Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
ολα καλα να πανε..να σου ζησουν...ποιες 40 μερες ρε βαγκ;;εχει παρει το λαπτοπ στο μαιευτηριο λεμε!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Πως με πιάνεις ρε Σωσώ... :lol::lol:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Δεν άντεχα να μην μπώ... :lol::lol:

Δεν γράφω με λεπτομέρειες τώρα...αυτά θα τα γράψω αναλυτικά όταν θα είμια σπίτι πιο χαλαρή..

Το μόνο που θα σας πώ είναι οτι γέννησα 2 καρακουκλάρες και υγιέστατες!!!! [smilie=angel13.gif][smilie=wav.gif] Τα συναισθήματα απερίγραπτα...Εγώ είμαι μια χαρά και θέλω να σηκωθώ να περπατήσω αλλά δεν μ' αφήνουν.. [-x

Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη οτι αυτά τα πλασματάκια είναι δικά μου...

Κορίτσια μου πραγματικά εύχομαι σε όλες να το ζήσουν αυτό γιατί απλά ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!!!!! @};-

• Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν Λενάκι τα κοριτσάκια σου που είμαι σίγουρη πως είναι καρακουκλάρες αν κρίνω και από τη μανούλα τους :D !!!!!!!!!!! Ε'υχομαι καλή λοχεία και περιμένουμε όλα σας τα νέα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Λενα μου να σου ζησουν τα κοριτσακια σου..οι νεραιδουλες σου!να εισαι καλα να τις χαρεις..και να της δεις οπως επιθυμεις!Καλη λοχεια να εχεις!και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε οι φρεσκομανουλες !

Δημοσίευση

Λενάκι μου να σου ζήσουν οι κουκλάρες σου κ εύχομαι να είναι πάντα γερές για να τις χαίρεσαι!!!Ότι καλύτερο κ απο εδώ κ πέρα κ στους 4!!! Με το καλό να σαραντίσεις κ η Παναγιά να είναι πάντα κοντά σας!!!θα περιμένουμε όταν μπορείς νεότερα!!! :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...