Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Νο 5!!!!!!!!

Recommended Posts

φανικο μου μεγεια τα ρουχαλακια!!!!!

εγω μολιςετοιμασα για την βαλιτσα μια πικε κουβερτουλα και μια fleece αυτες τις ωραιες τις απαλουλες,νομιζω αυτες πρεπει να χρησιμοποιησουμε για αρχη αννουλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας μελλουσες μανουλες τι κανετε ετοιμαζεστε; κ εγω εχω ηδη βαλει στη βαλιτσουλα καποια πραγματα δε ξερεις τι γινεται, πετσετουλες για μενα επιθεματα νυχτικια πυτζαμες, ρουχα του μωρου κ επεται συνεχεια...

οσο για τον μπεμπακο μου τρελα,οταν εχει κεφια παρακολουθω την κοιλια μου κ βλεπω ακριβως τις κινησεις του πω ς κολυμπαει κ τις κλοτσιες του :D:D

Καλησπερα κοριτσακια μου!!

Τι κανετε??

Τελευταιες 2 μερες με εχει πεθανει ο μικρος με τις κλωτσιες του.Κλωτσαει χαμηλα και ποναω τρελα.Ποναει επισης και το αριστερο μου ποδι,απο πανω απο το ισχιο μεχρι κατω.Ουφ αρχισαν τα δυσκολα...

Δεσποινακι τελεια η μικρη! Κατευθειαν δημοτικο θα την στειλεις μολις βγει! :D:P Φτου φτου!

Ο αδερφος σου θα γινει μια χαρα.Οπως ειπε και το Ρεββεκακι να σκεφτεστε ολοι μονο θετικα και ολα θα πανε καλα.Καθε μερα προσευχομαι γιαυτον...

Ρεββεκακι συγκινηθηκα με την ιστορια γνωριμιας σας.Σαν παραμυθι.Δεν ηξερα οτι εχουμε εναν καλλιτεχνη στην παρεουλα μας!! Πολυ χαιρομαι! Μπραβο σου! :)

Φανικο μου με γεια τα ρουχαλακια σας!! Που θα τα κοιμιζεις στην αρχη τα μικρα??

Φιλιω μου ετσι σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε.Εγω τιποτα δεν εκανα ακομα.Περιμενω να μετακομισω και να τα κανω ολα εκει.Τωρα μονο ψωνιζω κατι ρουχαλακια που λοιπουν για τον μικρο.

Αννουλα μου για τωρα τον χειμωνα θα σου προτεινα να παρεις εναν υπνοσακο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Χωρις μανικακια καλυτερα.Ετσι δεν θα εχεις το αγχος αν κρυωνει η ζεστενεται το μωρο.Εμενα με εσωσε.

Οσο για το πως ειναι καλυτερα να βαλουμε τα ρουχαλακια στα ραφακια.Εγω τα εχω ολα στην αλαξιερα της μικρης.Πανω στο συρταρι εχω αριστερα τα εσωτερικα της φανελακια,διπλα

καλτσακια,καλτσον,πανακια που την επλενα και διπλα ειχα 2 σειρες παμπερς.Στο κατω ντουλαπι ειχα χωρια παντελονακια,μπλουζακια,ζακετουλες και διπλα πιτζαμες στο πανω ραφακι.Στο κατω ειχα παλι τα ιδια αλλα στα μεγαλυτερα τους νουμερα.Ετσι τα εχω παντα τακτοποιημενα.Επισης μπουφανακια τα ειχα κρεμασμενα στην δικη μας ντουλαπα.

Παω να διαβασω και αλλα και θα επανελθω αργοτερα.Φιλακια πολλα!! :-*:-*

Λενάκι,ευχαριστώ για την ενημέρωση!!Υπνόσακο μας έδωσαν,σαν αυτόν που λες χωρίς μανικάκια αλλά μου φαίνεται πολύ ζεστό,δεν σκάει το μωρό σε αυτό το πράγμα?

καλησπέρα όμορφες κοιλίτσες!!!!

Δεσποινάκι η μικρή σου έχει ξεπεράσει όλα τα ζουζουνάκια σε ανάπτυξη!!! μια χαρά το ζουζουνακι :D:D Την μικρούλα σου να σκέφτεσαι και να παίρνεις δύναμη και για τον αδερφούλη σου και θα πάνε όλα καλά!!

Μάτα μου χρόνια πολλά για χθες :ymparty::ymparty:

Ειρηνούλα καλύτερα θα σου έλεγα να πεις στην αδερφή σου να πάει σε έναν γενετιστή. Εγώ είχα πάει αν και δεν είχα πρόβλημα με την αυχενική, έχουμε όμως ένα ιστορικό από την αδερφή μου με νητική στέρηση και ήθελα να πάρω μια γνώμη για να κάνω ή όχι αμνιοπαρακέντηση. Σίγουρα αυτός ξέρει να αξιολογήσει καλύτερα από τον καθένα τις εξετάσεις και να σου δώσει μια πιο εξειδικευμένη γνώμη. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Κορίτσια βλέπω έχετε ξεκινήσει και φτιάχνετε βαλιτσούλα?? μπράβο! εγώ ακόμα έχω να πλύνω και να τακτοποιήσω πολλά, να τελειώσω το δωμάτιο και μετά θα φτιάξω βαλιτσούλα.. μήπως να αγχωθώ?? :-?:-?

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!

Λενάκι,ευχαριστώ για την ενημέρωση!!Υπνόσακο μας έδωσαν,σαν αυτόν που λες χωρίς μανικάκια αλλά μου φαίνεται πολύ ζεστό,δεν σκάει το μωρό σε αυτό το πράγμα?[/quote

Δεν σκαει Αννουλα μου οχι.Με την προυποθεση βεβαια να μην εχεις πανω απο 20 βαθμους στο δωματιο του.18 με 20 βαθμους ειναι το ιδανικο για εναν ηρεμο υπνο.Οπως επισης δεν φοραμε ποτε βελουτε πιτζαμακια στον υπνο παρα μονο λεπτα βαμβακερα. ;)

που ησουν βρε λενακη!!!!μια απο τα ιδια και γω με σενα!!!!πονοι χαμηλα απο τις κλωτσιες και το ισχυο στο δεξι εμενα!!!υπομονη τελειωνουμε!!!σημερα μου εδωσε μια δυνατη αναμεσα στις κανονικες κλωτσιες και ασυναισθητα σηκωθηκα και βαζω μια φωνη αμααααααααννννν!!!!και σταματησε!!!ε τι ηταν να σταματησει εβαλα τα κλαμματα :cry: εφαγα σοκολατες!!!!να την κανω να χαρει να αρχισει να με κλωτσαει παλι!!!νομιζω περισσοτερο ποναει να μην μας κλωτσανε παρα οταν μας κλωτσανε,γιαυτο θα κανω υπομονη :D

πρεπει να παρουμε και πυτζαμακια απο τωρα???ολα αυτα τα φορμακια????μπερδευτηκα!!!!

Εδω ειμαι Ρεββεκακι μου!! Σας διαβαζα το ΣΚ αλλα ολο κατι γινοταν και δεν προλαβαινα να γραψω.

Συμφωνω οτι πιο πολυ μας ποναει να μην μας κλωτσανε.Χτες ολη μερα ηταν ησυχος αλλα το βραδυ που ξαπλωσα ξεσαλωσε!! Ολο αχ και ουχ ημουνα και φοβομουν μην ξυπνησω και την μικρη διπλα.Παντως χιλιες φορες να με κλωτσαει πανω ψιλα παρα κατω..εκει δεν το αντεχω καθολου.Μου φερνει αναγουλα.. :oops

Πιτζαμακια εννοω αυτα τα ολοσωμα φορμακια με τα κουμπακια.Οτι θελεις βασικα φορας.Αν θες παιρνεις σαν τα δικα μας.Εγω ειχα και απο τα 2 στην μικρη.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!

ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

annoula1987 ΜΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΑ!!!! :lol::lol::lol:

ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ 4 ΚΟΡΜΑΚΙΑ 2 ΦΟΡΜΑΚΙΑ 2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΦΛΙΣ 5 ΠΑΝΑΚΙΑ 1 ΠΑΝΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ!!!!! :x:x:x

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ... [smilie=love4.gif] ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ FISHER PRICE ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ. [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif]

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ [smilie=wav.gif]

Λενάκι στην αρχή θα τα κοιμίζω σε καλαθούνες έχω μια και θα πάρω άλλη μια , αργότερα έχω μια κούνια από την αδερφή μου και θα πάρω και της μικρής μου μιας και σκέφτομαι να της πάρω παιδικό , τώρα το σπίτι που μένουμε έχει 2 κρεβατοκάμαρες και μόλις γεννήσω θα μετακομίσουμε σε 1 με 3 κρεβατοκάμαρες γαιτί δεν χωράμε , και έτσι θα πάρω την κούνια της κορούλας μου.

καλημερα κοριτσια [smilie=toothy4.gif]

εχτες με τρελανε στις κλωτσιες η μικρη!!!

λενακι και γω ολη την ωρα βογκουσα!!!και γω προτιμω να με χτυπαει πανω παρα εκει κατω!!μαχαιριες!!!

σημερα πηραμε τον μπογιατζη να φρεσκαρουμε το ραντεβου και ειπε οτι μαλλον δεν θα μπορει :twisted: !!!τα πηρε και ο τζεμ και αρχισε να φωναζει,μου ειπε θα βρει αλλον μεχρι το σουκου θα μου το εχει τελειωσει το σπιτι!!!για να δουμε επιτελους!!!!μ εχει κουρασει αυτος!

εχτες τελειωσα με τα ρουχα της βαλιτσουλας,μονο καποια πραγματα λοιπουν να βαλω μεσα,να ρωτησω πετσετα μπανιου του μωρου δεν χρειαζετε ε???

σε φυσιολογικο τοκετο ποσες μερες σας κρατανε εκει???εδω μια μερα,και στην καισαρικη 2 με 3 μερες.

Καλημέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι πολύ!

Εσείς θα κάνετε την νέα (μικτή) ομάδα Εθνικής Ποδοσφαίρου με τόσες κλωτσιές που τρώτε :lol::lol::lol:

Αλήθεια, πώς ξεχωρίζεται ότι είναι κλωτσιές? Ήταν ξεκάθαρο και από την αρχή όταν ήταν πιο αδύναμες?

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και σε όσες αντιμετωπίζουν δυσκολίες να προσπαθήσουν να είναι δυνατές και να ελπίζουν και να εχουν πίστη ότι όλα θα πάνε καλά...

Με το καλό τα μπεμπάκια και τα μπεμπο-δωμάτια!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

σαμανθα μου καλημερα :D απο την αρχη δεν μπορουσα να προσδιορισω τις κλωτσιες,αλλα τωρα που ξερω την θεση της οταν μου ριχνει κλωτσια η τεντωνει το πατουσακι της το καταλαβαινω και επισης το πιανω :D

stk καλημερα,εγω ειμαι στη 30η εβδομαδα, αλλα αμα σε πιανει να την ετοιμασεις απο τωρα καντο καλε σιγα!!!!!νομιζω απο τον 7ο μηνα ειναι καλα να ειμαστε ετοιμες για παν ενδεχομενο!!!πχ εμενα θελει να ξεπορτισει :D:D:D:D

δεσποινακι θελω να δινεις καθε μερα το παρον!!!περιμενουμε καθε μερα νεα δικα σου και του θοδωρη!!!!

Εγώ πιστεύω πως είτε φτιάξουμε δωμάτια είτε όχι, εάν είναι να πάνε όλα καλά ... θα πάνε!

Απλώς σε περίπτωση (μακρυά από εμάς...) που κάτι στραβώσει ε, θα μας μείνουν τα πράγματα και τα στενοχωριόμαστε που τα βλέπουμε....αλλά τι βλακείες με έπιασε και λέω...όλα τέλεια θα πάνε.... :D:D:D

εγώ δεν έχω ετοιμάσει ακόμα τίποτα γιατί τώρα φτιάχνω τα έπιπλα από το υπνοδωμάτιό μας...μόλις τελειώσω με αυτό θα δω τι ανάγκες έχω για την μπουμπού μου :D:D

Ρεββέκα τι ωραία που έχεις διαλέξει ήδη όνομα για την μικρή σου...και πολύ ωραίο όνομα (είναι μέσα στα υποψήφια ονόματα που έχουμε και εμείς) !! Εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα...το σίγουρο είναι ότι θα της δώσω σαν δεύτερο όνομα το όνομα της μητέρας μου :Ανδρομάχη , δεν το δίνω σαν πρώτο γιατί μου φαίνεται λίγο ΄αγριο' , οπότε ψάχνω κάτι που να ταιριάζει με το Ανδρομάχη...Έχω σκεφτεί το Έλλη που μας αρέσει πολύ και διάφορα άλλα...Όποια έχει καμία γνώμη πάνω στο θέμα είναι ευπρόσδεκτη!!!!! :D:D:D:D

Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα!!!! Πως ειστε σημερα? Ρεββεκα μου βλεπω μια χαρα εισαι. Αντε μπραβο!!!! Με το σπιτι μη σκας αυτα δεν τελειωνουν ποτε!!!!!

Δεσποινακι κουραγιο και υπομονη στο τελος ολα καλα θα πανε. Βεββαια εμεις στην Ελλαδα εχουμε και ενα θεμα με τα νοσοκομεια. Πολυ ανευθυνοτητα :evil::evil: Εμας βγηκαν τα αποτελεσματα του μπαμπα μου αλλα ακρη δεν βγαλαμε. Ξερετε τι μας ειπαν? Καλυτερα να τα παρετε και να πατε για μια δευτερη γνωμη σε αλλους γιατρους εξωτερικους. Αν δεν πληρωσεις με λιγα λογια κατσε εκει να σκασεις :twisted:

Μαλλον θα παρω τη μικρη μου και θα παω και εγω το Σαββατο για να ξεκινησουμε να το ψαχνουμε λιγο πιο σοβαρα. Το καλο ειναι οτι ο μπαμπας μου ειναι μια χαρα :):):)

Σημερα ειδα και το νινακι μου. ολα μια χαρα!!!! Ειμαστε ενα κιλο και κατι και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω μα ταξιδεψω ανετα με αεροπλανο. Ειναι βεβαια με το κεφαλι προς τα πανω και για αυτο με εχει ταραξει χαμηλα και πονανε ολα. Ωρες ωρες νομιζω θα κατουρηθω πανω μου :lol::oops:

Α!!! εμας Ρεββεκα για φυσιολογικο μας κρατανε 3 μερες και για καισαρικη 4

ΦιλΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΛΕΣ!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια.

Τι κανετε?

Εμεις τα ιδια...

Ευτυχως που η ηλιαχτιδα μου ειναι πολυ ζωηρη και δινει συνεχεια το παρον,αλλιως θα ειχα ξεχασει οτι ειμαι εγκυος.

Τωρα περιμενουμε να ερθει η αποσπαση του αντρουλη μου,να ανεβει κι αυτος εδω γιατι μονη μου δεν την παλευω.Ευτυχως εχω την κουνιαδα μου,αλλα ποσο μπορει να κανει κι αυτη τη νταντα μου...

Χαιρομαι που ξεκινησατε τις ετοιμασιες.Εμεις ακομα δεν εχουμε κανει απολυτως τιποτα.

Περιμενω να αρχισει να συνερχεται ο αδερφουλης μου και μετα.

Χρυσα τι ακριβως εχει ο πατερας σου?Αν επιτρεπεται.

Δυστυχως ετσι ειναι στην Ελλαδα.Αν δεν πεσει το χρημα,η δουλεια σου δε γινεται.

Φιλακια σε ολα τα κοιλουμπακια.

Γεια σας κουκλιτσες μου!!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Αν μου επιτρεπετε ν'απλωσω..............

Οσο περναν οι μερες δεν την παλευω......καθε μερα και πιο βαρια αισθανομαι!!!! #-o#-o Μετραω κι εγω οπως τα jumbo.....56 μεινανε.....(αν με βαλει 5/1) :)):))

Ρεββεκακι, Αννουλα, Ζωουλα ευχαριστω!!!! :-*:-*:-*

Φανουλα μου ευχομαι να εισαι καλυτερα και να συνεχισεις τα ψωνια σου!!!! Περαστικα γλυκια μου!!!! ;):-*:-*

Ειρηνουλα μου ευχομαι η αδερφουλα σου να κανει οτι ειναι καλυτερο γι 'αυτη και το μωρακι της!!!! :-*:-* Εσυ με τη δουλεια τι γινετε;;;

Φιλιω μου ετοιμη η βαλιτσα βλεπω...μπραβο!!!! :-*:-*

Χρυσα μου ευχομαι και οι αλλοι γιατροι να μη βρουν κατι κακο για το μπαμπακα σου!!! :-*

stk ασε τις προληψεις γιατι μετα θα τρεχεις και δε θα φτανεις.....αμα βαρυνεις κιολας..... #-o#-o:-*

samantha εμενα το Ανδρομαχη μ'αρεσει πολυ μονο του!!!Δε νομιζω πως χρειαζεται να βαλεις κι αλλο.....βεβαια γουστα ειναι αυτα....εγω ειμαι κατα των 2 ονοματων κι επισης δε μ'αρεσουν τα συνηθισμενα ονοματα....ασε που το γιοκα μου θα τον βγαλω "Γιωργο"!!!!! :lol::lol::lol:

Αννουλα μου νομιζω πως θα χρειαστεις μερικες κουβερτουλες φλις λεπτες...(εχει στα jumbo με 5-7-10 ευρω) και μια πιο χοντρη (ισπανικες τις λενε νομιζω....) με τις λεπτες μπορεις να ελεγχεις ευκολα τη θερμοκρασια του, ενω τη χοντρη τη ριχνεις το βραδυ!!! Ετσι εκανα εγω, τωρα καθεμια οπως βολευετε!!! Εγω δεν ειχα υπνοσακο που λεει το Λενακι μας και δεν ξερω να σας πω....αλλα κανει απο νεογεννητο;;;; :-?

Ρεββεκα μου εδω την τριτη μερα βγαινουμε σε φυσιολογικο και την τεταρτη σε καισαρικη αν δεν κανω λαθος!!!Εγω στην κλινικη που γενναω εχω μαζι μου πετσετουλα για το μπανιο του μωρου, εσυ ρωτα καλυτερα!!! ;) Ευχομαι να ξεμπερδεψεις με το δωματιο αυτη την εβδομαδα!!! :-*:-*

Αχ!!!Λενακι μου εμεις τρωμε κλωτσιες απο μεσα κλωτσιες απο εξω......Υπομονη!!!! :lol::lol::-*:-*:-*

Δεσποινακι μου δεν ξερω πως ακριβως μπορω να στειλω θετικη ενεργεια στο Θοδωρη αλλα προσπαθω καθε μερα....ολες μας εδω προσπαθουμε και θα τα καταφερουμε σιγουρα!!! :x:-*:-*:-*

Μαριαλενα μου ευχομαι καθε μερα που περνα να εισαι καλυτερα.... για σενα, το κοριτσακι σου, το μωρακι σου, τον αντρουλη σου!!!! Πρεπει να εισαι δυνατη!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*

Πιπιτσα :-*:-*:-*

Φιλακια κουκλιτσες μου σε ολες!!!! :-*:-*:-*:-*

μάτα μου και εγώ μαζί με τα jumbo μετράω γιατί είπε ότι θα με βάλει περίπου 27-30/12 . Με ρώτησε βέβαια αν θέλω να γεννήσω με τον καινούργιο χρόνο για το σχολείο των παιδιών, αλλά δεν το καταλαβα , παίζει κάποιο ρόλο αυτό ? Κορίτσια μου τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, πονάω όλη μου η πλάτη και τα πλευρά, δεν μπορώ να γυρίσω ... Και εσείς έτσι είσται ?

καλε κοριτσακια ολες δεκεμβρη γενατε?????θελω και γω :D:D:D:D

stk μην πιστευεις σε προληψεις καλε!!!!!φτιαξε τα πραγματακια σου να το ευχαριστηθεις!!!! ;)

βρε ματα ας βαλω μια πετσετουλα και γω!!!!αν και σε μια μερα θα βγω πρωτα ο θεος!!!!!δεν χρειαζομαι πολλα!!!!τα εχουν ολα λεει για το μωρο αλλα αν θελεις τους δινεις τα δικα σου!!!ε τι τσαμπα το πλυσιμο και το σιδερο???τα δικα μου θα δωσω να του βαλουν!!!

καλημερα δεσποινακι μου!!!δωσε σημασια στο μπεμπακι σου μην το ξεχνας αυτο σου δινει δυναμη!!!!

βρε σαμανθα 2 ονοματα και γω κατα ειμαι,και εδω στην τουρκια 2 ονοματα δινουν παντα σε αγορια και σε κοριτσια και ειναι σαν σιδηροδρομος!!! :D εμεις ευτηχως τα βρηκαμε ευκολα με τον αντρουλη στο ονομα!!!!δωσε το λυδια αφου σου αρεσει πολυ!!!

καλημερα σε ολες σας ομορφουλες!!!

μην με μαλωσετε αλλα εχει τοσο ωραια μερα σημερα και πηγα βολτα στο παρκο!!!σιγα σιγα ομως δεν κουραστηκα,ειχε και οργανικο παζαρι ετσι πηρα και τα ζαρζαβατικα μου!!!ευτηχως το παρκο ειναι 5 λεπτα μονο με τα ποδια!!!!

Δεσποινα, λίγη υπομονή ακόμα και με το που συνέλθει ο αδελφούλης ... βουρ στα ψώνια. Τι αδυναμία όμως είναι και αυτή που έχουμε στους αδελφούλιδες... και εγώ τα ίδια!

Μάτα μου με τη δουλειά το ίδιο. Πήγα την Δευτέρα για την δεύτερη αναρρωτική. Στη δουλειά πηγαίνω κάθε μέρα αλλά όχι 8ωρο. Περίπου 4 ωρίτσες. Να δω πως θα κάνω μετά κανονικό 8ωρο.

Φανούλα για το σχολείο σε ρώτησε γιατί πολλές κολλάνε στο ότι το παιδί φορτώνεται και καλά τσάμπα το χρόνο και θα είναι του 10 ενω στην ουσία θα έχουν μόλις ελλάχιστες μέρες από το 10. Επίσης στο σχολείο τους θα είναι από τα πιο μεγάλα παιδιά της τάξης. Εγώ τα θεωρώ αυτά χαζά. Σιγά την διαφορά. Γερά να είναι μόνο! Με τους πόνους και εγώ τα ίδια. Πονάω τώρα στα νεφρά. Καινούριο κουσούράκι. Τι να κάνουμε;;;

Ρεβέκκα δε πειράζει με τη βολτούλα αρκεί να μη μας κουράστηκες. Φιλάκια!!!!!!!!!

να πω την αλήθεια για το όνομα, δεν έχω ξεφουρνίσει ακόμα στον άντρα μου ότι θα δώσω και της μανούλας μου (θα το μάθει..αργότερα λίγο πριν την βάφτιση χιχι :D:D ) και θέλω να βρω και ένα ακόμη γιατί αν και όμορφο και πρωτότυπο μου φαίνεται κάπως 'αγριο' το Ανδρομάχη ...

γενικά μου αρέσουν τα διπλά ονόματα διότι σε μεγάλη ηλικία μπορεί να διαλέξει ποιο της/του ταιριάζει περισσότερο...

Το Λυδία μου αρέσει πολύ αλλά ηχητικά μοιάζει κααααπως με της πεθεράς μου (Λίντα) και δεν θέλω να είναι τόσο εξώφθαλμο το ότι δεν θέλω να δώσω το δικό της όνομα... :?:?

Πολύ μου αρέσει και το Έλλη (Έλλη-Ανδρομάχη) αλλά έχουμε μελλον ακόμη για τα ονόματα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως!!! Με το καλό σε όλες! Άντε λίγο έμεινε!!!!!!!!!!!!!

Μια κοπέλα που ρώτησε για τα σχολεία (εδώ δεν ήταν?): αν το παιδάκι γεννηθεί τέλη του έτους, θα πάει 1η δημοτικού με τα παιδάκια του 2010 και θα είναι το πιο μικρό στην τάξη! ενώ αν γεννηθεί αρχές του 2011 θα πάει μεγάλο στο σχολείο με την γενιά του 2011.

Παλιά ο διαχωρισμός γινόταν μέχρι και τέλη Μαρτίου ενώ τώρα πάει αποκλειστικά με τα έτη. Εγώ γεννήθηκα τέλη Μαρτίου και πήγα 5μιση στο σχολείο και μου άρεσε πολύ γιατί 17 χρονών τελείωσα και ήμουν ήδη 1ο έτος φοιτήτρια....Μια ξαδέρφη μου που γεννήθηκε 5 μέρες πιο μετά (τον Απρίλιο) , πήγε 1 ετος αργότερα στο σχολείο..

Βέβαια το να πάει κάποιο παιδάκι νωρίς σχολείο έχει και τα αρνητικά του, γιατί μπορεί πχ να είναι μικροκαμωμένο και κάπως 'πιο πίσω' στην ανάπτυξη και αυτό να το δυσκολέψει στην ζωή του στο σχολείο...

Η ξαδέρφη μου πχ, ήταν η πιο ώριμη από όλους στην τάξη της...και αυτό φαινόταν και στο πώς τα κατάφερνε στο σχολείο...από την άλλη εγώ κέρδισα έναν ολόκληρο χρόνο σε σπουδές-δουλειά κλπ κλπ ...οι απόψεις για αυτό το θέμα διίστανται :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...