Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια και απο μενα!!!!

καλα ντομ η σωσω ειναι θεα απο κοντα ειναι τρελοκομειο οπως εμεις :D:D:D:D:D:D:D:D:D

η μαρια κουκλαρα με κορμι φιδισιο και τελειο μαλλι,

να σου πω για μενα εγω ειμαι 1,90 υψος σαν κυπαρισι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κιλα 56 κορμι φιδισιο, μαλλια ξανθα ισια μακρια,ματια μμμμμμ γαλαζιογκριζοπρασινα, και χαρακτηρας τελειος. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για τα νυχια του οταν προσπαθω να τα κοψω γινεται της π@@@ας.

σοφι τυχερος ο στεφανακος μου εκτος απο κορμαρα ξερει η λυδια και υπολογιστη πιος τη χαρη του :D:D:D:D

νανα μου υπομονη και περραστικα στον ανθιμουλη μας.

καλα βρε τζουλια συναντηθηκες με τη μαρια και μονο αυτα εχεις να μας πεις; φωτο βγαλατε;

Δημοσίευση

εβγαλα την Μαρια''καλυψ'' (μια γλυκα ειναι , της παει το κοκκινο πολυ) με τα παιδια μας ! :lol::lol::lol:

Αντε στην επομενη 8α μαι και εγω , καλως εχοντων των πραγματων...!

Εχω ενα πονοκεφαλο ... Με ματιασε ο Κεναν ο Τουρκος ! :lol::lol::lol:

Τι εγινε Σοφακι , σου λειψαμε ??? :oops:

Νανουκα να μου φιλησεις τον Αν8ιμο ! :)

Ρε dom η πολυ Νταρντανομωρο το δικο σου η εμενα ειναι ακριδουλης ! 400γρ πηρε σε 1 1/2 μηνα

8450 ...:( Και εμβολιο παλι τον αλλο μηνα κ 8α του φερει κ μαντου μου ειπε... :o

Αυτα , την Κυριακη εχω βαφτιση , τι σκατα φορανε μεσημεριατικα... :roll:

Τα λεμε αυριο!

Δημοσίευση

Η Λυδια κοιμηθηκε!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] Απιστευτο!!!

Συμπεθερααααααααααααααα !

Μου ετοιμαζει ο Δημητρης μια σαντουιτσαρα ενισχυμενη :mrgreen: Παλι λιτα θα φαω :shock: χαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχααχ

Μαρακι 78 μαρακι78 με λαμβανεις?Αφου εισαι ον λαιν που εισαι??? [smilie=happy2.gif]

Δημοσίευση

Εδω ειμαι καλεεεεεεεεεεεεεεε!

Δηλαδη τωρα εστρωσα κωλο... χαχαχα!

Δουλειες και γω. Ειδα και γω οτι μπαινει ανοιξη και ξεσηκωσα το συμπαν. Αφου τελειωσα εκανα μπανακι,φτιαχτηκα και οταν ξυπνησε το κορμι χαχαχα φυγαμε βουρ για πλατεια. Ηρθε και ο μπαμπας μας κατα τις 8 και περσαμε σουπερ. Τωρα νανι.

Για το κορμι που λετε... Ο Διονυσης ειναι ΤΟ ΚΟΡΜΙ που ειναι και παλιος!χαχαχαχαχχαχαχαχα! Θυμοσαστε "της ελλαδος τα παιδια"? Οχι εγω ειμαι το κορμι! Οχι εγω που ειμαι παλιος ειμαι το κορμι! χαχαχα!

Συμπεθερα εβαψες μαλλι κόκκινο? Α ρε στο τσακ και γω! Αλλα μετα αν ηθελα να τα ξανακανω ξανθα δεν θα το ξεφορτωνομουν ευκολα.

Ντομ μου! για πες μας! Μεγαλωσε η κοιλιτσα σου?

Αχ θελω και γω! Μωρουδελι! χαχαχα!Απο Μαρτη και μετα βουρ στον πατσα μου φαινεται!

Λεω μαρτη γαιτι θελω να γεννησω χειμωνα. Ετσι μου κολλησε. Τωρα βεβαια οποτε κατσει! Μη τρελαθουμε κιολας!

Δε θελετε να σας πω τι εχω τσακισει σημερα. Με εχει πιασει μια μαλακισμενη πεινα. Τρωω οτι μου κατεβει.

Λοιπον ξεκιναω....

ΜΑκαρονια με σαλτσα τονου για μεσημερι. Βγαινουμε και στη πλατεια παιρνω... γαριδακια τσιτος,3μπιτ σοκολατα,μιραντα μπισκοτακια. Τα τσακιζω ολα. Ερχεται ο ανδρεας τρωμε πιτα και πατατες. Με σοδα φυσικα! χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα! Δε παω καλααααααααααααααααααααα! Θελω επειγοντως διαιτολογο! Ή ψυχολογο! Δεν ειμαστε τελειο ντουετο με τον αντρα μου?(εγω διαιτολογος,αυτος ψυχολογος! χαχαχαχαχαχχα)

Τζουλια 3 το λαδι 3 το ξυδι φτου φτου φτου! Πωπω με επισαε ενα χασμουρητοοοοοο! αχαχαχαχαχχαα!

Ε μα ειναι και γαλανοματης νομιζω ο κεναν! Καλα τον λεω? χαχαχχαα!

Δημοσίευση

γεια σας !!!!

ενταξη ο καφες...περασαμε ωραια ,μονο εμεις η 5 κυκλοφορουσαμε σαν χαζα απο μαγαζι σε μαγαζι ,2κλειστα κ ενα με κατι ταλιμπαν μεσα,στο τελος πηγαμε σε καφενιο μπροστα στο λιμανι κ φυσικα μονο εμεις μεσα στο μαγαζι!!!!!! καθησαμε εξω η απολυτη ησυχια ....οριζοντας μπροστα μας ,φανταστικος ουρανος!

ηρθε κ το δελφινι απο Βολο κ μελανχολησα πολυ...

Αυριο εχω γενεθλια ,δεν ξερω τι θα κανουμε ,εχω ιδια μερα με την κουνιαδα μου την κολητη μου!!

για ποτακι μαλλον...μπορει να γινει κ μονο με γυναικοπαρεα ,απο νωρις ομως!!!!

Η Αγγελικη ,την νυχτα βηχει λιγο..την μερα τιποτα!

την βρησκω ξεσκεπαστει κ αναπωδα στην κουνια ,την γυρναω κ μετα παλι τα ιδια...κ 5,6φορες εχει φαει κολημα..δεν ξηπναει ομως .

ποσες φορες δινετε αυγο τη εβδομαδα????

Δημοσίευση

Μπορει να φυγει η Αρετη αυριο???πω πω μου σπαει τα νευρα!και αυτη η Μαργαριτα ολο ο ευκολος στοχος γινεται γαμωτο και κακη κουβεντα δεν λεει για κανεναν.

Κατα τ'αλλα θελανε να την προστατεψουνε κιολας.

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Αλεκάκι, χρόνια πολλά!!!

Να σε χαίρονται οι κορούλες σου και ο αντρούλης σου!!

Καλά πήγε το βράδυ μας.

Κοιμηθηκε 7 και ξύπνησε 7:30!!!

Χαρά μου, όπως βλεπεις... το Λυδιάκι κάνει κόρτε στον Ανθιμούλη μου!!!

χαχαχα!!!

του στέλνει μηνύματα μέσω σκάιπ...

Δε σου λέω, όμως, τι του έγραψε για να μη ζηλέψει ο Στεφανάκος...

ρε Μαράκι... το τσέκαρες οτι δεν είσαι έγκυος;

διαιτολόγος πράμα και έφαγες τόσες βλακείες μαζεμένες;

Αλέκα 234 μόνο εσένα δεν έχουμε δει σε φωτό...

Δηλαδή και την Τζούλια... γιατί του γάμου δεν πιάνονται...

Κάποιες φορές έχει τύχει να δω το μάστερ σεφ...

Εννοοείται όχι στο ελληνικό...

στο κυπριακό που το δείχνει κατά τις 6 το απόγευμα...

μου τη δίνει πολύ μία κοπέλα που πιάνει τα μαλλιά της κάτι χαζούς κότσους...

ρε κορίτσια... πού τη βρίσκει τέτοια μυξα;

από το πρωί βγάζει εκείνη την πηχτή...

προφανώς του περνάει το κρύωμα... αλλά έχει πολλύ γέλιο!!!

Η μύξα είναι πιο μεγάλη από τη μύτη... χαχαχα!!!

Δημοσίευση

Kalhmera ! Γεια σου ρε Νανουκα ! Εμ τι να σε κανω που δεν εχεις φεις ??? Σαμπως εγω σας εχω δει ???

Ξυπνησα απο τι 7 και τελειωσα όλο το σιδερο !!! χα!

Τωρα μπορω να πεταχτω στο μαγαζι της κουμπαρας (οπτικα) για καφε !!! :lol:

Ποια ειναι η Αρετη κ η Μαργαριτα ? τεσπα.. :?

Μαρακι99 ναι Κεναν τον λενε τον παιδαρα...

Και ξερεις τι προσεξα ? οτι τις πιο πολλες σαβουρες τις τρωνε οι διαιτολογοι !

8υμαμαι στην δουλεια όλη μερα μιλουσα για κοτοπουλα κ ψαρια κ ηταν λες κ τα ετρωγα ρε παιδι μου :lol: οποτε enough !!!

Τωρα αμα σας πω οτι ακομα δεν εχω ξεκινησει αυγο 8α με πειτε τρελλη ε ? :oops::oops::oops:

Ενω τρωει οτι περιεχει αυγο , το αυγο σκετο δεν το χω δωσει απο φοβο....

Το πα κ στην γιατρο που χε ερ8ει και με εκραξε !!! :lol::lol: - Ολοκληρο παιδι μου λεει ειναι τωρα πια , δεν εχει φοβο , (και με δουλευει κλασσικα)...αυτο ειναι ετοιμο να φαει αστακο κ μυδια το αυγο σε πειραξε ??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μια ομιχλωδη καλημερα απο μας....

Λονδινο και σημερα..... χαλια...

τελικα καταλαβα γιατι ξυπνανε 6:50-7 καθε μερα τα δικα μου... περναει παλι ενα γιδι με τα 2 του σκυλια για βολτα και χεσιμο, μαλλον απο τη γειτονια και ξεσικονωνται οοοολα τα σκυλια της γειτονιας!!! περισυ το χειμωνα που παλι τα εβγαζε ιδια ωρα ειχαν πλακωθει με εναν κυριο πιο κατω, βριστηκανε και δεν περνουσε. αλλα ξαναρχισε παλι... σειρα μου αν τον πετυχω να τα πουμε ενα χερακι... αλλα δεν ειμαστε πανω στο δρομο για να τον δω....

Τζουλια μπας και σε ματιαξε η Λαμια που γλυκοκοιταζεις τον πατερα του παιδιου της;;;;

χθες ημουν στη μαμα μου και το εβλεπε. διαβασε και τα προσεχως απο περιοδικο και μου ειπε οτι αυτη θα παει ταχα να παντρευτει αυτον που βγηκε μαζι της απο τη φυλακη που τη θελει, για να μην κερδισει την επιμελεια της μπεμπας ο Κεναν. αλλα θα τον εχει γραμμενο. ουτε θα την ακουμπαει. και θα πηγαινει βολτα αυτη με τον Κεναν και το μωρο και ο αλλος θα καθεται σπιτι. αυτα με ειπε η μαμα μου...

Μαρακι δεν το πιστευω οτι τρως οοολα αυτα!!!! και ο ψυχολογος σου τι λεει;;;

Νανα και Ντομ και Σοφη και ολες οι λοιπες κουκουβαγιες....

εμενα μου αρεσει το πρωι που τους αλλαζω πανα και ειναι αδεια η κοιλια, το σημειο της λεκανης τους!!! ε, ρε και να ειχα τετοια λεκανη..... να μη μιλησω για τα ξυπνημενα "προσοντα" του γιου μου καθε πρωι..... 8-)

αντε καλο Σαββατοκυριακο!!!!!

Υ.Γ. ο Εξολοθρευτης εκπαιδευτης θα φυγει τον αλλο μηνα για πρεσβεια στο Ισραηλ!!!! θα τον γλυτωσω!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα περα ως περα!Απο Θεσσαλονικη μεχρι Αρτα,Λαμια, Αθηνα ,Ζακυνθο,Αλονησο,Κρητη!Δεν ξεχασα καμια?

Τι μου κανετε κοπελιες μου?Εμεις ξυπνησαμε 7 αλλα την πηρε ο μπαμπας της και κοιμηθηκα και ξαναηρθανε στις 8 γιατι νυσταζε παλι και κοιμηθηκαμε μεχρι 10.

Το προγραμμα εχει καφεδακι ,εχει ψιλοσυννεφια βεβαια αλλα ειναι ωραια.

Ρε κοριτσια οποια μιλαει με Αλεκα ας μας πει οτι ειναι οκ.

Αλεκα1 Χρονια πολλααααααααααααααααα!!!!!!!!!Οτι επιθυμεις σου ευχομαι,να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σου χαριζουν τα κοριτσακια σου πολλα πολλα χαμογελα!

Τα φιλια μου σε ολες. [smilie=love2.gif]

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

παλι ηλιος 8-) εκανα ολο το σπιτι κ δυο φαγητα μοσχαρι σουπα για τις μικρες κ για μας κοκκινιστο !

παμε στο παρκο της γειτονιας, να παρουμε ψωμι κ να πιω ενα σπαστο φραπε στο παρκο ;)

α! ουτε εγω εδωσα αυγο...ποσα την εβδομαδα????κ με τι να αρχισω με το ασπραδι η τον κροκο???????

Δημοσίευση

Σόφη, ξέχασες την Κύπρο... :(

Μέρα παρά μέρα το αυγό...

Εγώ τα έδωσα όλα μαζί αλλά δεν του αρέσει το ασπράδι...

το φτήνει...

μόλις με σύγχισεο Πετρής μου...

Μα πώς τα καταφέρνει τόσο καλά;

Του χρόνου θα ανοίξουνε θέσεις στη Λευκωσία, ημερίσιοι... δε θα έχουνε βάρδιες...

Χάνει κάποια σημαντικά λεφτά... αλλά το προτιμώ ρε κορίτσια...

μη κοιτάτε που με συγχίζει κάποιες φορές... τον θέλω δίπλα μου... χαχαχα!

Με κουράζουνε οι βάρδιες...

Εγώ έκανα μπούτια κοτόπουλου με πατατούλες στο φούρνο και βράζω κρέας για να φτιάξω κοκκινιστό για αύριο.

Το πρωί πήγαμε στην πεθερά και μου έλεγε η αδερφή της οτι πολύ με αγαπάει η πεθερά μου... σαν παιδί της με έχει...

μετά που θα γίνει καλά και δε θα με έχει ανάγκη... να δούμε τι θα λέει...

Τεσπά...

Δημοσίευση

Aleka 457649856-459674-95874-984-98y4875ty8457 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Να σε χαιρονται οι κορούλες σου ο αντρουλης σου εμεις και ολοι οσοι σ'αγαπανε! ΝΑ τα χιλιάσεις και ευχομαι πάντα υγεία και χαρά!

Βαγκ! Ο ψυχολογος μου λεει οτι συνεχισω ετσι θα με χωρισει..... :( χαχα! Εγω φταιω που τον παντρευτηκα!

Εγω σιδερο απο τις 8 και μετα βολτα πλατεια.

Αυριο λεω να κανω τραπεζι στα πεθερικα.

Ο διονυσακης εχει οργιασει. Μιλαμε για οβερντόουζ! χαχα!

Νανουκα! ΜΟυ φαινεσαι γλυκύτατη κοπελα. Απο αυτα που λεμε εδω και που εχουμε μιλησει σκαιπ εισαι ολο μελι! Δεν νομιζω να μη σε αγαπει η πεθερα. Απλα κλασικα ειναι η πεθερα. χαχαχαχα! Ειναι ο ρολος της αυτος. Και ο δικος μας μελλοντικα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Εγω θα ειμαι καλη βεβαια....... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παω να μασουλήσω τιποτις......

Ααα και δεν ειμαι εγκυος! Τσεκαρισμενο αυτο.....

Δημοσίευση

επιτελους φτιαξαμε το ιντερενετ..θα τα λεμε καθημερινα πια...

ενα θα σας πω...βγαζει 4 τραπεζιτες ολους μαζι...μπορειτε να καταλαβετε τι γινεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ?????

ολη μερα γκρινια..ολη μερα κολλημενη πανω μου...διαβασε ο αντρας μου οτι για να κοιμαται το μωρο ευκολα πρεπει να μαθει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο στο δωματιο του,αν γινεται κ το βραδινο γαλα να το πινει εκει,ωστε να ειναι ενας χωρος οικειος κ οχι ενας χωρος αποχωρισμου απο τους γονεις(μονο για υπνο ).οποτε πηγα ολα τα παιχνιδια στο παιδικο,ειμαστε ολη μερα εκει,τρεχω σαν το βεγγο απο την κουζινα στο παιδικο γτ δεν καθεται καθολου μονη της..κ το βραδυ ξυπναμε 5-6 φορες...

καλη φαση!!!!!κ ειχε αρχισει να κοιμαται ολοκληρο το βραδυ μετα απο 11 μηνες!!!!!!κ δεν κρατησε ουτε βδομαδα ρε πουστη μου!!!!

καλα μαρη τζουλια,καλα σου λενε...μονο τοσα λιγα εγραψες για τη συναντηση μας!!!!δεν ειπες στα κοριτσια οτι η αγγελικη εκλαιγε σχεδον οση ωρα ειμασταν εκει???

μας εσπασε τα νευρα μιλαμε....αλλα με το που φυγαμε κοιμηθηκε στο καροτσι σχεδον νηστικια...ηταν λιωμα...

λοιπον:που λετε η τζουλια ειναι τρομερη κοπελα..πολυ γλυκια..πολυ ομορφη!!!κ βεβαια αδυνατη!!!χαχα σοβαρα την εβαλα μεσα στην καρδια μου..ο δε θανουλης μια γλυκα...ολο γελαει μωρε!!!κ ερχοταν να παιξουμε αλλα το σκροφακι το δικο μου δεν τον αφηνε!!!

τζουλια μου θα τα ξαναπουμε συντομα....

ειδα κ φωτος της σωσως απο γαμοβαφτιση...ειναι τελειες!!!!

κανονιστε οι αθηναιες να τα πουμε στις 25....

η μεση μου με πεθαινει...........

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα Καλυψουλα , ξεχασατε κ την βαση της κουκουβαγιας !!! :lol:

Εννοειται οτι 8α ξαναβρε8ουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλεκα 142340987 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=smileinbox.gif]

Δημοσίευση

Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια...

Ααα κι εγώ θα γίνω καλή πεθερά... χαχαχα!!!

το απόγευμα πήγα στην πεθερά και ήταν μέσα στη γλύκα.

μου έδωσε και κάτι κρέμες που την έφερε μία γνωστή της που είναι ντήλερ της όριφλεημ...

Καλυψούλα τρελαίνομαι να σε διαβάζω όταν γράφεις για το καμάρι σου!

Ακούς εκεί... σκροφάκι η Αγγελικούλα... χαχαχα!!!

Ρε κορίτσια... μου ήρθε μία απορία τώρα...

όταν συναντιέστε, μας κουτσομπολεύετε καθόλου ή μας έχετε στο κλάσιμο;

χαχαχα!!!

ο Ανθιμούλης κοιμήθηκε...

μου έκανε κάτι αγάπες... λιώνω ρε κορίτσια!!!

έτρωγα γάλα με κέλοκς (ακούς Μαράκι;) και ζήλεψε...

πήρα ένα μπωλ, έβαλα λίγα ράιζ κρίσπις με γάλα και του τα έδσα.

εννοείται οτι τα τσάκισε.

θα τα καθιερώσω για πρωινό, μιας και δεν πίνει γάλα το πρωί.

Το απόγευμα έκανε κακάκια και είχε ολόκληρο ροδάκια...

Κάποια τα μασάει και κάποια άλλα κατεβαίνουν αμάσητα... χαχαχα!!!

Δημοσίευση

Allooooooooo

Τι χαμπαρια κοπελιες?Λοιπον δεν ξερω τι γινεται αλλα τριτο βραδυ στην σειρα και η Λυδια κοιμαται απο τις 10!Αντε να δουμε την συνεχεια.

Μολις τσακισα 2 τορτιγιας!!!χαχαχαχ μουλαρα!!

Πηγαμε σουπερ εφυγε παλι το 100σταρι...πολυ σουπερ ρε παιδι μου και να φανταστεις δεν παιρνουμε βλακειες .

Καλυψω μεγια το ιντερνετ !Καλα τοσες συναντησεις και ουτε μια φωτο?Περιμενουμε καλε λυπηθητε μας!!

Εχει μαστερ σε λιγο.

Δημοσίευση

εφτιαξα για τη φιλη μου που θα γεννησει τον Ιανουαριο στην Αθηνα ντάιπερ κέικ!!!

τα καταφερα!!! θα το παω στη μαμα της για να το εχουν μαζι τους οποτε κατεβουν. δε θα της πει τιποτα. για εκπληξη.

post-8953-1387393553905_thumb.jpg

post-8953-13873935539128_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...