Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λογικό πολύ λογικό, πολλά μπορεί να παίζουν!!! Κάντε εσύ τις επαφές σας κ θα έρθει η ρημαδα που θα πάει 😉 Για την διαδικασία είμαι έτοιμη, δεν είναι κ κατο τρομερό η εμβρυομεταφορά....Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά ώρες ώρες με πιάνουν άγχη για το μετά αν μείνω έγκυος αλλά τι να κάνουμε!!! Τώρα που ξαναμπηκαμε στο χορό θα χορέψουμε!!!
    • Αφηστε εμενα την τρελη με τα τεστ!!! @melitiniღ και @Sia A πως ειστε εσεις?? Ειστε ετοιμες???? 😁
    • @Zelda σε βρισκω πολυ μαχημη🤩 εμεις 13 μηνων ζητημα να ειχαμε παει παιδικη χαρα 2 3 φορες!Ακομη κ τωρα ομως που ειναι 21 μηνων επειδη απο το Πασχα μια αρρωσταινω εγω μια εκεινη δεν παμε παιδικη παρα μονο οταν ειμαστε καλα κ οι 2 #never🙄(μου εκανε πυρετο παλι σημερα,να την κολλησα εγω μαλλον;🥲) Γενικα εμεις παμε για περπατημα,μαζευουμε λουλουδακια,εχουμε κηπο κ παιζουμε κουβαδακια κ.λπ,μπουγελο,βλεπουμε κ χαιδευουμε τα σκυλακια κ τον γατουλι,ακουμε μουσικη κ χορευουμε..Επισης ειναι μαζι μου σε ολες τις δουλειες του σπιτιου και αντιγραφει,εχει πολυ πλακα αυτο😅 παιζουμε με ζυμαρακια σαν πλαστελινες,φυσικα παιζουμε πολυ με τα παιχνιδια της,πλεον παμε με τον μπαμπα για μπανιο στην θαλασσα οποτε δεν δουλευει (παλι οταν ειμαστε καλα🙄) μονη μου με την εγκυμοσυνη φοβαμαι αλλα περσυ καναμε πολλα μπανια οι 2 μας.Γενικα βοηθεια δεν εχουμε,ουτε καν επισκεπτες,μενουμε μακρια απο συγγενεις φιλους κ.λπ και δεν εχουμε γνωρισει κοσμο απο την περιοχη,αλλα ΣΚ εχουμε την αδερφη της (απο τον μπαμπα) 8 χρονων που μενει μαζι μας κ παιζουν κ.λπ
    • Δεν εχω βγαλει ακρη και ειμαι στα καγκελα! Οτι καναμε αυτο το μηνα. Πηγαμε λιγο στο φλου! 😅 Δεν θα παρω αλλα τεστ και φαντασου εχω ακομα στοκ γιατι ειχα παρει τα 100 🤭
    • Ιιιιιι καλέ τι είναι αυτοοοοοο!!!έγραψε η melitini στο άλλο θεματακι κ δεν κατάλαβα τπτ 😵 κ μπαίνω εδώ κ βλέπω τα τεστ 🥰🥰 Βρε Ελπίδα να μας πεθάνεις θέλεις μη τα στέλνεις έτσι απότομα!!! Με το καλό κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να έρθει το 3ο, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Κ μη τυχόν κ φύγεις από το forum έχεις την καλύτερη, την πιο μαγική μπεμπεδοσκονη 👶👶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...