Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΑΙΧΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο 5!!!

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια...

Ελενίτσα μου,χθες έτρεξα στην αγκαλιά του...Μορφέα!!! i-)i-)i-)

Θα συμφωνήσω με το Ζαιράκι...Δε ξέρω αν μας παρακολουθούσες παλιότερα,είχα

κ εγώ τέτοιο θέμα..Ενώ απο μωρό την άφηνα στην κούνια κ κοιμόταν μόνη,ξαφνικά,

μετά το αιφνίδιο που πέρασε,μόνο που έβλεπε την κούνια της τσιριζε!!!Την έπαιρνα

αγκαλίτσα,κοιμόταν επάνω μου,την έβαζα στο κρεβάτι της,αλλα τα ξημερώματα

ξυπνούσε σχεδόν ανα μισάωρο κ έκλαιγε..Ευτυχως δε κρατησε περισσότερο απο

2 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά...Το ξεπέρασε ολομόναχη!Γι αυτο πιστεύω οτι

θα ναι φάση..Εσύ να κάνεις αυτο που σου λέει το ένστικτό σου,δε μπορώ να σου

πω να τον κουνάς,ή να τον αφήνεις να κλαίει ή οτιδήποτε,αυτο εξαρτάται κ απο

το χαρακτήρα του μωρού κ θα περάσει μόνο του κ δε θα το πιστεύεις,θα δεις!

Ζαιράκι μου λεεεεες????Μπααα....εγώ λέω για το επόμενο εξάμηνο(το λιγότερο)

να φυλαχτούμε,όσο κ αν το θέλει ο Κωστάκης μου...Νομίζω πως θα πρέπει να νιώθω

έτοιμη ψυχολογικά πρωτα απ όλα...κ προς το παρών,δεν...!! x_x

Τι νέα τα υπόλοιπα κοριτσάκια κ αγοράκια μου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεραααα

Ελενη μου φιλακια..

εγω ειμαι η πλεων αναρμοδια να σου πω για τον υπνο...χιχιχιχι

Συμπεθερα τα φιλια μου...ελλααα..το Ολινακι θα ειναι φρονημο..

Ιφη και Ζαιρακι υπομονη..σας νιοθω...

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

[smilie=occasion15.gif]

[smilie=wav.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=blob3.gif]

καλημερααααααααααααααααααα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

Ελενιτσα μου αν και τα παμε λιγακι απο το τσατ...να σου πω και παλι ότι ελπίζω να ναι μια φαση και να περασει κοριτσακι μου...γρηγορα...κανε υπομονη...προσπαθησε να του μιλησεις να του πεις οτι πρεπει να κοιμαται στο κρεβατακι του...λεω εγω τωρα ...αλλα εσυ ξερεις καλυτερα σαν μανουλα...

εμενα το Λυδιάκι εδω και μερες ειναι ανορεκτη και χθες εκανε δια@@@ δυο φορες...με πολυ γκρινιο ...κλαμμα.. πηρα την γιατρο και μας ειπε να της δωσουμε ντεπονακι...μετα απο πολυ ωρα ηρεμησε...και απο το μεσημερι και μετα δεν ειχε φαει τιποτα εκτος απο 50 μλ γαλα το βραδυ...φανταστειτε της εδινα μπισκοτο που τρελαινεται και δεν ηθελε.. :(:( .ευτυχως το βραδυ δεν ξυπνησε...

Συμπεθερουλα μου καλε τι παιδαρο γαμπρο εχω εγω?????????????????να χαρω κορμι θανατηφόρο :lol::lol: και ύψος!!!!!!!!!!!!!εμμ ετσι ειναι αγαπη μου..αν δεν ταιριαζανε!!!!!!!...

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυ ομορφο τι κανεις φρεσκοεγκυουλα μου? ο ταζουλης μας?

Αγγελικουλα μου ...ο ταρζαν μας ?

Δωρουλι,Φανουλι,Αντρουλα ,Ποπίτσα ,Στελλουνι μου....

και οι υπολοιπες εγκυουλες μας? Ιφι και Ζαιρακι...τι κανουν τα κοριτσια μας?

σημερα τι μερα ειναι ? η πιο ομορφη ...μιας και το καροτακι εχει γενεθλια...ποσα κλεινω? μμμμμμμμμ δεν θυμαμαι... :lol::lol::lol: νομιζω οτι καθε χρονο μικραινω κατα ενα χρόνο.... :D:D

κερναω καφε γλυκο οτι θελετε!!!!!!!!!!!!!!!!! ~o)(~~)

Καλημεραααα

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

[smilie=occasion15.gif]

[smilie=wav.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=blob3.gif]

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω αγαπη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σαι καλα φιλεναδα μου.... :x:x γραφαμε μαζι... χαχα

κερναω καφεδακι...η γλυκακι...τι θελει η εγκυουλα μου????κοπιασεεεεεεεεεεεεε :lol::lol:

καλημερα συμπεθερα χρονια πολλα κ απο εδω @};-:-* να τα εκατοστησεις κοπελα μου, κ καθε επιθυμια σου ευχη μας :-*

η κοπελα μου τι επαθε; λες τα δοντακια να την εαενοχλουσαν; δωστης πολλες αγκαλιες, κ μακια απο εμας :kiss:

τι κανετε ολες σας εγκυουλες κ μη..... :P εγω φτιαχνω λιγες δουλειτσες γι'αυριο δε περιμενω πολυ κοσμο κατι φιλες μονο οπως παντα ;) κ εχω το Παναγιωτη να με ακολουθει κ να βοηθαει..... :lol:

στο υπαρχουν καινουργιες δουλιες ενοειτε.... :y32b4: δεντρο θα στολισω την αλλη εβδομαδα, κ μαλον χωρις λαμπακια εσωτερικα μεσα, για την περιπτωση που το πειραζει.... ;)

Ελενη θεμα με τον υπνο δεν εχουμε ευτηχως τη νυχτα, αλλα την μερα ειναι σκουρα τα πραγματα :huh: για παραδειγμα χθες ηταν ολη μερα ορθιος με μιση ωρα υπνου, κ αυτο οταν γυρναγαμε απο το γιατρο, μεχρι τις 9 μιση το βραδυ... :huh:

κοριτσια σας αφηνω γιατι αν τον αφησω δε θ αφησει τιποτε ορθιο, ολα μπουμ.....κ κατω.... :P

να σαι καλα συμπεθερουλα μου γλυκια!!!!!!!!!! αυριο γιορταζεις εσυ !!!!!!!!

αντε καλες ετοιμασιες κοριτσακι μου... ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.... :lol::lol: η νυφουλα σου ευτυχως σημερα ξυπνησε καλυτερα σημερα...πειναγε ηπιε ολο το γαλα της και ανοιγε το ντουλαπι ...για μπισκοτακι.... :lol::lol: σε φιλω γλυκα...μαλλον σας φιλω γλυκα και τους δυο!!!!!!!!! :x:x

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ!ΤΙ ΕΙΠΕΣ?ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ?ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ 24 ΝΟΜΙΖΩ!!!!(ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) ;)

ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 83 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 12,5 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ:1,68 ΕΓΩ-1,82 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!

ΚΑΛΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ!ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΗ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ-ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ-ΙΣΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΛΑ?

ΧΡΥΣΑ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ-ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 45 ΩΡΕΣ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΑΜΑ Η' ΤΟ ΠΑΙΔΙ!ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΣΥ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΦΙΛΙΑ

Χαρουλα εχω κλεισει σε γιατρο που κανει φυσιολογικο μετα απο καισαρικη και εχω ραντευου σε 2 ευδομαδες.

Δεν ξερω τι θα γινει τελικα γιατι ειμεθα και Αυγουστιατικο μωρακι αλλα θα δουμε.

Εδω τετοια δεν εχει....κλαψ κλαψ

Ας πανε ολα καλα και βλεπουμε

Δεν ξερω γιατι αλαλ ειμαι σε τρομερη αφασια σε αυτη την εγκυμοσυνη..εντελως χαλαρη...φεεεττταααα που λεμε..

Καλε..αμα εσεις ειστε κοντοι εμεις τι να πουμε..που ειμαστε 81 και 11550..μια χαρα ειναι το μικρο σου...τελειο!!

Για το γαλα μη μου μιλας..πονεμενο θεμα..ενα λιτρο κατεβαζει το σκατουλι

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ?ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?

ΦΙΛΙΑ

Στον Παπανικολαου θα παω ειναι στο Παπαγεωργιου αλλα ξεγενναει μονο σε κλινικη.

Θα δουμε..

Εκανα καισαρικη γιατι ο Χριστοφορος ειχε πολλαπλη περιτυλληξη και μπηκαμε οτανα ρχισαν να πευτουν οι παλμοι του.

Τωτε μου ειχε πει ο γιατρος να μην ανισυχω γιατι λεει τα περισσοτερα παιδια ξετυλιγονται..αλλα το αποφασησε οταν ακουσε τους παλμους να πεφτουν στην 39+1 ευδομαδες

Kαλησπερα κοριτσαρες!

Ντιναααααααααααααακι......... Θελουμε φωτο με Ολινα και χριστουγ. δεντρο........!!!!!!

Νωρις νωρις μπηκατε στο πνευμα των γιορτων..!

Εγω λεω σε καμια δεκαρια μερες... να αλλαξω και τα χαλια παλι... (τα βαριεμαι τα ιδια.. :D )

και μετα να στολισουμε το δεντρακι μας...

Το χειροτερο μου ειναι το ξεστολισμα ομως... αφου περσι ημουν ενα βημα πριν το κατεβασω στον καδο.. ντρεπομαι που το λεω αλλα αυτο ακριβως ειχα πει στον αντρα μου.. :mrgreen::mrgreen:

(και με καρφωσε μ' ενα βλεμμα δολοφονικο και συγκεντρωθηκα..... :lol::lol::lol::lol::lol: )

Καρολινακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστησεις κοριτσαρα μου!

Τα 22 κλεινεις ειπαμε....? :lol::lol: (αληθεια ποσο εισαι...?)

Ντεπον για την διαρροια σου ειπε..? Γιατι...? Τι σου ειπε?

Περαστικα παντως... Να μου την φιλισεις την ομορφουλα σου.

Κατερινα μουυυυυυυ ποσο μεγαλωσε ο Παναγιωτης? Φτου σκορδα!

Πολυ καλος μου ακουγεται.Μπραβο!

Καλες δουλιτσες! Εχεις και αστερι βοηθω... Μη μασας τιποτα! :D

Χαρουλα... λιγο καλε σου φαινεται το παιδακι σου?

Η μικρη μου ειναι 83 εκ. και 10,5 κιλα... ακριδα!! :lol::lol::lol::lol:

Μπρααααααααβο που κανετε προοδο με τα ζωακια!!! Ποιο ειναι το αγαπημενο του?

Αντε καλη δουλιτσα και σε σενα.. Φιλια

Χρυσα μου τον εριξες κοκκινη καρτα τον Χ...... δη.? Πανε και σε αλλους γιατρους κοριτσαρα μου. Παρε γνωμες, ακουσε τι θα σου πουν, και να ξερεις πως ολα θα πανε καλα.

Αλλα δεν θελω να σκεφτεσαι ασχημα για την πρωτη εμπειρια της γεννας σου.

Εχεις τον Χριστοφορακο, και αυτο ειναι το μονο που εχει σημασια..

Καλο απογευμα σε ολες!

Φιλια!

Φανούλι μου φέτος λόγω Ολίνας στόλισα νωρίτερα απ όσο συνηθίζω...

Κ μου άρεσε!!!!!!Θα το καθιερώσω!!!

Αχ κ αυτο με το ξεστόλισμα το εχω κ εγω...Κ να σου πω,τελευταια όλες μου λενε οτι

ανέθεσαν στον αντρα τους το ξεστόλισμα κ το σκεφτομαι κ εγω...Μονο εγώ στολίζω

κ ξεστολίζω μόνη μου...Aααα...All and all!!!Θα του πω,come to δωθε, :ymbringiton::ymbringiton: ,το ξεστόλισμα ας γίνει δική σου δουλειά...

Το μόνο που με ανησυχεί ειναι μην κατεβάσει το δέντρο στολισμένο,όπως είναι,

ικανό τον έχω.... :-o Αλλα θα το δοκιμάσω!!!Κ ότι καταφέρω...Γιατι,όλες οι φίλες μου

δηλαδη ειναι πιο τσαούσες απο μένα????? [-x

Καλε συμπεθερα,εσύ το παραψάχνεις για φυσιολογικο κ εγώ μου φαίνεται θα ψάξω

doc που να του πω να μου κανει καισαρικη κ να μου κάνει..Γιατι ο δικός μου όταν του το πα

για το δεύτερο με ειρωνεύτηκε,μου είπε "καλά,τραγούδα!!!"Θες ν αλλάξουμε γιατρούς??? ;))

Τώρα θα μου πεις,μείνε εσυ έγκυος κ τα λέμε μετά...κ θα χεις κ δίκιο!!!!

Φανουλιτσα δεν του εδωσα καρτα του Χ...να πω την αμαρτια μου μονο απο αυτον εμεινα ευχαριστιμενη..

Ως γιατρος ηταν πολυ καλος..και η συμπεριφορα του πριν και μετα τη γεννα τα παντα..να ειναι καλα ο ανθρωπος..αμα δεν ειχα λοξα με τον φυσιολογικο..σε αυτον θα ξαναπηγαινα..αλλα μου το ξεκαθαρισε..οτι δεν αναλαμβανει..οποτε και εγω ριχνω αλλου τα διχτια μου...

Εγω εχω παρει απο φοβο τις κλινικες...τα νοσοκομεια..τα παντα...αφου σημερα μιλουσα με τη μαμα μου και τι λεω φοβαμαι...δεν πειραζει λεει θα γεννισεις στην κλινικη..της λεω δεν θελλω κλινικη...ε μου λεει θα πας σε νοσοκομειο..ουτε νοσοκομειο παω να με σφαξει ο καθε ασχετος ασκουμενος σε εφημερια..αχ δεν μπορω...

Καλησπερααα,καλησπερααα!!!!Τι μου κανετε???

Εγω ακομα τρεχω κ δε φτανω αυτες τις μερες...φορτωμενη περιοδος κ δυσκολη...!!

Σημερα μονο που δε βγηκα απο το σπιτι ειπα να στολισω!!!!Ντινακι κ του χρονου μας :P !!!Αντε κ οι υπολοιπες σιγα σιγα!

Το εκανα για να μου φτιαξει λιγο η διαθεση κ επειδη καμια αλλη μερα δε θα μπορουσα!

Ανεβασα κ εστησα το δεντρο και η Αφροδιτη ηταν κυρια,κοιταζε κ δε πλησιαζε!Μετα την εβαλα για νανι κ εγω εβαλα τα φωτακια κ το στολισα κ οταν ξυπνησε την πηγα να το δει ετοιμο κ φωτισμενο και ειχε γουρλωσει τα ματακια της κ ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια :D !!!Και τι μου λεει η σκατουλα???"Γκοοοοο!!!!"(δλδ γκολ!Απο τις πολλες μπαλες που ειδε!!) :lol: !Εγω δεν εχω κοριτσι,τον Σαραβακο εκανα :lol::lol::lol: !!!!!

Μετα αρχισε να πλησιαζει κ να επεξεργαζεται κ της εκανα ενα μινι μαθημα οτι δεν πειραζουμε το δεντρο κ τις μπαλες κτλ κτλ [-x ...θα δειξει αν θα τη βγαλει το δεντρο μεχρι τις γιορτες γιατι μετα βουτηξε ενα μινι κρεμαστο ταρανδακι απο το δεντρο κ μου το εφερε κ ελεγε ντε-ντε :lol: !!Εμεις να ειμαστε καλα!!!

Παντως για το ξεστολισμα κ εγω λεω να το φορτωσω στο συζυγο Ντινακι :-? !!!Ηδη του το ειπα!!Τα παιξα σημερα,πτωμα ειμαι!Καθε φορα μονη στολιζω,μονη ξεστολιζω κ εγω...μονο στην αποσυναρμολογηση με βοηθαει καμια φορα...Οταν τελειωσα του ειπα "Σου απαγορευω να το κοιτας κ να το απολαμβανεις!!!!!!Μονη μου κοπιασα!!!!!" :lol::lol:

Απο υγεια καλα,η μικρη τη γλιτωσε,1 μερα εκανε πυρετο κ τιποτα αλλο!Εμενα κ του αντρα μου μας εχει μεινει ακομα το συναχι και ο βηχας X(

Εσεις???Τι να πρωτοθυμηθω τωρα το χρυσοψαρο :roll: ????

Χρυσα μου συγχαρητηριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Με το καλο ολα κοριτσακι μου!!!!Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ μια υπεροχη γεννα οπως τη θες ;):) !!!Ολα να πανε πολυ καλα!!!

Τριτωσε λοιπον στο ποστακι μας :lol: !!!

Ζαιρακι μου,εισαι μια αγορομανα με τη βουλα τελικα :lol: !!!!!Με το καλο να υποδεχτειτε τον αδερφουλη του γιου σου!!!

Καροοολ???Εχεις γενεθλια????Πολυχρονη κ ευτυχισμενη κοπελα μου!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ εκεινοι εσενα!!Με το καλο να μπειτε σπιτακι σας!!

Φανουλααααα!!!Αχ με τρελλαινει η κορη σου!!!Απολαμβανω τη δραση της κ τις περιγραφες σου!!!!

Να την εκπαιδευσεις ομως να μη σε μαρτυραει στο μπαμπα :lol: !!

Στις διαστασεις ιδιες ειμαστε!!Τωρα πλησιαζουμε τα 10κιλα κ το υψος εκει γυρω πρεπει να ειναι,λιγο πιο κατω!Φιλια πολλα κ στις 2 σας!!

Χαρουλα μην ανησυχεις καθολου κ εσυ!!Ειπαμε το Νο 6,ο τιτλος θα ειναι για Μοντελα!!!!

Α!!!Ναι!!!Συμπεθερα απολαυση ο Ιασωνας στις φωτο!!!Συμφωνω κ εγω απολυτα με τη Φανη...τρελλαινομαι που ειναι ετσι ακριβως οπως ειναι!!!Αντρακι σωστο,δυναμικο,με προσωπικοτητα!!Ετσι θα το ηθελα κ εγω αν ειχα αγορι!!

Με τη μαμα σου τι γινεται...?Πραγματικα δε ξερω τι να συμβουλεψω :roll: ...ευχομαι ολα να πανε καλυτερα κ καποια στιγμη να συνελεθει κ να βρειτε τη ηρεμια σας!Ελπιζω να ηταν ενα ξεσπασμα της κ τωρα να ειναι σε μια πιο λογικη φαση...

Μαρακι συγχαρητηρια για τη δουλεια!!!!!!Μπραβο κοπελα μου!!!

Μεχρι εδω καλα η μνημη...κολλησα τωρα @-) !!!

Θα ξαναριξω μια ματια κ μπορει να επανελθω :-p:-*

Ιφ υπομονη με τις αναγουλες κ τα συμπτωματα...ειναι αρχη ακομα!Θα περασουν!!

Κ εγω πιστευω οτι ειναι νωρις για να καταλαβουν τιμωριες κτλ...μετα τα 3!

Παντως οταν κανει κατι κ τη μαλωνω(λεκτικα)με αυστηρο και εντονο υφος το καταλαβαινει!Στεναχωριεται ομως ταυτοχονα...κατεβαζει το κεφαλι κ δε κανει ΤΙΠΟΤΑ για πολυ ωρα...μενει ακουνητη με καταβασμενο κεφαλι κ βλεπω οτι ριχνει κλεφτες ματιες με την ακρη του ματιου της αλλα με το κεφαλι παντα κατω ή στριβει πιο περα κ γυρναει την πλατη με κατεβασμενο κεφαλι παλι κ περιμενει να της μιλησω εγω...κ εγω σκαω που τη βλεπω ετσι κ μετανιωνω που τη μαλωνω αλλα δε γινεται κιολας..

Αντρουλα καλα θρεφταρακι το μαναρι σου!!Φτου,φτου!!Α!Επ ευκαιρειας,πολυ καλη η ομαδα που εφτιαξες!!Πολυ χρησιμα τα θεματα και οι πληροφοριες!Ηθελα να στο πω καιρο!

Κατερινακι μου ετοιμαζεσαι για αυριο??Αντε με το καλο,να περασετε ωραια!!Πιστευω να μπορεσω να μπω καποια στιγμη κ να σου ευχηθω!Και προκαταβολικα ομως,σε περιπτωση που δεν προλαβω,Χρονια πολλα κ ευτυχισμενα !!!

Ελενιτσα καλως μας ηρθες κ παλι!!Που χαθηκες καλε?Κανει νουμερα ο μικρος ε?Περνανε τις φασεις τους ολα τα παιδια...δοντια,αναγκη απο αγκαλια κ ασφαλεια,ονειρα κτλ...δε ξερω,παντως μπορει να αργησει λιγο αλλα θα περασει!Σιγουρα ειναι προσωρινο!

Καμια δε βλεπω στον οριζοντα :-w ....παω να χαζεψω λιγο στην τv,δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα αλλο αν κ το σπιτι ειναι μπαχαλο :crazy: !!!Καλο βραδυ!!!

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ

χαιρετισματα και καλα κουραγια στιε εγκυουλες μας ..τι κανετε κοριτσουδια γενικα..εγω εκανα καυτηρισασμο τραχηλου σημερα και τωρα με επιασε ενας πονος....αστα να πανε......

ΧΡΥΣΑ μου εισαι σιγουρη οτι θες να το ρισκαρεις???μακαρι να γινουν ολα οπως τα θες ...δε μπορεις να βρεις γιατρο που α αναλαμβανει????γιατι ειναι θεωρητικα νωρις???εγω θα σουλεγα να πας σε μια κλινικη αλλα οχι καθαρα μαιευτικη..και εγω ετσι το σκεφτομουν τοτε δηλδ στη γενικη η το διαβαλκανικο εχουν τα παντα ειναι ιδιωτικα νοσοκομεια με οοολεεσ τισ πτερυγεσ και τουσ γιατρουσ αχρηαστοι ναναι ενω σε μια κλινικη οπως το γενεσισ καθαρα μαιευτικη δε θα πηγαινα φοβαμαι..η δικιαι μου τοτε αν θυμαμαι καλα μουχε πει οτι μπορω να προσπαθησω μετα απο καισαρικη για φυσιολογικο αλλα πια δε παει στο ιποκρατειο μονο σε ιδιωτικα ...αν θες σου δινω στοιχεια και τη ρωτας ειναι παρα πολυ καλη

LITTLE -ANGEL MOY σευχαριστω πολυ πολυ..........

αχ ποναω

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ MOY ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!

Καλησπέρα και σε όλες τις εγκυουλες και στις μανούλες ,εμεις δυστυχως με τη Χρύσα δύσκολα δεν τρ΄ωει τώρα και τα φρούτα και πολυ γκρίνια τα νεύρα μου χάλια άντε να δώ πόσο θα π΄'αει αυτή η κατάσταση σας αφήνω γιατί γκρινιάζει το μικρό μου φιλάκια!!

NA MAI KAI EGV KAROLINA XRONIA ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ...

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΩΝΕΥΩ ΤΙ ΝΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 3ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ....

ΣΕΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΣΦΗΜΕΡΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ...ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ

ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!

Νινίνα μου Χρόνια Πολλά!!!!!Υγεία κ ευτυχία κοριτσάκι μου,να χαίρεσαι την

οικογένειά σου!!!!!!

Αντρούλα μου κ εσυ Κατερινούλα είσαι???Αν ναι,να είσαι γερή κ δυνατη κοπέλα μου!!!

Αν όχι...πάλι γερή κ δυνατη..Χαχαχα..... :D

Να χαίρομαι κ εγώ τη μανουλίνα μου!!!!!!!Να είναι γερή να μαλώνουμε για πολλά-

πολλά χρόνια ακόμη!!!!!!!!!!

Σήμερα κορίτσια μου ξύπνησα με τρελά νεύρα...Μεσοτοιχία μένει μια Ρωσσίδα με τον

εγγονό της(διότι η μάνα του ξαναπαντρεύτηκε κ εκανε κ αλλο παιδί..)..Αυτο είναι τώρα γύρω

στα 13-14 κ για να πάει σχολείο ξυπνάει απο τις 7 για να κάνει μπάνιο κ πιστολάκι τα μαλλιά

του...Η οικοδομή μας δε φημίζεται για την καλή μόνωση,οπότε πρώτα ξύπνησα εγώ

απο το ξυπνητήρι του κ μετά η Ολινα απο το πιστολάκι..Δηλαδη,είμαι υποχρεωμενη

να ξυπνάω απο τις 7.10 ρε γμτ??? X(X( Να σκάσω είμαι!!!Μετα πέτυχα την γιαγιά του

να τινάζει στο μπαλκόνι,κ της ειπα οτι ξύπνησε το μωρό απο το πιστολάκι κ ενώ

μου είπε να πω στον Κώστα να του πει κάτι γιατι λεει κάνει μπάνιο το βράδυ κ ξυπνάει

κ κάνει κ το πρωι,στο τέλος μου πέταξε "ε τι να κάνω,να φύγω απο σπίτι μου??"(τα αρθρα

φυσικά δεν τα μαθε ποτέ,anyway...)

K ξέρετε γιατι νευριασα πιο πολύ???Γιατι εγώ χθες κοιμήθηκα με το κεφάλι μου μούσκεμα

γιατι λούστηκα στις 10.30 κ δεν ήθελα να ενοχλήσω τους δίπλα κ τους κάτω μας!!!

Αυτη η διακριτικότητα θα με φαει...μη χ!!!!

Στελλούνι μου πολύ γέλασα με το "γκοοοο"!!!!!Βλέπω ο μπαμπάς σας τρελή

εκπαίδευση της έκανε!!!! ;))Αχ κ εγω της έκανα μαθήματα,παρόλα αυτα βρίσκω που κ που

απο κανένα στολίδι στην κρεβατοκάμαρα ή στο καλάθι των απλύτων της... :)) Αλλα σχετικά

μπορώ να πω οτι τελικά δεν όρμηξε άγρια όπως περίμενα...μια χαρά!!!

Ιφιγένεια κ πάλι υπομονή κοριτσάκι μου,θα περάσει..

Ποπίτσα μου γλυκιά δύσκολα να μη τρώει το μωρό,2-3 μέρες το πέρασα κ έκλαιγα

απο τη στενοχώρια κ το...κακό μου!!!!

Η κόρη μου κολλάει άσχημα με τις διαφημίσεις τηλεμάρκετιγκ!!Ιδίως μ αυτα τα μηχανήματα

για τους κοιλιακούς...δεν κουνιέται!!!!!Να δείτε οτι θα γίνει αθλητικός τύπος σαν τη μάνα της!!!

Χιχιχιχι...(άσχετο,αλλα τώρα παίζει τέτοιες διαφημίσεις κ την είδα κ το θυμήθηκα!!!)

Καλημερααα!!!

Χρονια πολλα στην Αντρουλλα και στη Νινινα μας..

να ειστε παντα γερες και δυνατες με υγεια. Να χαιρεστε τα παιδακια σας, και αυτα να σας δινουν αμετρητες χαρες.

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων...δεν ξερω ακομα τι θα κανω..

με το καλο θα δουμε αναλογα..

ας παω στις 7 ευδομαδες να δουμε αν ολα ειναι καλα να κουσουμε καρδουλα και βλεπουμε..

Με τον προηγουμενο γυναικολογο ολα ηταν αψογα, ο ανθρωπος ηταν πολυ καλος και δεν ειχα κανενα παραπονο απο τον τοκετο, ερχοταν καθε μερα και με εβλεπε αλλαζε ο ιδιος τη γαζα ελεγχε καθε μερα την τομη και τα λοχεια, ζητουσες να δει τον φακελο με τις μετρησεις πιεσης και πηρετου και ηταν σε ολα του αψογος..ουτε απο το προσωπικο της κλινικης- του Γεννεσης- ειχα παραπονο ηταν ολες τους πολυ εξυπηρετικες απο τον εαυτο μου ειχ απαραπονο και απο τους εντελως χριστους παιδιατρους που εχου εκει εχω παραπονο...

Παντως για να παω με φυσιολογικο θα γινει κατα 99% σε ιδιωτικη κλινικη γιατι μια απο τις βασικοτερες προυποθεσεις ειναι να ξεκινησει ο τοκετος μονος του και να κανω διαστολη συσπασεις κλπ..και δεν μπορω να βασιζομαι σε εφιμερια κανενος νοσοκομειου...

Εαν παλη καταλυξω σε καισαρικη..δεν θελλω να με σφαξει κανενα απειρο πεδαρελη..αυτο το φοβαμαι περισσοτερο- αλλα δεν ξερω Ιουλιο μηνα αν θα ειναι ο γιατρος μου διαθεσιμος..

Αχ πραγματικα δεν ξερω τ θα κανω..

προσπαθω να μη το σκεφτομαι απο τωρα και αγχονομαι...

Συμπεθερα εννωειται πως το Ολινακι θα γινει μια πανεμορφη και κομψη μπαλαρινα!!!!!

Καρολινακι μου ομορφο που εισαι καλε;;;...πως ειναι η παπενια σημερα;;;..τελικα συνεχισε η διαρροια η ηταν απλα απο δοντακια;;;

Τα φιλια μου σε ολες σας μαμαδες και παιδακια

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ!ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ 3 ΝΑ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ-ΕΙΠΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ-ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ-ΓΙΑ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7 ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ!ΑΡΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΗ-ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ-ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ 20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ!!!!!

ΦΑΝΗ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ-ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ-ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ-ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.ΑΝ ΘΥΝΗΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΚΔΟΣΗ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΡΕΣ!ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ .ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

ΕΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ!ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΒΜΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!

σας ευχαριστω όοοοοοοοολες για τις ευχες σας...να στε όλες καλα!!!!!!!!!! :x:x:x !χάρηκα τόσο πολύ όταν ανοιξα λιγο τον υπολογιστή και είδα και στο fb τόσες ευχούλες...

χθες περασα πολυ όμορφα καφεδακι με τον αντρουλη μου...γλυκάκια ...φαγητο...όλα ηταν τελεια...ναι μεν ήρεμα αλλα είχα το κοριτσάκι μου ,τον αντρούλη μου και ήρθαν και οι γονεις μου...μια ευτυχισμενη οικογενεια... :D:D λιτα και όμορφα!!!!!!!! ;)

κατ'αρχας να ευχηθώ στα Κατερινακια της παρεας μας...

Συμπεθερούλα μου...να σε χαιρομαστε γλυκια μου ... :x:x να καμαρωνεις τον Παναγιωτακο μας..να σαι γερη ,ευτυχισμένη και εύχομαι ο μικρούλης να αποκτησει ενα αδελφάκι!

Αντρουλα μου...να σε χαιρομαστε και εσενα κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΙ επιθυμείς κούκλα μου...με υγεία και πολυ αγάπη!!!!!! :x

Ποπίτσα μου ελπίζω η Χρυσα σου να περασει γρηγορα αυτη την φαση και να αρχίσει πάλι να τρωει...ρωτησες την γιατρό? μηπως βγαζει πολλα δοντακια μαζι? :?:? και εμενα η μικρουλα μου εδω και μερες ειναι ανορεκτη... :(:( δεν θελει να τρωει τιποτα σκληρο ...ουτε μπισκότο...ουτε φρουτα...και το φαι το θελε αλεσμενο...μετα απο τοσο καιρο που της το διναμε με το πηρουνι...χθες τα φτυνε...μαλλον ποναει μωρε το πουλακι μου απο τα δοντακια που βγαζει...εκανε παλι δ@@@ εκτος αν εχει και ιωση γαστρεντρεριτιδας...να φανταστεις ποσα βραδια κοιμαται με 50 μλ γαλα...υπομονη κοριτσακι μου....

Ιφι μου κανε κουραγιο θ α περασουν τα δύσκολα... απλα θελει λιγακι υπομονη...

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυυ ομορφο πως εισαι? ελπίζω χωρις ναυτιες και....

ο ταζουλης μας?πολλα πολλα φιλακια αγαπη...

Στελλιτσα μου...τι κανει η Αφροδιτουλα μας με το νεο χριστουγεννιατικο δεντρακι????ταρζανιες? :lol:

Φανουλι μουυυυυυυ ειχε πλακα μου ευχηθηκες απο παντου!!!!!! μεχρι και στο κινητο...χαρηκα πολυ κουκλα μου...φιλησε μου την όμορφη ζουζουνα μας! :P:P

Δωρουλα μου τι κανει ο κουκλος?

Ελενιτσα μου πως παει ο μικρουλης με τον υπνο?

Kαλημερααααααααα!!!!

Νινινα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :ymparty::ymparty: !!!!Υγεια κ ευτυχια!!Να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!

Εχουμε αλλη Κατερινουλα??Αντρουλα,Κατερινα σε λενε??Αν ναι,χρονια πολλα κ καλα!!!!

Τι μου κανετε??Εγω συμμαζεψα λιγο(αν κ γιορτη σημερα,ντροπη μου αλλα δε γινοταν!)κ περιμενω να ξυπνησει η Αφροδιτη να παμε για κατι δουλειτσες παρεα σημερα!

Δε σας ειπα τι μου κανει εδω κ κανα δυο βδομαδες...περπαταει ολη την ωρα στις μυτες και κανει κ κωλοτουμπες :shock: !!Δε ξερω που της ηρθε το θεμα με την κωλοτουμπα,κανεις δε της ειχε δειξει...την ειδα καποια στιγμη στον καναπε που καθομασταν κ επαιζε κ σηκωνεται ορθια κ μετα παιρνει σταση για κωλοτουμπα,με το κεφαλι κατω κ τα σχετικα κ μου φωναζε συνεχεια "μαμα" κ γελαγε που με κοιταγε αναποδα,κ ξαφνικα δινει ωθηση κ κανει κανονικη κωλοτουμπα :shock: !Εγω τρομαξα,φοβαμαι μη σπασει κανα σβερκο :? !!Που της ηρθε αναρωτιεμαι!!Τους ρωτησα ολους,κανεις δε της το εχει κανει!Στην αρχη μολις την εβλεπα να ετοιμαζεται της επιανα τα ποδια κ την γυρναγα εγω,το κανει πολυ συχνα,στον καναπε,στο χαλι,στο κρεβατι...τωρα αρχισα να τη μαλωνω γιατι το ξαναεκανε μονη της πριν προλαβω να την πιασω κ φοβαμαι :? ...

Ντινακι μου τοσο χαλια δλδ η ηχομονωση ε??Μα να ξυπνας απο το πιστολακι?!Τι να πω...κανε τους μια ωραια και ευγενικη παρακληση,εξηγησε οτι εχεις μωρο κ ταλαιπωρειται...ας φτιαχνει τα μαλλια του σε αλλο δωματιο!!Για να μη σχολιασω το οτι ενα αγορι,13 χρονων, φτιαχνει τα μαλλια του με πιστολακι ,πρωι πρωι,για να παει σχολειο :blink::blink: !!!!

Οσο για την εκπαιδευση του μπαμπα μας ασε..εχει κανει μεγαλη δουλεια τελικα :lol::lol: !!!Μη δει μπαλα η σκατουλα,τρελλαινεται!!Ειμαστε μεσα στο δωματιο κ ακουει τον ηχο απο το ποδοσφαιρο στο playstation αμα παιζει ο μπαμπας της κ φωναζει "Γκοοοοοο" το χουλιγκανακι μου :lol::lol::lol:!!!Κοιτα κακομοηρη μου του λεω να βγει καμια ποδοσφαιριστρια πορωμενη αυτη κ να κανουμε κανενα αγορακι κ να μου βγει μπαλαρινος :shock::lol::lol: !!!

Ποπακι μου ακομα ταλαιπωρειστε με το φαι ε??Ο γιατρος σας τι λεει??

Χαρουλα οπως τα περιγραφεις κ εμενα για συνηθεια μου φαινεται κ οχι αναγκη...

Χρυσα μου καλημερα!!!Εγω η Αθηναια κ ασχετη απο φυσιολογικο,δε μπορω να βοηθησω κ πολυ...!Ευχομαι τα καλυτερα κ τα ιδανικοτερα!!!

Καροοολ!!!Καλημερα!!Φιλια στην παπενια!!!

Στελιτσα σε..και ο δικο ςμου κανει κολοτουμπες και δη συχνα και ανισυχωωωωωω για τον ιδιο λογο με σενα..μη σπασει κανενα σβερκο..η παιρνει σταση κολοτουμπας και μεσα απο τα ποδια του μου λεει ΤΖΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ!!!

Εμεις πλαη δειχνουμε τα ζωα..και ακτος απο μιο μιο..που ειναι η μαιμου..ΓΚΑΓΚΑ που ειναι η Γατα..κοκοκο που ειναι η κοτα..και γκαβγκαβ που ειναι ο σκυλος..αααα ...ποντικο που το λεμε καλα..και ζιιιζζζζ που ειναι η μελισα και κακαντι που ειναι ο κροκοδειλος...και μπουμπου που ειναι η κουκουβαγια, κπακπα που ειναι η παπια , μιαμια που ειναι η μυγα και οτι αλλο πετουμενο..δεν λεμε...αλλα τα δειχνουμε ολα..

εχουμε βιβλια με τα παραμυθια..παπουτσομενος γατος τρια γουρουνακια ο λυκος και τα 7 κατσικακια το ασχυμοπαπο και του λες πχ που ειναι το γουρουνακι και σου δειχνει..που ειναι το δεντρο και το δειχνει που ειναι ο γατος και το δειχνει..αλλα μεχρι εκει η αξυπναδα μας..να τα λεμε ακομα αρνουμαστε..

Αλλα την αλαμπουρνεζικη την κατεχουμε απταιστως...χαχαχα.

Καρολινακι μου εχει μηξες;;;..μηπως ρε συ την ποναει ο λαιμος;;;;

Γιατι τις μοναδικες φορες που ο λαιμαργουλης μου δεν ετρωγε ηταν απο αυτο.

Χαρουλα θα σου πω αναλογα τι θα μου πει..

θα παω ουτως η αλλως θα παω σε 3 γιατρους..αλλα να σου πω την αμαρτια μου..τον εχουν γιατρο 3-4 γνωστες μου και αυτο με χαλασε λιγακη.αλαλ δεν πειραζει..θα δουμε

Μια χαρα ρε συ με τον υπνο...εμενα πλεων ξυπνει του δινω λιγο χαμομιλι το πινει με λαιμαργια και ξανακοιμαται αμεσως..αλαλ εξακολουθει να θελει 2 μπιμπερο γαλα καθε βραδυ...ελεος;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...