Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ηλιοδωρα μου θα το βγαλω φοτο κ με το κινητο μου κ θα βαλω να το δεις εκτος αν εχεις κ εσυ facebook να γινουμε φιλες εκει φαινετε καλυτερα :D

ειδες αντρια καμαρι???φαντασου να γεμισει κιολας :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω τραπεζι σε οικογενειες και φιλους για τη γιορτη του γιαννη=10 ατομα, και μαγειρευω.... και πλενω... με βοηθαει και ο αντρουλης μου αλλα και παλι. Εχω φτιαξει χοιρινο με μανιταρια και πιπεριες και ρυζι, ρολο φουρνου γεμιστο με τυρι και πατατες, καρμποναρα και μια χορτοπιτα... και το μπεμπακι ολο κουνιεται...

σουλιτσα με γεια το καροτσακι... θελω κι εγωωωωωω...

αλλα λεω να εχω μπει 7ο τουλαχιστον γιατι ολοι οι κακοι ανθρωποι με τρομαζουν και μου λενε: αμα τυχει κατι τι θα γινει....

παιδια κατι ακουσα οτι ο υπερηχος β στο ιασω ειναι πανακριβος...

Afroditaki mou na sou zisei o androulis sou,oti po8ei k me to kalo na parete to koritsaki sas ( :?: ) agkalitsa..Prosexe na min kourasteis, xalara..Oute emeis agorasame tipota gia ton idio logo :cry: alla oute to dwmatiaki tis den to kaname akomi..Mono to ka8arisame apo ta pragmata tou sizigou pou to ekane apo8iki..8a ta afisw ola teleutaia stigmi etsi opws paw k den 8a prolavw tipota :cry::cry:

αφροδιτη με το μαλακο. Εγω φετος δεν εκανα καμια γιορτη. Δεν μπορω κουραζομαι πολυ ευκολα. Παντως ωραια τα φαγητα. Να τον χαιρεσε.

Άφρο να τον χαίρεσαι το Γιάννη σου! Μου άνοιξες την όρεξη! Καλά να περάσετε απόψε! Όταν μάθεις τη τιμή της β επιπέδου στο Ιασώ πες μου από περιέργεια... Εμένα ο γιατρός μου, που είναι επίσης στο Ιασώ, μου είχε δώσει δύο επιλογές για αυτές τις εξετάσεις ή το Ιασώ ή το Έμβρυο. Για την αυχενική διαφάνεια οι τιμές και των δύο ήταν ίδιες κι έτσι προτίμησα το πιο κοντινό (Έμβρυο) για το οποίο είχα ακούσει και εξαιρετικά λόγια και τελικά μου βγήκε και λίγο φθηνότερο. Το ίδιο θα κάνω και τώρα, έχω ήδη κλείσει ραντεβού για τις 25/1.

Εμάς απόψε θα μας ταίσουν φίλοι ευτυχώς! Είμαστε καλεσμένοι. Χθες ξενύχτησα πολύ και δε θα είχα κουράγιο για πολλές μαγειρικές...

Happy με γεια το καρότσι, να κάνετε πολλές κι ωραίες βόλτες με το μωρούλι!!

Georgi με γεια το τικεράκι!

Εύχομαι ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!!! Φιλιάαα!

τελικα η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι πολυ ωραια οταν μπορεις να την απολαυσεις. Βεβαια να εξαιρεσουμε τις ναυτιες, τους πονους στην μεση,τα κιλα,συχνοουρια ξεχασα κατι; πολυ θα ηθελα να νιωθω το μωρο μου να κλωτσαει και να γυρναει για περισσοτερο καιρο. Ειναι ενα θαυμα της φυσης που το ζουμε για λιγο στην ζωη μας. Δεν ξερω εαν συμφωνειτε αλλα εγω ετσι νιωθω! :D:D

geia sas koritsakia!!ti kanete?epeidi eixa rwtisei gia b-epipedou sto iasw mou xane pei 130 nomizw kai 110 sto mitera!kala apotelesmata se oles!!!

afro xara sto kouragio sou koritsaki mou!na ton xairesai!emena irthane xtes ligoi filoi alla xalara ena potaki,ena glukaki klp.!den imouna gia perissotera...opws kai i georgi exoume perasei kai idi to megalwma enos paidiou..opote..polu kourasi eukola!

soulitsa megia to karotsaki!!!kalovolto...xaxa...

andria min agxwnesai ki egw sto prwto mono to vapsimo kai to xali eixa agorasei giati vapsame olo to spiti tote..opote...!ola ta alla..liges meres prin paw na gennisw..

iliodwra ola kala??s euxaristw pou me thewreis filenaditsa sou..(diavasa to allo post me to onoma) xaxa elpizw na gnwristoume kapoia stigmi ki apo konta!kai parepiptontws gia pio tsantaki lete?

filakia!!

Akrivws georgi mou..K egw 3erw 1000% pws otan genni8ei 8a metaniwsw pou den to ezisa pragmatika k nai 3exases TO AGXOS!! k einai auto pou emena proswpika den me afinei na zisw auti tin magiki periodo opws 8a i8ela alla distixws wres wres den mporw na to ele3w, eimai k agxwdis tipos k ligo ta osa kaka akoume k ligo ta osa perasa gia na petixw mia igiis egkimosini k ligo to oti akomi den tin eniwsa (etsi pistevw) me ekanan na eimai apaisiodo3i, na kanw kakes ske4eis k na kratw mia pisini :cry::(:cry: ..

Sorry gia to mege8os tou minimatos mou!!

ανδρια για ποιο λογο αγχωνεσε; εγω καποια στιγμη διαβαζα διαφορα για την περιοδο αυτη και προκαλουσα κακο στον εαυτο μου σε σημειο που να φοβαμαι να μεινω ορθια για πολυ ωρα μη λυποθυμησω. ξεροντας καπου μεσα μου πως δεν προκειται να γινει αφου εχω περασει ηδη μια εγκυμ.

Ξερει τι εκανα; Τα εκλεισα ολα, αδιαφορω οσο μπορω και απολαβανω το μπεμπη να μου τα χωνει. Ειναι φυσιολογικο να μην το εχει νιωσει ακομη, παντα στην πρωτη εγκυμ. μπορει να αργυσει. Κανονικα στην 20 εβδ.

Εγω εχω αλλο αγχος, μην με πιασει κριση κολιτιδας και οσο δεν φανταζεσαι πολαμαω μεσα μου με αυτο. Αλλα δεν επιτρεπω να ζησω την καθε στιγμη του μπεμπη μου.

Agxwnome apo to pio mikro mexri to pio megalo :shock: ..Egw apo to stasidi exw taseis lipo8imias k den vrikame mia lisi..I aimosfarini mou k to sidiro mou einai mia xara mou eipane gia ipoglikaimia k trww glika ,mou edwsan na pinw sidiro na doume an kanei kapoia diafora alla pali ta idia..Otan sta8w ligo perissotero apo to kanoniko mavrizoune ola mprosta mou k 8elw na ka8isw kapou amesws, trww k kati gliko ekeini tin stigmi alla an den ka8isw ligo na iremisw tipota den ginete..

Extes mpika stin 20i evdomada,twra na doume :)

εαν θυμαμαι καλα τωρα ξεκινησες σιδηρο. Αρα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη και θα επανελθει. Οσο αγχωνεσε τοσο κανεις κακο και στο μωρο. Μηπως εισαι πολυ σφυγμενη και γι'αυτο δεν το ακουςς Αυτο μου συμβαινει εμενα, πετρωνει η κοιλια μου και εαν δεν ξαπλωσω για αρκετη ωρα δεν ηρεμει.

Αντρια μου γλυκια μου μην το σκεφτεσαι καθολου, ειναι θεμα χρονου να την καταλαβεις την μπεμπουλα! Αφου την ακουσες χθες στο γιατρο μην ανησυχεις καθολου. Μεγαλωνει κανονικα η μικρουλα αλλα φαινεται ειναι οπως και η δικια μου, εξαιρετικα ησυχη ακομη! Κι εγω πηγα στον γιατρο χθες για να βεβαιωθω πως ολα βαινουν καλως. Μαλιστα η πεθερα μου μιλωντας με τον αντρα μου, του λεει μα καλα πως ειναι δυνατον να μην ακουει την μπεμπα?? Εγω λεει σας ακουγα εσενα και τον αδελφο σου απο 4,5- 5 μηνων εγκυος. :lol::lol: Τι να πεις?? Ενταξει, εγω τι ειμαι χαζη που δεν "ακουω" ? Ολα ειναι καλα, Αντρια μου, καθεμια γυναικα εχει διαφορετικη εγκυμοσυνη και το καθε μπεμπακι ειναι μοναδικο στον κοσμο! Τελεια. ;)

Joanaki μου καλα ειμαι σε ευχαριστω! :D Να χαιρεσαι την γιορτη σου και με το καλο! Το βαλιτσακι που λεμε εχει μεσα διαφημιστικα δειγματακια και χρησιμες πληροφοριες για τη μελλουσα μαμα και το παραγγελνεις στο babyspace. Φιλια και καλο βραδυ! :-*

κοριτσια η ωρα παει μια μιση και τωρα τελειωσα και το μαζεμα...

ειμαι ψοφια του αντρα μου του εκαναν δωρο μπασο(αυτο μας ελειπε) και τωρα το γκραντζουναει και θελει να μπει και σε μπαντα. Τα νευρα μου κροσια !

ειλικρινα δεν ξερω, ισως που κουραστηκα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου και ειναι κι αργα, κι εχω βαρεσει και αυπνια...

αυτα, σας πρηζω το ξερω :oops::oops:

Kalhmera koritsia!!!Ti kanete?Na sas rothso kati mhpos gnorizete....

Tis teleytaies 2-3 hmeres arxiza na vgazo mikra spi8ourakia sta xeria apo thn pano meria k exoun ftasei mexri ton karpo peripou,shmera parathrhsa k para poly elaxista

sthn koilia mou....exo fagoura pou einai anektikh pros to paron dld elafrya...alla enoxlhtikh.

Yparxei kapoio tetoiou eidous symptoma se kamia apo esas?

Exo rantevou thn Trith me ton giatro ,exo valei aloe gel fytiko k tipota.... :|

Joanaki μου καλα ειμαι σε ευχαριστω! :D Να χαιρεσαι την γιορτη σου και με το καλο! Το βαλιτσακι που λεμε εχει μεσα διαφημιστικα δειγματακια και χρησιμες πληροφοριες για τη μελλουσα μαμα και το παραγγελνεις στο babyspace. Φιλια και καλο βραδυ! :-*

Kalhmera Hliodora!!!Kalh idea ayth me ta akoustika den to eixa skeftei xaxa!!!

Pou ta vriskeis???

Gmt exo paraggeilei k ego kana mhna prin to valitsaki apo babyspace k eno mou exei er8ei mnm oti 8a to lavo akoma tipota...... :|

Καλημερα σε ολες! Καλημερα GeoV μου! Τα ακουστικα τα πηρα, ξεβιδωνοντας παλιο πιεσομετρο αλλα να σου πω δεν ακουω τιποτε! Ο γιατρος μου λεει πως δεν γινεται. Ακομη κι αυτος με τοσα μηχανηματα και καποιες φορες ειναι δυσκολο. Το βαλιτσακι το παρηγγειλα πριν 5 μερες αλλα θα ερθει αρχες Μαρτιου (μου στειλανε μηνυμα). Αργει γενικα... Για τα σπιθουρακια να σου πω δεν ξερω, ουτε να υποθεσω. Υπομονη ως την Τριτη κοριτσακι. Πολλη ωραια φωτο εχεις βαλει, εντυπωσιακη! :D Φιλακια στις κοιλιτσες!

καλημερα μανουλες!!!

geov μηπως να ρωτουσες τον γιατρο???ισως να ειναι καποια αλλεργεια η να σε πειραξε καποιο απορυπαντικο...οσο για το βαλιτσακι εμενα μου αφησαν μια αυτοκολλητη ειδοποιηση(ενα μικρο χαρτακι) κατω στην εισοδο της οικοδομης κ την βρηκε ο αντρας μου αν μενεις κ εσυ σε οικοδομη ριξε κατω μια προσεκτικη ματια.

αφρο μου κουραστηκες κοριτσαρα μου ε?ελπιζω τουλαχιστον να περασες ομορφα!!!σημερα ξεκουραση οσο μπορεις!τωρα που θα μαθει κ μπασο ο αντρουλης σου θα παιζει τραγουδακια κ στο μωρακι σας :lol::lol::lol: ως που να μαθει ομως η λυση ειναι μια...οτωασπιδες :lol::lol::lol:

αντριουλα μου γερα κ υγειη πανω απο ολα τα νινακια μας!!!οπου να ναι θα την καταλαβεις για τα καλα!!!τελικα ολες οι γυναικες το ιδιο ειμαστε ολο κ καποιο ανχος θα εχουμε κ ξεκιναει απο την στιγμη που λεμε οτι θελουμε παιδι.....μου ηρθε περιοδος γιατι?ωχ εχω καθυστερηση λες να ειμαι εγκυος?ειμαι τελικα εγκυος...χτυπαει η καρδουλα???θα ειναι καλη η αυχενικη???θα ειναι καλη η β επιπεδου???ποτε θα με κλωτσιση???κ αν κλωτσαει γιατι ειναι υσηχο τοσες ωρες???και παει λεγοντας... :lol::lol::lol: το ανχος την μελουσας μαμας κ της ηδη μανουλας δεν σταματαει ποτε!!!!η μεγαλυτερες αγαπες της ζωης μας τα μωρα μας!!!!!!!χαλαλι τους!!!!

καλα ηλιοδωρα τι να πω για την πεθερα σου....ασχολιαστο.....εμενα η δικια μου εχθες ηρθε σπιτι για να δει το καροτσακι σε καποια φαση εβαλε το χερι της στο ΣΤΟΜΑΧΙ μου κ λεει μια-ωχ κλωτσισε.... :!::shock: μα γλυκεια μου πεθερουλα το μωρο μου ειναι ακομη χαμηλα στον ΑΦΑΛΟ...helloooo!!! :lol::lol::lol: δεν την ειπα τιποτα που ενοιωσε την μπεμπα κατα φαντασιαν ουτε κ στον αντρα μου απλα γελασα πολυ μονη μου...

georgi εχεις απολυτο δικιο!!!!πρεπει να κλεινουμε τα αυτια κ να μην ακουμε δεξια κ αριστερα το μακρυ κ το κοντο του καθε ενος τζαμπα χαλιομαστε!

ελενα μου αντε καλε που εισαι???κοντευει να κλεισει κ το 2....στο 6 γενναμε ε?!?!?!?!

Kalimera!!

Ee Soulla mou opws diavases k sto facebook NAI TIN ENIWSA xtes to vradaki..Itan teleio ais8ima..Eimai sigouri pws einai auti mas to epivevaiwse k o mpampas mas :) ..Itan toso ka8aro k opote tis elega to onomataki tis mou apantouse pisw :lol::lol: ..Euxaristw 8ee mou pou me a3iwses na to zisw k auto!!!

andria μου μπραβο!!!!!!!!!!!!! πολυ χαιρομαι περιμενω την ημερα που θα μας λες( οπως καανω εγω μερικες φορες) σε παρακαλω μωρακι μου γλυκο μην χτυπας τοσο δυνατα την μαμακα γιατι ποναειιιι.

καλημερα κοριτσια !!!!

ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες για τη β'επιπεδου!!!σημειωσα και τα ιατρικα κεντρα και τα ονοματα των γιατρων, οποτε αυριο - μεθαυριο θα παρω τηλ. να κλεισω ραντεβου!!!βεβαια, κλινω περισσοτερο σ'αυτα που ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου, αλλα θα δουμε...

georgi, ο γιατρος μου στο ελενα ειναι ο καπελακης, και αν και τον ειδα μια φορα μονο, γιατι αρχισε να με παρακολουθει απο τελη δεκεμβρη, αισθανθηκα πολυ καλα και ασφαλης.εξαλλου, ειμαι υπερ των δημοσιων νοσοκομειων, για πολλους λογους... γεννησες και την πρωτη φορα στο ελενα;;;;

andria συγχαρητηρια για τα χτυπηματακια της μικρης σου!!!!απο την προηγουμενη εβδομαδα τα νιωθω κι εγω τακτικα, πρωι και βραδι!!!να φανταστεις, οτι το πρωι ξυπναω απο τις 7 και δεν ξανακοιμαμαι γιατι περιμενω το μικρουλι μου να χτυπησει!!! και παντα το καημενο μ'ακουει και ανταποκρινεται!!!!τι καλο παιδακι που εχω!!!!

happy μου καλοριζικο το καροτσι!!!!ευχομαι πολλες πολλες ηλιολουστες βολτες με την κορουλα σου!!!

αυτα....παω να ετοιμαστω, γιατι εχουμε εξοδο το μεσημερι για φαγητο και πολυ χαιρομαι!!!δεν χορταινω η γαϊδουρα!!!ειμαι στα +5 και απο δευτερα θα συμμαζευτω, γιατι δεν ξεκινησα και ..αδυνατουλα!!!πολλα φιλια στις κοιλιτσες, και να φυλαει η παναγιτσα τα μπεμπακια μας!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...