Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geia sas se olous!!!!!!!!!!!

polles selides exasa pali...k eixa polu diabasma! :)

stis 20/12 kaname ti B' epipedou!OLA KALA!DOXA TO THEO+TH PANAGIA!

k...mas sigourepse oti exoume mia mikri kopelitsa 476gr!

o Athanasiadis to kako einai oti mas fanike biastikos, 10-15lepta kratise o uperixos,milouse grigora + ligo apotoma,k de mas ebgale mia oraia photo apo ti mikroula mas,oute 3d/4d(ti einai de xerw) giati leei itan pisw apo ton plakounta!!k mas edwse meta k ena cd pou eixe mesa oti mas eixe tupwsei kiolas..7-8 photo apo ton uperixo (metriseis k tetoia)-mou fanike ligo biastiko k proxeiro gia ta 160E pou dwsame k tis 2 ores anamoni pou eixame!!

apla sunexizoume na leme pos eutuxws pou einai OLA KALA ME TO NINAKI k ola t alla....

simera eimai 21w+5d k exw balei peripou 5kg WS twra. :o

to bradaki 8a pame kai sto dr na tou deixoume ti B'epipedou k mallon na me ksanadei giati o Athanasiadis de mporouse na dei kala ti sponduliki stili tis mikris+ton traxilo mou (aporw....).

a!episis exw tsakisei ta misa melomakarona pou exoume spiti k prospa8w na kratiemai..

oso gia tis agores k to dwmatio tis mikroulas mas...akoma den exoume ksekinisei tipota...omos entos imerwn 8a bgoume se magazia na paroume idees giati me to neo etos meta exei k ekptwseis k nomizw pws 8a einai eukairia.

Happy + Georgi79 mazi eixame B' epipedou!DOXA TO THEO ola kala!me to kalo k stous upoloipous!

Andria upomoni k mi dineis simasia oso mporeis...o Theos eipe na sygxwroume. Esy na tous agapas k na mi ksexnas pws an den itan ekeinoi de 8a xes to syzygo sou tora.

Samarcade na zisete!!!!!!ygeia k eutuxia euxomai k me to kalo to mwraki sas!

elenako bale mas k mas koritsaki sti lista!!k me to kalo to spiti sas!

Klairi + Samos kalwsir8ate!!!

polla filia stous upoloipous k an de ta poume

KALA XRISTOUGENNA!!!!!!!!ME YGEIA K EULOGIA

:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samarcande να ζήσετε και όλες σας οι στιγμές να είναι γεμάτες ευτυχία.

Την Δευτέρα πήγα στο γιατρό γιατί έφτασα στην 18η εβδομάδα και η κοιλιά μου δεν λέει να μεγαλώσει..το μωρό εννοείται οτι δεν το νιωσα ακόμα.

Δοξα το Θεό όμως όλα είναι καλά.Έχουμε κοριτσάκι(αφού ο γιατρός δεν βλέπει τίποτα να προεξέχει) και έχει φτάσει στα 260 γραμμάρια.Τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου μου είπε να πάω για την β-επιπέδου :)

Γεια σας και παλι... βρε κοριτσια... βασει πητ μπαινω 23 δεκεμβρη στον 5ο μηνα...

Ξερετε ποτε θα μας πει ο γιατρος να κανουμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου??????????

Γειααα!

Αυτή την απορία έχω κι εγώ, πότε πρέπει να ξεκινήσουμε μαθήματα ανώδυνου? Μια φίλη μου είπε να πάω από τώρα να ρωτήσω και μου είπε να ρωτήσω στο Αλεξάνδρα που είχε κάνει εκείνη κι ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένη αλλά έχουνε περάσει κάμποσα χρόνια από τότε. Εσάς σας έχει προτείνει κάτι ο γιατρός σας?

Πρεπει να τον ρωτησω ρε γαμωτο...αλλα πρεπει να κατσω να τα γραψω γιατι τωρα εχω ραντεβου 5 γεναρη και καθε φορα που παω παθαινω ενα μπλακ αουτ απο την αγωνια αλλα και τη χαρα να δω το μωρο που τα ξεχναω...

Δεν ειναι κατασταση αυτη, θα φτιαξω λιστα. :D:D:D:D:D

κοριτσακια μου γλυκα κ πατερουλη καλησπερα!!!τι κανετε???γεμησατε ενα σωρο σελιδες κ δεν σας προλαβαινω βρε!!!!

αντρια μου κανε το καλο κ ριξτο στο γιαλο που λενε...να θυμασαι παντα...ροδα ειναι κ γυριζει...δεν αξιζει να χαλιεσε για κανεναν...απλα smile :D

elenakos επιτελους τελειωσες αντε τωρα να το χαρητε θα ερθει κ ο μπεμπουλης κ θα ειστε τελεια χωρις"παρεμβολες"με το δωματιο του μικρου τι γινετε?ποτε ξεκινας?ο γιατρος μου εδωσε φυσικα κ dvd παντα δινει ο συγκεκριμενος,μου εδωσε κ μια φωτογραφια με το πουτακι μας, ανοιξε φαρδια πλατια τα ποδαρακια της η μπεμπουλα μας :lol::lol::lol:

samarcante ηρθαν τα μωρουλια σπιτι???σου εφεραν τα πραγματακια???τελεια δεν ειναι τα μωρουδιακα!!!

ειρηνακι ουτε εγω εκανα εξετασεις για θρομβοφιλια εκτος αν μου την εκανε τοτε κ δεν καταλαβα....γιατι ρωτας σου ειπε τιποτα?

αφρο μου περαστηκα σου σε νοιωθω...δυο φορες αρρωστησα ως τωρα κ την εβγαλα μονο με ντεπον για να ριχνω τον πυρετο,πολλους στυμενους χυμους πορτοκαλι κ σουπιτσες,υπομονη μονο μπορεις

να κανεις θα κανει τον κυκλο κ θα περασει...ματς μουτς

γιωργο μου προχωρανε οι εργασιες????δωσε ενα φιλακι στον μπεμπουλη κ απο μενα!!

αννα μου τι να πω για τον γιατρο σου...η β επιπεδου ειναι πολυ σημαντικη εξεταση κ σε ξεπεταξε ετσι?κ χωρις να τα δει ολα?επρεπε να επιμενει...δεν του ειπες τιποτα??κ τοσα λεφτα...

εγω πληρωσα 140 με ειχε μιση ωρα μεσα κ επεμενε παρα πολυ στην καρδια εξετασε ολο της το κορμακι ποντο ποντο ολα της τα οργανα μεχρι κ τα δαχτυλακια της μετρησαμε!!!

πολυ μου την σπανε οι γιατροι της ξεπετας!

οπου να ναι κοριτσια πρεπει να ξεκινατε τα μαθηματα φανταζομε θα ειναι τελεια!!!!κ εγω το ιδιο προβλημα εχω...εχω τοσες ερωτησεις κ μολις πηγαινω τα ξεχναω ολα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλο καλά νέα διάβασα! Τϊ ωραία!

Εγώ το β επιπέδου το έκανα σε διαγνωστικό κέντρο, στον Ιπποκράτη και κράτησε περίπου 35 λεπτά. Τα είδε και τα μέτρησε όλα. Μας έδωσε και dvd και μας κόστισε 120 ευρώ. Ο γιατρός ήταν πολύ φιλικός και επεξηγηματικός. Τα 160 ευρώ και ξεπέτα μου φαίνονται πάρα πολλά.

Για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που λέτε εμένα μου είπαν για το κέντρο Φειλαρέτης που είναι κάπου στην Νέα Σμύρνη, αλλά πρέπει να πάρεις τηλ για να κλείσεις ραντευού για τα μαθήματα. Είναι δωρεάν και είναι πάρα πολύ καλά. Δεν έχω ψάξει ακόμα και δεν ξέρω τί γίνετε, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσουμε.

Μήπως να κανονίζαμε να πηγαίναμε όλες μαζί σαν γκρουπάκι??? Τϊ καλά που θα ήταν.

Φιλάκια σε όλες.

Πλάκα θα είχε να πάμε όλες μαζί!

Happy ναι, ήρθαν τα μωράκια χθες, περάσαμε τέλεια, παίξαμε πολύ και το βράδυ δίπλα στο κρεβάτι μου είχα ένα πορτ μπεμπέ και δύο μάρσιπους! :lol::lol: Ακόμα δεν έχω αδειάσει το δεύτερο δωμάτιο οπότε δεν έχω ένα συγκεκριμένο χώρο να τα βάλω όλα και είναι διάσπαρτα στο υπνοδωμάτιο που έχει γίνει λίγο αποθήκη... Είναι τέλεια όμως! Κι έχω μαζέψει και κάμποσα γλυκύτατα φορμάκια! Το αγαπημένο μου έχει ένα βατραχάκι πάνω που κάνει μια τέλεια γκριμάτσα, αχ είναι τέλειο!!

τελειααααα! κοριτσια εγω καπου διαβασα οτι μαθηματα ανωδυνου τοκετου καλο ειναι να σου κανει η μαια που θα ειναι και στη γεννα... τα χω μπλεξει... δεν ξερω.Πειρα μηδεν

Πάντα υπάρχει και μαία στο τοκετό! Πιθανότατα ο κάθε γιατρός μας έχει κάποια μαία που συνεργάζεται, πιθανώς να μπορούμε να κάνουμε με τη συγκεκριμένη μαία μαθήματα. Δε τον έχω ρωτήσει ακόμα, έχω σκοπό το Γενάρη να κάνω τη συζήτηση για το τοκετό αλλά σκέφτομαι πως ως ιδιώτης και σε ιδιωτικό μαιευτήριο (Ιασώ) θα είναι αντίστοιχη και η μαία, δηλαδή θα έχει ένα σεβαστό κόστος. Απ' ότι είδα τώρα το κόστος στο Αλεξάνδρα και στο Έλενα είναι γύρω στα 3 ευρώ το μάθημα, τίποτα δηλαδή. Η φίλη μου γέννησε στο Μητέρα αλλά είχε επιλέξει να κάνει τα μαθήματα στο Αλεξάνδρα και λόγω κόστους και λόγω απόστασης και έμεινε ενθουσιασμένη. Μου είπε μάλιστα πως στο Μητέρα όταν πήγε έμειναν όλοι έκπληκτοι απ' το πόσο καλά προετοιμασμένη κι ενημερωμένη ήταν! Θα ρωτήσω λοιπόν στα κοντινά δημόσια μαιευτήρια να πάρω όλες τις πληροφορίες, θα συζητήσω και με το γιατρό μου τον Ιανουάριο και θ' αποφασίσω. Διάβασα πως τα μαθήματα συνήθως γίνονται γύρω στον 7ο. Εγώ φιλοδοξώ να μη κάνω ούτε επισκληρίδιο οπότε θέλω οπωσδήποτε να κάνω μαθήματα. Το Γενάρη θα ξεκινήσω και γιόγκα για εγκύους σ' ένα γυμναστήριο που βρήκα στη Σκουφά. Αν βρω άλλες πληροφορίες θα σας τις γράψω.

Φιλάκια!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΕΔΩ ΞΑΠΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΟΠΟ!!ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ Τ ΠΟΝΟ ΜΟΥ...ΓΕΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 6ο ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 27 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 28 ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ!!

Koritsakia mou eimai prwini prwini k den mou aresei ka8olou :cry: ..Sikwstika tin wra pou sikwstike o sizigos giati an emena sto krevvati den 8a sikonomoun me tipota meta k 8a meinoun oles oi douleies mou..AA vare8ika na eimai xarwpi noikokiroula :(:D:lol::P ..Eprepe na paizw sto ergo: "desperate housewife" (apelpismeni noikokira) :)):)):)) ..Na piw to neskafaki mou k na tara3w to plati mou kwlo na ta kanw giati prepei molis ta teleiwsw na paw k trapeza na dieu8etisw tous logariasmous mas :)

geiaaaaaaaaaaaa :P:P:P:P:P

ti kanete??????

emeis xtes pigame sto giatro mas na dei ta apotelesmata apo ti B'epipedou k na mas dei k autos kai mou sunestise n arxisw ta utrogestan kolpika 3 fores ti mera logw tou oti xamilwse ligo o traxilos...mou eipe oti einai apo kourasi..8a ta parw gia ligo kairo k meta 8a xanadoume pws pane ta pragmata..

mipos sas exei tuxei k esas?

kata t alla to koritsaki mas einai mia xara Doxa to Theo+ti Panagia!

tou zitisa na mas bgalei k kamia kali photo na tin exoume giati de mas dwsane kamia kali sti B'epipedou (etsi gia na ti xazeuoume)...

filakia se olous k sta ninakia mas!!!!!

KALA XRISTOYGENNA YGIH K EULOGHMENA GIA OLO TO KOSMO!!!!!!!!!

Έχεις κάποιο λόγο που δεν θες να κάνεις επισκληρίδιο;

Μια μικρή ευαισθησία στη μέση και μια έντονη επιθυμία να τα κάνω όλα φυσιολογικά (μπορείς να το πεις και μαζοχισμό, καμία αντίρρηση :lol::lol:) Έτσι λέω τώρα βέβαια, δε ξέρω τότε πως θα μου βγει...

Καλημέρα σε όλους (αν και μεσημέριασε), έκανα ήδη πολλές δουλίτσες σήμερα, έφτιαξα και τα πράγματα για την εκδρομούλα μας (φεύγουμε αύριο το πρωί) και τώρα μαγειρεύω τραχανά! Με βλέπω να ρίχνω και μεσημεριανό ύπνο γιατί χθες ξενύχτησα λίγο κι έχω μια κούραση. Εσείς τι κάνετε?

Μια μικρή ευαισθησία στη μέση και μια έντονη επιθυμία να τα κάνω όλα φυσιολογικά (μπορείς να το πεις και μαζοχισμό, καμία αντίρρηση :lol::lol:) Έτσι λέω τώρα βέβαια, δε ξέρω τότε πως θα μου βγει...

Καλημέρα σε όλους (αν και μεσημέριασε), έκανα ήδη πολλές δουλίτσες σήμερα, έφτιαξα και τα πράγματα για την εκδρομούλα μας (φεύγουμε αύριο το πρωί) και τώρα μαγειρεύω τραχανά! Με βλέπω να ρίχνω και μεσημεριανό ύπνο γιατί χθες ξενύχτησα λίγο κι έχω μια κούραση. Εσείς τι κάνετε?

Καλησπέρα!!Ξέρεις δηλαδή οτί επιβαρύνει ένα υπάρχον πρόβλημα στη μέση;Είχα μείνει πριν από 3 χρόνια στον τόπο από πόνο στη μέση και από τότε έχω ενοχλήσεις..

Andria οι πιο πολλές μάλλον βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση..

Εδώ και μια βδομάδα αν μ'αφήσεις μπορώ να κοιμάμαι όλη μέρα..Δυστυχώς όμως οι δουλειές τρέχουν.

Και γω πριν λίγο γύρισα από την τράπεζα και το ταχυδρομείο.

Πάντως καλό μας κάνει να κάνουμε δουλίτσες και να περπατάμε γιατί αλλιώς θα βαρύνουμε πολύ (στη διάθεση εννοώ).

Και επανρέρχομαι!! χαχα

Ευχαριστω για την πληροφορια... δηλαδη θα μας δουν το τετοιο μας 100 ανθρωποι εκεινη τη μερα!! απαπαπ!!!

Κι εγω νομιζα οτι οι μαιες ειναι εκει για μετα τον τοκετο!! Κοιτα τι μαθαινει κανείς!!

Παντως για σεμινάρια για τις θεσσαλονικιες μανουλες να πω οτι εχει δωρεαν στο ιπποκράτειο

Μπορεί να συμβεί ναι... Έχω και μια φίλη που υπέφερε για σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννα. Δεν είναι συχνό όμως, μη σε πάρω στο λαιμό μου! Πιο έντονη για μένα είναι η επιθυμία της φυσιολογικής γέννας παρά ο φόβος...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...