Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ο τελευταιος ελεγχος ειναι βρε αρτζι μου και μου εχουν σπασει τα νευρα

για ακουολογικο εχω κλεισει απο τωρα για τον μαρτιο :roll::roll: (τελευταιος ελεγχος)

για τα ματια ομως??? που θα βρω???

βεβαια ειναι πολυ καλα και την τελευταια φορα που τον πηγα μου ειπαν οτι βλεπει παρα πολυ καλα,ουτε μυωπια εχει(κανουν συνηθως τα προωρα)

ετσι μου ερχεται να μην τον παω

Δημοσίευση
ο τελευταιος ελεγχος ειναι βρε αρτζι μου και μου εχουν σπασει τα νευρα

για ακουολογικο εχω κλεισει απο τωρα για τον μαρτιο :roll::roll: (τελευταιος ελεγχος)

για τα ματια ομως??? που θα βρω???

βεβαια ειναι πολυ καλα και την τελευταια φορα που τον πηγα μου ειπαν οτι βλεπει παρα πολυ καλα,ουτε μυωπια εχει(κανουν συνηθως τα προωρα)

ετσι μου ερχεται να μην τον παω

Αρε Ελλαδιστάν :evil:

Δημοσίευση

καλησπερα...τι μου κανετε???????????

σημερα που ειχα χρονο να κοιμηθω(ξυπνησε ο μικρος 8,15)

εγω πηγα τουαλετα 7 κ δε με ξαναπηρε ο υπνος :evil::evil::evil::evil:

εβλεπα μελετη κ αυτια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

γωγω παλι καλα που τωρΑ εγινε το κακο με τις πλυμμηρες..για φαντασου να εμπαινες κ μετα...

λενα ξεχασα να πω καλοταξιδο το τρενακι σου..αν κ αυτο βλεπω παει γαμι...ς :oops::oops::oops:

σου ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου αν μεινεις συντομα εγκυος..περαστικα στον αντρουλη σου

φρανιτα χροναι σου πολλα ...

αργι καλυτερα εισαι γενικως?

σες χθες δε ηρθες :evil: περαστικουλια σας.. :D ποτε θα τον στιελεις παιδικο?

νατασουλα σε εχω πει οτι εχεις το καλυτερο αντρακι?πολυ καλο παιδι ο μιχαλης ρε..αστερι αληθεια///

η αναστασια που ειναι καλε???????????σε εκανα κατι χθες κ δε μπαινεις?????? :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ερη σισιω μπεμπουής βικυ συμπεθερα μαριαιωαννα βενι παναγιωταρα κ γιωταρα τα φιλια μου

αφρο εχεις δικαιο...εγω μαζι σου..αλλα ζητα το λογο ρε...

αλενη ευχομαι καλη επιτυχια στη αξονικη αυριο..θα μιλησουμε :D

παω να φαω κοτοσουπα

Δημοσίευση

Μαρια σε μισω

πρωτος εχεις τοσο πανεμορφες κορες..δευτερον εισαι τρομερα αδυνατη..θες να σου δοσω μερικα κιλακια;;;;

Θουθου θα ερχομουν αλαλ στανταρ καποιον θα κολλουσα..ειδικα ο Χ φιλουσε καια γκαλιαζε την Ειρηνη την προηγουμενη φορα και δε λεει...

αχ και ξαναβαχ!!!

Δημοσίευση
Καλά ρε Αργυρώ κι επειδή έχω τον Πάγκαλο δεν με δέχεσαι φίλη σου στο FB???

δλδ τι σου έκανε ο Πάγκαλος??

Μια χαρά άνθρωπος είναι :ymbringiton:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είσαι φίλη μου!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Θούλη δε βαριέσαι κάποια στιγμή θα δούμε και το φως στο τούνελ! τι στο καλό!!!

Μαρία πραγματικά είσα πάαααααρα πολύ αδύνατη, χρειάζεσαι δίαιτα πάχους!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Σεσιλια, τι εγινε?

Κοντευουν τα χριστουγεννα και μου εβαλες παλι στο προφιλ σου τον "γκρινιαρη"?

Μαρθα μου, ευχαριστω!

Ναι, Θα μιλησουμε! ;)

Εγω σταματησα απο την δουλεια και εβαλα 2 κιλα!

Φακλανα με βλεπω παλι!

Αλλα, ξερετε κατι?

Ανθρωπος που τρωει για μενα ειναι υγειης!

Ανθρωπος χοντρος ομως? :roll:

Να τρως και να μην παχαινεις γινετε?

Δημοσίευση

Ναι ειπα να ειμαι σταθερη στις αποψεις μου.... :lol::lol::lol::lol:

αν και ομολογω οτι προσπαθω...εδω και μαι ευδομαδα ακουω Χρ. Τραγουδια μπας και....δε μου φταιει και σε κατι το παιδι!!!!

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα..και οπως ελεγε η γιαγια μου..φαε τωρα που μπορεις...

Δημοσίευση

Ελένη καλη επιτυχία με την αξονική, για τον θηλασμό δεν ξέρω

Μάρθα ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Μπεμπούλης καλή υπομονή

Χρύσα μήπως έχεις να μας πείς κάτι?????????

Δημοσίευση
Οχι καλε ακομα δεν εχω να σας πω κατι..

παντως αμα εχω θα το μαθετε μην ανισυχειτε...χαχαχαχα

Κάτι έγραψες στην κοινότητα "το τσιπήσαμε το λιοναράκι" και με έβαλες σε υποψίες....

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσαρες!!!

ευχαριστω για τις ευχες, ελπιζω να φουσκωσω συντομα!!!

καλα αφροδιτη κ εγω θα ειχα γινει τουρκος!!!!! ακου εκει!!!!

αλλα διαφωνω με ταη συμπεθερα.... παρτον τηλεφωνο να του μιλησεις.. στις σχεσεις μεταξυ αδερφων δεν πρεπει να μπαινουν εγωισμοι..

αυτος μπορει να φοβαται να παρει επειδη εχει χεσμενη τη φωλια του.. καλο δεν ειναι να κανει η αφροδιτη το πρωτο βημα? κ τι εγινε??

ευη μου καλως ηρθες στο τρενακι!!! συμφωνω απολυτα με οσα εχει πει η νατασουλα, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο!!!

αχ μπεμπουλης... αυτα τα νοσοκομεια.. ειναι αδιορθωτοι... και δε μπορεις να βρεις και πουθενα το δικιο σου!!!

καλα χρυσα!!!! ειδα στον υπνο μου οτι ησουν εγκυος!!!!! και τωρα λεει κ η νατασα αυτο!!!! κανονισε κυρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ελενη καλη επιτυχια με την αξονικη, δεν ξερω για τι πραγμα κανεις εξετασεις, αλλα ευχομαι ολα να πανε καλα

νατασουλα πολλα πολλα φιλακια

καλα χτες στον παιδοτοπο ο αναστασης πρεπει να σκουπισε ολα τα πλακακια :lol::lol::lol::lol: τα ρουχα του ηταν καταμαυρα!!!

Δημοσίευση

Λενα μου, μια κυστη μου βρηκανε αναμεσα στο νεφρο και στην σπληνα και θελουν να δουν τι ειναι!

Ουφ, θα σκασω!

Βρε, κοριτσια, εδω σκαει ο τζιτζικας!

Καλοκαιρινες μερες!

Λεω σε καμια ωρα να τα παρω παιδικη χαρα(στην παραλια μας ειναι) να παιξουν!

Δεν λεει μεσα!

Δημοσίευση
Βρε, κοριτσια, εδω σκαει ο τζιτζικας!

Καλοκαιρινες μερες!

Λεω σε καμια ωρα να τα παρω παιδικη χαρα(στην παραλια μας ειναι) να παιξουν!

Δεν λεει μεσα!

εμ στην Ρόδο είσαι τι περιμένεις?

έλα εδώ βόρεια που έχουμε 5 βαθμούς, χειμωνιάτικος καιρός .....!

Δημοσίευση

καλα χτες στον παιδοτοπο ο αναστασης πρεπει να σκουπισε ολα τα πλακακια :lol::lol::lol::lol: τα ρουχα του ηταν καταμαυρα!!!

Και όχι μόνο σ'αυτόν :lol::lol::lol::lol:

Άλλη φορά θα ζητάς να σε πληρώνουν κι όχι να πληρώνεις στους παιδότοπος :lol::lol::lol: τζάμπα σφουγγάρισμα κάνει ο Αναστάσης :roll::roll: :roll:

Δημοσίευση

Ελένη ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να πάνε όλα καλά..... :P:P:P:P:P

Συμπεθέρα τι νέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο Τόλης καλά;;;;;Το καμάρι μου, ο Αναστάσης;;;;;

Θουλάρα πως πας;;;;

Μωρή Χρύσα έχεις σποράκι και δε λες τίποτα;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι έχει ο Τζεφ;;;Πάλι αρρωστούλης;;;; :(:(

Μπεμπούλης μου τι να πω...Κρίμα η ταλαιπωρία....Είναι εξοργιστική η κατάσταση με τα νοσοκομεία... :evil::evil::evil:

Αρτζι πως είναι η ΡΕΑ;;Καλύτερα;;;;;

Καλέ η Παναγιώτα, η Γιώτα και η Αναστασία που ε'ιναι;;;;; :roll::roll::roll:

Φρανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έχεις γενέθλια και εξαφανίστηκες για να μην μας πεις τα πόσα κλείνεις και να μην κεράσεις;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ελα ρε συμπεθερουκλα!!

ξεχασα να σου πω πριν, καλο κουραγιο με τη μετακομιση.. εσυ προσεχε μην κανεις πολλα κ κουραστεις αγαπη!!

καλα ειναι ο τολης πηγε στη δουλεια σημερα κ με πηρε τηλ κ μου γκρινιαζε οτι ποναει :lol::lol:

ο μικρος ειναι μια χαρα κοιμαται τωρα

καλε εχει καποιες μερες που δεν ξυπναει ουτε μια φορα το βραδυ...

να σας πω το σκ δε με πειραζει, αλλα τις καθημερινες ειχα συνηθισει που του εδινα κατα τις 6.30 το γαλα του! τωρα χουζουρευω πιο πολυ ωρα στο κρεβατι κ σηκωνομαι να ετοιμαστω τελευταια στιγμη!!!

αχαριστη ειμαι ε?? :lol::lol:

Δημοσίευση

Εγω, το πηρα αποφαση!

Δεν την ξαναπαω παιδοτοπο!

Πηγαμε εχτες καιο μου εσπασε τα νευρα!

Κολλημενη πανω μου, να θελει να ειμαι και εγω μαζι της συνεχεια!

Εχει τρομερη προσκολληση!

Δεν μπορω να την αφησω με κανεναν!

Ηταν και παλια ετσι, αλλα απο τοτε που σταματησα την δουλεια παραεγινε το κακο!

Να φανταστητε ενα ολοκληρο καλοκαιρι δεν ξυπνουσε το βραδυ και τωρα με εχει πεθανει!

Μπεμπουλα, ευχαριστω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄  Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 
    • Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!! Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης.  Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω.  Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη.  Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;; & το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου. Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!
    • Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;
    • Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 
    • Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...