Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 2

Recommended Posts

καλη χρονια σε ολες και ολους! τι μου κανετε?

πειτε μου οτι φαγατε κι εσεις πολυ αυτες τις μερες να μην αισθανομαι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο γουρουνα, ολο τρωω καλε... :oops::oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalh Xrysh Protoxronia se olous!!!Me to kalo na er8ei fetos to moraki mas gero k dynato....!!!! Axxx ligoi mhnes akoma ...3 k 2 evdomades peripou.

Den sas kryvo pos 8elo poly na vgo k na xorepso mexri proias ,tis giortes pos krath8hka pali ufffff....Mou yposxe8hke omos o anntroulhs mou ena party sthn Evoia sto eksoxiko opos tote sto bachelor tou gamou mas !!!!Amhn!!!

Vevaia den ksero kata poso 8a apoxoristo to moraki mou gia 1 hmera...xmmm 8a deiksei...as er8ei me to kalo k xalali tou!!! :D

Pame gia eksetash Doppler siga siga k ftiaksimo paidikou domatiou ktl...eykairia me tis ekptoseis.Filia polla manoulitses!!!!

Καλημέρα υπέροχες μανούλες κ μπαμπάκα!Κυριακή σήμερα φαντάζομαι ή θα βολτάρετε ή θα χουχουλιάζετε σπίτι! Εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία αλλα μ'αρέσει!ιΠιό αργά θα έρθουν οι γονείς μου να φάμε το φαγητό που μαγειρεύει η μανούλα μου(μπριζόλες με πατατούλες κ τζατζικάκι) για να μην κουράζομαι.μιάμ μιάμ!

Αfro μου αυτές τις μέρες λίγο πολύ όλες "γουρουνιάσαμε!Για να καταλάβεις,πήρα μισό κιλό σε λιγότερο απο 10 μέρες με τόσα φαγητά κ γλυκά..

τώρα που τελείωσαν οι γιορτές θα ξαναμπώ στο προγραμμά μου κ θα είμαι ok.Κάπου διάβασα ότι απο εδώ κ πέρα "πρέπει" να παίρνουμε 200-300γρ την εβδομάδα

για να παίρνει το κατάλληλο βάρος κ το μωρό,ισχύει; Πόσα έχετε πάρει μέχρι τώρα;; Είμαι ήδη στα 3.200 αλλα ευτυχώς μόνο στη κοιλιά τα έχω.Ελπίζω να μην πάνε κ αλλού.. Άλλη απορία,ταχυκαρδίες έχετε καθόλου;

καλημερα κουκλιτσες!!!

αφροδιτακι μου καλυτερα ειμαι τωρα εσπασε η κυστη κ ηρεμησα μπορεσα να κοιμηθω κ να κατσω επιτελους!!!ελπιζω να την γλυτωσα προς το παρον...με ποναει ομως η κοιλια χαμηλα..ισως ειναι η μικρη εκει κ με πειραζει δεν ξερω...ουφ πια ολο κ κατι θα εχω σαραβαλο εντελως ετσι??? :lol::lol::lol:

αν κ το ηθελα τρελα δεν καταφερα να σαβουριασω πολυ εκλεισε το στομαχι μου δεν χωραει πολυ πραμα μεσα οσο παλια :cry::cry::cry:

ελενακι μου μια χαρα ειναι τα κιλα σου κοντευεις να κλεισεις τον πεμπτο βρε εσυ!!!

το μωρακι σου σιγουρα θα κοντευει το μισο κιλο!βαλε κ το αμνιακο υγρο βαλε κ το στηθος που φουσκωσε βαλε κ την κατακρατηση που κανουμε...βλεπεις???λιπος δεν πηρες καθολου!!!!!φαε αφοβα :lol::lol::lol: εγω εχω βαλει πανω απο δεκα...φαντασου!!!οσο για τις ταχυκαρδιες εχω εδω κ πολυ καιρο δουλευει σαν τρελη η καρδια τωρα, φανταζομαι ειναι φυσιολογικο...

Γεια σας κοριτακια και καλη χρονια!! μπηκα στο ποστ να δω τι κανετε :D:D:D

λοιπον λενακι τα χαπια που περνεις για τισ συσπασεις προκαλουν ταχυκαρδια,δεν στο ειπε ο γιατρος?εγω επερνα μισο οταν εκανα την παρακεντηση και με ειχε προηδοποιησει ο γιατρος...

happy τι σου ετυχε και σενα βρε κοπελα μου, εγω εχω κανει την εγχυριση εδω και 8 χρονια αλλα ηταν χαλια.... εμενα βεβαια 4 χρονια που την ειχα δεν ειχε ανοιξει και ειχε μαζεψει πυο και ηταν χαλια αλλα αφου ανοιξε σε εσενα ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι να γεννησεις και μετα κανεις την εγχυριση.εμενα εμεινε ανοιχτο περιπου 3 μηνες αλλα μου ειπε ο γιατρος οσο περισσοτερο μεινει ανοιχτο τοσο καλυτερα!!! φιλια σε ολες τις κοιλιτσες :D:D:D:D:D

Spirtouli μου καλή χρονιά κ σε σένα!!Με υγεία κ με το καλό κ το μπεμπάκι σου γερό!!Άντε 10-12 εβδομάδες κ θα το κρατάς στην αγκαλιά σου το νινάκι!!

Δε μου το είπε αλλα το κατάλαβα..φαντάσου είχα κ πρίν τα ξεκινήσω ταχυκαρδίες αλλα τώρα άλλο πράγμα..νομίζω οτι η καρδιά μου θα ανοίξει σαν τριαντάφυλλο με τέτοιους ρυθμούς!Φοβάμαι μη προκαλούν ταχυκαρδία κ στο μωράκι μου..έχεις ακούσει κάτι τέτοιο;Πόσο καιρό τα πήρες εσύ;

Σουλίτσα μου αφού άνοιξε η κύστη πιστεύω οτι θα ηρεμήσεις πολύ!Μακάρι να τη πρόλαβες κ να μη προχωρήσει! Τί κάνεις τώρα για να μην μολυνθεί;

Όσο για το πόνο έχω κ εγώ σήμερα σαν περιόδου μοιάζει αλλα φυσιολογικό θα είναι!

Koritsakia mou kalispera!!!!!! Egw apo 4ixologia eimai asta na pane..Xalia mavra do3a soi o 8eos..Ekana sxedon oles tis douleies tou spitiou simera k afisa to sfoggarisma mono gia avrio giati avrio prepei na paw k stin koinwnikes asfaliseis (IKA) k eipa na min exw k tis douleies..Alla den eniwsa akoma tin zouzouna mou k mou mpike mia asximi ske4i pws kati den paei kala..Itan toso kopos vre koritsakia mou ekeinos o makakas sto kratiko nosokomeio na parei tous palmous tis na iremisw k egw? Exei apo tis 13 tou Dekemvri na tin dw k na tin akousw..Toses meres xwris ena neo tis 8a trella8w..Ipoti8ete pigenw k ston ginaikologo mou k sto kratiko gia na exw nea tis ka8e 15 meres k pali sto mina 8a exw..MAKAKAS!! Mou erxete na paw na ton xtipisw..Eimai sta pro8ira kata8li4is nomizw..Einai pou avrio 3ekinoun k oloi tis douleies tou k 8a menw pali moni sto spiti toses wres, einai oi douleies pou exw na kanw sinexeia k den teleiwnoun k einai k to mwraki mou pou den to eniwsa..Dwsane ola mazi k eimai SKATA!!! (sorry gia tin ekfrasi)..

Λενακι σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!το ιδιο ευχομαι και σε σενα και σε ολες που περιμενουμε τα αγγελουδια μας να φανουν.... :D:D:D:D εγω το πηρα για 15 μερες μισο αλλα δεν με πειραξε ο γιατροσ μου βεβαια δεν το ηθελε καθολου αλλα επρεπε να το παρω... μηπως εσυ πρεπει να του κανεις ενα τηλ να του πεις αν εχεις παρα πολυ ταχυκαρδια μηπως και σου μειωσει την δοση και σου δωσει και λιγο μαγνησιο για να εισαι καλυτερα? για το μωρο δεν ξερω κατι αν προκαλει...

andria μην αγχονεσαι βρε κοπελα μου ολα θα ειναι καλα...μηπως να ετρωγες λιγο σοκολατα και να ξαπλωσεις με ηρεμια μηπως και σου κανει την χαρη να παρει καμμια τουμπα? δυστυχως δεν κινουνται οταν θελουμε εμεις :(:(:(

παντως η ζαχαρη τους δεινει ενεργεια για προσπαθησε. καλη επιτυχια!!!!

Se euxaristw spirtouli mou..Vasika i 4ixologia mou einai xalia, einai pou teleiwnoun k oi giortoules? den 3erw..8a perimenw afou k o giatros mou, mou eipe stin 20i evdomada 8a to niwsw epomenws as kanw ipomoni alles 4-5 meroules na doume :?

Καλή χρονιά σε όλους!!! Να είναι το 2011 υπέροχο, να υποδεχτούμε τα γλυκούλικα και γερά μωράκια μας και να γεμίζουν τα σπίτια μας αγάπη και χαρά!!

Προχθές είχαμε πάει σ' ένα φιλικό σπίτι και τραγουδούσαμε για ώρες. Όταν τραγουδούσα εγώ το μωρούλι μου ήταν πολύ ήσυχο, μόλις σταματούσα εγώ το τραγούδι άρχιζε να κόβει βόλτες και το ένιωθα να τινάζεται! Πολλή πλάκα!!

Happy περαστικά, ελπίζω να ηρεμήσει τώρα η κατάσταση!

Andria γιατί τόσο άγχος βρε κοριτσάκι? Μια χαρά θα είναι η μικρή σου και σύντομα θα σου δώσει σήμα! Εγώ πάντως στην αρχή μπερδευόμουν αν είναι στομάχι, έντερο ή το μωρό. Είναι τρεις τέσσερις μέρες τώρα που είμαι σίγουρη. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Ούτε εμένα μ' αρέσει που τελειώνουν οι γιορτές πάντως αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι σε λίγο θα έχω τη β επιπέδου, το πάρτυ για το γάμο, τις απόκριες, τα ψώνια, το παιδικό δωμάτιο...

Η πρωτοχρονιά ήταν αρκετά ήσυχη, την παραμονή με φίλους μέχρι τις δύο και μετά οι δυο μας σπίτι, ανοίξαμε τα δώρα, είχαμε πάρει και του μωρού δώρο και καθίσαμε ένα δίωρο ακόμα συζητώντας για το μωρό, χαζεύοντας τα μωρουδιακά που έχουμε ήδη, με πολλές αγκαλιές και γέλια!! Ανήμερα περάσαμε οικογενειακά με τους δικούς μου. Κάναμε και σήμερα το μεσημέρι μια ωραία βολτούλα με φίλους για φαγητό και καφέ και τώρα έχω λιώσει στο καναπέ, κουρασμένη αλλά ευχαριστημένη!

Από φαγητό είχαμε μεγάλη ποικιλία, φάγαμε και μοσχάρι και αγριογούρουνο και πάπια και κοτόπουλο! Δε μπορώ να πω πως έφαγα πάρα πολύ αλλά 5 κιλάκια τα'χω βάλει ήδη! Από εδώ και πέρα να δούμε πως θα πάει...

Μ' έπιασε φλυαρία, φιλιάααααα!!!

Kalimera sas!!!!! :D Samarcande mou genika eimai poli agxwdis an8rwpos eixa k palia mia apotiximeni egkimosini k eimai epireasmeni akomi k exei k polles meres na tin dw k na tin akousw den 8elei k poli na agxw8eis den einai? :? Spirtouli mou to ekana auto me tin sokolata k evale to xeri tou o sizigos k tou ekane dio xtipimatakia alla polli elafria oso k ta eniwse alla emena den mou ekane tipota otan evala to diko mou xeri..Apo ta twra exei protimisi ston mpampaka tis :) ..Egw 3ipnisa apo tis 7:00 na kanw ena sfoggarisma olo to spiti k na vgw e3w gia doulitses (koinwnikes-ika k na plirwsw k kati logariasmous)..Esas ti simperilamvanei simera to programma sas? :)

:-*:-*:-*

Koritsakia mou kalispera!!!!!! Egw apo 4ixologia eimai asta na pane..Xalia mavra do3a soi o 8eos..Ekana sxedon oles tis douleies tou spitiou simera k afisa to sfoggarisma mono gia avrio giati avrio prepei na paw k stin koinwnikes asfaliseis (IKA) k eipa na min exw k tis douleies..Alla den eniwsa akoma tin zouzouna mou k mou mpike mia asximi ske4i pws kati den paei kala..Itan toso kopos vre koritsakia mou ekeinos o makakas sto kratiko nosokomeio na parei tous palmous tis na iremisw k egw? Exei apo tis 13 tou Dekemvri na tin dw k na tin akousw..Toses meres xwris ena neo tis 8a trella8w..Ipoti8ete pigenw k ston ginaikologo mou k sto kratiko gia na exw nea tis ka8e 15 meres k pali sto mina 8a exw..MAKAKAS!! Mou erxete na paw na ton xtipisw..Eimai sta pro8ira kata8li4is nomizw..Einai pou avrio 3ekinoun k oloi tis douleies tou k 8a menw pali moni sto spiti toses wres, einai oi douleies pou exw na kanw sinexeia k den teleiwnoun k einai k to mwraki mou pou den to eniwsa..Dwsane ola mazi k eimai SKATA!!! (sorry gia tin ekfrasi)..

Kalhmera k Kalh Xronia!!! 8elo na sou po mhn stenaxoriesai k agxonesai adika!!!

Eisai 20 evdomadon akoma....exeis akoma gia na akouseis to moro sou k mhn trelenesai me tis eksetaseis o giatros sou kati 8a kserei k ego peripou ka8e mhna pao...arkei pou einai ola kala k na empistevesai ton giatro sou....Pano ap'ola prepei na hremhseis gt h psyxologia ephreazei to moraki sou k einai krima na tou metadideis tetoioy eidous synais8hmata.Fainete den exeis ka8olou ypomonh k olo ayto se rixnei....skepsou 8etika k edo eimaste pou se ligo 8a mas les ta eyxarista....logiko pou exeis thn ennoia sou alla pistepse me 8a dikaio8eis....

Otan kaneis yperhxo 8a deis pos ola kala einai ...apolayse k xalarose ligo k prosexe me to sfouggarisma mhn kanei k treles kinhseis k skypsimata....filiaa !!!

Kalhmera!!! Ti kanete?? Tora meta tis giortes xalarosh....prepei k ego na ksekourasto kanonika alla den mporo k olh mera spiti monh mou...oi episkepseis tora araiosan k ksekinhsa kanonika ta utrogestan gt stis giortes epina peripou 2 anti gia 3...logo syspaseon kserete....einai k varia k den mporo na leitourghso gmt...

Meno k 3o orofo xoris asanser k to skeftomai otan einai na katevo giayto k molis to kano kano ypervash k trexo sta polykatasthmata gia kounies ktl ktl ola mazi....

Me thn logikh oti 8a exo katalhksei kapou...alla exei poly douleia akoma...

To koritsaki mou me exei trelanei den hremei eykola einai ALL THE TIME...

Vasika exo k kati ponakia xamhla sthn mhtra san ponoi periodou alla prepei na einai fysiologiko logo anaptykshs.8a rothso ton giatro tora pou 8a pao logika gia to Doppler...ante na doume...Filia k KALHMERA!!!! :D

Kαλημέρα κουκλίτσες μου κ χαζομπαμπά της παρέας! Αντριάκι μου γλυκό μη μου στεναχωριέσαι βρε..όλα καλά είναι με τη μικρούλα σου κ να είσαι σίουρη πως εκει μέσα κάνει τραμπολίνο απλά δεν το καταλαβαίνεις ακόμα!Το γιατρό όσο κ άν σε τσάντισε(υπάρχουν πολλοί μακάκες τί να κάνουμε..) γράφτον εκεί που δε πιάνει μελάνι κ μη σκάς γιατί το νιώθει η μπεμπούλα σου..θα δείς την επόμενη φορά που θα πάς θα σου κάνει τα ναζάκια της κ θα τρελαθείς τελείως!Τίποτα δε θα θυμάσαι απο όλα αυτά! ;) Κ εγώ τρελαίνομαι γιατί έχω να τον δώ απο τις 2 Δεκεμβρίου! :o Επόμενο ραντεβού για β-επιπέδου στο νοσοκομείο 11/1 κ 12/1 στο γιατρό μου να δεί τις εξετάσεις.Τί να πώ κ εγώ που τον παρακαλάω κ είναι κατά των "άσκοπων" υπερήχων..κλάψ κλάψ..Μή νομίζεις ούτε εγώ τον νιώθω καθημερινά λόγο πρόσθιου πλακούντα.Μήπως έχεις πρόσθιο πλακούντα κ εσύ γι'αυτό δεν την ακούς;;Σε αυτές τις περιπτώσεις αργούν να μας δώσουν το παρόν τα μωρούλια μας! Λοιπόν σκέψου θετικά κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!Η ζουζούνα σου θέλει να σε παιδέψει λίγο παραπάνω.. :D

Spirtouli μου να σαι καλά! :D Για να ήθελε να μη στο δώσει καθόλου κάτι ήξερε ο γιατρός σου.. Όσο κ άν βοηθάνε καλό είναι να μη παίρνουμε πολλά φάρμακα.. Το απόγευμα θα μιλήσουμε με τον δικό μου κ θα του το πώ,όπως το βλέπω μπορεί να μου δώσει μισό κ μένα.Μαγνήσιο παίρνω πάντως.Το καλό είναι οτι δεν έχει "πετρώσει" ξανά η κοιλίτσα μου! Αυτό έλειπε κιόλας με τόσα χάπια κ ξάπλα! Μακάρι να συνεχίσει έτσι για να κόψουμε το Υoutopar σύντομα!

Samarcande μου μια χαρά περάσατε κ έχετε κ συνέχεια στο προγραμμά σας!!Κ του χρόνου να έχετε κ τον Αρούλη σας να σας "τραγουδάει"!! Απο κιλάκια μια χαρά είσαι βρε! Όλα θα εξαφανιστούν πρώτα ο Θεός όταν έρθουν τα μπουμπουκάκια μας απο το πολύ τρέξιμο! :lol:

Geov μου ξεκούραση λοιπόν γιατί δεν είναι να τρέχουμε με τις βρωμοσυσπάσεις..τα Οutrogestan θα σε βοηθήσουν.Εμένα για τους πόνους "περιόδου" μου δίνει bouscopan άφοβα μέχρι 3 τη μέρα.Μου μειώνουν εώς κ εξαφανίζουν τα πονάκια που παρεμπιπτόντως είναι φυσιολογικότατα.Κάθε φορά που πάω στο γιατρό μου του λέω για τους πόνους κ ο άνθρωπος έχει βαρεθεί να μου λέει οτι μεαλώνει η μήτρα!Καλού κακού ρώτα τον αλλα σίγουρα δεν είναι τπτ περ'ιεργο!

Σήμερα το μενού έχει μαδημένο κοτόπουλο με πιλάφι καλαμπόκι κ αρακά! Απο δουλειές είμαι τόοοσο τυχερή γιατί έχω έναν υπέροχο άντρα που μου έκανε το σπίτι λαμπίγκο απο μόνος του τώρα που δε μπορώ!

κοριτσακια μου καλημερα... τι μου κανετε? εμενα μου βγηκε ολη η κουραση αν και περασα πολυ καλα, ηρθε και μια φιλη γαλλιδα με το φιλο της απ οταν ημουνα στο παρισι και κανω ξεναγηση, χαρηκα πολυ γιατι μου ειχε λειψει αλλα σημερα δεν καταφερα να παω φαρμακειο... Το νινι μου παντως θα βγει γλωσσομαθεστατο 4 μερες ακουει συνεχως γαλλικα.

το συγκινητικο ειναι οτι μου επλεξε ενα κασκολ για τη σουσουραδα μου!!!!!!!!!!!!

και ηταν η μονη που μαζι με εμενα απο την αρχη ελεγε οτι ειναι κοριτσι..

kali xronia koritsakia!!me polla gera kai tuxera mwrakia!!!

egw oles tis giortes imouna mesa xwris kosmo logw tou oti eixa arrwstous kai tous 2 antres(gio k suzigo) opote..monaxoulia mas!piga tin paraskeui sto giatro kai mou eipe oti ola kala alla na pinw polla nera giati den exw polla ugra..kai na ksanapaw tin paraskeui na me dei opwsdipote!milame exw kanei sundesi me tin toualeta...imouna pou imouna kai me ta polla nera...auta ta neakia!aa..fusika den mou eipe fulo..den leei autos i idios oxi oti den vlepei..alla 12/1 tha kanw b-epiepdou opote...

GeoV mou o giatros pou anafera den einai o ginaikologos mou..Milousa gia ton giatro tou kratikou nosokomeiou pou se ka8e eposke4i den einai o idios alla opoios sou petixei k auti tin fora edwsa se ena asxeto..Ginete na pas se ginaikologo egkios ginaika k na min se e3etasei? APARADEXTO!!! Telospantwn se 10 meres exw rantevou ston ginaikologo mou stin kliniki giati autoi tou kratikou einai gia ta vouna...

Prosexw me tis douleies..Min fovase..Kanw sinexws dialeimmata gia na min skorsaristw :)

Oso an to eniwsa prin kammia writsa eniwsa ena dinato pono stin koilia k a8ela mou anafwnisa ena megalo "aaoouuu" den 3erw ti itan alla ponesa apisteuta..lete na einai kammia klwtsia? hehe :D..

Kalo sas apogeuma!!!

Elenakos mou 8a kanoume ipomoni den exoume alli epilogi distixws..Oso gia ton makaka euxomai na min mou 3anapesei..8a zitw opoiodipote allo ektos apo auton k as trww tin mera mou stin anamoni sto nosokomeio..I mitra mou nomizw exei klisi mpros ta pisw..Den 3erw an auto exei sxesi..

Poli kalos o androulis sou..Mpravo tou :D

Γεια σας μανουλες και μπαμπα!!! Καλη χρονια σε ολους & με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια μας!! Ειναι αναμφισβητητα η χρονια μας!!

Εμεις περασαμε κουραστηκά..αλλα εχθες μας αποζημιωσε η μπουμπουκα μας... μας εριξε κλωτσιτσα!!! Περιμενα κατι αλλα δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο μαγικό!! Αχ την αγαπαωωωω!!!

Αντρια μου μην ανυσηχεις ολα καλά θα πανε..οσο για τους γιατρους ηρεμααααααα !!!

Κοριτσια εχει παριε καμια σας αδεια με επαπειλουμενη εγκυμοσυνη?! Κι αν ναι θελω να ρωτησω αν χανουμε τιποτα απο τις μερες αδειας μας η τα επιδοματα!

ANDRIA ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ΕΛΕΝΑΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΧΩ Κ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...