Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 2

Recommended Posts

καλημερα sweety κι ευχαριστω... προφανως και προεχει η υγεια... καλη καλη επιτυχια στην αμνιοκεντηση...

ελενα μου πως εισαι ? ξεκουραζεσαι??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια κ μπαμπακα καλημερα!

κλαιρη καλως ηρθες! ηθελα να ρωτησω οποια ξερει αμα το λητω εχει μεγαλη ποικιλια πραγματων για να δεις? και επειδη σκεφτομαστε να παμε τελη φλεβαρη δηλαδη οταν θα μπαινω στον 7 και θα εχει και εκπτωσεις, τι προκαταβολη αφηνεις? εννοω τι ποσοστο επι του συνολικου?

ακομη στη κουνια ποιο στρωμα θεωρειται ο τι πιο καλο για το μωρο? Διαβασα σε δυο πολυ ωραια βιβλια εγκυμοσυνης που εχω τις προυποθεσεις ασφαλειας για επιλογη κουνιας αλλα τονισε και την ποιοτητα του στρωματος...

σας ζαλισα ε????? :oops::oops::oops::oops: :oops α α και μια ερωτησουλα ακομα: ξερει καποιος αν υπαρχει περιπτωση να μη μου πει για φυλο ουτε στον υπερηχο β?

Kalhmera afro!!!Me to kalo to moraki sou...extes eipa na orgoso ligo thn agora k phga Peristeri rosiniol pou einai Mothercare Lhto Pali k phra mia eikona....akriva nai alla exei oraia pragmata.8a pao Fevrourio k ego me tis ekptoseis k 8a katalhkso telika...Perissoterh emfash na doseis sto stroma oi times gia ena kalo einai gyro sta 150,gia kokofoinika....tora kounies ktl analoga vriskeis apo 200 eos k 700 k vale,sta8eres na einai,kalh poiothta 8a deis apo to yliko ths k an 8es na ginetai krevvataki meta k se symferei to kaneis.Oi proikes epishs aytes pou aresan se emena einai gyro sta 250 alla stis ekptoseis elpizo na pesoun ligo....Vriskeis k polu f8hnoteres psaxe sto mother-baby.gr einai prathrio exei poly oikonomika....To lhto exei terastia poikilia sta panta prosexe tis ekptoseis ton 25% pou sou kanoun k kala einai doroepitagh mesa apo to katasthma gia na pareis alla pragmata.Mporei k na se symferei.Ayta genikotera...oso gia to fylo tou morou 99% 8a to deis!!!!!Eimai vevaih apla afhno ena mikro para8yraki leo mhpos k....filia !!!!

a!

σε ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικη ! ε τι να πω αμα δε το δω και στο β επιπεδου το γεναρη θα παω το φλεβαρη να τα παρω ολα ασπρα! χαχααχααχαχα

καλησπερα μανουλες και μπαμπα....επειδη σας αγχωνουν τα καροτσια πολυ,συμβουλη...μην παρετε αυτα τε 3 σε 1 ειναι ακριβα και σιγουρα μετα θα παρετε κι αλλο , σασ τα λεει μια παθουσα...350ευρω απο τα mothercare οταν ημουν εγκυος ....που να το κλεισεις να το μεταφερεις να το βαλεις στο αυτοκινητο...στους 6 μηνες mclaren μπαστουνι 130ΕΥΡΩ .μεχρι σημερα..αθανατο...βεβΑια .εκ των υστερων,εμαθα οτι με 450 υπηρχε το mclaren το καλυτερο καροτσι ,το πηραν ολες οι φιλες μετα, αλλα οχι εγω σνιφ σνιφ ,σασ το συστηνω μεχρι τα 4 μπορει και 5 για μεγαλους περιπατους οτι καλυτερο.....δειτε το ,αξιζει τα λεφτα του.ΦΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ....ΤΑ ΛΕΜΕ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ 3 ΣΕ 1?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΙΜΗΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 430 ΕΥΡΩ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ CAM.ΠΧ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ?ΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ???ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΟ 3 ΣΕ 1??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ...ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!ΑΦΗΣΤΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ???ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ....PLEASE HELP!!!

Καλημέρα στις ζουμπουρλούδικες κοιλίτσες!!Τί κάνετε;; Καλως ήρθες Κλαίρη στη παρέα μας!! Θα σε βάλουμε στη λίστα μας κ εσένα εννοείται! Με το καλό κ εσύ! Σούλα μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη Β-επιπέδου!!Περιμένω νέα σου αναλυτικότατα!!Ελπίζω να μην έχει χιόνια για να μπορείς να δείς τη κοράκλα σου κ νυφούλα μου! ;):D

Σας ευχαριστώ όλες αγαπούλες μου για το ενδιαφέρον! Το παράκανα η χαζή κ κάποιος έπρεπε να με ταρακουνήσει..έ,αυτός ο κάποιος τελικά ήταν ο γιός μου. Έκατσα "στα αυγά μου" σήμερα κ συγκεκριμένα στον καναπέ μου..κ ο μικρούλης μου με έχει ταράξει στις κλωτσιές!Σα να δυνάμωσαν απότομα κ νομίζω οτι έχω λίγη ακράτεια με τα τσισάκια..ευτυχώς που φοράω σερβιετάκι πάντα.Εσείς έχετε βρε κοριτσάρες τέτοιο πράγμα;; Επιτέλους χθές τελειώσαμε με τη μετακόμιση κ τώρα είμαι στο ωραιότατο γεμάτο πράγματα σπίτι μας! Πολλά τακτοποίησαν οι γονείς μου ευτυχώς με τον αντρούλη μου κ έχουν συνέχεια το απόγευμα.Σιγά σιγά θα γίνουν όλα είναι κ μεγάλο το σπίτι κ δεν βγάζεις άκρη. Εγώ ένα φαγητό επιτρέπεται να φτιάξω κ τέλος.Γίγαντες έβαλα στο φούρνο κ λίγα χωριάτικα λουκάνικα.

Όσο για τα καρότσια έλεγα να πάρω 3 σε 1 αλλα μπήκα σήμερα τυχαία σε ένα φορουμ κ οι μαμάδες έγραφαν οτι είναι πεταμένα λεφτά τα 3 σε 1 γιατί δεν μένουν για πολύ καιρό κ τα περισσότερα είναι πολύ βαριά..λέτε;;Της Maclaren πάντως ξέρω απο φίλες μου άν κ ακριβούτσικα οτι είναι τα πιο γερά κ ευκολόχρηστα.

jule μου δε θέλω να σε τρομάξω γιατί μπορεί κ να είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις αλλα εμένα αυτή η πίεση χαμηλά μαζί με πόνο τελικά ήταν πρόωρες συσπάσεις κ μου συνέστησε απόλυτη ξεκούραση κ αυξήσαμε το μαγνήσιο.Πάρε τηλ το γιατρό σου να μην ανησυχείς κ σου λέω βλακείες.

Γιώργο μου μεγάλωσα πάρα πολυ ο Χρυσοβαλάντης!!Άντε να τον καμαρώσετε,θα είναι άντρακλας με τα όλα του σίγουρα!

Καλησπέρα!

Μπαίνω για πρώτη φορά.Ο γιατρός μου έδωσε πιθανή ημερομηνία τοκετού μέχρι 20 Μαίου.Σήμερα ξαναέχω εξέταση και μάλλον θα δούμε και το φύλο του μωρού.

καλημερες κοριτσακια και μπαμπακα...Εγω να σας πω την αληθεια εχω παρει το peg perego οn truck modular 3σε1,και το πηρα ετσι για δυο λογους πρωτον γιατι ταξιδευουμε συχνα για την πατριδα,οποτε χρειαζομασταν το καθισμα αυτοκινητου,αλλα και ναμηνα ταξιδευαμε συχνα παλι θα το περναμε ειναι μεχρι 13 κιλα,και δευτερον χρειαζομουν πορτμπεμπε για να κοιμιζω το μωρο τον πρωτο καιρο κοντα μου επειδη δεν χωραει η κουνια του στο δωματιο μου,τα πηραμε ολα μαζι με την τσαντα και τον ποδοσακο 440 ευρω!Σε αλλη περιπτωση μπορειτε να παρετε ενα οικονομικο καροτσι,ενα εξτρα καθισμα αυτοκινητου απο 0-18 κιλα και αντι για πορτμπεμπε να παρετε καλαθουνα που ειναι οικονομικη γυρω στα 50 ευρω εχει -εχει και στα τζαμπο με 30 γιουρο-,ή αν εχετε κρεββατακι στο δωματιο σας μην παρετε και καθολου καλαθουνα βαλτε το κατευθειαν εκει,εκτος αν θελετε να παρετε για να μεταφερετε το μωρο μεσα στο σπιτι μαζι σας αλλα ουτως ή αλλως υπαρχουν πλεον ριλαξ απο 0 μηνων που μπορεις να βαλεις το παιδι και να το εχεις καντα σου οταν ας πουμε μαγειρευεεις!Κατι αλλο κοριτσια και προσεξτε το καλα,ειναι το στρωμα να ειναι ορθοπεδικο ειτε ειναι Latex ειτε ειναι κοκοφοινικας,προτιμοτερο να παρετε μια οχι πολυς καλης ποιοτητας κουνια και να παρετε στρωμα καλο,υπολογιστε γυρω στα 150 ευτω,εγω προσωπικα πηρα latex!Εαν εχετε αρχισει τις αγορες,προσεξτε μην κανετε το λαθος που εκανα εγω και πηρα τα περισσοτερα 0 νουμερο,ευτυχως τα πηρα απο τα τζαμπο και ηταν φθηνα,οπως ειπε ο γιατρος θα κανουμε αντρακλα βαρβατο γυρω στα 3800 οποτε αυτα θα του κανουν για κανα δυο βδομαδουλες μετα αχρηστευονται,για αυτο να παρετε φορμακια για 0-3νουμερο και μην παρετε πολλα σκεφτειτε οτι γεννατε σε μεταβατικη περιοδο και ο καιρος δεν ξερετε πως θα ειναι,επισης τα ολοσωμα φανελακια το ιδιο παλι κατηγορια 0-3,καλυτερα να παρτε λιγα για μεχρι να σαραντησετε και μετα περνετε τις μωρακλες σας και πατε να παρετε...Αυτα εχω να σας πω εγω και μην νομιζετε και εγω νεα μανουλα ειμαι το μαρτη γενναω απλα καποια λαθη εκανα στις αγορες για αυτο σας λεω!Αν θελετε να προετοιμαστειτε λιγο εχω μια λιστα την εχω βαλει και στις φουσκοιλιτσες καλοκαιριου,να τη βαλω και εδω να παρετε μαι ιδεα με το τι θα χρειαστειτε!!

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΑΣ!

Ρουχακια εσωρουχακια

8 φορμακια αναλογα με το ποτε βαζετε πλυντηριο(προτιμηστε να ειναι βαμβακερα και νουμερακι 0-3)

8 ολοσωμα φανελακια(βαμαβακερα και νουμερακι 0-3) μπορειτε να παρετε και λιγοτερα

3 ζευγαρια καλτσακια

1-2 ζακετακι αν λερωθει το 1 να εχετε 1 καβατζα

10 πανακια για γουλιτσες(οταν βαζουμε το μωρο να ρευτει στον ωμο βαζουμε αυτα για να μην λερωθουμε)

10 σαλιαρες(για αυτες που θα δωσουν μπιμπερο στο μωρο,προτιμηστε να μην ειναι πολυ μικρο νουμερο θα τις χρειαστειτε και μετα)

2 πετσετες προσωπου

2 πετσετες σωματος

1 μπουρνουζακι

2 σκουφακια

2 γαντακια για το ξυσιμο

Υπνοσακος(αν θελετε εγω προσωπικα δεν θα παρω)

2 ζευγαρια ρουχαλακια εξοδου για τις πρωτες βολτες

Μπουφανακι ολοσωμο(αν θελετε εγω πηρα γιατι μεχρι και αρχες μαιου εχει ψιχρουλα)

ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ

3 ζευγαρια σεντονακια

5 πανες αγκαλιας

2-3 πικε(θα τις χρειαστειτε και στο μαιευτηριο)

3-4 αδιαβροχα σελετδακια(να ακουμπατε το μωρο οταν το αλλαζετε,1 να εχετε στο κρεββατακι του για τις διαρροες απο την πανα,1 στην τσαντα εξοδου μονιμα,και 1 εφεδρικο!

2 κουβερτουλες χοντρες

2 φλις

παντα κουνουπιερα παπλωματακι(δεν θα το χρησιμοποιησετε στην αρχη,πολυ αργοτερα,εγω το πηρα απο τωρα)

καροτσι,καθισμα αυτοκινητου,πορτ μπεμπε ή καλαθουνα

1 παιχνιδακι κρεμαστο για την κουνια(προαιρετικο)

Για το μπανιο του-καλλυντικα

μπανιεριτσα

σαμπουαν αφρολουτρο

κρεμα για το συγκαμα

λαδακι σωματος

χτενα-βουρτσα-ψαλιδακι

γαζουλες(για τον ομφαλο)

σεταβλον(ο γιατρος μπορει να σας πει και καποι αλλο σκευασμα)

αμπουλες φυσιολογικου ορου για τη μυτουλα του

μωρομαντικα οπωσδηποτε δυο συσκευασιες

παμπερς οπωσδηποτε δυο μεγαλες συσκευασιες

απορυπαντικο βρεφικο

θερμομετρο σωματος

Για το φαγακι του(εαν θηλασετε αποκλειστικα)

2 μπιμπερο 1 μικρο 1 μεγαλο

2 πιπιλες (αν θελετε να του δωσετε)θηκη και αλυσιδιτσα(παρτε μια σιλικονατη και μια καουτσουκ,δεν δεχονται ολα τα μωρα τις ιδιες πιπιλες και αναλογα μετα περνετε και αλλες)

αποστειρωτης(δεν θα τον χρεαστειτε αν θηλασετε αποκλειστικα,αν μπορειτε ομως να δανειστειτε απο καποιον,αλλιως βραστε τα σε κατσαρολα αν χρειαστει να χρησιμοποιησετε καποια φορα)

Βουρτσακι ειδικο για τα μπιμπερο

βρειτε νωριτερα καποιο καταστημα ή μαια ή απο το νοσοκομειο που θα γεννησετε για να νοικιασετε καποιο θηλαστρο(ισως καποια στιγμη χρειαστει να βγαλετε το γαλα τεχνητα,και επειδη ειναι ακριβα,καλυτερα να νοικιασετε)

σακουλακια ή βαζακια πλαστικα για την αποθηκευση μητρικου γαλακτος

επιθεματα στηθους για εσας

Εαν δεν θηλασετε

4 μπιπμερο για αρχη,2 μεγαλα 2 μικρα(ο μηνων) και παλι αναλογα με το ποτε θελετε να αποστειρωνετε(υπολογιστε οτι ενα μωρο τρωει συνηθως καθε 3 ωρες)

πιπιλες

λαβιδα για τα μπιμπερο

εξτρα θηλες μπιμπερο για 1 μηνων

θερμος

κύπελο μέτρησης για το γαλα, ανοιχτήρι κονσέρβας, κουτάλι με μακριά λαβή, τσιμπίδα,

βρεφικο γαλα(συμβουλευτειτε πρωτα το παιδιατρο για το τι γαλα να χρησιμοποιησετε)

αυτα θα χρειαστουμε για ξεκινημα μετα βλεποντας και κανοντας ως προς τις ποσοτητες,φυσικα και παλι μπορει καποια να μην θελει να τα παρει αυτα απο τωρα,αλλα καλο ειναι οταν γεννηθει το μωρο να υπαρχουν.Οσο για εσας τις διδυμομανουλες πιστευω οτι ειναι στην κριση σας για το ποσα παραπανω θα παρετε,αναλογα με το ποτε θα πλενετε και θα αποστειρωνετε,ας πουμε μπορειτε να παρετε για αρχη 15 φανελακια νουμερο 0-3 και μετα αναλογα βλεπετε στελνετε και σας περνουν,και μπιμπερο παρτε 8 για αρχη σιγουρα θα χρειαστειτε και αλλα!

καλησπερα κοριτσια!!!!

νενα, η λιστα παααααρα πολυ καλη!!!!την αποθηκευσα στο word για να την εχω, οταν θα αρχισω τα ψωνια!!!ευχαριστουμε!!!

ελενα, μας ελειψες!!!!ημουν σιγουρη οτι ολα θα πηγαιναν τελεια!!!καλοριζικο το νεο σας σπιτακι, και ευχομαι παντα να αντηχουν παιδικα γελια!!!ζηλεψα τους γιγαντες!!!εχω πολυ καιρο να φαω!!!

γιωργο μου, σωστος παιδαρος ο γιος σου!!!μπραβο, ετσι να μεγαλωνουν ολα τα νινακια!!!

σαμος, καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!αντε, να μπεις μετα να μας πεις αν ειναι γιος η κορη!!!

φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

Γεια σας κορίτσια!

Αγχώθηκα με την λίστα και με τα καρότσια :o:o Εμείς λέμε να πάρουμε καλαθούνα με βάση τον πρώτο καιρό για να είναι δίπλα μας και την κούνια για το δωμάτιο του.

Εμείς πήγαμε σήμερα στο Μωρουδόκοσμο να πάρουμε μία πρώτη ιδέα και μας έκαναν δώρο ένα σετ πετσετούλες βρεφικές! Είναι το πρώτο πραγματάκι που πήραμε για την μπέμπα μας! Τί μαλακές που είναι!!! Αχ κορίτσια ανυπομωνώ. Μας έδωσαν και μία λίστα πρώτων αγορών.

Από τιμές μια χαρά μας φάνηκαν μιας και είναι πρατήριο βιοτεχνίας. Πάντως βρε κορίτσια μεγάλες διαφορές από τα πολυκαταστήματα. Και για να μην πω την λίστα αγορών που μας έδωσαν στο Λητώ και κατααγχώθηκα :o:o

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν συμφέρει να πάρουμε απλή κλασική κούνια που είναι για 2-3 χρονών ή να πάρουμε αυτό που γίνετε και προεφηβικό. Διάβασα σε ένα φόρουμ ότι τα μικρά μόλις πάνε 2-3 θέλουν κανονικό κρεβατάκι οπότε τους πέρνεις ένα μονό και κρατάς την κούνια για το δεύτερο.

Στο μαγαζί που πήγαμε έχει μία κούνια σε προσφορά μαζί με το στρώμα και την πάντα - κουνουπιέρα -πάπλωμα 290 ευρώ όλα μαζί. Συζητάμε μήπως καταλήξουμε εκεί αλλά για πείτε καμιά γνώμη οι μανούλες που ήδη ξέρετε.

Γεια σας! Δυο μέρες έχω να μπω κι έχετε γράψει πολλά. Από που ν'αρχίσω...

Τι ωραία που έχετε ξεκινήσει τις αγορές! Εμένα μου έχουν φέρει πολλά πράγματα διάφοροι φίλοι και περιμένω κι άλλα, οπότε πρώτα θα μαζέψω αυτά και μετά θα δω τι μου λείπει για να πάω κι εγώ με τις εκπτώσεις. Νένα ευχαριστούμε για τη λίστα, πολύ χρήσιμη!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!!! Πλέον είμαι παντρεμένη! Το διασκεδάσαμε πολύ το Σάββατο! Ένα δεκάλεπτο όλο κι όλο, με πάρα πολλά γέλια!! Ήρθαμε από το σπίτι μετά με τους κουμπάρους, ανοίξαμε σαμπάνια, φάγαμε γλυκάκι και μετά πήγαμε για φαγητό και ποτό στα Εξάρχεια. Όλα εξαιρετικά χαλαρά! Αποφασίσαμε να κάνουμε κι ένα μεγάλο πάρτυ γύρω στα τέλη Ιανουαρίου ή το Φεβρουάριο και ψάχνουμε για χώρο.

Η πεθερά μου πολύ γλυκιά και πολύ συγκινημένη, μια ωρίτσα την είδα όλη κι όλη, μια χαρά ήταν!

Άφρο ο Άρης ανταποδίδει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εύχεται να μάθεις σύντομα το φύλο του μωρού σου να ησυχάσεις κι εσύ.

Έλενα όχι άλλες υπερβολές, να προσέχεις!!

Swetty μου πολύ χαίρομαι που είσαι στην παρέα μας, εύχομαι όλα τέλεια να πάνε με την αμνιοπαρακέντηση και με το καλό το μωρούλι!

Jule ενημέρωσε το γιατρό σου καλού κακού, ξεκουράσου κι όλα καλά θα πάνε!

Γιώργο μεγαλώνει πολύ ο γιόκας σας!!

Καλώς ήρθατε Κλαίρη και Samos!! Και σε όλους τους υπόλοιπους πολλά πολλά φιλιά!

Γειά σας κορίτσια.. δεν ξέρω γιατί αλλά τον τελευταίο καιρό έχασα τα ίχνη σας.. μάλλον δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά το site, θα το μάθω όμως που θα πάει. Samarcande σου έυχομαι και εγώ με τη σειρά μου να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.. Διάβασα που συζητάτε για καρότσια και κούνιες και αγχώθηκα.. έμεις δεν έχουμε κοιτάξει ακόμα τίποτα..

ΓΕΙΑ Σou jule,το καρεκλακι ,οντως βγηκαμε απο το μαιευτηριο και μετα μεχρι 6 μηνων για το αυτοκινητο,μολις εκατσε η κορουλα μου πηραμε αλλο....οι βολτες με το αυτοκινητο 5-6 και ενα ταξιδι...to port bebe,οχι γιατι πηγε στην κουνια της αμεσως,τη μας μενει? ..οι βολτες του καλοκαιριου ,που να το ανεβασεις στον πρωτο ,που να το διπλωσεις .βαρυ,το πορτ μπαγκαζ γεματο απο το τριαξονικο.αυτο που πηρα το μαιο που η μικρη ηταν 6 μηνων ειναι το quest maclaren ,βαρος 5,2 μηκος102,5,τωρα που ετοιμαζομαστε για Αθηνα το πρωτο που βολεψα ειναι αυτο για πολυκαταστηματα και περιπατους που αρχιζει τα κουραστηκα η μικρη,οσο για το καρεκλακι,πηρα παλι ενα που ειναι της RECARO,ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10 ΤΗς ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ .ΑΥΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑς,ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕς ΤΗς ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑς ,ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ....ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕς ΑΓΟΡΕς.SAMARCANDE ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕς ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΑ....ΑΠΕΙΡΑ,ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ....ΓΙΑ 2 ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ ,ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗς ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ 200ΕΥΡΩ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΠΟΥ ΣΑς ΛΕΙΠΕΙ...ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ SORRY...

Η λιστα πολυ κατατοπιστική!! Εδω θεσσαλονκη αραγε εχουμε ττοιες αποθηξκες - βιοτεχνιες??

Θα ηθελα χωρις να ειμαι μανουλα η ιδια , αλλα επειδη ψωνισαμε για μια φιλη μας , να σας πω τιμουε ιπε.. καλυτερα ειπε να μην παρουμε πολλά πράγματακια που ειναι για 0 μηνων γιατι θα ειναιθ ολα μικρα και θα τα χρησιμοποιησουμε πολυ λιγο..μπορουμε να παιρνουμε λιγο μεταλυτερα 3+ οποτε θα ειναι κομπλε και χτο νεογενητο!

Γεια σας κορίτσια!

Λοιπόν Έλενα βρήκα αυτά τα σκουλαρίκια για τον αφαλό:

http://www.pregnancypiercings.com/ εάν δεν τα βρω και εδώ θα τα παραγγείλω από τι ιντερνετ...Α και μην πας γυρεύοντας με τις δουλειές...να προσέχεις!! Μην κάνεις τίποτα...Εγώ το παραέκανα την προηγούμενη εβδομάδα με το περπάτημα και τις εξωτερικές δουλειές και είδα 2 σταγόνες (πολύ πολύ μικρές) αίμα και πήγα εκτάκτως στον γιατρό...Ε από τότε δεν κάνω σχεδόν τίποτα...Δεν αξίζει να το ρισκάρουμε!!! Ο γιατρός μου είπε ότι το παραέκανα με την κούραση και με έβαλε 'τιμωρία' στο σπίτι... :lol::lol::?:?

samarcande να ζήσετε και να ευτυχίσετε!! Τα Εξάρχεια είναι από τα αγαπημένα μου μέρη...Σπούδαζα (και συνεχίζω) ακριβώς από κάτω, στο Πολυτεχνείο και τα θεωρώ δεύτερο σπίτι μου...Έχει περάσει βέβαια η περιοχή και δύσκολες περιόδους...Αλήθεια, εσύ έλεγες για συναυλίες 'ή δεν θυμάμαι καλα? Επειδή είχα και εγώ αυτή την συζήτηση με τον άντρα μου και πάντα πηγαίναμε σε συναυλίες και βγαίναμε και έξω συχνά... αποφασίσαμε ότι οι συναυλίες και τα μπαράκια ΔΕΝ είναι για έγκυες...Κάτι να γίνει, λίγο να στριμωχθεί ο κόσμος ....γιατί να το ρισκάρεις??

jule τα πονάκια γενικά ειναι φυσιολογικά και εγώ τα έχω...θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εφόσον νοιώθεις το μωρό να κουνιέται...Αλλά το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον γιατρο σου γιατί εάν έχεις συσπάσεις πρέπει να το ξέρει και να λάβετε μέτρα...Όλες έχουμε συσπάσεις αλλά το σημαντικό είναι να μην είναι πολύ έντονες...Όσο για την πίεση προς τα κάτω...και εγώ την έχω και ειδικά όταν κλωτσάει το μωρό προς τα κάτω...

Afroditi, daddycool και οι άλλες κοπέλες καθώς και οι καινούριες συμμετοχές: με το καλό να δείτε ξανά τα μωράκια σας και να περάσετε όμορφα τις γιορτές!!

φιλάκια!!!!!!!!

Γεια σου Σαμάνθα, σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Τα Εξάρχεια τ'αγαπώ κι εγώ πολύ κι έτσι έχω επιλέξει να μένω εδώ τα τελευταία 8 χρόνια. Παρά τις δυσκολίες της, η περιοχή έχει αίσθηση γειτονιάς, πολυχρωμία και ζωντάνια!

Για τις συναυλίες έλεγε η Άφρο... Εγώ είχα κόψει σε μεγάλο βαθμό τις εξόδους στο πρώτο τρίμηνο γιατί δεν άντεχα. Τώρα έχω πιο πολλές αντοχές και έχω αρχίσει να βγαίνω πάλι αλλά όχι και πολλά πράγματα. Πήγα σ' ένα πάρτυ την περασμένη βδομάδα, μια χαρά άντεξα ως τις πέντε κι έριξα και λίγο χορό! Προχθές μετά το γάμο που πήγαμε σε μπαρ μετά το φαγητό κάποια στιγμή ζορίστηκα λίγο, πόνεσε η μέση μου και μ' είχε ζαλίσει λίγο ο καπνός από τα τσιγάρα. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε για πολλά πολλά εμείς οι εγκυούλες! Τώρα ετοιμάζομαι για εκδρομούλα στο Πήλιο, ελπίζω να μου βγει καλά και να μη κουραστώ.

Αχ θέλω και εγώ εκδρομή στο Πήλιο! Γιατί καλέ να μη σου βγει σε καλό. Για εκδρομή θα πας, όχι για να εκχιονίσεις τους δρόμους :lol::lol:

Κοίτα να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς. Θέλω και εγωωωωωω!

Χα χα! Σωστά. Απλώς ξέρω πως οι υπόλοιποι της παρέας είναι πολύ της γύρας και του ξενυχτιού αλλά έχω ήδη πει στον άντρα μου πως αν είμαι κουρασμένη θα αράζουμε στο χωριό που θα μένουμε και θα κάνουμε χαλαρά πράγματα κι οι άλλοι ας γυρνάνε όσο θέλουν.

πω πω βρε δεν σας προλαβαινω!!!!

κλαιρη κ σαμος καλως ηρθατε!!!!!!!!!!σαμος αν εισαι απο σαμο φοβερο νησι!!!!τρεις φορες εχω ερθει!!!

γιουλακι παρε καλυτερα τον γιατρο σου τηλεφωνο..ολες εχουμε πονακια εδω αλλα αν ειναι τοσο εντονα τα δικα σου καλυτερα θα ηταν να πας να σε δει ο γιατρος απο κοντα να ηρεμησεις κιολας...

νενα μου την λιστα σου την επισκεπτομαι συχνα κ λιγα λιγα τα παιρνω...

ειρηνη μου κ τα υπολοιπα κοριτσια εσεις που ειστε απο μεγαλες πολης θεσσαλονικη αθηνα ψαχτε το υπαρχουν ενα σωρο βιοτεχνιες κ λεφτα περισια να εχετε μην καθεστε να σας πιανουν τον ποπο!!!

samarcante να ζησετε κ παλι!!!σμουτς!!!!!

καποια κοπελα εγραψε για το μακλαρεν εχω ακουσει κ για αυτο το καροτσι πολυ καλα λογια αυτο που με χαλαει ομως ειναι που δεν εχει μπαρα μπροστα....

κεφτεδακι 290 ευρω ειναι σουπερ τιμη!!!αν σκεφτεις πως μονο μια απλη προικα εχει 70 ευρω εγω θα το περνα!!!!εγω πηρα σταθερη κουνια οταν ερθει το δευτερο παιδακι θα αγορασω κουκετα η μικρη μου θα παει τοτε στο κρεββατι κ το μωρο στην κουνια οποτε το προεφηβικο δεν μου ταιριαζει μια που εχω ενα παιδικο ειναι αναλογα το καθε σπιτι τι βολευει.

αφρο αμα δεν φανει κ στην β επιπεδου....ε τοτε ολα γιουνισεξ!!!!αλλα ειμαι σιγουρη θα μαθεις!!!

Γεια σας! Την λιστα αυτη την εχω κανει και εγω τωρα και ενα μηνα σ' ενα τετραδιακι για να μην ξεχασω κατι. Το ειχα κανει στο πρωτο μου και με βοηθησε πολυ!

Προσοχη στις πιπιλες γιατι εχει δικαιο η αλλη κοπελα οτι το καθε παιδι δεν ξερεις ποια ακριβως τον βολευει. Εμενα δεν μπορουσε να πιει γαλα με την πιπιλα απο την Chicco.

Συνηθως το μωρο το ακουμε απο την 20 βδομαδα και μετα. Αντε μια βδομαδα και πιστευω θα το ακουσεις το ζουζουνι σου. Μετα θα παρακαλας οπως εγω να μην σε κλωτσαει αλλο φιατι σε ποναει. Ειναι ωραια αισθηση!!!!!! :P

τα δικα μου νεα ειναι οτι σημερα καναμε την β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη το κοριτσακι μου ειναι υγιεστατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει τελειες πατουσιτσες τελειο κεφαλακι ειναι μια ζωγραφια την λατρευωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

γιναμε 480 γραμμαρια κ 26 ποντους!!!!!!την ειδα λιγο κ σε 3d αλλα δεν φανηκε πολυ καλα εχω πολυ λιπος στην κοιλια :oops::oops::oops: αλλα οσο την ειδα ειναι πανεμορφη!!

ο γιατρος ειπε πως αν συνεχιση να μεγαλωνει με αυτον τον ρυθμο ως το τελος θα ειναι σιγουρα πανω απο 3.800 οταν γεννηθη...μεγαλο μωρακι!!!αχ θεουλη μου γερο να ειναι ως το τελος!!!

Σουλα μου τελεια! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ... Αυτα για το λιπος στην κοιλια ειναι κακοηθειες απλα η 3 d τεχνολογια εχει μεινει πισω ;):D:D:D αυτη ειναι η αποψη μου...

Θελω κι εγω πηλιο samarcande αλλα α) δουλευω στο φαρμακειο καμια αργια φετος και β) εχω και διαβασμα... κλααααψ παντως βγαινω η ατιμη εγω ημουν ενα ντροπαλο παιδι που δε χορευε ποτε ( παρα μονο ντιρλα μεθυσμενη) και το χορο που εχω ριξει εγκυος δεν το πιστευει κανεις αφου θεωρω οτι εν ευθετω χρονω θα κυκλοφορησουν βιντεακια μου... θελω να δω το μπεμπινι αλλα μονο με τη νεα χρονια...

θα εβαζα το ραντεβου νωριτερα αλλα φιλοδοξω να ραψω λιγο το στομα μου μεχρι τοτε γιατι πηρα δυο παραπανω κιλα απ το κανονικαο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...