ θελω να κοιμηθωωωωωωωωωω εστω ενα 3ωρο...

ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥΛΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΠΙΛΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΩ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. :cry::cry:

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΒΡΑΔΥ?

Bre koritsia...Να σας ρωτησω κατι???

Οταν ξενυχτουσατε στα μπαρακια/μπουζουκια/κλαμπακια

σερι 5 νυχτες(μην μου πειτε πως δεν το εχετε κανει ποτε)

κ μετα ισως πηγαινατε στη δουλεια ή στη σχολη σας...

Σας κακοφαινοταν τοσο πολυ???

Τοτε απο που αντλουσατε δυναμη??? :shock:

Βρειτε τη δυναμη κ απολαυστε το θαυμα.

Αλλες παρακαλαν να γινουν μανες κ ας μην ξανακοιμηθουν ποτε.

Τι λαχταρα ειναι αυτη να "μπουν σε προγραμμα"???

Μωρα ειναι κ μαλιστα νεογεννητα...

Οκ...Να τα λεμε μεταξυ μας να παρηγοριομαστε αλλα

οχι κ ετσι.... :cry:

καλημερα...

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη ....

anastacia ...

Ανηκω στην κατηγορια των γυναικων που δυσκολευτηκαν να αποκτησουν και να γεννησουν ενα παιδι οποτε ξερω πως ειναι να παρακαλας το θεο για ενα παιδι και να μην ερχεται(εσυ το γνωριζεις?), Σιγουρα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στον υπνο και στο παιδι μου το παιδι μου θα διαλεγα αν ειναι δυνατον! ...

επισης εδω δεν ειναι ΜΟΝΟ site για οσες δεν μπορουνε να γινουν μανες ..

πιστευω οτι ο σκοπος αυτου του site ειναι ΚΑΙ να γραφουμε τα οποιαδηποτε προβληματα αντιμετωπιζουμε με τα νεογεννητα μωρα μας που για καποιους απο οτι φενεται ισως ειναι παραλογα και γελοια ωστοσο δεν σημαινει οτι για μερικες κοπελες δεν συνεχιζουν να ειναι προβλημα ..

Προσωπικα σερι 5 βραδυα δεν καταφερα ποτε να ξενυχτησω ...ποσο ακομα 3 μηνες!!!

Δεν θεωρω πως ειμαι ανθρωπος που περναει ευκολα την καθε δυσκολια στην ζωη του ..

ουτε ομως δραματοποιω καταστασεις ...

το τι περναει καθε μανα για να μεγαλωσει το παιδι της το γνωριζει μονο η ιδια ,κανεις αλλος οποτε καλο ειναι να μην κρινουμε την καθε κοπελα μεσα απο ενα απλο μηνυμα ποσο ακομα οταν δεν γνωριζουμε τι περασε για να αποκτησει αυτο το παιδι ...

Επισης δεν γνωριζα μεχρι σημερα πως ειναι αχαριστια να ζηταει μια μανα να κοιμηθει ενα 3ωρο την ημερα για να μπορεσει να σταθει ορθια και να μην πεσει κατω απο κουραση....ελεος!!!!

κλεινοντας αυτο το θεμα ....

Εγραψα καποια πραγματα χαριτολογοντας επειδη αυτο το θεμα ειναι για γελια και για κλαματα κι αυτο το γνωριζουν καλα οσες κοπελες ξενυχτανε για πολλους μηνες..

αν μπορουμε να ξεχωρισουμε την πλακα απο την ορθοτητα ορισμενων καταστασεων καλως...

αν οχι ..προσεχουμε καλυτερα τι γραφουμε...

καλημερα κοριτσια...και εγω ελεγα πως ειμαι η μονη που τα τραβαω... :lol::lol::lol: οντως δεν παλευεται το ξενυχτι....κλαιω απο την αυπνια...νιωθω αδυναμη...αχχχ....εμενα ειναι 37 ημερων ακομα..εχω μελλον...

....το βραδυ κοιμομαστε αγκαλια ετσι μονο κοιμαται κανα 2ωρο..φανταστειτε να τον αφησω και στην κουνια του...καλε ανοιγει τα ματια του να με βλεπει..και αν σηκωθω και φυγω με περνει χαμπαρι και κλαει...τοσο μικρο και καταλαβαινει....αχχχχ θελω να κοιμηθωωωωωωωωωω εστω ενα 3ωρο...

ειδες που τελικα δεν εισαι μονη σου ??????

ακριβως τα ιδια περναω εδω και 3 μηνες...

σου εχει τυχει να τον εχεις αγκαλια και να κοντευεις να κοιμηθεις καθησμενη στον καναπε ενω του δινεις γαλα?? το εχω παθει και αυτο !!!μονο ορθια δεν κοιμαμαι

δεν εχω κουραγιο την επομενη μερα να κανω τιποτα ολες οι δουλειες εχουν παει πισω, τα ασιδερωτα τα απλυτα το φαγητο το ξεσκονησμα ...και καλυτερα να μην γραψω απο ποτε εχω να κανω μια απλη περιποιηση προσωπου γιατι θα με λιθοβολισουν ..αφου γιναμε μανες δεν εχουμε δικαιωμα να ζητησουμε τιποτα ουτε υπνο ,ουτε να παροπονεθουμε οτι εχουμε παραμελησει τον εαυτο μας ...

ψωμι,νερο και υπνο

ουπς!!!!! λαθος μονο ψωμι και νερο απο δω και στο εξης!!!!!! ουτε υπνο ...

για τυχον παρεξηγησεις αυτο που εγραψα ηταν αστειο ...απο δω και στο εξης οτι γραφω για πλακα θα σας το λεω .... :lol::lol:

Εγραψα καποια πραγματα χαριτολογοντας επειδη αυτο το θεμα ειναι για γελια και για κλαματα κι αυτο το γνωριζουν καλα οσες κοπελες ξενυχτανε για πολλους μηνες..

αν μπορουμε να ξεχωρισουμε την πλακα απο την ορθοτητα ορισμενων καταστασεων καλως...

αν οχι ..προσεχουμε καλυτερα τι γραφουμε...

Προσεχε τι γραφεις!ΕΣΥ!

15 μηνες σου φτανουν???15 μηνες που δεν κοιμαμαι σερι τα βραδια...!Και???

Για το παιδι μου το κανω!

Φυσικα κ δεν εισαι αχαριστη που θελεις να κοιμηθεις 3 ωρες!

Αυτο ομως διαφερει πολυ απο το να εχεις φτασει ηδη στα ορια σου...

Δε λεω τιποτα για κακο σου!Διαβασε λιγο παραπανω στο φορουμ κ γενικως στο νετ κ θα νιωσεις

πολυ καλυτερα επειδη οχι απλα δεν εισαι η μονη που το περνας αλλα ανηκεις στην πλειοψηφια!

Ειπες πολλα κ ειμαι σιγουρη πως δεν τα εννοεςι γτ δεν με ξερεις!

Γι'αυτο δε θα σου απαντησω στα υπολοιπα...

Για γελια κ για κλαμματα λοιπον...

Προσεχε τι γραφεις!ΕΣΥ!

15 μηνες σου φτανουν???15 μηνες που δεν κοιμαμαι σερι τα βραδια...!Και???

Για το παιδι μου το κανω!

Φυσικα κ δεν εισαι αχαριστη που θελεις να κοιμηθεις 3 ωρες!

Αυτο ομως διαφερει πολυ απο το να εχεις φτασει ηδη στα ορια σου...

Δε λεω τιποτα για κακο σου!Διαβασε λιγο παραπανω στο φορουμ κ γενικως στο νετ κ θα νιωσεις

πολυ καλυτερα επειδη οχι απλα δεν εισαι η μονη που το περνας αλλα ανηκεις στην πλειοψηφια!

Ειπες πολλα κ ειμαι σιγουρη πως δεν τα εννοεςι γτ δεν με ξερεις!

Γι'αυτο δε θα σου απαντησω στα υπολοιπα...

Για γελια κ για κλαμματα λοιπον...

Επειδη πολλες φορες ξεκιναει ενα θεμα σε αυτο το site και αντι για θεμα τελικα ...καταληγει μια φθηνη διαφωνια αναμεσα σε δυο ανθρωπους η και περισσοτερους ..δεν θα το παω εκει ( η κοπελα που το ανοιξε δεν φταιει σε τιποτα να διαβαζει οσα γραφουμε) ...

ολα οσα εγραψα τα εννοουσα απολυτα ..

δεν σε ρωτησα αν ξενυχτας ,σε ρωτησα αν απεκτησες ευκολα αυτο το παιδι .....

Ημουν σιγουρη πως για να απαντησες σε αυτο το θεμα θα ησουν "καμμενη" στο θεμα υπνου ..

στην πλειοψηφια τον γονιων φτυνουν αιμα για να μεγαλωσουν σωστα το παιδι τους

επισης γνωριζω οτι ανηκω στην πλειοψηφια τον γυναικων που ξενυχτανε και οχι στην μειονοτητα που κοιμουνται ...δεν εψαχνα να βρω μια "ευκολη" λυση στο προβλημα μου

... εξαλλου συνταγη δεν υπαρχει σε αυτα τα θεματα το γνωριζουμε πολυ καλα ολοι ...

εγραψα απλα το προβλημα μου ....για καποιους φανηκε αστειο ..για αλλους γελοιο ...και για κοπελες που το ζουν ισως για κλαματα!!!!

εξ ου το για γελια και για κλαματα ....

υγ στα ορια μου δεν εφτασα...στα ορια μου ημουν καιρο πριν γεννησω ...

σιγουρα ομως εφτασα λιγο πριν την υπερκοπωση :?:?

μαγδαλινα μου ειναι υπερβολικα μικρο το νινι σου για να κοιμαται σερι το βραδυ...

με τον υπνο βεβαια ειναι ολα σχετικα...ο πρωτος μου γιος κοιμοτανε απο τις 6 το απογευμα εως τις 9 το πρωι...και ο δευτερος απο 30 ημερων εως 3 μηνων κοιμοτανε 10ωρα...αλλα απο 3 μηνων και μετα το χαος...ξυπναει συνεχεια τα βραδια...δεν πειναει απλα θελει σιγουρια μανουλας..αισθανεται ανασφαλεια...

9 μηνες λοιπον αυπνοιας...δεν γινεται ομως αλλιως...υπομονη καποια στιγμη θα κοιμηθουν...

και δεν ειναι θεμα θηλασμου..αυτο ειναι μυθος

Wendy οχι δε ζοριστηκα πολυ για να αποκτησω παιδι...

Γιατι?Εχει σχεση?

Ειπες οτι ...αυτο το ξερουν οι μαμαδες που ξενυχτανε πολλους μηνες....κ εγω σου απαντησω οτι ξενυχταω

15μηνες...αρα...με βαση τα λεγομενα σου...ΞΕΡΩ!

Σιγα μη μου φανει γελοιο το προβλημα σου!Καθολου!

Η ενσταση μου(και δεν αναφερομουν προσωπικα σε καμια) ειναι για αυτες που

ψαχνουν τροπο να βαλλουν σε ταξη νεογεννητα μωρακια!

Ακομα δεν εχουν ξεπερασει κολικους!Ακομα ζουν στην αναμνηση της ασφαλειας μιας

κοιλιας!

Υπαρχουν πολυ πιο ηρεμες λυσεις για να κοιμηθειτε λιγακι!

Και ξαναλεω δεν υποτιμω το προβλημα γτ το εζησα

σε ολο του το μεγαλειο κ συνεχιζω!

Τεσπα...Γιατι δεν κοιμασαι λιγακι τωρα?

Γιατι καθεσαι κ νευριαζεις με μια αγνωστη ενω θα μπορουσες να κουλαρεις λιγο στον καναπε σου?

Εκτος κ αν ετσι χαλαρωνεις περισσοτερο!Σεβαστο...

Wendy οχι δε ζοριστηκα πολυ για να αποκτησω παιδι...

Γιατι?Εχει σχεση?

Ειπες οτι ...αυτο το ξερουν οι μαμαδες που ξενυχτανε πολλους μηνες....κ εγω σου απαντησω οτι ξενυχταω

15μηνες...αρα...με βαση τα λεγομενα σου...ΞΕΡΩ!

Σιγα μη μου φανει γελοιο το προβλημα σου!Καθολου!

Η ενσταση μου(και δεν αναφερομουν προσωπικα σε καμια) ειναι για αυτες που

ψαχνουν τροπο να βαλλουν σε ταξη νεογεννητα μωρακια!

Ακομα δεν εχουν ξεπερασει κολικους!Ακομα ζουν στην αναμνηση της ασφαλειας μιας

κοιλιας!

Υπαρχουν πολυ πιο ηρεμες λυσεις για να κοιμηθειτε λιγακι!

Και ξαναλεω δεν υποτιμω το προβλημα γτ το εζησα

σε ολο του το μεγαλειο κ συνεχιζω!

Τεσπα...Γιατι δεν κοιμασαι λιγακι τωρα?

Γιατι καθεσαι κ νευριαζεις με μια αγνωστη ενω θα μπορουσες να κουλαρεις λιγο στον καναπε σου?

Εκτος κ αν ετσι χαλαρωνεις περισσοτερο!Σεβαστο...

anastacia μου πρεπει να τον ταισω τωρα ..

οποτε δεν εχω χρονο να σου απαντησω και φυσικα ουτε να κουλαρω...

θα σου γραψω Pm οταν χρονο γιατι αφησα πολλες ερωτησεις σου στη μεση ...

Οκ.Παντως να ξερεις οτι δεν λεω κατι με κακια...Δεν υποτιμω καμια...

Ισως οι πιο "παλιες' μανουλες

θα εχουν καποιες λυσεις...Επιλεξτε τις καλυτερες κ δε θα χασετε!

καλησπερα κ απο εμενα ..

Βρε κοριτσια θα πω κ γω την γνωμη μου κ συγνωμη για την σφηνα ..

magdalina, καταρχην να σου ζησει το μωρακι !

Ειναι μονο 37 ημερων οπως ειδα οτι εγραψες καπου πριν ..Ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗς !!!!! Με ολη μου την καλη διαθεση θα σου ελεγα να παραμερισεις την κουραση που σιγουρα θα νιωθεις κ να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα ..Ειναι νεογεννητο εξαρταται αποκλειστικα απο σενα κ σε εχει αναγκη ...Ανταποκρισου σε καθε καλεσμα του , παρτο αγκαλια , νανουρισε το , βαλε μουσικη κ χορεψε μαζι του ..Χαιδεψε τα χερακια τα μαγουλακια του ..Η επαφη μαζι σου ειναι υπερπολυτιμη αυτον τον καιρο ..Αργοτερα θα εχεις μπολικο χρονο για οποιου ειδους προγραμμα ..Ομως τωρα κ θα σε ξενυχτισει κ ισως για αρκετο καιρο ακομα , κ το γαλα του θα θελει μεσα στην νυχτα για αρκετο καιρο ακομα , κ την μανουλα του επισης ..Γι'αυτο το ξενυχτι ειναι αναγκαιο , χτιζεις την σχεση μιας ολοκληρης ζωης ..Μερικες φορες νιωθουν ποναλακια , αλλες κρυωνουν αλλες δυσκολευονται να ενεργηθουν αλλες απλα θελουν αγκαλια κ γενικα Επαφη ..Ειναι ολα μα ολα φυσιολογικα ..Μεσα σ'αυτα κ το ξενυχτι ..

Σιγουρα δεν εισαι η μονη που το παιρνας αυτο μα ουτε κ η τελευταια ..

Ευχομαι ξανα να σου ζησει το μωρακι σου ..

Κορίτσια γιατί αρπάζεστε; Κουβέντα κάνουμε να ανταλλάσσουμε απόψεις. Δεν είπαμε ούτε ότι θα πεθάνουμε από αϋπνία, ούτε ότι δεν χαιρόμαστε τα παιδιά μας. Απλά συζητάμε.

Αναστασία μου δυστυχώς δεν υπήρξαμε όλες ξεσαλωμένες φοιτήτριες να ξενυχτάμε 5 νύχτες σερί :lol: . Μακάρι να το είχα κάνει και να το είχα ευχαριστηθεί αλλά δεν είναι ο τύπος μου! :D

Εμένα το ξενύχτι άρχισε να με ενοχλεί και να με κουράζει πολύ από το Σεπτέμβρη και μετά που ξεκίνησα τη δουλειά μου γιατί άσχετα με το πόσο έχω κοιμηθεί το βράδυ, το πρωί πρέπει να ξυπνήσω στις 6 και μέχρι το μεσημέρι να διδάσκω και να φροντίζω άλλα 7 παιδάκια και μάλιστα με ειδικές ανάγκες! Αυτό απαιτεί πολύ ενέργεια την οποία από κάποια ώρα και μετά δεν την έχω γιατί κοιμάμαι όρθια!! :lol: Κατά τα άλλα όλα καλά. Εγώ απλά το έχω πάρει απόφαση ότι ο μικρός μου είναι ένα γεμάτο ενέργεια παιδάκι που δεν του αρέσει πολύ ο ύπνος (σύμφωνα με τη μαμά μου είναι κληρονομικό και κάθε φορά που διαμαρτύρομαι μου λέει: ίδιος εσύ είναι οπότε τι γκρινιάζεις; εσύ ήσουν χειρότερη σαν μωρό!!!) :lol::lol:

Kala!!! Κ εγω το παρακανα με το 5 νυχτες σερι! :lol:

Ηθελα να πω οτι αυτο το ξενυχτι ειναι πιο ευκολο να το αντεξουμε

γτ εχει ως ανταμοιβη την γλυκα των μωρων μας...

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 40 ΗΜΕΡΩΝ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 12ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙ ΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΞΕΙ ΛΙΓΟ...ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ~

upomonh koritsi mou se katalabenw ,kai egw monh entelos hmouna .....kapoia stigmh sinithizei o organismos kai den se kourazei toso ....

pese gia upno otan koitate mhn kitas douleies as perimenoun

partw dipla su kai koimisou (me prosoxh)isws etsi koimithei ligo perissotero .

panw apo ola upomonh ,se katalabenw .

kalispera!

Magdalina ημουν(και ειμαι ακριβως στην ιδια φαση!

Γιατι δεν μπορεις να κανεις μπανιο?

Αν εχεις αλλαξιερα στο μπανιο θα τον εχεις εκει

αλλιως παρε το ποπρτμπεμπε ή κατι αλλο κ παλι εχε τον μαζι σου!

Τραγουδα καθως κανεις μπανιο ή οτι αλλο εκει μεσα κ μια χαρα θα τα καταφερεις!

Θα γραψω καποια πραγματα που ισως βοηθησουν πρακτικα αλλα κ ψυχολογικα!

Κοιμιθειτε οταν κοιμουνται.Αν δε μπορειτε απλα ξαπλωστε κ κοιταξτε το ταβανι.Α

ν ειναι δυνατον παρτε γυναικα για τις δουλειες 1 φορα στις 10 μερες.Αλλιως καντε μονο τα βασικα.

Μειωστε τα ασιδερωτα στα απολυτως απαραιτητα(πχ μονο πουκαμισα κ μπεμπεδορουχα).

Μαγειρευετε παντα για 2 μερες.Ή μαγειρεψτε μεγαλες ποσοτητες απο φαγητα που μπαινουν στην καταψυξη!

Παρτε ενα μαρσιπο σλινγκ και φορεστε τα.

Βγειτε μαζι τους βολτα για περπατημα καθε μερα(εκτος βροχερων).

Πηγαινετε σε μια φιλη/θεια/γνωστη σας.Και 10 λεπτα να κρατησει καποιος αλλος το μωρο(αν θελετε γτ εγω δεν την εδινα σε κανεναν μεχρι 2 μηνων :oops: ) θα ανανεωθειτε.

Να σκεφτεστε πως τον υπνο θα τον ξαναβρειτε σε λιγους μηνες αλλα το μωρακι σας δεν θα ειναι ποτε ξανα

νεογεννητο!Ο 1ος χρονος ειναι ο πιο γλυκος αλλα κ ο πιο δυσκολος!

Υπαρχουν απειρες μαμαδες που ζουν την ιδια ή παρομοια κατασταση!

Εγω-και εκατομ. ακομη-αντεξαμε!Ετσι κ εσεις!

Επισης φημες λενε πως αν το 1ο σου βγει δυσκολο σε κατι το επομενο θα ειναι πανευκολο! :lol:

Να το σκεφτεστε κ να παιρνετε κουραγιο!!!

Αν μετα απο ολα αυτα ακομη δεν τα βγαζετε περα κ νιωθετε στα προθυρα νευρικης κρισης

συζητηστε το περισσοτερο με τον αντρα σας!Βρειτε οπωσδηποτε μια λυση ετσι ωστε να εχετε

2 ωριτσες απολυτης ξάπλας!Ειτε εκεινος ειτε καποιος αλλος να αναλαβει το νινακι!

Υγ.Οι γυναικες ειμαστε πολυ δυνατες! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...