Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 2

Recommended Posts

Και μένα ο γιατρός γυρω στην 20η μου είπε να περιμένω να νιώσω το μωρό. Ανυπομονώ!

Happy σ'ευχαριστώ για τις ευχές. Με το καλό να έρθει η κορούλα σας, μεγάλωσε πολύ, θα γίνει γυναικάρα! Αχ τι ωραία! Μπράβο που είναι όλα καλά!! Πάντα τέτοια για όλες μας! Μπράβο, μπράβο!!

Afro να ρίχνεις τους χορούς σου και μη σε νοιάζει τίποτα! Διάβασμα? Σπουδάζεις? Άτιμο το διάβασμα. Θεωρητικά κι εγώ πρέπει να ολοκληρώσω την εργασία ενός μεταπτυχιακού που κάνω αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κορίτσια!

Λοιπόν Έλενα βρήκα αυτά τα σκουλαρίκια για τον αφαλό:

http://www.pregnancypiercings.com/ εάν δεν τα βρω και εδώ θα τα παραγγείλω από τι ιντερνετ...Α και μην πας γυρεύοντας με τις δουλειές...να προσέχεις!! Μην κάνεις τίποτα...Εγώ το παραέκανα την προηγούμενη εβδομάδα με το περπάτημα και τις εξωτερικές δουλειές και είδα 2 σταγόνες (πολύ πολύ μικρές) αίμα και πήγα εκτάκτως στον γιατρό...Ε από τότε δεν κάνω σχεδόν τίποτα...Δεν αξίζει να το ρισκάρουμε!!! Ο γιατρός μου είπε ότι το παραέκανα με την κούραση και με έβαλε 'τιμωρία' στο σπίτι... :lol::lol::?:?

samarcande να ζήσετε και να ευτυχίσετε!! Τα Εξάρχεια είναι από τα αγαπημένα μου μέρη...Σπούδαζα (και συνεχίζω) ακριβώς από κάτω, στο Πολυτεχνείο και τα θεωρώ δεύτερο σπίτι μου...Έχει περάσει βέβαια η περιοχή και δύσκολες περιόδους...Αλήθεια, εσύ έλεγες για συναυλίες 'ή δεν θυμάμαι καλα? Επειδή είχα και εγώ αυτή την συζήτηση με τον άντρα μου και πάντα πηγαίναμε σε συναυλίες και βγαίναμε και έξω συχνά... αποφασίσαμε ότι οι συναυλίες και τα μπαράκια ΔΕΝ είναι για έγκυες...Κάτι να γίνει, λίγο να στριμωχθεί ο κόσμος ....γιατί να το ρισκάρεις??

jule τα πονάκια γενικά ειναι φυσιολογικά και εγώ τα έχω...θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εφόσον νοιώθεις το μωρό να κουνιέται...Αλλά το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον γιατρο σου γιατί εάν έχεις συσπάσεις πρέπει να το ξέρει και να λάβετε μέτρα...Όλες έχουμε συσπάσεις αλλά το σημαντικό είναι να μην είναι πολύ έντονες...Όσο για την πίεση προς τα κάτω...και εγώ την έχω και ειδικά όταν κλωτσάει το μωρό προς τα κάτω...

Afroditi, daddycool και οι άλλες κοπέλες καθώς και οι καινούριες συμμετοχές: με το καλό να δείτε ξανά τα μωράκια σας και να περάσετε όμορφα τις γιορτές!!

φιλάκια!!!!!!!!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ!ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ??ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ???ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΔΗΛΑΔΗ??

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ!ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ??ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ???ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΔΗΛΑΔΗ??

Jule τις μισές φορές προς τα κάτω το νοιώθω να κλωτσάει!!!...αφού είναι γυρισμένο έτσι (με το κεφάλι πάνω και τα ποδαράκια κάτω), λογικό είναι να νοιώθουμε τα ποδαράκια του εκεί! Οι γιατροί πάντα συνιστούν ξεκούραση...Και εμένα που πήγα προχθές και μου μέτρησε τα πάντα- μωρό, καρδιακή λειτουργία, τράχηλο,αμνιακό υγρό, δεν είδε αποκόληση απο πουθενά- υπέθεσε (γιατί δεν φαινόταν) ότι είναι ελαφρια αποκόληση σάκου και συνέστησε ξεκούραση για μερικές ημέρες... Α και εγώ έχω κατά καιρούς πονάκια χαμηλά και υποθέτω ότι είναι από το μεγάλωμα της μήτρας και γενικά το 'τεντωμα' που γίνεται εκεί μέσα λόγω του ότι μεγαλώνει το μωρό...Πάντως εγω είχα μια σύσπαση ενώ ήμουν στον υπέρηχο που την είδε ο γιατρός και με ρώτησε: σε πόνεσε? και πραγματικά δεν είχα καταλάβει τίποτα...

Καλά κάνεις και πας αύριο, όχι ότι θα σου βρει κάτι, αλλά για να ηρεμήσεις...Θα δει λογικά αυτά που είδε και σε εμένα και θα φύγεις ήσυχη! Από εδώ και πέρα όσο νοιώθουμε τα μωράκια μας όλα θα πάνε καλά και τα πάντα (πιστεύω) είναι αντιμετωπίσιμα!!

happy συγχαριστήρια για την β επιπέδου!!!!! με το καλό την μπεμπούλα- μπεμπάρα σου!!! :lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια και αγορι...

σηκωθηκα αρρωστη, ποναει πολυ ο λαιμος, παροτι δεν εχω αμυγδαλες, εχω γυρω στο 38 και μπουκωμα κ περιμενω να παει 9 να παρωω το γιατρο γιατι ντρεπομαι πιο πριν... ποναωωωωω

γιωργο μου πολυ ομορφα τα πραματακια

Άφρο καλημέρα και περαστικούλια! Να ρωτήσεις το γιατρό τι μπορείς να πάρεις, εμένα μου είχε πει μόνο ντεπόν, μέχρι τρία την ημέρα. Γενικώς οι αντιβιώσεις καλύτερα ν' αποφεύγονται... Τσαγάκι, χαμομηλάκι, χυμούς και καμιά κοτόσουπα είναι ότι καλύτερο! Εύχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα!!

Εμείς περιμένουμε ένα ζευγάρι φίλων το μεσημέρι, θα έρθουν μαζί με τα 6 μηνών μωρά τους και θα μας φέρουν ένα σωρό πράγματα που δε τους χρειάζονται πια (πορτ μπεμπε, αποστειρωτή κ.α.) Τι ωραία!! Θα γεμίσει το σπίτι μωρουδιακά!!!!! Καλημέρα σε όλους!!

καλημέρα σας!!

Σουλα μπράβο για την β επιπέδου!! Αχ αυτο το λιπάκι στην κοιλια μη το συζητάμε καλυτερα ναι?!?!?

Γιώργο τελεια τα ρπαγματιάκια σας!! Σελω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω

Να σας πω τα δικα μας τα νεα γιατι ειμαι χεσμενη απο τη χαρά μου!! Εχθες ειδαμε την μπουμπούκα μας ! Αχ πως μ εγαλωσε το πουλάκι μου!! Ειναι περιπου 250 γραμμάρια ( +/- 30 γρ) , περιπου 14 εκατοστά και κλωτσάσει συνεχώς... μαλλον θα γινει αθλήτρια η Κομανετσι Νο.2 γιατι κραταει τα ποδαράκια της και τα φερνει στο κεφάλι!

Μέχρι στιγμής ειμαι +3 κιλά αλλα αν σκεφτεις τι κρεπάλη εκανα αυτη τη βδομάδα πάμε καλά.. ογ ιατρος ειπε οτι ειμαι πολυ πολυ πολυ καλά κ να μη στεναχωριέμα! Του δήλωσα οτι στην β επιπέδου θα εχω τα χριστουτγεννιατικα αλλα μαλλον αυτα παραγ΄ραφονται! χαχα!!

Ακομα δεν την ένοιωσα να κλωτσάει αλλα δεν με πειραζει καθόλου πλέον!! Ειναι τοσο ζωηρή εκει μέσα που καποιασ τιγμή θα την νοιώσω κι εγώ!!

Ειπα του γιατρου την θεωρια μου γιατι δεν την ακούω και εμεινε ετσι :shock::shock:

Του ειπα δεν την νοιωθω επειδη εχω πολυ λιπος στην κοιλιά μου και μας χωριζει τοσο μεγάλη απόσταση!! Πώς να μεινει ο ανθρωπος με αυτα που άκουσε!! χαχα !! Με ρωτησε απλως αν διαβάζω πολλα βιβλια γιατι η φαντασια μου καλπάζει!! χαχα!!

Μετά τον ρώτησα για καποια φαγητά που μας ιπαν οτι απαγορεύονται.. ευτυχως με αφησε να τα φαω! τι καλούλης!! Δεν μας εδωσε σιδηρο αν και επεσε ο αιματοκρίτης ειπαμε τον άλλον μήνα!! Καλύτερα , για να μη στουμπώσω κι αλλο! ΧΑχα

15 Ιανουαριου ημερα σαββατο - πρωι πάμε για την β επιπέδου! Απίστευτο περασε τοσος καιρός!! μωρουδι μου!!!! Την χαζέψαμε 20 λεπτάκια που έκανε τα δικά της και μετα γυρισαμε σπιτι ευτυχισμένοι!!

Κάναμε και μια στάση να παρω μια σοκολάτα με φουντούκια! Ε ΑΦΟΥ ΛΥΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Να ρωτησω κάτι? Εξετάσεις για θρομβοφιλία κάνατε εσεις?!

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα... !! Sarmacande θα είναι πολύ ωραία στο Πήλιο αυτήν την εποχή, είμαι σίγουρη πως θα περάσεις τέλεια..

Kalimera koritsakia..An polles 3erete me tin pe8era mou den milame ka8olou..Mas ekana para polla..Prin to gamo mas pou itan ton Maio ekana sxedon xrono na tin dw k na tis milisw, me ton andra mou kanei oxi xrono alla 6 mines na eidw8oun k na milisoun :o ..Den i8ela na ma8ei gia tin egkimosini (ton perasmeno dekemvri pou eixa to e3wmitrio den mpikane ston kopo na mas paroune ena til, den tous enoia3e tipota gia to eggoni pou xasane epomenws gi'auto giati na tous noia3ei?) alla meta apo pollous kavgades, piesi k klamata apo tous goneis mou mas evalan na to poume..Egw idi to egra4a sto facebook e4es to vradaki (sigoura kapoios apo tin meria tou sizigou 8a to eide) k o andras mou 8a parei tin mana tou se ligo na tis to pei..Oi goneis mou lene na to poume emeis na eimaste kala me ton euato mas na dei3oume anwterotita k as pra3oune opws 8eloune ekeinoi..VARE8IKA OLO NA DEIXNW ANWTERI..PANTA EGW TRAVAW PISW-IPOXWRW..EE AMA PIA :twisted::evil: [smilie=violent1.gif] [smilie=banghead.gif]

Kαλημέρα!! ΧΟΑΝΙΤΑ σε χάσαμε αλλα βλέπω μας επέστρεψες! ;) Αγοράκι ή κοριτσάκι έχεις;;

Σουλάκι μου πολύ χαίρομαι που είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!Αν κ ήμουν σίγουρη.. :D DVD σου έδωσε;; Πω πώ!Σχεδόν μισό κιλό έγινε η κοράκλα σου!!Κ ψηλή γυναικάρα!!Α ρε νύφη που θα κάνω!! :x

Αfro μου περαστικούλια κοριτσάκι μου κ μή ντρέπεσαι να τον παίρνεις τήλ ότι ώρα κ άν είναι!Αυτοί είναι συνηθισμένοι στις περίεγες ώρες.Ελπίζω να γίνεις καλά πρίν τα Χριστούγεννα..όσο για τα φάρμακα ο δικός μου γιατρός επιτρέπει 3 depon τη μέρα κ στις περιπτώσεις που δεν συνέλθω δίνει Αmoxil.Συγκεκριμένα μου είχε πεί οτι μετά τη 12η εβδομάδα που το μωράκι έχει αναπτύξει όλα τα όργανα δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο κ ότι το προστατεύει ο πλακούντας,φυσικά όμως άν μου δώσει ποτέ αμοξίλ θα το απέφευγα όσο μπορούσα καλού κακού.

Αndria μου γλυκειά μη σκάς..σε καταλαβαίνω..παθούσα κ εγώ.Ας το πεί ο άντρας σου εφόσον το αποφασίσατε κ απο εκεί κ πέρα σύνεχισε τη ζωή σου κανονικά σα να μη τρέχει μία.Μη σε νοιάζει πώς θα το πάρουν είναι δικό τους πρόβλημα κ εξάλλου αυτοί βγαίνουν "χαμένοι" άν επιλέξουν αργότερα να μην έχουν επαφές με το εγγονάκι τους..

Samantha μου σ'ευχαριστώ για το σίτε!Άν το πάρεις πρώτη πές μου εντυπώσεις!

Ειρήνη μου με έκανες κ γέλασα!! :lol::lol: Για εξετάσεις θρομβοφιλία δεν μου έχει πεί τίποτα,έχω την εντύπωση πώς τις κάνεις σε περίπτωση που το ιστορικό σου κρύβει κάτι τέτοιο.

Samarcande μου τί ωραία!!Φαντάζομαι θα χαζεύεις τα πραγματάκια για ώρες ατελείωτες!!Με το δωμάτιο πώς τα πάς;Προχωράει;

Γιώργο μου πολύ όμορφα όλα!!Τα θέλω κ εγώ!!!

jule μου τί έγινε τελικά με τα πονάκια;Σου πέρασαν;

Αντρια μου στην κατασταση σου δεν ειναι σωστο να μαλωνεις κ να νευριαζεις..μη ξεχας οτι μταδιδουμε τα συναισθηαμτα μας στο μωρακι! Εγω αποσυνδεσα την μπριζα και δεν ακουω τιποτα ασ επου απο οταν εμεινα εγκυος δεν μας ενοχλει καθολου!!

Κοιταζε την ψυχουλα που εχεις μέσα σου κι αστα τα υπόλοιπα!!!

To eipe elenaki mou k o andras mou leei pws xarike ws ekei..Den rwtise tipota allo,oute ti fulo 8a kanoume oute kammia alli leptomereia..Mono tou elege gia to allo tis to eggoni pou einai arrswto me piretous k pws i kori tis metakomise se allo spiti k tis fernei to prwi to mwraki na tis to prosexei,mono auta..Aaa mou esteile xeretismata :evil:..Auta!!!

Irini mou piestika 4ixologika otan ka8isane panw sta autia mou oi goneis mou gia na to poume alla twra ola kala..Ok to eipame k auto dei3ame pali emeis to kalo mas xaraktira, tin anwterotita mas (opws panta) k twra ftanei, telos o ka8enas spitaki tou!!!

Αndriaki μου όταν κάποιος είναι μικρόμυαλος(στη προκειμένη πεθερα..)δύσκολα αλλάζει..μην δίνεις απολύτως καμία σημασία..Μακρυά κ "αγαπημένοι".Έχεις τον ωραιότερο λόγο για να είσαι χαρούμενη κ αυτό δε μπορεί κανείς να στο χαλάσει!!

Κοριτσια παω σε λιγο για την β επιπεδου! Εγω ειμαι στην 22η εβδομαδα και ειμαι περιεργη να δω το ζουζουνι μου ποσα γραμμαρια ειναι. Εγω πηρα μεσα σ'ενα μηνα 3 κιλα αυτος ποσα?

Αndria μη μου στεναχωριεσαι! εμενα με χωρησανε απο το πρωτο μου ανδρα επειδη αυτος δεν ειχε τα κοτσια να τους παει κοντρα!!!!!!!!!!! Εγω βρεθηκα μονη με ενα μωρο! Δωξα το Θεο τωρα εχω παρα πολυ καλα πεθερικα που πραγματικα αγαπανε εμενα και το παιδι μου. εστω εσυ εισαι τυχερη που ο ανδρα σου ειναι με το μερος σου.

φιλια σε ολους

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΕΜΕΙς ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΟΛΕς ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ,ΑΝ ΒΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ,ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙς 15-1,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΑΠΕΙΡΕς ΕΥΧΕς ΓΙΑ ΕΝΑ 2011 ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑς ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΠΑΡΕΙ,ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ....ΡΟΖ ...ΜΠΛΕ...ΛΕΥΚΑ....,ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif]

Καλησπερα σε ολες τις φιλες! Ειστε καλα? Εμεις καλα ειμαστε, περιμενουμε τον μπαμπα μας! Πιστευω θα ερθει πριν τα Χριστουγεννα! Afrodite μου ειδα πως ερχεσαι μεσα στην εβδομαδα στην Αθηνα, με το καλο! Happy πολυ ανεπτυγμενη η μπουμπου σου :D:D αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως την βρηκε ο γιατρος καλα! Μπραβο μπραβο!! Εμεις θα κανουμε β επιπεδου στις 12.1.11. Εχουμε ακομη καιρο ωσπου να δουμε την δικη μας μπουμπου! :D:D Ελενα μου τωρα πια θα ξεκουραστεις και θα απολαυσεις τις γιορτες!! Καλοριζικο το νεο σας σπιτι! Σημερα ειναι και η μεγαλυτερη νυχτα του χρονου. Ειμαστε στο χειμερινο ηλιοστασιο, μπαινει επισημα ο Χειμωνας! Καλες γιορτες να περασουμε κατι που σιγουρα θα γινει! Ειμαστε εγκυουλες και εχουμε καθε λογο να ειμαστε χαρουμενες αφου ο νεος χρονος θα μας χαρισει το πιο πολυτιμο δωρο! :D Πολλα πολλα φιλια :-*:-*:-* Ολες να ειστε καλα και να προσεχετε.

andria θα το πω κι εγω απο μακρια και αγαπημενοι, το καλο ειναι οτι ο ανθρωπος σου ειναι με το μερος σου, δεν εχεις ιδεα ποσο σημαντικο ειναι αυτο... τωρα που το ειπατε και δειξατε ανωτεροτητα παρε μια βαθια ανασα και χαλαρωσε.

elenakos καταρχας χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα, πηγα στο γιατρο ειμαι πρησμενη παροτι δεν εχω αμυγδαλες και μου πε να το παλεψω οσο αντεξω χωρις αντιβιωση γιατι εγω ειμαι αλλεργικη και στο αμοξιλ και σε πολλες αντιβιωσεις, και αυτες που δεν ειμαι ειναι λιγο πιο βαριες ως προς το εμβρυο... αρα ντεπον αλλα ποναω ουτε να ακουμπησω το λαιμο δε μπορω

samarcande τελεια θα γεμισετε μωρουδιακα!!!!!!!! και το κυριοτερο θα δεις μωρακια ζωντανα εγω επειδη δεν εχω συναναστραφει με πολλα μου φαινεται σα ζωντανο ντοκυμαντερ και με χαροποιει πολυ...

ειρηνη μου καλα εισαι?

jule περασαν τα πονακια ολα καλα?

joanaki τι κανεις?

θελω να γινω καλα μεχρι τα χριστουγεννα...

σουλακι φιλια στην κορακλα σου την αψηλη :D

Εκανα την β επιπεδου. το μωρο μου ειναι 400γρ. και τελικα συμφωνα με τον υπερηχο το μωρο ειναι 20 εβδομαδων και μπορει ο γιατρος μου να μου δωσει ΠΜΤ 7/5.

Τον ειδα και 3δ και εχει ωραιο χαμογελο και μαγουλακια!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ(23+4 ΗΜΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 650 ΓΡΑΜΜ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΞΑΠΛΆ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ....ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ!!ΠΛ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

γεια σας μανουλες μου!!!!

jule περαστικα σου!!!δεν ειναι τιποτα, λιγη ξεκουραση θελει!!! το μωρακι σου ειναι μια χαρα κι αυτο εχει σημασια!!!τωρα, πρεπει να προσεξουν και τη μαμα λιγο παραπανω!!!

georgi τελεια η β' επιπεδου!!!μπραβο!!!και το μπεμπακι σου πρεπει να 'ναι πολυ ομορφο με τα μαγουλακια του!!!πολυ ωραια νεα ειναι αυτα!!

ηλιοδωρα, με το καλο να ερθει ο μπαμπας σας και να περασει ο καιρος σα νερο μεχρι να ξαναδειτε τη μπεμπα σας!!!

κοριτσια καληνυχτα σας!!!!να 'στε ηρεμες , να μην σας νοιαζει τιποτα εκτος απο το χρωμα του τοιχου στο παιδικο, και να πιστευετε οτι τα μωρακια μας ειναι ασφαλη και χαρουμενα στις κοιλιτσες τους!! (τα λεω να τ'ακουσω κι εγω!!!

sweety, καλο ταξιδι και καλα αποτελεσματα!!!ευχομαι ολα να πανε καλα και να περασετε και πολυ ομορφα στην αθηνα!!!ελπιζω να μαθουμε και νεα σου συντομα!!!!!

Καλημερα χαιρετω τα πληθη...

jule ξεκουραση και ολα θα πανε τελεια αφου το μπεμπακι σου ειναι μια χαρα :D:D:D:D

Χαιρομαι που τα αποτελεσματα απο τους υπερηχους β ειναι καλα... ευγε κουκλιτσες...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...