Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο Νο5

Recommended Posts

geia sas koritsia gyrisa!!!!!!!!!!!!!meta apo megali taleporia eixa dyskolh genna kai exasa poli aima kontepsa na kanw kai metagisi alla sto tsak thn glutosa! to mwraki mou gennithike 2700 kai mou ton dwsane sthn agalia mou gia 5 lepta!!thn allh mera ton peigan sto childrens hospital.shmera pou bgeika peiga kateftian na ton dw kai ton eixa 1 wra sthn agalia mou.fysika einai diasolinomenos,h kardoula tou eixe pristi epeidei zorizotane toso kero kai twra epanirthe!!to oksigono tou to elatosane shmera kai peinei 7 ml gala!einai statheros kai kanei mikra bhmatakia pros to kalyetero!!!tha peigenw kathe mera na ton blepw kai otan exw nea tha sas pw,kalh kselefteria sta ypolipa koritsia!!!!anastasia mou xarika poli gia ta nea sou kai pou mpeikate plewn sthn routina sas,na trws kala gia na thilazeis to mwraki sou filia se oles....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσουδια μου!

κοιμαστε ακομα βρε?χεχε

εμεις εχουμε ξυπνησει απο νωρις..

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιι, να σου ζησει ο γιος! να τον χαιρεσαι.. να ειναι παντα γερος! οπως φυσικα μας εχει αποδειξει τοσο καιρο.. και γρηγορα να τον παρετε σπιτακι! να μην στεναχωριεσαι εε? θα γινει μια χαρα το αγγελουδι σου!

Κατερινα τελειος ο μπεμπης! αντε μεγαλωνειιιιιιιιιιιιιιι και εκεινος! εισαι μια χαρα με τις συσπασεις εε? σου εχει δωσει yutopar?

ΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.. ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ!

τι καλααααααααααααα!

περιμενουμε νεααα σου!

Με το καλο να ερθει ο κουκλος σου!

καλημέρα :D

γενναει η Ευη σήμερα ,αντε με το καλό να έρθει ο μπεμπης της και να ειναι κ η ιδια γερη,Ευακι σε σκεφτομαστε εδω και εχεις την θετικη μας ενεργεια !

mariakap μπράβο για το μωρακι σου ειναι σταθερος και βελτιωνεται,τις καλυτερες ευχες μου να συνεχισει ετσι το μαναρακι σου!

Αναστασια θηλαζεις κανονικα και χαιρομαι ,να παιρνουμε θαρρος και οι υπολοιπες για το θηλασμο!

Ρουλα χρονια πολλα αν και λιγο καθυστερημενα!

Ναταλακι ,ενινα εμεις έχουμε καιρο ακομη απ οτι βλεπω,μαμα παναη το ιδιο.....

εγω περπαταω καθε μερα και απο σημερα πηρα αποφαση να κοψω το αλατι γκρ.......γιατι χθες το βραδυ πριστηκανε τα ποδια μου πολυ και φοβηθηκα....ξερω ειναι φυσιολογικο το πριξιμο ,αλλα την τρομαρα μου την πηρα ετσι που ειδα τους αστραγαλους μου χθες,μετρησα πιεση οκ!

Καλημέρα φουσκοκοιλιτσες και ξεφουσκοκοιλίτσες!!

Μαράκι από τα ξένα,να σου ζήσει ο μπέμπης!! Πόσο χαίρομαι που είσαστε και οι δυο καλά. Μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα και θα τον απολαμβάνεις όλο και περισσότερο στην αγκαλία σου.

Jada περαστικά στην αδερφή σου και τα συληπητήρια μου για τον παππού σου..να προσέχεις και να είσαι ήρεμη για να είναι και το μπεμπέ σου ευτυχισμένο .

Εμείς μια από τα ίδια...ηρεμία πολύ. Χθες στόλισα και το δωμάτιο του μπέμπη με την προίκα του και τώρα είμαστε έτοιμοι για τον ερχομό του.

Γεια σας κοριτσάκια !!!

Με το καλό τα μωράκια σας και σε όσες γέννησαν να τα χαίρεστε και να είναι πάντα γερά και δυνατά.

eugeniafrapa να υποθέσω η μελανιά στην κοιλιά είναι από ενέσεις; Κάπως έτσι είναι και η δική μου ... σουρωτήρη την έχω κάνει ...

Kαλημέρα κορίτσια!

Μαράκι μου ταλαιπωρήθηκες ε; Τουλάχιστον είσαστε καλά και αυτό έχει σημασία πλέον. Εύχομαι από εδώ και στο εξής όλα να πηγαίνουν τέλεια και για σένα και για τον γιόκα σου! Να σου ζήσει, να είναι γερός και δυνατός όπως και όλη σου η οικογένεια βέβαια.

Κατερινάκι μια χαρά ο μπέμπης σου ε; Μπράβο του! Ευχάριστο το ότι δεν έχεις πολλές συσπάσεις πλέον.

Ευγενία μου τι καλά που τελειώσατε το δωμάτιο! Αντε με το καλό να έρθη ο μπέμπης σου να το χαρεί!

Μαιρούλα μην ανυσηχείς για το πρήξιμο είναι όντως φυσιολογικό. Να ξεκουράζεις τα ποδαράκια σου τεντωμένα στον καναπέ καπως ξεπρίζονται έτσι.

Ναταλάκι καλημέρα κι εμείς από νωρίς ξυπνήσαμε βρε αλλά είχαμε την παιδίατρο σήμερα και είδε την μπέμπα μας για πρώτη φορά. Την βρήκε τέλεια (ευτυχώς Παναγία μου!) Έχει πάρει βάρος από την ημέρα που βγήκαμε απ' το νοσοκομείο (βγήκαμε 2.800, είχαμε χάσει 180γρ. και είναι 3.040) και έχει πάρει και 1,5 πόντο ύψος. Όλα όσα του εξέτασε (ματάκια, αυτάκια, αφαλό, αντανακλαστικά) τα βρήκε τέλεια και επειδή μας πέτυχε κι πάνω στον θυλασμό μας είδε άψογες και τις δύο. Εγώ φαίνεται λέει να είμαι έτοιμη για την παραγωγή της ΦΑΓΕ και η μπεμπούλα να πίνει μέχρι σκασμού (που λέει ο λόγος!).

Αυτά τα νεάκια μας!

Η Εύη μας μπορεί να έχει γεννήσει τώρα ε; Ευχομαι να έχουν πάει όλα περίφημα!

Το κρητικο Μαράκι που είναι να μας πει πως τα πάει με τον Μανωλιό της;;;;;;

Γεια σας κοριτσια!!

Καταρχην Μαρια απο τα ξενα,να σας ζησει το μωρακι!!!!Να ειναι παντα γερο και καλοτυχο στην ζωη του και με το καλο να το παρετε στο σπιτι σας!!!!

Εμεις πηγαμε χθες στον γιατρο,ο μπεμπης ειναι μια χαρα 2800 τον υπολογιζει.Τον ρωτησα πόσο προβλεπει να γεννηθει κι ειπε γυρω στα 3200..

Θα με ξαναδει σε δυο εβδομαδες,χθες τελικα δεν με εξετασε κολπικα..χαρακτηριστικα ειπε "εχεις καιρο ακομα"....τι να πω!!

Εφτασα τα 9 κιλα κι ελπιζω να μεινω στα 10-11 αν και αυτο τον καιρο εγω πειναω.Σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα λιγουρες και δε ζηλευα τιποτα και τωρα χτυπαω κατι σοκολατες....

αυτα προς το παρον κοριτσια,παω να σιδερωσω και τα λεμε!!

καλημερα κοριτσια!μαριακαπ να σου ζησει ο γιοκας σου!!!ταλαιπωριθηκες κοπελα μου αλλα αξιζε ο κοπος!!!τωρα εχεις εναν υγειεστατο γιοκα που μερα με τη μερα θα πηγαινει και καλυτερα και πολυ γρηγορα θα τον εχεις κοντα σου!το ευακι μας μαλλον θα εχει γεννησει τωρα [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif] !!!αναστασια μου η μπεμπα σου ειναι αστερι μπραβο,εισαι πολυ τυχερη που τα πας καλα με το θηλασμο ελπιζω ολες μας να εχουμε την ιδια τυχη!ευγενια πηρες το π.μ. μου??ναταλι δε μου εδωσε αυτο που ειπες απλα συνεχισα τα μαγνησιο και ξεκουραστικα λιγο παραπανω..ισως επαιξε και ρολο που αλλαζα μηνα τοτε και ειχα εξαρση συσπασεων.

τι χαλια καιρος ειναι αυτος???τσαμπα τα καθαρα ρουχα που ειχα απλωμενα...τωρα παλι απο την αρχη :evil::evil::evil: ξεχασα να σας πω χθες τελικα που εδωσε το οκ να τρωω και κανενα γλυκακι και καμια μακαροναδιτσα αλλα με εκραξε λιγο για τα κιλακια...2 πηρα μονο η καψερη σε ενα μηνα(συνολικα εχω παρει 12 κιλα :oops::oops::oops: ...ισως επειδη στα πλαγια εχω γεμισει ραγαδες..εσεις εχετε ραγαδες???

εδω και 3 μερες "πεταει το ματι μου"στην αρχη το πηρα στη πλακα αλλα εχει παραγινει το κακο...δεν εχει σταματησει απο τοτε.λετε να εχει ανεβασει καμια πιεση το ματι μου??η γενικη πιεση μου παντως ειναι καλη...

τυχερουλα τι κανεις κοπελα μου??δεν συναντηθηκαμε τελικα τη τεταρτη :( εισαι καλα?το μαθημα πως πηγε?

καλημερα και απο μενα πω πω ποσα πολλα σε μια μερα γραφονται

ρουλααααααααααααααααααα χρονια πολλα για χτες να σαι παντα καλα ευτυχισμενη και με το καλο να ερθει και ο μπεμπακος σου

ευη σημερα ειναι η μερα σου και θα περιμενουμε να μαθουμε νεα σου ολα να πανε καλα και η σκεψη μας μαζι σου

jada τωρα διαβασα αυτα που εγραψες συλληπητηρια για τον πατερα σου περασες πολυ δυσκολα και ειδικα τωρα που εισαι σε αυτην την φαση πρεπει να εχεις πολυ κουραγιο και πολυ δυναμη για να καταφερες να επιβιωσεις σε θαυμαζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κατερινακι ειδες ολα μια χαρα με τον μπεμπακο πιο καλα δεν γινοταν πολυ χαιρομαι γιαυτοοοοοοοο

αναστασια μου πατε μια χαρα και ολα κυλανε αρμονικαααααααααααααααα τι πιο ωραιοοοο???πολυ χαιρομαι επισης που θυλαζεις αντε να δουμε και μεις οταν θα ρθει η ωραααααααααα εκεινη

ευγενια μου να βαλετε καμοια φωτογραφιουλα και απο το δωματιο να δουμε και μεις αντε τωρα με το καλο να ερθει και ο μπεμπακος σας για να γεμισει χαρα γελακια και κλαματακια και αυτην την υπεροχη μηρωδια μωρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

αληθεια στολισατε δεντρο και στρωσατε χαλια???εγω ολο λεω να παρω για ερθουν για τα χαλια αλλα ο καιρος δεν με εμπνεει αν και σημερα βρεχει εχει ομως ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

φιλακια σε ολες

Καλημέρααα!

ΜαρίαΚαπ ταλαιπωρήθηκες πολύ στη γέννα κουκλίτσα μου ε; χαίρομαι που από τα λεγόμενά σου ακούγεσαι δυνατή και αισιόδοξη και έτσι πρέπει να είσαι! Να σου ζήσει και το τρίτο αγγελούδι σου και σύντομα να τον πάρετε στο σπίτι σας και να τον έχεις συνέχεια στην αγκαλίτσα σου! Οπως πάντα έχει τις ευχές όλων μας για να γίνει γερός και δυνατός. Εσύ είσαι καλά στην υγεία σου τώρα;

Αναστασία πολύ χαίρομαι που είστε και οι δυό σας μια χαρά!! δίνεις και σε μας κουράγιο για αυτά που μας περιμένουν!

Μαιρούλα ναι, από ότι φαίνεται εμείς έχουμε καιρό ακόμα! το πρήξιμο είναι φυσιολογικό εδώ που φτάσαμε μην ανησυχείς, αν βέβαια μπορείς να κόψεις και το αλάτι σίγουρα μόνο καλο θα κάνει!

Κατερινάκι συγχαρητήρια στον μπεμπούλη σου, μια χαρά τα πάει!

Ευάκι ελπίζω να κρατάς ήδη το αγοράκι μας και να είστε και οι δύο καλά!

Εμείς καλά είμαστε, μέχρι στιγμής η μπεμπούλα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις σήμερα! μάλλον έχει επηρεαστεί κι αυτή από τον μουντό καιρό και χαλαρώνει! :lol::lol::lol:

Μαρίνα τέλειος ο μπεμπης σου, μια χαρά και τα κιλά σου μην ανησυχείς! εμείς έχουμε μόνο 1 μέρα διαφορά στην ΠΗΤ κι εγώ μετράω ήδη 16 κιλά... ούτε εμένα με έχει εξετάσει κολπικά ακόμα ο γιατρός, μου είπε στο επόμενο ραντεβού μας που είναι στις 24, για να μην προκαλέσει ακόμα τον τοκετό.

Ραπανάκι κι εγώ αυτό σκέφτομαι, θέλω να στρώσω το χαλί να ξεμπερδεύω και με αυτό, αλλά ακόμα με κοντομάνικο είμαι μέσα στο σπίτι! το δέντρο θα το στολίσουμε την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη, ούτε αυτό μου πάει να το στολίσω από τώρα! αν τύχει και γεννήσω νωρίτερα δεν πειράζει, θα το στολίσω με την μπεμπούλα δίπλα μου!

Κατερίνα εγώ μέχρι στιγμής ραγάδες έχω... στον ποπό :oops: ! όσο για το μάτι σου δεν πιστεύω να είναι κάτι, αλλά αν συνεχιστεί πολύ ακόμα κάνε μια εξετασούλα για καλό και για κακό, μην το έχεις άγχος και αυτό

Μαρακι να σου ζησει ο γιοκας σου να ειναι παντα γερος!Ταλαιπωρηθηκες λιγο αλλα απο δω και περα θα πανε ολα καλα,με το καλο να τον παρεις και στο σπιτακι!

Η Ευη θα εχει γεννησει΄λογικα ε???Αχ αντε να δουμε θα μπορεσει να μας πει τα νεα της!!!

Εγω χαλια εχω στρωσει και σιγα σιγα βγαζω και τα χριστουγεννιατικα και στολιζω λιγα λιγα...το δεντρο ομως λεω να το στολισω μετα τη γεννα...θα δουμε...

Μαρακι μου να ζησει το αγορακι σου.....να το παρεις γρηγορα στο σπιτακι σας και να ειστε ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρουλα να τα χιλιασεις.....το καλυτερο δωρακι θα το εχεις αγκαλιτσα συντομα!!!!!!!

Ευουλα περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!

Ελισακι μπραβο που το πηρες αποφαση για τα χριστουγενιατικα,εγω σε 10 μερες θα τα στολισω ολα μαζι!!!!!!!!!!

Jada μου κουραγιο να σου δωσει ο Θεουλης,και περαστικα στην αδερφουλασου!!!

Μαιρουλα και Ναταλακι πολλα φιλακια,εμεις εχουμε ακομαααααααα!!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω παρει 9 κιλακια....αλλα τα απογευματα δεν αντεχω τρωω 1 σοκολατα και 1 κιλο καστανα και 10 μανταρινια(σκετο παρτυ δηλαδη)

Κορίτσια εγώ έτρωγα τους τελευταίους 2 μήνες απίστευτα γλυκά. Πήρα 15 κιλά και τώρα 11 μέρες μετά είμαι 9 κιλά κάτω. Αλλά επειδή χρωστούσα κιλά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, πρέπει να χάσω 10 κιλά. Θα φύγουν, που θα πάνε. Από Ιανουάριο θα αρχίσω γυμναστήριο.

Σήμερα που ζυγίστηκε η μικρή είναι 4300γρ. Πήρε 140γρ σε μια εβδομάδα. Λίγο μου φάνηκε, αλλά ας μην είμαι άπληστη. Στον θηλασμό αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια αλλά είμαι παλιά καραβάνα πια...

Μη σκάτε για τα κιλά σας. Θα φύγουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο! Χαρείτε τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας και ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε!

Αθηνουλα μου καλως ηρθες στην παρεα!!!!να σου ζησουν οι 3 κοπελαρες σου.....για τον γιο πηγαινες ε?????

και εμενα με 3ο γιο με βλεπω...οποτε αν θελεις ανταλλασουμε χαχαχαχαχα :lol:

Εμένα όταν ακούνε ότι έχω τρία κορίτσια, μου λένε "άντε το τέταρτο αγόρι"! Σαν να με λυπούνται!!!! :lol:

Είναι μια γλύκα τα κορίτσια μου, μόνο για νύφες τις διαθέτω! Μέχρι τότε θα παραμείνουν στην αγκαλιά μου!!! :D

Καλησπέρα!

Κατερινάκι έστειλες νέο σήμερα??..αν λες για κάποιες μέρες πριν, ναι το έχω πάρει και όταν έρθει η ώρα θα σε ενημερώσω!!Ακόμα έχουμε μέρες...

Εμένα έχει σταματήσει να με ρωτάει για τα κιλά - οχι οτι ασχολιόταν και ποτέ ιδιαίτερα. Κοιτάει πάντα όμως αν έχω πρειστεί - πάλι καλά όχι τπτ το ιδιαίτερο - ακόμα φοράω κανονικά την βέρα μου. Ραγάδες δεν έχω κάνει ούτε εγώ μέχρι στιγμής - έχω απόθεμα σε κυτταριτιδα όμως. Εγώ έχω τσακίσει το φαγητό κορίτσια - ειμαι ολη μέρα σπίτι κλεισμένη, μόνη μου και συνέχεια ανογοκλείνω το ψυγείο..Βαριεμαι απίστευτααααααααααα....θέλω να βγω λίγο εκτός σπιτιού!!!Έχω λιώσει στα παιχνίδια στο internet..Δεν αντέχω άλλο... :(:( . Το απόλαυσα αρκετό καιρό - τώρα θέλω λίγο δράση, λίγο ενδιαφέρον...

Δεν με αφήνουν να πάω και πουθενά με το τουτού μου - λογικό είναι βέβαια - και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορώ και μάλιστα μόνη μου...

Εύη μου περιμένουμε νέα σου!!

Εμείς στρώσαμε τα χαλία μας και κόψαμε και το καπνισμα μέσα στο σπιτι και όλα μυρίζουν όμορφα τώρα!! Το δέντρο δεν ξέρω πραγματικά πότε να το στολίσω..όταν γεννήσω δεν θα έχω καθόλου χρόνο για στόλισμα φαντάζομαι...θα δούμε!!

Γεια σας κορίτσια... σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!! :)

Τι τρελή βροχή ήταν αυτή σήμερα;;;

Έχω πόσο καιρό που λέω ότι θέλω να κόψω τα μαλλιά, να κάνω χέρια-πόδια και σήμερα που επιτέλους αποφάσισα να πάω κι έκλεισα το ραντεβού από χτες, ανοίξανε οι ουρανοί!!! χαχαχαχα

Μαρίνα κι εγώ εκεί γύρω είμαι τώρα, στα 9 κιλά. Και μ' έχει πιάσει κι εμένα λύσσα για γλυκό και προσπαθώ να με τιθασεύσω! :lol::lol::lol:

Mαράκι να σας ζήσει!!!! Ταλαιπωρηθήκατε και οι δύο, αλλά όλα θα πάνε καλά και με το καλό, σε λίγες μέρες, θα τον έχετε σπίτι το μπεμπάκο!!!

Η Εύη μας θα'χει το μπέμπη της αγκαλιά τώρα!!!! Τι καλά!!

Ελπίζω να μπορέσει να μας στείλει κάποιο μήνυμα!

μια πολυ γλυκια καλημερα σε ολες πως ειστε????επεσε ευτυχως λιγο η θερμοκρασια

χτες πηγα να δω χαλια η μοκετα για τα παιδικα δωματιααααααααααααααααααα καλα οι τιμες απλησιαστες ελεος δηλαδη αλλα μας επιασε δυνατη βροχη και ετσι η αναζητηση θα συνεχιστει απο βδομαδα

και γω ετσι λεω τελευταια βδομαδα νοεμβριου να στολισω και να στρωσω τα χαλια θα δουμε

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?? ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ----ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ-----ΑΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ----ΤΕΛΕΙΑ---ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 5 ΚΙΛΑ---ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ---ΑΥΤΑ!!!!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ-*--

Μαρια μου πολλες ευχες και απο μένα!!!!

Να σας ζήσει κοριτσακι μου ο μπεμπης σας!!!!Να ειναι γερος και καλοτυχος στη ζωη του!!!

Αντε και σε λιγες μερες θα τον εχεις αγκαλιτσα!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και παιδάκια!!!!!

Κανα νεο απο την Ευη;;;;

Καλημερα κοριτσια!

Μαρακι μπραβο πολυ χαιρομαι,αντε σε λιγες μερουλες θα τον εχεις κοντα σου!

αχ εγω εχω παρει γυρω στα 12 κιλα αλλα δεν ξαναανεβαινω στην ζυγαρια μεχρι να γεννησω :D:D:D

Θα παω την Τριτη στον γιατρο να δουμε πως παω και μου ειχε πει μπορει να μπω αυτη την βδομαδα αν εχει μαλακωσει ακομα πιο πολυ ο τραχηλος και αν το μωρο εχει περασει τα 3 κιλα...γιατι ειχα θεμα την πρωτη φορα.Γεννηθηκε 3500 αλλα ηταν δυσαναλογο με το σωμα μου και βασανιστηκα πολυ και χρησιμοποιησε και βεντουζα...οποτε αν μου πει να μπουμε πιο νωρις δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα...

Καλημέρα - καλή Κυριακή!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Εμείς εδώ... τα ίδια... δεν έχει αλλάξει κάτι.

Εκεί που λεγαμε ότι βιάζεται να βγει, τώρα φαίνεται πως βολεύτηκε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...