Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 2


Recommended Posts

Εύχομαι να είναι κ το Νο 2 το ίδιο τυχερό κ να μας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!Να έχουμε όλες-όλοι γερά γερά μωράκια!! Φιλάκια στις όμορφες κοιλίτσες!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αfro μου διάβασα οτι είδες σήμερα το μπεμπάκι σου!!Τυχερούλα!!Φωτογραφία σου έδωσαν;;Αλήθειά πόσο έχει ένας υπέρηχος(εξωτερικό φαντάζομαι έκανες) στα διαγνωστικά κέντρα τύπου Βιοϊατρική;; Να ξέρω να πηγαίνω κάμιά φορά! Ανυπομονώ να το δώ το αγοράκι μου αλλα έχω 14 μέρες ακόμα..ούφ!

Γιώργο άραγε πήγατε ή ακόμα;;Θα σκάσω μέχρι να μάθω τί έχετε!Άν κ απο ότι βλέπω τα αγοράκια μέχρι στιγμής είναι 6 προς 2! :o:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανοιξαμε κ το δευτερο!!!ποτε κιολας???σαν χθες θυμαμαι που εκανα το τεστ κ μπηκα εδω ψαχνοντας κοπελες που μοιραζομασταν ιδια συναισθηματα εκεινες τις μερες..γρηγορα που περναει ο καιρος...αντε παιδια καλοριζικο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με γεια μας!!

Μιλούσα τώρα με μια φίλη και μου είπε πως και οι δύο ανηψιές της μέχρι τη β επιπέδου "ήταν" αγόρια! Μήπως να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για τα τόσα αγόρια, δε ξέρω...

Φιλιάααα και όνειρα γλυκάααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια!!!

Και μετα σου λεει οτι οι γεννήσεις κοριτσιων ειναι περισσότερες! :lol::lol:

Λοιπον ανε ιναι κοριτσακι το δικό μου βλεπω να σφαζονται οι γιοι σας στην ποδια της :lol::lol::lol::lol:

Μπράβο σε ολους σα που ειδατε τα μωρακια σας! Εγω απο δευτερα ειμαι σε υποχρεωτικη άδεια (!) επιστρφω στη δουλεια πρωτα ο θεος 16/12

Για να δουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!!Γιώργο μου πολύ χάρηκα!!Κ άλλος άντρας στη παρέα!!Δεν έπεσα μέσα τελικά για κορίτσι αλλα δεν πειράζει..γερά να ναι κ ότι να ναι!! Σας το είπε με σιγουριά οτι είναι αγόραρος;; Λέτε καλέ να μας τα αλλάξουν στο Β-επιπέδου;;; μέχρι τότε άν δεν έχω γιό όπως μου έιπαν,σίγουρα θα έχει γίνει..όλο αγοράκι μου κ αντράκι μου το λέω το μανάρι μου κ θα μου βγεί με ροζουλί;; οχι οτι με πειράζει γερό παιδάκι να είναι εννοείται..όμως το πολύ πολύ να είναι αγοροκόριτσο με αυτά που του-της λέω! :lol::lol::lol: Άντε άν αλλάξει το φύλλο μας τ'αλλάζουμε στη λίστα,το θέμα είναι μην τα έχουμε ψωνίσει όλα γαλάζια ή ροζ! Ειρηνάκι μου τελικά πως αντέδρασε το αφεντικό σου όταν έμαθε για την άδεια;; θα έμεινε κάπως έτσι :o ε;; Καλή ξεκούραση απο εδώ κ πέρα! Κουκιδούλα μου τι κάνεις;;έχεις καιρό να περάσεις να μας δείς!Το κοριτσάκι σου τι κάνει;; Samarcande μου η υποχρεωτική άδεια είναι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα π.χ αποκόλληση κτλ αλλα στη προκειμένη περίπτωση η Ειρήνη την πήρε για να ξεκουραστεί λιγάκι.Κ εγώ με επαπειλούμενη είμαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hellooooooooooooo!ti kanete?

giwrgo polu xairomai gai ta omorfa neakia sas!!!ante mpes na mas peis ki alla!!!

elenaki nomizw pantws pws sta agoria epeidi fainontai ta kampanakia oso na nai einai ligo duskolo na ginei lathos...ektos ean i stasi einai periergi kai den einai ksekatharo.emena sto 1o mou xe pei apo tin auxeniki oti einai agori kai ontws itane!ti na pw?gera na nai ..!aaa..oso gia ta rouxa kalutera na parete..kitrina..aspra..prasina..portokali..pou foriountai kai sta 2!ase pou roz mple einai ligo paliomoditiko...gnwmi mou fusika..

afro mou mpravo gia to mpempe..telika me to nufiko ti ekanes?

happy mallon tha xeis polu proksenio molis gennithei i korakla...xaxa..

filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιτελους γιωργο μου λυθηκε το μυστηριο!!!να σας ζησει ο αγοραρος!!!επεσα εξω βεβαια αλλα δεν πειραζει :lol::lol::lol:

πολυ αγορι παιζει βρε παιδι μου τι γινετε???πω πω τα δυο κοριτσακια μας δεν θα ξερουν ποιον να πρωτοδιαλεξουν!!!!κ ξερετε ε?τα αγορακια ειναι ιδια η μανουλα τους κ ειστε ολες κουκλες φανταζομε τι παιδαροι θα βγουν απο τετοιες πανεμορφες φατσες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Joanaki μου εμείς με τον αντρούλη μου ακόμα δεν ψωνίσαμε κ ούτε θα ψωνίσουμε τίποτα μέχρι το Β επιπέδου..είμαστε λίγο προληπτικοί επειδή τη πρώτη φορά τη πατήσαμε.Πάντως το τσουτσουνάκι του φαινόταν!Το έχω κ φωτό!! Χθές το είπαμε κ στα πεθερικά μου κ η πρώτη κουβέντα που είπαν ήταν να πάνε να ψωνισουν για το μπέμπη μας!Δε το συζητώ,τόυς έκοψα τη φόρα όταν τους είπα να μη μας φέρουν απο τώρα ρούχα κτλ κ να μη πάρουν τίποτα σε γαλάζιο! Η ξαδέρφη μου έχει 3 τσάντες με ολοκαίνουρια ρούχα που δεν πρόλαβε να του βάλει του ανηψούλη μου κ άλλες τόσες με πράγματα μωρουδιακά κ όλο της λέω κράτα τα κ θα σου πώ εγώ πότε θα μου τα φέρεις.Έχω γίνει παράξενη βρε γμτ αλλα φοβάμαι!Μετα βίας κρατιέμαι να μη φορτώσω το καρότσι αλλα τι να κάνω! Κ εμένα δε με τρελαίνουν αποκλειστικά τα γαλάζια κ τα ρόζ,προτιμώ πρασινάκια,κόκκινα,κίτρινα ριγέ κ ότι άλλο υπάρχει. Εσείς ψωνίσατε τίποτα

Αφρο μου όντως με τη πρόβα νυφικού τι έγινε;;σου άρεσε κανένα;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σούλα μου γιατί εσύ άν κάνεισ κοράκλα έχεις την εντύπωση οτι δε θα σου μοιάζει;;; Τα περισσότερα κοριτσάκια που βλέπω κ εγώ μαζί..είμαστε φτυστές οι μαμάδες μας!!άρα κ η δική σου κόρη αστέρι θα είναι!!!! Αλλα κ "ασχημούτσικα" να είναι(για τους ξένους) εμείς πάλι πανέμορφα θα τα βλέπουμε!! :lol::lol: Η κουκουβάγια κ το κουκουβαγιακι της που λένε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το λατρευω το μωρακι μου την σκεφτομε συνεχεια ελενα μου συνεχεια..φανταζομε την στιγμη που θα γεννηθη,τα πρωτα της βηματα τις πρωτες της λεξεις την κοινη μας ζωη μολις την κρατησω στα χερια μου θα ειμαι απολυτα ευτυχισμενη ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για ψωνια που λετε εγω ψωνιζω ηδη δεν εχω προκαταληψεις ουτε φοβαμαι,χαιρομε που βλεπω μωρουδιακα μεσα στο σπιτι μου,εχω ηδη ρουχαλακια μου τα εδωσε μια φιλη που γεννησε περυση ιδιο καιρο που θα γεννησω κ εγω.αγορασα μπιμπερο ενα ημερολογιο για τον πρωτο χρονο της ζωης της σκουφακι γαντακια μεχρι κ μπειμπιλινα πηρα για νεογεννητο!!!!τον αλλο μηνα θα παρω το κρεββατακι της!!!εχω καταληξη ηδη στα χρωματα ροζ-λαχανι στους τοιχους κ αυτοκολητα με τα baby looney toons!!!αλλα κ η τινκερμπελ φλερταρει στο μυαλο μου..βρηκα κ κατι χαλια τελεια!!!

ελενακι μου μην φοβασε η παναγια μας προσεχει μας προστατευει..μην σκεφτεσε το παρελθον!!!αφεσου ελευθερη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι!

Κι εγώ κάτι λίγα έχω ψωνίσει, στην αρχή ήμουν επιφυλακτική αλλά τώρα έχω ξεθαρέψει! Το έχουμε ανακοινώσει και σε αρκετό κόσμο πια και αυτό το κάνει ακόμα πιο αληθινό. Έχω πάρει 4-5 φορμάκια, μόμπιλο, κουδουνίστρα, καλτσάκια, ένα μάρσιπο σλινγκ κι ένα υπέροχο λαγουδάκι για νεογέννητα από οργανικό βαμβάκι! Όλα είναι ουδέτερα, φοριούνται άνετα και από αγόρι και από κορίτσι. Κάθε φορά που βγαίνω για ψώνια (ευτυχώς όχι συχνά!) αν μου γυαλίσει κάτι, το παίρνω! Τα πολλά ψώνια όμως (κρεβάτι, ριλάξ κλπ.) θα τα κάνω αργότερα, θα περιμένω και τις εκπτώσεις, φαντάζομαι πως φέτος θα είναι καλές!! Καρότσι, μάρσιπο και πορτ μπεμπέ θα μου δώσουν δυο φίλες και παίζουν κι αρκετά άλλα ρουχαλάκια από εκεί.

Στο μωρούλι μου μιλάω συνέχεια αλλά δε του έχω δώσει φύλο ακόμα. Ούτε χθες το έκανα. Θα περιμένω λίγο ακόμα να βεβαιωθώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ετσι που σας διαβαζω μου ρχετε τη δευτεαρ να παω για υπέρηχο να του πω : ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!! :lol::lol::lol: Ροζ η μπλε?

εγω θα πηγαινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΛΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

8-}8-}8-}8-}8-}[smilie=wav.gif]:y32b4::y32b4::y32b4: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟ ΠΑΙΔΙΑ

Μπραβο Γιωργο μου.Χαρηκα παρα πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...