Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είδες Λενάκι έφτασε ο καιρός και για τις δυο μας!!Να σου ζήσουν!Να τις καμαρώνετε μέρα με τη μέρα γερές και δυνατές!Όσο για το ότι δε σε αφήνουν να σηκωθείς εκμεταλλεύσου το...μετά δε θα σε αφήνουν οι ζουζούνες σου να καθήσεις!!!!Φιλιά..

• Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου!!!

Λένα, σου ευχομαι να είναι δύο υγιή , καλότυχα και πανέμορφα κοριτσάκια!!

Να σας ζήσουν και να έχετε δύναμη να τις μεγαλώσετε!!!!

Με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!Καλά λόχεια σε εσένα!

Δημοσίευση

Λενάκι μου συγχαρητήρια και απο μένα ! Να σου ζήσουν, πάντα γερά και καλότυχα να είναι τα κοριτσάκια σου...! Καλή δύναμη απο εδώ και πέρα...Με την αγάπη όλα φαντάζουν δυνατά...:)

Τα φιλιά μου !

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια, τώρα θα βρεις καινουριο νοημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH! :lol:

Να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου! Να είναι πάντα υγιή, χαρούμενα κι ευτυχισμένα! Να τα καμαρώνεις και να τα δεις να εκπληρώνουν τα όνειρά τους!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γύρισα!!!! Όχι μόνη μου όμως....αλλά με τις 2 νεραϊδούλες μου!!!! [smilie=wav.gif]

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τις απέκτησα και επιτέλους βλέπω τα προσωπάκια τους που 9 μήνες απλώς τα ονειρευόμουν πώς θα είναι.... :ymdaydream:

Σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες ευχές σας με συγκινήσατε πολύ, και εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου να νιώσετε όλες αυτό το μοναδικό αίσθημα της μητρότητας !!! @};-

Δημοσίευση

λενακι καλως ηρθες στο κλαμπ !σου ευχομαι καθε χαρα και υγεια πανω απο ολα για τα παιδακια σου και εσας να χαρει καθε δευτερολεπτο της ζωης τους .Να μας της βγαλεις φωτο μην ξεχνας υπαρχου και υποψηφιοι γαμπροι .... Οχι τιποτα αλλο αλλα και 6μιση χρονια πιο μεγαλος ενα αντρας εχει το πλεονεκτημα του :lol:

Δημοσίευση
Κορίτσια μου γύρισα!!!! Όχι μόνη μου όμως....αλλά με τις 2 νεραϊδούλες μου!!!! [smilie=wav.gif]

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τις απέκτησα και επιτέλους βλέπω τα προσωπάκια τους που 9 μήνες απλώς τα ονειρευόμουν πώς θα είναι.... :ymdaydream:

Σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες ευχές σας με συγκινήσατε πολύ, και εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου να νιώσετε όλες αυτό το μοναδικό αίσθημα της μητρότητας !!! @};-

συγχαρητηρια λενακι....το οποιο ωραιο πραγμα στον κοσμο η μητροτητα....τα χαρουμενα προσωπακια τους που σου γεμιζουν την ζωη....να χαιρεσαι τις κουκλιτσες σου...πως ειναι?περιμενουμε λεπτομερειες...φιλακια

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...