Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο Νο5

Recommended Posts

Κι εγώ από κάποια κοπέλα στο mammyland το'χα δει!!!

Πριν 1.5 χρόνο σχεδόν. Είναι μια τόσο καλή πρωτοβουλία και το μαθαίνουμε από τύχη...

Πράγματι, τα μαθήματα είναι πολύτιμα και άλλα τόσα να ήταν, καλά θα'ταν!!

Όπου βρεθώ, με γυναίκες που πιθανόν να κάνουν παιδάκι στο μέλλον κλπ, το αναφέρω - είναι ο μόνος τρόπος να γίνει γνωστό το κέντρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσουδια μου τι κανετε εχω να μπω 4 μερουλες? χεχε μου λειψατε αλλα δεν προλαβαινα γιατι τα μικρα εχουν τιθασεψει και δεν τα προλαβαινω!

Τελως παντων..

Να που στην Ευη μας να της ζησει! Να ειναι γερος και δυνατος!

Συγχαρητηρια που γεννησες φυσιολογικααα εναν τετοιοο μπεεεμπη! Να εχεις μια καλη λοχεια ευχομαι!

Μαρακι απο τα ξενααα με το καλο να τον παρετε σπιτι τον κουκλοο σας! :)

Τυχερουλα και Κατερινα πρεπει να σας φανηκαν πολυ χρησιμα τα μαθηματα εε?! τελεια πολυ καλα κανατε που πηγατε!

Αναστασια τι κανει η μπεμπαααα τρωειιι? χεχε να μας βαλεις φωτογραφια να την δουμε!

Η κρητικοπουλα μας που πηγε? της πηρε τα μυαλα ο Μανωλιος της μαλλον! :D

Ευγενιαα και Ρουλααα κοντευεταιιι καλεεε δεν εμεινεε και πολυυυυυυυυυυυυυυυ! :D:D

Λενιω, Ρηνιω και αστεριααα τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυ!

Εμεις το Σαββατο το πρωι πηγαμε στην Γλυφαδα στο Balux με τα παιδια! καλε το εχουνε κανει τοσο ωραιο! τα μικρα το καταφχαριστηθηκαν! Σας το προτεινω ανεπιφυλαχτα ειλικρινα μ'αρεσε πολυ!

Χθες ηρθε η αδερφη μου με την μπεμπα της.. ποσο μεγαλωσε το σκατουλιιι αμεσως μεγαλωνουν μωρε!

Αυτα τα νεακια μου!

Την πεμπτη εχω γιατροο και ανυπομωνω να δω ποσο θα εχει παει η μπεμπουλαα μου

Τελικά δεν έκανα τίποτα και πήγα για καφεδάκι με την κουμπάρα μου!!! :lol::lol::lol:

Μια χαρά ήταν - αν και λίγο γιατί έπρεπε να ταίσει την μπουμπού της..

Θα τα μαζέψω σιγά σιγά τώρα το απόγευμα - να κάνω και καμία δουλειά. Θέλω να πάω για περπάτημα αλλά κανένας δεν με ακολουθεί - θα περιμένω τον άντρα μου το βράδυ και αν αντέχω μπορεί να πάμε καμία βολτίτσα.

τυχερουλα ναι αυριο στις 7!εχεις δικιο για τα μαθηματα μαθαμαι πολλα....κριμα που εχασα και αυτο για το θηλασμο τη προιγουμενη βδομαδα..πρεπει να ηταν πολυ χρησιμο...οσο για το τι ακους απο το καθενα

(ιδιαιτερα απο κοντινους) που δεν ισχυει... αστο καλυτερα...εγω πλεον λεω σε οτι κουλο ακουω ναι και μετα φυσικα στο μπεμπη μου θα κανω οτι κρινω εγω σωστο,βαρεθηκα να ασχολουμαι.ε ρουλακι αφου ειναι και χαμηλα σιγουρα θα γλιτωσεις τη προκληση πιστευω αργα η γρηγορα θα ξεβολευτει που θα παει!!!!

γιατι εμενα μου ειπε οτι δεν εχει σχεση το ποσο τρωω με τα κιλα του μωρου.ο μπεμπης μου ηταν ηδη μεγαλουτσικος απότι μου ειπε για τι βδομαδα που τον μετρισε και εμενα μου εδωσε το οκ με το ζαχαρο μου που τοσο καιρο ειχα θεμα και αυτες τις μερες εχω κανει τα αισχοι με το φαγητο!!!!λες να παχαινω το μπεμπη μου ετσι :?: μου ειπε οτι μαλλον θα βγει 3500 και πανω και οτι θα δυσκολευτω... :(

Και εμενα ετσι μου εχει πει.Οτι δεν εχει σχεση το τι τρωω εγω με τα κιλα του μωρου!!!

Μπεμπακος εκανες διατροφη για ζαχαρο;;;;Εκανες καθολου μετρησεις;;;

Εμενα η καμπυλη ειχε βγει προς τα πανω και απο τοτε ειμαι σε διαιτα!!!Ειχα παρει 9 κιλα και τωρα ειμαι στα 8 αλλα ο μπεμπης εναι 2700!!!! :shock::shock::shock:

ναι παναγιωτα μου δεν ειχα κανει πολλες μετρισεις αλλα απο τη πρωτη καμπυλη που εκανα εδειξε προδιαθεση για ζαχαρο γιαυτο εκανα εναμιση μηνα αυστηρη διατροφη.καλε εσενα παραειναι μεγαλος!!!!2700 στη 33 βδομαδα???

Από όσο ξέρω και εγώ δεν έχει σχέση με το πόσο θα πάρει το μωρό - τα γλυκά πάντως μου είπε να κόψω γιατί αυτά είναι που βάζουν κατευθείαν κιλά. Έχουμε φτάσει σίγουρα τα +15 κιλά και νομίζω ότι θα μου κάνει καλό να κόψω τα πολλά πολλά έστω και τις λίγες μέρες που μου έμειναν γιατί μετά δεν με βλέπω να χάνω γραμμάριο. Και έχω γάμο τέλος Ιανουαρίου και θα είμαι σαν βαρελάκι.. :oops::oops:

Έκανα τις δουλίτσες μου και τώρα είμαι ένα πτώμα - ξάπλα τώρα για ξεκούραση.

Παναγιώτα σε ποια εβδομάδα είσαι???????? 2700? Εμένα τόσο ήταν στην 36η -37η εβδομάδα....

κι εμενα μου ειπε να κοψω τα γλυκα αλλα τωρα που εμαθα οτι ολα οκ με το ζαχαρο δυσκολο να κρατηθω!μολις τσακισα μια μακαροναδα με κιμα μουρλια...βεβαια τωρα δε μπορω κι εγω να κουνιθω και ειμαι τεζα στο καναπε!μην ανησυχεις ολες σα βαρελακια θα ειμαστε.ευχομαι μονο να μη μου κανει καμια καισαρικη να μπορω τουλαχιστον να γυμναστω μετα τις 40 μερες,αν εχω χρονο μετο μπεμπη!)

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ εδώ τα ίδια με την κόρη μου. Μαμ κακα και νάνι. Πήραμε και μισή ευχή και βγήκα εχτές με τον άντρα μου για λίγο. Α! δεν σας είπα! Καταλήξαμε και πως θα την βαφτίσουμε. Θα της δώσουμε το όνομα της γιαγιάς της (της πεθεράς μου) Σοφία. Του άντρα μου στην αρχή δεν του άρεσε σαν όνομα αλλά τελικά συμφωνήσαμε ότι είναι ωραίο και θα το χαρεί και η μαμά του. Κι όντως το χάρηκε!

Αντέ ποια θα είναι η επόμενη τώρα;;; Ευγενία μήπως εσύ; Ρουλίτσα τι λές θα αποφασίσει να βγει ο μπέμπης σου;

Ναταλία μου μια χαρα τρώει η μπεμπούλα μου. Θα βάλω φώτο τώρα που την τράβηξα απ' το κινητό.

Παναγιώτα μου φτου φτου ο μπέμπης σου μεγαλούλης θα βγει!

Κατερινάκι δεν πειράζει φάε κανα γλυκάκι αρκετά το στερήθηκες. Μην σε νοιάζει για τα κιλά χάνονται μετά.

Εγώ που είχα πάρει 22 έχω χάσει ήδη τα 10 και είμαι 55 με επίπεδη κοιλιά κιόλας! Παλεύω να τα κρατήσω μάλιστα αυτά που μου μείνανε. Αστα είμαι περιπτωσάρα εγώ!

Αυτά τα νέα μου κορίτσια. Καλό βράδι σε όλες!

καλε θα τρελαθω...τι ομορφη μπουμπου ειναι αυτη?????

Εγω πηγα στον γιατρο σημερα...ολα καλα μου ειπε και αν μεχρι την Δευτερα δεν με πιασουν οι πονοι θα μπω με προκληση για να μην εχουμε τα ιδια με τον πρωτο μου και βγει τεραστιος, στουμπωσει και δεν βγαινει :(:o

Γειά σας κοριτσάκιααα!

Αναστασία η κορούλα σου είναι πανέμορφη!!! τι τέλεια, έχει και μπόλικο μαλλάκι! Θα κάψει καρδούλες :D ! Γερή να είναι, όπως και όλα τα μωράκια. Εχασες ήδη 10 κιλά ε; μπράβο για άλλη μια φορά μας παρηγορείς κι εμάς!

Ελίζα το αργότερο τη Δευτέρα δηλαδή θα έχεις κι εσύ τον μπέμπη σου αγκαλιά; με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο αγγελούδι σου!

Ευγενία κοντεύεις κι εσύ, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε σίγουρα άλλα 2 γεννητούρια λοιπον! πιστεύω ότι θα ξεβολευτεί και ο Νώντας σου έστω και την τελευταία στιγμή, όπως όταν κατάφερε να πάρει θέση.

Κατερινάκι απόλαυσε τα γλυκάκια αφού πήρες το πράσινο φως! όσο για το δωμάτιο, πρέπει να υπάρχει κενή θέση για να σε βάλουν οπουδήποτε... και επειδή οι περισσότερες την Κόνσολα ζητάνε καταλαβαίνεις, είναι και λίγο θεμα τύχης!

Ναταλία ηρωίδα μας, κουράγιο με τα παιδιά! θα περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό!

Εγώ γιατρό έχω την άλλη εβδομάδα, θα πάω πρώτα για καρδιοτοκογράφο και μετά θα του πάω την εξέταση και λογικά θα θέλει να με δει και από κάτω... :shock: . Συσπάσεις έχω μερικές, συνήθως το βράδυ και το πρωί που ξυπνάω. Το ξενυχτάω απόψε γιατί κοιμήθηκα 2 ωρίτσες το μεσημέρι και τώρα το ματι γαρίδα! το απογευματάκι πήγα και ανανεωσα τις ανταύγειες στα μαλλιά μου και πλέον είμαι πανέτοιμη, εκκρεμεί μόνο να τακτοποιήσω και το θέμα "αποτρίχωση"...

Ωρα να πάω να ξαπλώσω, όνειρα γλυκά τα ξαναλέμε το πρωί!

Καλημερα ζουζουνες μου ομορφες!

τι κανετεεε? ολα καλααα εε?

Μελιτινι βρε που χαθηκες.. ? ποτε με το καλο γεννας?

Αναστασια μου τι κουκλα ειναι αυτηηηηηη?

παναγιααα μου ενα κουκλακι ζωγραφιστοο.. και ποσοοο μαλλακιιι! τελειααα ειναι! παντα γερη να ναι!

Λενιω μου μην φοβασαι το αποκατω ενταξει το οτι δεν κραταει πολυ ωρα ειναι ανακουφιστικο! χεχε :) με γεια και το μαλλακι σου!

Εμεις ειμαστε καλα! και τα μικρα καλα!

ακουστε τι εγινεε χθες : ειχα βαλει τα μικρα στις κουνιες και μου λεει "μαμαααα? το μωο ποτε θα εθειι?"

χεχε :)

Γεια σας κοριτσια!!

Αναστασια super γκομενακι η μικρη σου!!! Να σας ζησει και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!

Χθες ειχαμε παει στο ΙΚΕΑ και περιττο να σας πω οτι πεθανα στο 20λεπτο απο το περπατημα...ειναι τωρα τρεις μερες που εχω πονακια χαμηλα, δεξια και αριστερα και νιωθω εντονο το βαρος του μωρου πανω απο το τριχωτο...απο την αλλη,αναμεσα στα ποδια μου ποναω λες κι εχω πιαστει απο την γυμναστικη...η αδελφη μου λεει οτι καλο ειναι που εχω αυτα τα συμπτωματα,γιατι κατεβαινει σιγα-σιγα το μωρο...τι να πω!!! παντως οποιος μου πει να περπαταω αυτες τις μερες γιατι κανει καλο,θα τον μουντζωσω!!! :lol:

χθες στον υπνο μου ειδα τον μπεμπη!! ηταν ανοιχτοχρωμος σαν τον μπαμπα του και γυμνουλης και τον ειχαμε ολοι αγκαλια!!

την αλλη Πεμπτη εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τι θα μας πει!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αναστασία μου κούκλάκι ζωγραφιστό η κορούλα σου!! Να σου ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη!!

Εμείς είμαστε καλά..με πήρε μια φίλη μου σήμερα τηλ και μου είπε ότι με είδε στον ύπνο της να φοράω τακούνια, να τα πετάω και να της λέω τώρα πάω να γεννήσω..άντε αμάν και πότε!!! :P:P

Αύριο θα ξαναπάω στον γιατρό να με δει..

Απο πονάκια έχω λίγα όλη την ημέρα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο - ο Νώντας είναι ιδιαίτερα ζωηρός και ιδιαίτερα το βράδυ. Χθες τι πάθαμε? Κοιμόμασταν και οι δύο του καλού καιρού και ξαφνικά έρχεται ο άντρας μου στο δωμάτιο και βάζει πιστολάκι. Τρόμαξα εγώ, τρόμαξε και ο μικρός!!! Πετάχτηκα εγώ και μαζί μου και ο μπέμπης - έφαγα κάτι κλωτσιές απίστευτες - φυσικά μετά τα άκουσε ο άντρας μου!!! ~x(~x(%-(%-(

Καλησπέρα κι από εμένα!! σήμερα με πλάκωσαν τα σκεπάσματα, στις 12 σηκώθηκα από το κρεβάτι! βέβαια δεν κοιμήθηκα σερί τόσες ώρες, αλλά τουλάχιστον ήμουν ξαπλωμένη. Πήγα και μια βόλτα από τη λαϊκή για φρουτάκια και πάλι πίσω!

Κορίτσια από πρήξιμο πως πάτε; εγώ από τη Δευτέρα είμαι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!! χέρια και πόδια παραμορφωμένα, το ίδιο και το προσωπο! χθες το βραδάκι που γυρίσαμε από το περπάτημα είπα στον Στέλιο να με βγάλει καμιά φωτογραφία γιατί έχω μόνο 1-2 από όλη την εγκυμοσύνη, και όταν με είδα στις φωτό τρόμαξα να με γνωρίσω. Μαλλον θα φωτογραφίσω μόνο την κοιλιά :lol:

Ευγενία και εμενα βραδυνός τύπος είναι το μωράκι μου, σαν τη μαμά της! κουνιέται και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το βραδάκι ειδικά δίνει ρεσιτάλ! το ευχάριστο είναι ότι κοιμάται και αυτή όταν κοιμάμαι κι εγώ και δεν με ξυπνάει πλέον τη νύχτα το γλυκούλι μου! Αυτό που περιέγραψες με την τρομάρα του μπέμπη σου είναι πραγματικά εκπληκτικό, πόσο υπέροχο είναι ότι είμαστε ένα με τα μωρα μας! όταν έκανα την αγωγή με τα κολπικά υπόθετα, επειδή γενικά στην "είσοδο" πονάω πολύ και σιχαινόμουν όλη τη διαδικασία, το καταλάβαινε και το μωρό και χτυπιότανε :lol: ! Γενικά είμαστε πολύ τυχερές που μας αξίωσε ο Θεός να το ζήσουμε όλο αυτό, είναι τόσο μοναδικό!

Κοριτσακια μου ...τι κανετε?????Εγω ειμαι τουμπανο!!!!!Δευτερα παω στον γιατρο μου και αυριο εχω εξετασουλες αιματος.

εχω αυπνια κοιμαμαι 5 ωρες την ημερα....αχ αχ πως θα αντεξω αν μου βγει και ο ζουζουνος γκρινιαρης???????

Αναστασουλα κουκλα η μελλουσα Σοφια!!!!!λυπαμαι αλλα ειναι φτυστη ο αντρας σου...καμμια σχεση με εσενα!!!!!

πολλα φιλια σε ολες,αντε να γεννησει καμμια το Σ-Κ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ την τελευταία εβδομάδα έχω πρηστεί απίστευτα παντού - εγώ δεν τολμάω να βγάλω φωτογραφία ολόσωμη. Δεν θέλω να με βλέπω έτσι όπως είμαι. Πάλι καλά ο Δημήτρης το έχει πάρει χαμπάρι και μου κάνει συνέχεια καλά σχόλια..

Πραγματικά είναι απίστευτη εμπειρία η όλη διαδικασία αλλά νομίζω ότι όταν πάρουμε τα αγγελούδια μας στην αγκαλιά μας θα νιώσουμε πρωτόγνωρα συναισθήματα...

απο οτι καταλαβα ολες εχουμε παραφουσκωσει εε?

εγω στο προσωπο εχω πολυ! ρβαλα φωτογραφια στο φβ.. εχω κανει κατι μαγουλα! αστα!

νταξει μετα επανερχομαι ομως!

κκατι πονακια που και που εχω στην μεση της κοιλιας.. κατω δεν εχω πολλα ακομα.. εχετε και εσεις?

Κοριτσιααα τι κανετε?

Λοιπον εγω σημερα το πρωι ξυπνησα και πηγα για πιπι μου και ι οταν σκουπιστικα βγηκε αρκετη βλεννα με λιγο καφε...εννοειται πηρα αμεσως τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι απο την χθεσινη εξεταση που μου εκανε με το χερι εφοσον δεν εχω και πονους....Αχ εχω αγχωθει τωρα γιατι και την πρωτη φορα ετσι ξεκινησε και μετα ηρθαν οι πονοι και μετα λιγο ροζ και ετρεξα στο μαιευτηριο...ουφ!

Εχω αρχισει και κανω καλοπισμους,τα πραγματακια τα εχω ετοιμα αλλα φοβαμαι αυτη τη φορα...πως θα μου φυγει ο φοβος???

Ευγενια ειμαστε κοντα εμεις...λες να τα πουμε ιασω???

elisa μου το ίδιο έπαθα και εγώ την επόμενη της εξέτασης - βλέννα και λίγο αίμα - αλλά τελικά δεν ήταν τπτ και εμένα. Σου είπε τπτ ο γιατρός σου - πότε σε περιμένει? Εγώ το πολύ την επόμενη Πέμπτη γεννάω οπότε μάλλον θα είμαστε μαζί στο ΙΑΣΩ. Να κανονίσουμε να βρεθούμε!! Αύριο το βράδυ θα έχω νεότερα απο την κάθοδο του μπέμπη..

Εγώ δεν έχω καθόλου άγχος ακόμα - φαντάζομαι ότι εκείνη την στιγμή θα με πίασει.

Γεια σας κοριτσια!!!Ολες κοντευετε απ'οτι λεπω!!!

Πω πω τελευταια ειμαι που γενναω!!!

Αχ Αναστασια ειναι μια γλυκα η μπουμπουκα σου!!!

Μπεμπακος μου τοσο ειμαι καλε !!!! :D:D:D Οσο λεει το τικερακι!!Αυτο το μωρο απο την αρχη ητανε μεγαλο!!!

Ο πρωτος μου γιος γεννηθηκε 3250 στην 40η εβδομαδα.Αυτος εδω δε ξερω!!!Αλλα δε θα ηθελα να ξεπερασει τα 3,5 κιλα.

Ευγενια μου μπραβο που εισαι ηρεμη!!!Και καλα κανεις που βολταρεις!!Μετα ειναι λιγο δυσκολες οι μετακινησεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...