Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννηθικε το αστερι μου..

Evi.D

Recommended Posts

Ευάκι μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!Να χαίρεσαι κ τα 2 σου παιδάκια κ να είναι πάντα γερά!!Τί ωραία που τα λές βρε Έυη μου..πολύ όμορφη εμπειρία φαντάζομαι! Με το καλό να έρθει κ 3 παιδάκι όταν το θελήσεις!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευη μου να σας ζησει ο παιδαρος σας!!!!να ειναι παντα γερος καικαλοφωτισμενος!κι αυτος αλλα και η κορουλα σου!αληθεια πως τον δεχτηκε η κορουλα σας?

καλη λοχεια και ........... με το καλο και το τριτο βρε!!!!!!!!

N' aste kala koritia sas euxaristw gia tis euxes sas...

K.T.K. h korh mas opos htan anamenomeno zilevei para polu kai kanei sinexia xazomares gia na kerdizei thn prosoxh mas me apotelezma na me kourazei para polu kai na thn malonw sinexia. Meta to metaniwnw vevea kai poles fores kathome kai klaiw otan eimai monh mou, htan pou htan zoirh twra egine thirio...

Gia 3o den to vlepw o antras mou einai anendotos, ektos kai an ton piasw ston upno pou lene :lol::lol:

Ευάκι τώρα είδα ότι είχες γράψει εδώ την εμπειρία σου. Εγώ περίμενα ότι θα γράψεις στην ενότητα "Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας".

Μια χαρά τα κατάφερες κι εσύ και ο μπεμπαρός σου έτσι; Μπράβο βρε Ευάκι! Να σου ζήσει και πάλι για άλλη μια φορά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...