Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Νο 5!!!!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες!!!!

εχω καλεσμενους απο χθες!!!!αλλα δεν με κουραζουν καθολου για εναν υπνο ερχονται!!!! :)

η μικρη μου δεν σταματαει να κουνιετε και να κλωτσαει!!!!!ασε που κανει ολο σβουρες ελπιζω να γυρισε το κεφαλακι κατω και να μεινει εκει!!!

την δευτερα θα παω να παρω κουρτινουλες για το δωματιο της μικρης μας!!!νομιζω πως πλεον μου τα εχουν ψωνισει ολα και δωσει ολα για τον πρωτο καιρο!!!!μονο πυτσαμουλες για το νοσοκομειο θελω και γω!!!!

για την λευκοροια μην ανχωνεστε ολες εχουμε στην εγκυμοσυνη αρκει να μην φαγουριαζει η μυριζει!!!!

εχετε χαθει ολα τα κοριτσακια που εισαστε θελω νεακια να διαβαζω!!!!

φιλακια σε ολες σας κοιλουμπιτσες!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Ρεββεκακι πανετοιμη σε βρισκω!Μεχρι τελος του μηνα λεω και εγω να ξαμολυθω για ψωνια!Θα κανω μια κουβεντα και σημερα με την κουνιαδα μου και την συνυφαδα μου να δω τι εχουν να μου δωσουν ωστε να ξερω τι να μην παρω!Οτι μπορω να το γλιτωσω!

Faniko μου η συμβουλη μου ειναι να αρχισεις να του λες ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!Δηλαδη το Σαββατοκυριακο που ειναι σπιτι ζητα του να κανει καποια πραγματα και πες του οτι αν δεν τα κανει απλα δεν θα γινουν γιατι εσυ εχεις συσπασεις και δεν μπορεις!!!!Τι θα κανει;;;;;Τρομαξε τον λιγο..... ;) εγω το εκανα με το super market!Για να σου δωσω να καταλαβεις ο αντρας μου δεν πηγαινε ποτε super του το ζητουσα και μου ελεγε ναι αυριο....και τελικα αφου δεν πηγαινε πηγαινα εγω!Μια ωραια μερα λοιπον που ειχα παει super γυρισα και με ποναγε λιγο η μεση μου απο το βαρος......ξαπλωσα λοιπον και του ειπα οτι δεν ξαναπαω γιατι ρισκαρω με την υγεια την δικη μου και του μωρου.....ε μετα απο τρεις μερες που με εβλεπε να απεχω απο τα ψωνια και τελειωσε και το χαρτι υγειας :P:P:P:P μου λεει: δεν μου κανεις μια λιστα να παω εγω :lol::lol::lol::lol: !Ο καθενας θελει τον τροπο του βεβαια αλλα δοκιμασε... :-*:-*:-* τι εχεις να χασεις :?::?::?:

Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα!! Να εχουμε ολες μια ομορφη Κυριακη!α

Τι εχει το προγραμμα σημερα?? Αλλαξε η ωρα σημερα!! Ξυπνησατε??? :)

Εμεις ησυχα,ο Π. δουλευει και εμεις σπιτι με την μικρη! Ποναει τοσο πολυ η μεση μου που δεν μπορω

να περπατησω για να την βγαλω βολτα.. :(

Φανικο μου εχει δικιο η Ιωαννα.Το ιδιο ετοιμαζομο να σου γραψω και εγω σημερα! Αστον μια μερα χωρις φαγητο,μην πας για ψωνια σουπερ μαρκετ,ασε λιγο το σπιτι στο φλου και κανενα ρουχο του ασιδερωτο και να δεις πως θα στρωσει! ;) Οσο για την πεθερα τι να πω...δεν σχολιαζω καλυτερα!

Για τα μικρα δεν ψωνισες απολυτος τιποτα?? Κρεβατακια πχ που ειναι πιο σημαντικα και αργουν να στα φερουν??

Ρεββεκακι μια χαρα που τα εχεις ολα ετοιμα! Για τα βαψιματα ηρθαν τελικα??

Φιλιω μου ο μπεμπης σου ξεπερασε ολα τα μωρακια της παρεας!! Φτου φτου!! :) Τι κανει η Καβαλιτσα μας???

Μπαρμπιτσα οποτε θελεις μπορεις να στολισεις!! Εγω θα στολισω αρχες Δεκεμβριου που θα μπουμε στο καινουριο σπιτι.Πως και πως το περιμενω! Τα Χριστουγεννα ειναι η καλυτερη μου!

Ιωαννα μου μια απο τα ιδια και εγω με τα λευκα υγρα,Απο την αρχη τα εχω χωρις φαγουρα και ενοχλησεις ομως.Αν δεν σε φαγουριζει τοτε ειναι η λευκοροια μαλλον οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια!

Τα φιλια μου σε ολες!!! Τα λεμε αργοτερα!! :YMHUG::x:-*

Καλημερα κοριτσακια μια υπεροχη Κυριακη περιμενω να μεσημεριασει να παμε βολτιτσα :lol:

Λενακι καλημερα μια χαρα η Καβαλα μας ομορφαινει!!

τελεια κοιλιτσα η δικια μου ειναι λιγο πιο μεγαλη φουσκωσε αποτομα!!

εμενα δε με ποναει μεση αλλα στομαχι σημερα γιατι; βεβαια ο μπεμπης κλωτσαει ακριβως κατω απ το στηθος εχει φτασει ταβανι!!λετε να πιεζει το στομαχι;

Απο τον μπεμπη θα ειναι Φιλιω μου.Το παθαινω και εγω συχνα και με ποναει ωρες ωρες πολυ!

Αχ υπομονη! Σε λιγο καιρο θα τα εχουμε στην αγκαλιτσα μας και δεν θα το πιστευουμε! :)

Καλημερα στρογγυλοκοιλακια!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εγω μολις τελειωσα τις δουλιτσες μου και τωρα χαλαρωνω.

Αχ τι ομορφες κοιλιτσες ειναι αυτες!!!!!!!!!!!!!

Φτου φτου φτου σας.

Φιλιω μου ο μπεμπης προκαλει τον πονο στο στομαχι.Θελει τις απλες του ο παιδαρος!!!!!!!

Φανικο μου θα συμφωνησω με τη Ιωαννα.Αν δεν παιρνει απο λογια,γυρνα το στις πραξεις.

Βρε κοριτσια σα να εχουμε πολλες απουσιες,δε νομιζετε???

Φιλακια στα ομορφα κοιλουμπακια!!!!!!!!!

Δεσποινα Φιλιω Λενακι :-*:-*:-*:-*:-*

Τι ομορφη κοιλιτσα ειναι αυτη Λενακι :):):):) φτου φτου!

Φιλιω μου υπομονη με το στομαχι :? ελπιζω να περασει συντομα :):):):) Καλου κακου βεβαια εσυ σημερα φαε κατι ελαφρυ!

Δεσποινακι κι εγω μαζεψα το σπιτι νωρις και τωρα λεω να κανω λιγο σιδερο.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαθηκαν οντως πολλα κοριτσια....κανουν γενικη ολες φαινεται :):):)

γενικη ;μ αυτη την κοιλια; ουτε να σκυψω δε μπορω πλεον. ευτυχως μου την εκανε η πεθερα μου, μονο σιδερο μαγειρεμα κ τα πανω πανω μπορω να κανω ακομη

καλημερα ομορφιες μου :D:D

εγω παντως δεν χαθηκα εδω ειμαι,αλλα πολλα κοριτσια εξαφανιστηκαν,καλεεεεεεεε γκαστρουλιτσες που πηγατε??? :?::?:

σημερα κανει κρυο αλλα εχει πολυ ηλιο [smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif] πηγα στην γιογκα μου το πρωι μετα γυρισα εβαλα μπαμιουλες να γινοντε και μολις φαμε παμε για περπατημα παραλια και ψωνια :D:D

κοριτσια περασε ο καιρος τι εμεινε???2μιση μηνες,γλυκια αναμονη ε???ανχος φοβο εχετε για εκεινη την μερα???εγω δοξα το θεο το χω παρει χαλαρα,μια μερα λεω ειναι θα πονεσω θα περασει!!!!

κατι εχω ακουσει οτι οι πονοι περιοδου εξαφανιζοντε μετα την γεννα ειναι αληθεια ξερει καμια???

γιατι εδω και χρονια καθε μηνα γενναω!!!μιλαμε για τρομερους πονους περιοδου!!!αχ που την θυμηθηκα και αυτην :lol::lol::lol::lol::lol:

λενακι ιωαννιτσα τρομερες μεγαλες κοιλιτσες!!!!βλεπω και μεγαλα μεμε :P τα δικα μου ειναι λιλιπουτια!!!!

ο μπογιατζης θα ερθει αυτην την βδομαδα!!!τελικα δεν ειναι φταιξιμο του,ο τζεμ δεν τον επερνε τηλ λογο των επισκεψεων και διαφορων αλλων δουλειων που ειχε!!! :evil:

αυριο πρωι εχω χαρτουρα στο προξενειο αλλα μετα εχω αγορες :D κουρτινουλες για το κοριτσακι μου!!!!

δεσποινακι μου φιλιω μου και σε ολες καλη κυριακη και πολλα φιλακια!!!θα επανελθω!!!

Ρεββεκακι μου δε θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτο με τους πονους της περιοδου μετα τη γεννα ειναι μυθος.Οπως ειναι μυθος οτι σταθεροποιειται ο κυκλος σου.

Αχ τι καλα αυριο θα πας για ψωνια!!!!!!!!Αντε καλες αγορες!!!!!!!!!

Φιλιω μου κι εγω εχω ενα θεμα με το σκυψιμο.Βαζω τον αντρουλη μου να σκυβει για μενα. :P

Ιωαννα μου ευτυχως το σιδερο το εκανα εχθες.Σημερα καθαρισα το σπιτακι μου και αυριο που εχει ο αντρουλης μου ρεπο θα κατσουμε να το απολαυσουμε!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια δεν ξερω αν ειναι η εγκυμοσυνη αλλα δεν τον χορταινω,θελω συνεχεια να κανουμε αγαπουλες!!!!!!!!Εσεις το εχετε???

σας βαζω και αυτην τη φωτο μου αρεσε πολυ :P

Ειναι τελεια η φωτο!!!!!!!!!!!!

Φτου φτου ομορφιες!!!!!!!!!!!!

Βλεπω και ασπρο καναπε.Η μικρη Λυδια θα στον κανει μαυρο.

δεσποινακη με απογοητευσες :( καλα την εχω τωρα μετα αντε παλι αυτοι οι πονοι!!!ασε που λεω θα γεννησω και δεν θα το καταλαβω εχω συνηθισει τους πονους :D:D:D

και γω κανω αγαπουλες!!!καλα εγω εκανα και πριν ειναι πολυ χαδιαρης ο τζεμ!!!αφου σκαιυτομαι η λυδια δεν θα ξεκολαει απο εκεινον!!!

Ειναι τελεια η φωτο!!!!!!!!!!!!

Φτου φτου ομορφιες!!!!!!!!!!!!

Βλεπω και ασπρο καναπε.Η μικρη Λυδια θα στον κανει μαυρο.

ναι πρεπει να τον ντυσω πιο σκουρο το σκαιυτομουν και γω :D

Αν δε θελεις να τον αλλαξεις γρηγορα,καλα θα κανεις να τον ντυσεις.

Συγνωμη Ρεββεκακι αλλα επρεπε να σου πω την πικρη αληθεια. :P

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave::wave::wave:

ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ Ε??? :whistle::whistle::P

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ!!!

ΑΧ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ :cry::cry::cry:

ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif]

ioanna123456 rebbeka THEODOSIADOU mata Lenaki26 Marielen IreneValadia annoula1987 dat ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ...... :-*:-*:-*:x:x:x

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα κ καλό μήνα κοριτσάκια μου, τι κάνετε??????? Εγώ χάθηκα λίγες μέρες, είχα την Εύα μου με αμυγδαλίτιδα κ 39,5 πυρετό κ δεν ειχα πολύ χρόνο ελεύθερο, απο την Παρασκεή ευτυχώς είναι απύρετη κ σήμερα πήγε ξανά παιδικό. Τι κάνουν τα δικά σας τα μωράκια???? Οι κοιλίτσες φουσκώνουν????? Ο μπεμπουλης μου κάνει αισθητή την παρουσία του συνέχεια,μέρα νύχτα, πότε με κλωτσιές κ πότε μ'αυτά τα τεντώματα που λες τώρα θα βγει κανένα ποδαράκι, χεράκι απ' έξω :lol::lol: . Την Πέμπτη έχουμε κι εμείς ραντεβού στον γιατρό ,κι εχω μια αγωνία, μου έλειψε η φατσούλα του!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

Καλημερα στρογγυλοκοιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εγω παλι ξυπνησα πρωι πρωι λογω Λαιδυς.Εχει αποκτησει τη συνηθεια να με ξυπνα,να τη βγαζω για τσισακια της και μετα να πηγαινει να κανακοιμαται.Και μενω εγω ξυπνια να κοιτω το ταβανι....

Τι καλα που θα δειτε τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!

Πιστευω οτι αυτα ειναι τα πιο ωραια μας ραντεβου!!!!!!!!!!!!

SOFIAEVA περαστικα στη μικρη σου!!!!!!!!!!!!Αχ αυτες οι αμυγδαλες....

eelleennaa περιμενουμε και τη δικη σου κοιλιτσα!!!!!!!!!!

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Χάθηκα λίγο αλλά είχα επισκέψεις και που χρόνο.

Πήγα την πρώτη βόλτα για μια πρώτη εικόνα για ψώνια του μπέμπη!!

Το μόνο που κατάφερα ήταν βέβαια να αγχωθώ και να μπερδευτώ, αλλά που θα πάει, δε μασάμε, θα βρούμε άκρη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για την κούνια και γενικά τα έπιπλα τι λέτε είναι καλύτερο;

Μου αρέσει μια εκρού χρώμα και μία πολύχρωμη.

Και οι 2 μου αρέσουν παααρα πολύ αλλά δε ξέρω τι είναι καλύτερα.

Μήπως για τα μωράκια είναι καλύτερα τα έντονα χρώματα;

Από την 38 σελίδα ξεκίνησα να σας διαβάζω … έμεινα πολύ πίσω!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Φεύγω για εξέταση θρομβοφιλίας και αύριο έχουμε ραντεβού με τον μπέμπούλη.

Φιλάκια σε όλες!!!

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Χάθηκα λίγο αλλά είχα επισκέψεις και που χρόνο.

Πήγα την πρώτη βόλτα για μια πρώτη εικόνα για ψώνια του μπέμπη!!

Το μόνο που κατάφερα ήταν βέβαια να αγχωθώ και να μπερδευτώ, αλλά που θα πάει, δε μασάμε, θα βρούμε άκρη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για την κούνια και γενικά τα έπιπλα τι λέτε είναι καλύτερο;

Μου αρέσει μια εκρού χρώμα και μία πολύχρωμη.

Και οι 2 μου αρέσουν παααρα πολύ αλλά δε ξέρω τι είναι καλύτερα.

Μήπως για τα μωράκια είναι καλύτερα τα έντονα χρώματα;

Από την 38 σελίδα ξεκίνησα να σας διαβάζω … έμεινα πολύ πίσω!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Φεύγω για εξέταση θρομβοφιλίας και αύριο έχουμε ραντεβού με τον μπέμπούλη.

Φιλάκια σε όλες!!!

Τα ζωντανα χρωματα ειναι καλυτερα αλλα απο εκει και περα ειναι και θεμα γουστου.

Καλη επιτυχια με την εξεταση.

Φιλακια!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!

αρχισατε να δινετε το παρων βλεπω!!!!

σοφακη περαστικα στο κοριτσακι σου!!!

ειρηνακι εντονα χρωματακια ειναι καλητερα!!!

εγω το δωματιο το κανω πρασινο ανοιχτο και πορτοκαλι!!!

ζηλευω ολες θα δειτε μπεμπακια!!!!εγω 22 νοεμβρη!!!

αααααα καλο μηνααααααααααααα!!!!!

μολις γυρισα απο το προξενειο πολυ ταλαιπωρια επιτελους κατεθεσα τα χαρτια του γαμου μας,και η λυδια μας θα ειναι και ελληνιδα και τουρκαλα υπηκοος με το που γεννηθει!!!τι καλα!!!

ελενα φιλακια και σε σενα

αχ κοριτσια πολλες συσπασεις πονακια εχω απο το πρωι,απο κουραση λετε???

η θελει να βγει πιο γρηγορα η μικρη :D:D:D ελπιζω οχι :!:

παλι δεν μπορω να διαβασω τα μυνηματα σας,ουτε το δικο μου που εστειλα,για να δοκιμασω παλι :evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...