Μετάβαση σε περιεχόμενο

ενδοεπικοινωνία

Recommended Posts

κορίτσια γεια σας..

σε λίγο καιρό η μπουμπού μας θα πάει στο δωματιό της.. ποια ενδοεπικοινωνία με κάμερα μου προτείνετε??

ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΧΩ ''ΛΙΩΣΕΙ'' ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ ΤΗΝ ΤΟPCOM !

ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ , ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΜΕΧΡΙ Κ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ !

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !

Kalhspera koritsia.. Kai egw psaxnw gia thn katalilh endoepikinonia exw sxedon kataliksei sthn ANGEL CARE pou exei kai stromataki gia ta neogenita , to vazeis kato apo to mwro kai elenxei thn anapnoh tou.Se periptosh apnias arxizei kai xtipaei meta apo 20 defterolepta alla den kserw pou na thn vrw edw sthn Thessalonikh???

Juliax auth pou perigrafeis esu mou akougete arketa kalh, thimase poso thn pires???

Kalhspera koritsia.. Kai egw psaxnw gia thn katalilh endoepikinonia exw sxedon kataliksei sthn ANGEL CARE pou exei kai stromataki gia ta neogenita , to vazeis kato apo to mwro kai elenxei thn anapnoh tou.Se periptosh apnias arxizei kai xtipaei meta apo 20 defterolepta alla den kserw pou na thn vrw edw sthn Thessalonikh???

Juliax auth pou perigrafeis esu mou akougete arketa kalh, thimase poso thn pires???

Καλησπερα Εβη.

Το συστημα που θελεις να παρεις το εχω και εγω και ειναι αψογο.Το χρησιμοποιησα στην πρωτη μου κορη και τωρα θα το βαλω στον μικρο οταν με το καλο γεννηθει.Στο συστηνω ανεπιφυλακτα.

Στην Θεσσαλονικη το εχει εδω: http://www.moro-ltd.gr/

Με το καλο το νινι σου.

Καλησπερα Εβη.

Το συστημα που θελεις να παρεις το εχω και εγω και ειναι αψογο.Το χρησιμοποιησα στην πρωτη μου κορη και τωρα θα το βαλω στον μικρο οταν με το καλο γεννηθει.Στο συστηνω ανεπιφυλακτα.

Στην Θεσσαλονικη το εχει εδω: http://www.moro-ltd.gr/

Με το καλο το νινι σου.

AXXX Lenaki se euxaristw para polu, einai kairos na thn paraggilw gia na mou erthei eggeros nomizw. :):)

Baby Viewer 2500. Ξενοιάστε ελέγχοντας το μωρό σας ακόμα και στο σκοτάδι μέσω της υψηλής ποιότητας lcd οθόνης. Καμία παρεμβολή από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως άλλες μονάδες επιτήρησης μωρού, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα κλπ. Αξιόπιστη λήψη με μέγιστη εμβέλεια 150 μέτρα. Οπτική ένδειξη με φώτα τα οποία ανάβουν άμεσα μόλις το μωρό κάνει κάποιο θόρυβο. Νυχτερινός φωτισμός,μουσικη στην μονάδα του μωρού ο οποίος παράγεται για να ηρεμεί το μωρό. Τσαντάκι ταξιδιού: Η συσκευή παραδίδεται με ειδικό τσαντάκι μεταφοράς ώστε να προστατεύεται και να το μεταφέρετε εύκολα παντού.

240Ε

Baby Viewer 2500. Ξενοιάστε ελέγχοντας το μωρό σας ακόμα και στο σκοτάδι μέσω της υψηλής ποιότητας lcd οθόνης. Καμία παρεμβολή από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως άλλες μονάδες επιτήρησης μωρού, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα κλπ. Αξιόπιστη λήψη με μέγιστη εμβέλεια 150 μέτρα. Οπτική ένδειξη με φώτα τα οποία ανάβουν άμεσα μόλις το μωρό κάνει κάποιο θόρυβο. Νυχτερινός φωτισμός,μουσικη στην μονάδα του μωρού ο οποίος παράγεται για να ηρεμεί το μωρό. Τσαντάκι ταξιδιού: Η συσκευή παραδίδεται με ειδικό τσαντάκι μεταφοράς ώστε να προστατεύεται και να το μεταφέρετε εύκολα παντού.

240Ε

Gia argotera mou akougete para polu kali juliax,, egw exw mia fovia me to thema efnidiou vrefikou thanatou kai h angelcare mou fenete pio xrisimh sthn arxh alla gia meta to 6mhno mia xara einai me kamera...

Την έχω κι εγώ την AngelCAre και είναι άψογη!!!!! Βέβαια όταν με το καλό τον πάω τον μικρούλη μου στο δωματιάκι του θα ήθελα και μια κάμερα να τον βλέπω.... Θα τις ψάξω αυτές που λέτε...

koritsai eyxaristw gia apanthseis sas.. oson afora thn TOPCOM apo oti eida exei 239euro poli akrivh.. h ANGEL CARE poso peripou exei?? psaxnw kati eksisou kalo alla mexri 150 euro diaforetika tha ta skasw ti na kanw..

Εμείς την AngelCAre την πήραμε αν θυμάμαι καλά 200ευρώ από έναν αντιπρόσωπο στην Θεσ/νίκη! Ίσως να υπάρχει και πιο φθηνά... δεν ξέρω, γιατί ο άντρας μου ασχολήθηκε με αυτή την αγορά! ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ?????

ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ

Κ ΕΛΕΓΑ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΜΕΡΑ!!!! ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...