Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ????


kiska

Recommended Posts

Κοριτσια καλημεραα....δεν θα μπω σε πολλες λεπτομερειες γιατι με στεναχωρει πολυ αυτο το θεμα που θελω να γραψω..απλα θελω να σα πω οτι με την κολλητη μου προσπαθουσαμε να κανουμε παιδι..εκεινη εμεινε εγγυος εγω ακομα προσπαθω..για καποιο λογω επρεπε να διακοπει η κυηση και τωρα η κολλητη μου δεν μπορει να συνελθει και κλαιει ολη μερα και εγω δεν μπορω να τη βοηθησω,,τι πρεπει να πω σωστα τι δεν πρεπει...αν ειχατε καποια παρομοια εμπειρια πειτε μου σας παρακαλω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τη βοηθησω??Δεν θελει να μιλαει σε κανεναν και εχει κλειστει στο σπιτι..μιλαω μονο με τον ανδρα της ο οποιος και αυτος εχει τρελαθει!!Πειτε μου και εσεις τι νομιζετε!!Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι γλυκειά μου.

Κι εγώ είχα μια αποβολή πριν από ενάμιση μήνα, αλλά δεν επηρεάστηκα σχεδόν καθόλου και το ξεπέρασα αμέσως. Είναι στον άνθρωπο νομίζω, και φυσικά, παίζουν και πολλά άλλα ρόλο. Πόσο καιρό προσπαθείς, σε ποιο μήνα/εβδομάδα έγινε η διακοπή/με ποιο τρόπο/πόσο θέλεις να κάνεις παιδί. Εγώ δεν είχα δίπλα μου κανέναν, εκτός από τα κορίτσια του μαμμυ.

Ίσως να τη βοηθούσε αν γινόταν μέλος στο φόρουμ, διάβαζε πολλές ιστορίες παρόμοιες ή και χειρότερες από τη δική της, και δεχόταν τη συμπαράσταση όλων μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Kiska...

Δυσκολη φαση αυτη........Λυπαμαι πολυ....

Πιστευω οτι η σιωπη ισως βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις.....πηγαινε στο σπιτι της,καντε καφεδακι και απλα καθιστε στον καναπε....αν νιωσει οτι θελει να το συζητησει,να ξεσπασει θα το κανει μονη της.....

Κουραγιο και υπομονη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kiska για εμένα το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος σε τέτοιες περιτπώσεις είναι να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό (πχ ψυχολογο)

Γιατί να τα περνάμε μόνες μας όλα αυτά και να μην παίρνουμε βοήθεια?? Εγώ για τον εαυτό μου αυτό θα έκανα πάντως. Όσο και αν μας αγαπούν οι γύρω μας, ορισμένες φορές είναι δύσκολο να μπορέσουν να μας βοηθήσουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την samantha.Έμεις μπορεί να πούμε πράγματα που,αντί να βοηθήσουν τα κάνουν χειρότερα,άθελά μας βέβαια.Κ στο λέω αυτο γιατί εγω αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα κ οι κοντινοί μου άνθρωποι που με αγαπάνε κ ειμαι βέβαιη γι'αυτο,κάποιες φορές αυτά που μου λένε δεν με βοηθάνε...Ενώ ένας ειδικός ξέρει τι να σου πει...Εγω βλέπω κάποιον αυτόν τον καιρό.Αθήνα μένει?Υπάρχει ενα κέντρο ψυχικής υγείας του Αιγινήτειου νοσοκομείου,αν υπάρχει θέμα οικονομικό.Κ είναι πάρα πολύ καλοί,στο λέω από την εμπειρία μου.Αν θες σου δίνω τηλεφωνα κτλ...Μακάρι να συνέλθει γρήγορα...Διαφορετικά ας δει ο άντρας της έναν ειδικό να τον συμβουλεύσει πως να της φαίρεται,τι πρέπει να πει κ τι όχι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε πολλές περιοχές στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία υπάρχουν Κέντρα Ψυχικής Υγείας που θα ήταν καλό απλά να της έδινες τα τηλέφωνα και εκείνη όταν και όποτε ένιωθε έτοιμη να έκανε την επαφή. Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει το χρόνο του και δεν χρειάζεται να την πιέζετε ούτε να μιλάτε "απο πίσω της" ακόμα και με τον άνδρα της γιατί μπορεί να θεωρήσει ότι συνομωτείτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω χασει 2 σε προχωρημενη εγκυμοσυνη...περισυ εκλαιγα αρκετες φορες τα βραδυα....φετος το πηρα ποιο χαλαρα....

εισαι μια πραγματικη φιλη που ενδιαφερεσαι για την κοπελα..να της πεις οτι δεν ειναι μονη...υπαρχουν κ αλλες κοπελες που περασαν τα ιδια....να γραφτει σε καποιο φορουμε για να της συμπαρασταθουν ατομα που ξερουν τι περναει.εμενα πραγματικα την πρωτη φορα με βοηθησε (την δευτερη δεν την βαζω μεσα).

κ εμενα δεν μου αρεσε να μιλαω καθολου με ατομα που δεν ξερω τι περασα...δεν ειναι κακο.τι να μου που....οτι ειμαι νεα κ θα ξανακανω...να μου δωσουν ελπιδες? ισως η φιλη σου δεν μπορει να μιλησει γιατι δε θελει να σε στεναχωρει.....εγω στην κολλητη μου θα ανοιχτο οταν με το καλο γεννησει....μου σταθηκε οσο κανεις αλλος κ της δυο φορες με την σιωπη της κ μου φτανει. παρτην μια μερα κ δειξε της οτι υπαρχουν κ αλλες κοπελες...θα διαβασει πολλες ιστοριες κ θα νιωσει διαφορετικα.

ισως αν εψαχνες πραγματα γιαυτην?

εχει κ σημασια πως εχασε το μωρο...σε ποιο μηνα....εγω εχασα κ τα 2 στον 5...το ενα εκανα διακοπη κ το αλλο ειχε πεθανει....την διακοπη δεν την ξεπερασα ακομα κ ας εχουν περασει 15 μηνες...τον ενδομητριο θανατο τον εχω δεχτει καλυτερα κ ας εχουν περασει μονο 3.

οτι θελεις μπορω να σε βοηθησω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H φίλη σου ειναι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση εφοσον εχει κλειστει στον εαυτό της- δωστης χρονο να συνηδειτοποιησει την απωλεια- να αντιμετπισει αυτον τον μικρο θανατο-

μονο ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος- δεν μπορεις να κανεις κ πολλα απο το να εισαι

εκει σαν φιλη που εισαι -χωρις να την πιεζεις- αστην να κλαψει και οταν θα ειναι ετοιμη -θα προσπαθησει ξανα.ο καθε ανθρωπος ανιμετωπιζει διαφορετικα την ιδια κατασταση.

ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και παλι....αργησα λιγο να απαντησω αν και ειχα διαβασει τι γραψατε οολες και σας ευχαριστω παααααρα πολυ αλλα βρισκομουνα με τη φιλη μου για αυτο και τωρα που επιτελους μπηκα στο ιντερνετ ειπα να σας γραψω να μην νομιζετε οτι σας ξεχασα..ολα ειναι καλα και η φιλη μου πολυ καλυτερα!!Στην υγεια της πανω αποο ολα ειναι καλα και ετσι μπορει σε 3 μηνες παλι να προσπαθησει,το εχει καταλαβει πια οτι τελειωσε και οτι σε λιγο θα ξεκινησει παλι για κατι καινουργιο...ευχαριστω και παλι για οσα γραψατε και θα σας γραψω συντομα αν εγινε τπτ με τις καινουργιες προσπαθειες μιας και θα προσπαθουμε μαζι γιατι θελουμε να μεινουμε μαζι εγγυος...αν τα καταφερουμε!!!Καλη τυχη σε οσες προσπαθουν και ευχομαι να πανε σε ολες οοολα καλα..τελικα πολυ δυσκολο πραγμα η εγγυμοσυνη αλλα το πιο ωραιο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κ σήμερα το τεστ αρνητικό. Πιστευω πως την γλυτωσα. Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια μ για το ενδιαφέρων.  @ditaki μ πήγες να δεις το μπεμπόνι σ;
    • Ε Ετερόζυγη κι εγώ! Εντελώς προληπτικά για έξτρα προστασία κάνω τις ενέσεις όπως μου είπε και η αιματολόγος και επειδή είχα μία έκτοπη και μία αποβολή. Η μόνη μου ανησυχία είναι μην φέρει αντίθετα αποτελέσματα, αν και δύο γιατροί έχουν την ίδια άποψη ότι κακό δεν κάνει. 
    • Έτερο ζυγή η ομοζυγη είσαι στην mthfr? Εγώ είμαι έτεροσυγη! Και μ είχε δώσει η αιματολόγος προληπτικά ν παίρνω Σαλοσπίρ όσο προσπαθώ ακόμα γ παιδί! Τι συνεχιζω κανονικά και όταν ακούσω καρδούλα τότε θ μ δώσει ν κάνω κατι εξετάσεις γ ν δούμε αν θ πάρω ενέσεις η όχι!  οι αντιπηκτικές δν ξέρω κατά ποσό βοηθούν στο αιμάτωμα ! Η αδερφή μ έκανε αντιπηκτικές καθώς είχε 3 αποβολές και έπισης στη 3  αποβολή στο έμβρυο βρέθηκε θρόμβος! Το αιμάτωμα νομίζω θέλει ακινησία ! Σαν αποκόλληση νομίζω είναι! 
    • Εμένα με χρεώνει 120 ευρώ τώρα δεν ξέρω αν το ανέβασε στα 140 γιατί β επιπέδου έκανε αύξηση και εγω μια από τα ίδια 1,5 ώρα να πάω 1,5 να γυρίσω ζόρικο σε καταλαβαίνω να κανείς ολόκληρο ταξίδι για έναν υπέρηχο  ναι κάποιοι το έχουν υποχρεωτικό και εγω έτσι ήξερα πως είναι δηλαδή μετά μου είπε ο ιδιώτης γιατρός που είχα ότι αυτός κρίνει πια κοπέλα θα πάει και πια όχι και ότι δεν τις στέλνει όλες για Doppler  Εεε μετά από αυτήν την εξέταση δεν μένει κάτι άλλο να κάνουμε είναι η τελευταία..  μετα καρδιοτοκογραφημα που ελέγχουν συσπάσεις   
    • Τώρα θα πω και κάτι άλλο, μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά τα ψάχνω λίγο όλα χαχα. Κάνω ενέσεις ηπαρίνης γιατί βρέθηκα θετική σε δύο γονίδια MTHFR και λόγω ιστορικού αποβολής. Και αναρωτιέμαι αν ευθύνεται και αυτό για το αιμάτωμα, δηλαδή αφού κάνω τις ενέσεις δε θα έπρεπε να με προστατεύουν; Διάβασα διάφορα και λένε πως σε μερικές περιπτώσεις προστατεύουν σε άλλες όχι. Βέβαια στην προηγουμενη εγκυμοσύνη που δεν έπαιρνα ηπαρίνη, είχα αιμοραγία εξ αρχής και μεγάλο αιμάτωμα. Η γυναικολόγος και η βοηθός της αιματολόγου που μίλησα σήμερα μου είπαν να τις συνεχίσω εκτός και αν δω αίμα.  Απλά με βάζει σε δεύτερες σκέψεις το ότι χωρίς να είναι κάτι εντελώς σίγουρο για την αποτελεσματικότητά του ή για το αν τελικά μπορεί να δημιουργεί και αυτό πρόβλημα, εμείς "πρέπει" να το το ακολουθήσουμε.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...