Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Νο 5!!!!!!!!

Recommended Posts

Εγώ θα προσπαθήσω φυσιολογικό χωρίς επισκληρίδιο!Αν χρειαστεί (ελπίζω όχι),μπορώ να την ζητήσω οποιαδήποτε στιγμή!!Απλά θέλω να νιώσω το νινί μου την ώρα που βγαίνει από μέσα μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ θα προσπαθήσω φυσιολογικό χωρίς επισκληρίδιο!Αν χρειαστεί (ελπίζω όχι),μπορώ να την ζητήσω οποιαδήποτε στιγμή!!Απλά θέλω να νιώσω το νινί μου την ώρα που βγαίνει από μέσα μου!!

το νιωθεις αννουλα και με την επισκληριδιο,νιωθεις τα παντα αλλα οχι πονο,ελπιζω να αντεξεις και να γινει οπως το θελεις,απλα εγω σκαιυτομαι δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρηθω και να ποναω αφου η επιστημη εχει προχωρησει και μας προσφερει εναν τοκετο χωρις πολυ πονο και με ολες τις αισθησεις μας να δουλευουν!!!θελω να το απολαυσω και να μην εχω το μυαλο μου στους πονους!!!!

Όπως νιώθεις καλύτερα Ρεββεκάκι μου!!Εγώ τον αντέχω τον πόνο γενικά και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα!!Άσε που έχω ακούσει ότι τις ξανθιές μετά την επισκληρίδιο τις πιάνει φοβερή φαγούρα!!! :lol::lol::lol:

Όπως νιώθεις καλύτερα Ρεββεκάκι μου!!Εγώ τον αντέχω τον πόνο γενικά και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα!!Άσε που έχω ακούσει ότι τις ξανθιές μετά την επισκληρίδιο τις πιάνει φοβερή φαγούρα!!! :lol::lol::lol:

:D:D:D:D:D:D τοτε να την αποφυγεις :D

και γω αντεχω τον πονο η μαλλον τον ελενχω,βεβαια τους πονοκεφαλους εχω μαθει να ελενχω για τους πονους γεννας δεν ξερω :roll:

βασικα μην νομιζεις δεν θα την κανω αμεσως εχω διαβασει δεν στην κανουν στα πρωτα σταδια πρεπει να φτασεις εως καποια διαστολη!!!ε λιγους πονους θα του φαω!!!

μωρε θελω να μαι χαλαρη να κανω τα οοοομμμμμ μου :lol::lol::lol:

Καλησπερα κοριτσακια :)

Μολις εφαγα ενα μικρο γλυκακι και η μικρη κλωτσαει πολλη :D Αααχ πολλη μ' αρεσει οταν κλωτσαει :P

Σημερα της πηρα και το πρωτο φορμακι της επεισης ενα σκουφακι με τα γαντακια του....

Ανυπομονω να τη δω! Να δω αν μοιαζει καθολου με τη Λαμπρινη μου και γενικα πως θα ειναι....

Μακαρι να της μοιαζει γιατι ηταν πολλη ομορφο μωρακι. Πανω απ' ολα ομως υγεια....

Εχω ομως καιρο ακομα, ειμαι μονο στην 27η βδομαδα, εχω ακομα σχεδον δυο μηνες ;)

Οσο για το ονομα εμεις το εχουμε πριν ακομα μεινω εγκυος. θα την λεμε "μπεμπα Ιωαννα" της πεθερας μου το ονομα. Βεβαια εγω θα ηθελα να την βαφτισουμε Μαρια Ιωαννα αλλα δε συμφωνει ο αντρας μου :(

Το αλλο δε σας το πα, ζυγιστηκα και ποσο ειμαι? 69.5 :shock::o:? Και δε φαινομαι τοσο :!:

Ελπιζω να τα χασω γρηγορα......

Φιλακια και καληνυχτα σας :-*:-*:-*

Καλησπερα κοριτσακια!!!!! Λοιπον οσο αφορα την επισκληριδιο εχω να σας πω ως παλια οτι καλα ειναι να την κανετε, αλλα να παρακαλατε να σας πιασει κιολας. Νιωθεις τα παντα (ακομα και οταν σπανε τα νερα και την ωρα που γλιστραει και βγαινει το μωρο). Εγω εκανα αλλα με επιασε μονο απο την μια μερια.

Δεσποινακι χαιρομαι που εισαι πιο αισιοδοξη. Τελικα εμεις δεν εχουμε και τοσο καλα νεα. Ο μπαμπας μου εχει καρκινο στο στομαχι και πρεπει να ξεκινησει αμεσα χημειοθεραπεια. Το Σαββατο θα παω και εγω με την μικρη γιατι αργοτερα δεν θα μπορω να ταξιδεψω με αεροπλανο. Το μονο θετικο ειναι οτι ο ιδιος το εχει παρει πολυ ψυχραιμα και θα κανει οτι μπορει για να το παλεψει. Αυτα τα νεα μας!!!! Δεν θελω ομως να σας μιλαω για αυτα. Εμεις εδω πρεπει να μιλαμε για ευχαριστα αλλα δυστυχως η ζωη εχει απο ολα.

Σας φιλω!!!! Καληνυχτα!!!!!

χρυσα μου ευχομαι ο μπαμπας σου να το ξεπερασει,αν ειναι ψυχραιμος και δεν το βαλει κατω ισως καταφερει να το νικησει,υπομονη :!::|

ποτε δεν σε πιανει η επισκληριδιος??για πιον λογο???εχω ακουσει αν γερνεις απο την μια μερια οταν στην κανουν σε πιανει μονο απο εκεινη την πλευρα αληθευει???

εγω θα την κανω σιγουραααααααααααααα :D

μπιμπιμπο τα πηρες τα κιλακια σου ε :P ωραιο το ιωαννα δεν ειναι ασκημο ;) και να σαι σιγουρη θα κανεις μια κουκλα γιατι εισαι και συ και η κορουλα σου κουκλιτσες ;)

Ρεββεκα μου δεν ξερω για ποιο λογο δεν σε πιανει η επισκληριδιος αλλα τωρα τελευταια πολυ συχνα ακουω πολλες που δεν τις πιανει. Παντως ακουσα οτι και το πολυ λιπος (αν βαλεις πολλα κιλα) μπορει να παιξει ρολο. :shock::shock: Αλλα εσυ δεν ανυσηχεις για λιπος ;);)

Παντως και εγω που θα γεννησω με καισαρικη θα προσπαθησω παλι με επισκληριδιο και οχι με ολικη.

Καλημερα κοριτσακια!!!

Χρυσα μου ευχομαι ολα να πανε καλα με τον μπαμπα σου!Ειναι καλο που ειναι αισιοδοξος γιατι η ψυχολογια παιζει σπουδαιο ρολο σε αυτες τις περιπτωσεις!!!!

Ρεββεκακι κι εγω σιγουρα θα κανω επισκληρηδιο!!!!Δεν υπαρχει κανενας λογος να ποναμε αφορητα ενω μπορουμε να το αποφυγουμε!!!!

Δεσποινακι ευχομαι συντομα να αρχισει να συνερχεται ο αδερφουλης σου να αρχισεις να φιαχνεις και εσυ δωματιακι!!!Επισης μακαρι ο αντρουλης σου να τα καταφερει να ερθει συντομα!!! :-*:-*:-*:-*

bibibo το Ιωαννα ειναι υπεροχο ονομα :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσακια μια προσωπικη ερωτηση...σας εχει τυχει ποτε να σας φυγουν λιγα τσισα :oops::oops::oops::oops: την ωρα που βηχετε η φτερνιζεστε πολυ εντονα;;;;Εμενα μου εχει τυχει κανα 2 φορες βεβαια η μπεμπα μου ειναι με τα ποδια κατω και συνεχως κανει τραμπολινο στην κυστη μου :lol::lol::lol::lol: δεν πιστευω να μου αφησει κουσουρι.... :roll::roll::roll:

καλημερα κοριτσακια!!!! [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

περιμενω να ερθει ο μπογιατζης σημερα επιτελουυυυυυςςςς!!!!!ευτηχως θα ειναι ο αντρουλης μου εδω και δεν θα κανω τιποτα!!!!

αχ κοριτσια εχτες εφαγα σαν γουρουνα,πρωι αυγο φετα γαλα,μετα χυμο πορτοκαλι,μετα αυγα με πολεεεεεςςςς πατατες τηγανητες και μπροκολο,μετα μπανανα με μερεντα και το βραδυ τεσσερις κομματαρες πιτσα :shock::shock::shock: μα δεν ειμαι πολυ γουρουνα :oops::oops::oops: τηγανητα δεν τρωω και πιτσες και τετοια αλλα μ επιασε χτες!!!

ζυγιστηκα πριν λιγο ειμαι 57.40 ξεκινησα με 52!!!!

βρε χρυσα αμα δεν σε πιασει η επισκληριδιος στην καισαρικη??? :shock::shock:

καλημερα ιωαννιτσα!!!εμενα τσισακια δεν μου χουν φυγει αλλα ειμαι στο τσακ καθε φορα που με κλωτσαει εκει!!!μην ανυσηχεις πολλες γκαστρουλες το παθαινουν δεν αφηνει κουσουρι ;)

Kαλημέρα κοριτσάκια μου στρουμπουλά!!!! Τι κάνετε???? Σας έχασα για λίγες μέρες, έπαθα αλλεργική επιπεφυκίτιδα κ δεν μπορούσα να είμαι στο PC για πολύ ώρα σχεδόν καθόλου, με τις σταγόνες τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αυτή την εβδομάδα πήγα κ έκανα τα πρώτα ψώνια του μπεμπούλη μου, Του πήρα φορμάκια βελουτε ζεστούτσικα, πήρα ζηπουνάκια για απο μέσα, πήρα 2 πανούλες , 2 σκουφάκια καπελάκια, σαλιάρες , καλτσούλες κ ένα τέλειο φορμάκι με ίδια σαλιάρα που λέει " I'm a rock star" !!!!! Τώρα λέω να πάω να πάρω απορρυπαντικό να αρχίσω να πλένω γιατί έχω κ κάποια (ελάχιστα βέβαια) Unisex απο την Εύα μου για να είμαι έτοιμη. Αχχχχχ κορίτσια έχω τρελάθεί , βλέπω συνέχεια τα ρουχαλάκια του κ περιμένω πως κ πως να του τα φορέσω. Που να τα πλένω κιόλας που να έχουν εκείνη την μωρουδίστικη μυρωδιά που δεν ξεκολάς απο πάνω!!!!

Κι εγώ βάρυνα πολύ βρε κορίτσια, τι πράγμα είναι αυτό???? Πως θα περάσουν άλλοι 2 μήνες???

Τα νέα σας τα διάβασα , ελπίζω όλες να είστε καλά!!!

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!! Καλημερούδια!!!!

καλημερα σοφακι!!!!περαστικουλια!!!παθαινα και γω συχνα επιπεφυκιτιδα ξερω πως ειναι :roll:

οσο για την μυρωδια απο τα μωρουδιακα μετα το πλυσιμο εχω τρελαθει και γω!!!λεω να κρεμασω σαν μασκα ενα φορμακι να το χω να το μυριζω συνεχεια :lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ YUTOPAR ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΒΛΕΠΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ. :cry:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

καλημερα κοριτσακια και απο εμενα!!!!! Τι μου κανετε σημερα? Ρεββεκα καλο κουραγιο με τα βαψιματα. Εσυ ξαπλαρε και δινε διαταγες μονο :lol::lol:

Για τα κιλακια εγω εχω και παλι τα πρωτεια 13 εως τωρα και συνεχιζουμε, αλλα να σας πω την αληθεια δεν σκαω καθολου. Υγεια να εχουμε και αυτα θα τα χασουμε καποια στιγμη!!!!!!

Ελενααα μην ανησυχεις για τα πονακια. Τα εχω και εγω αλλα εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι απο τα εντερα σου? γιατι αυτοι οι πονοι μοιαζουν πολυ. Αν νομιζετε οτι αυτα ειναι συσπασεις ειστε γελασμενες μονο την ωρα του τοκετου θα καταλαβετε τι σημαινει συσπασεις :D:D αλλα πιστεψτε με μετα απο μιση ωρα και αφου δεις το μπεμπακι τα εχεις ξεχασει ολα!!!!!

Καλημερουδια σας γλυκιες μου!!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Ρεββεκα μου με το καλο να αρχισεις το δωματιο!!! Για το νοσοκομειο μια μερα δεν ειναι τιποτα!!! Εγω εκανα επισκληριδιο και ολα πηγαν καλα!!! Μην εισαι ομως τοσο σιγουρη οτι θα κανεις...μπορει να εχεις πολυ καλη γεννα και να μη χρειαστει!!! Η ξαδερφη μου γεννησε σε 10 λεπτακια, δεν προλαβε ουτε να σκεφτει για επισκληριδιο , ουτε και να πονεσει!!!! ;):-*:-*

Φανουλα μου κι εγω ποναω, στη μεση περισσοτερο!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! :-*:-* Οσο για το σχολειο "εγω γεννησα την Αντωνια μου 5/1/09 και μια φιλη μου το γιο της 12/12/09 ,μετα απο ενα χρονο και θα ειναι στην ιδια ταξη..... τα κοιταμε και τα δυο (η Αντωνια ειναι ολοκληρο παιδακι ενω ο Γιωργος δεν περπαταει καν ) και η φιλη μου λεει γελωντας " Τωρα αυτα σχολικα ειναι ισια;;;;;" :lol::lol:

Ειρηνη μου κι εγω θελω 4ωρο!!!!! =))=))=))

Αννουλα μου σου ευχομαι να τα καταφερεις φυσιολογικα, χωρις επισκληριδιο!!!! :-* Οσο για τη φαγουρα, μαλλον δεν εχει να κανει με το μαλλι..... εγω αν και μελαχρινη ειχα γινει μετα την επισκληριδιο τουμπανο και ειχα φαγουρα τρομερη!!!!!!! [smilie=icon_scratch.gif] [smilie=icon_scratch.gif] [smilie=icon_scratch.gif]

Χρυσα μου περαστικα στο μπαμπακα σου, γλυκια μου!!! Η γιαγια του αντρα μου εχει καρκινο στο στομαχι 20 χρονια περιπου και ειναι μια χαρα!!!!! Με το καλο να ερθετε!!! :-*:-*

bibibo μου μη σκας με τα κιλακια!!! Θα φυγουν ολα μετα τη γεννα!!! :-*:-*

Ιωαννα μου, εμενα δε μου εχουν φυγει αλλα στο τσακ ειμαι κι εγω!!!! Θα περασει μετα τη γεννα κι αυτο!!! :-*:-*

Δεσποινακι μου γλυκο, φιλακια σε σενα και στο Θοδωρακι σου!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*

Πολλα φιλακια σε ολες!!!!! :-*:-*:-*:-*

ελενα καλημερα!!!μην φοβασαι και ανχωνεσε ξεκουρασου,εχω και γω πονακια περιοδου συχνα!!!!αλλα δεν μου χει δωσει τιποτα!!!!

χρυσα ειπαμε θα κανουμε επισκληριδιο καλεεεεε!!!! :D:D

stk καλε μην ανυσηχεις για τα κιλακια τα πιο πολλα ειναι τα υγρα το μωρο ο πλακουντας,οταν γεννησεις θα χασεις καμποσα και μετα θα εχεις να χασεις αλλα λιγα!!!!

ματα μου!!!αν ειναι να βγει χωρις να εχω πολλους πονους και γρηγορα εεεε τοτε δεν θα κανω!!!!αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να ποναω γιαυτο την εχω σιγουρη :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ελενα μου ευχομαι να μη σε ξαναπιασουν πονακια γλυκια μου!!!!! Κι εγω τα ειχα.... :-*:-*

Σοφακι μου περαστικα σου και καλη αρχη με τα ψωνια και το πλυσιμο!!!! :-*:-*

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Αχ περιμένω τις μέρες να έρθει η μανούλα μου…

Χρύσα εύχομαι όλα να πάνε καλά και να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Ιωάννα δε μου έχει τύχει αλλά το έχω ακούσει πως συμβαίνει. Μην ανησυχείς.

Ρεβέκκα 5,5 κιλά περίπου έχεις βάλει δηλαδή. Και εγώ περίπου τόσα αλλά με τρομερή προσπάθεια. Οπότε απόλαυσέ το όταν δε μπορείς να κρατηθείς και μη νιώθεις τύψεις. Εμένα οι τύψεις μου εντοπίζονται στο ότι το απόγευμα έπρεπα να φάω μισό πιάτο ραδίκια βραστά και όχι ένα ολόκληρο. Πρώτα τα τρώω, και μετά μου φαίνονται πολλά … χαχα. Για γλυκά ούτε λόγος. Σήμερα έφαγα – προσέξτε – ¼ μελομακάρονο χαχαχα

Σοφάκι περαστικά!

Stk αν δε σε πιέζει ο γιατρός σου για λιγότερα, σημαίνει πως δεν υπάρχει θέμα οπότε μην αγχώνεσαι. Μετά την γέννα τότε άρχισε να τα σκέφτεσαι και τώρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.

Έλενα … είσαι καλύτερα τώρα με τα πονάκια;

Ματινάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα … μακάρι να μπορούσες και εσύ να κάνεις 4ωρο.

καλημερα ειρηνακι!!!!εγω τρωω τα παντα!!!αλλα τωρα που μου ειπε οχι γιογκα και οχι πολυ περπατημα μαλλον αυτους τους δυο μηνες θα βαλω αρκετα!!!ελπιζω οχι,αλλα ενταξη θα τα χασω καλε μετα!!!!

apla mou eipe na prosexo giati ta 6 kila ta pira ton teleftaio mina :(:(:( eimai idi 75 kila kai 1.63 se ipsos.mou eipe episis o giatros oti oi mines pou menoun einai oi pio diskoloi sto thema kila. :(:(:( alla o.k prota apola na nai kala to koritsaki mou :D:D:D:D:D

Ax ρε κορίτσια όλες με τα κιλά βλέπω έχουμε ένα θέμα, εγώ πήρα 12,5 κιλά ως τώρα, δεν μου φάινονται γιατί ήμουν αρκετά αδύνατη αλλά τα πήρα... :( κι ο γιατρός μου είναι αυστηρός κ μου είπε να κάνω λίγο κράτει....πωςςςςςςςςς???? αφού πεινάω.... :? . Εγώ σήμερα για πρωινό έφαγα 2 μελομακάρονα της μανούλας μου κ μισό σταφιδόψωμο κ μέχρι το μεσημέρι θα φάω κ κανά φρουτάκι.

Τα παιδάκια μας να είναι καλά κ τα κιλά θα φύγουν μετά, ειδικά με τον θηλασμό φεύγουν ακόμη πιο εύκολά ;);) . Οπότε δεν αγχώνομαι κ πολύ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...