Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα !!!! Είμαι η Μαργαρίτα και είμαι καλά παρ όλο τον καιρό που εχω να γράψω εδώ...συγγνώμη φιλενάδες αλλά το μοντελο σπιτι-δουλεια-Βασιλικη-ξενυχτι-τρεξιματα-εγνοιες με ειχε βγαλει εκτος πορείας !

Ομως, μετά απο πολύ καιρό ασχολίας με τις τούρτες απο πανούλες κορίτσια, λέω να σας παρουσιάσω τις δημιουργίεες μου..! Μιας που το κάνω που το κάνω τόσο καιρό στα σιωπηλά, αποφάσισα να το ασχοληθώ πιο επαγγελματικά ! Θα θελα την γνώμη και τα σχόλια σας !

υ.γ θα σας τρελανω λιγο στις φωτογραφίες, δεν μου ανεβαινουν όλες σε ενα μυνημα !!

φιλάκια σαςςς

post-1879-13873935013544_thumb.jpg

Δημοσίευση

που ειναι οι αλλες???? :o:shock::D

με ενδιαφερει και εμενα ποσο περιπου ειναι το κοστος και ο χρονος παραδοσης...

αχ αχ και κατι ακομα εχουμε περιθωριο επιλογης για το τι μπορουμε να βαλουμε πανω????

σε ζαλισα ε???χαχα!!!

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια έχω πρόβλημα! ή τα έπαιξε ο υπολογιστής μου ή κάτι δεν κάνω σωστα και μου εμφανίζει άλλα ντ' άλλων στη σελίδα...δεν βλέπω πουθενά τις φωτογραφίες που ανέβασα ούτε και ποιες ειναι! εχθές έφιαξα ένα αλμπουμ με 10 περίπου φωτο απο αυτές που έχω φιάξει ! που είναι αυτό οεο? εσείς ποια βλεπετε? το αεροπλανάκι μόνο? Λετε να τα διάλυσε η μικρή το πρωι...?? μια ώρα την άφησα με τον πατέρα της να πάω σούπερ...

Δημοσίευση

Φιλενάδες μου καλησπέρα ! Μόλις κοίμησα τη μικρή και είπα να σας βάλω τις φωτό απο τις πανοτουρτίτσες μου...προσπάθησα και εχθές αλλά κάτι έχει το pc και δεν βλέπω καλά τις επιλογές της σελίδας...ελπίζω να τα καταφέρω τώρα !

Βάζω τα πρώτα, πάω να ταίσω και επανέρχομαι κορίτσια !

post-1879-13873935052294_thumb.jpg

post-1879-13873935053996_thumb.jpg

post-1879-13873935055704_thumb.jpg

post-1879-13873935056872_thumb.jpg

post-1879-13873935058005_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσούδια !!

Εδώ είναι όλα τα μέχρι στιγμής σχέδια !

http://profile.imageshack.us/user/martavoul

Περισσότερα σε λίγο καιρό στο www.mshandwork.gr

Oτι θέλετε με ρωτάτε !

Φιλάκια !!

υγ συγγνώμη αλλά τρέχω να τελειώσω το έργο...πρέπει να παραδώσω μέχρι Παρασκευή ! Σας φιλώ !

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρες ! Βρίσκω λίγο ελάχιστο χρόνο και σας βάζω στα την σελίδα μου στο facebook για όσες έχουν και ενδιαφερονται για χειροποιητες ζουμπουρλούδικες πανοτουρτίτσες!! Συγγνώμη που έχω χαθεί, δεν τα προλαβαίνω λέμε...και σπιτι και δουλειά και Βασιλική και τουρτιτσες...εχω βρικολακιάσει λέμε...αλλά μ αρεσει χα χα χα ( μαζοχισμος :P )

http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 6617989279

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 12 + 5 και γώ και ουσιαστικά ήταν 13 ακριβώς καθώς μου άλλαξε την ΠΗΤ ο εμβρυομητρικός.  
    • Καλημέρα κορίτσια χαίρομαι που τα μπεμπακια μεγαλώνουν όλα και παχαινουν ☺️ και μας κουράζουν χαχα  Εγώ έχω ραντεβού από βδομαδα, γενικά έχουν πέσει οι δυνάμεις μου κουράζομαι πάρα πολύ και η αιματολογος μου είπε να βάλω ενδοφλέβιο σίδηρο γιατί έχει πέσει αιμοσφαιρίνη και φεριτινη. Αγχώθηκα λίγο αλλά αν είναι να με μπουσταρει θα το κάνω! Απλά παίζει να μου βάλουν ταυτόχρονα και κάτι σε παρακεταμόλη και αντισταμινικο για τυχόν αλλεργία, ξέρω κι άλλες κοπέλες που έχουν βάλει αλλά με αγχώνει λίγο! 
    • Αυτό κάνω,  αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να,βγούνε τα υπόλοιπα.... θετική σκέψη ❤️❤️
    • Έρχεται μια φίλη με την μικρή της και παίζουν το πρωί που εγώ δουλεύω. Τα απογεύματα βόλτες δε βγαίνει αλλιώς... Και τώρα μέσα στο σαλόνι χαμούλης γίνεται... Από βδομάδα θα πάνε σχολείο δε γίνεται αλλιώς... Πόσο να υποχρεωθώ στο κορίτσι και πόσο να αντέξει κ η ίδια με 3 4χρονα;!;!;!;;;; Οπότε μέχρι να ξεκινήσουν τα νηπιαγωγεία θα πληρώσουμε τον παιδικό. Κοίτα ανάλογα το τι θα μου πει ο παιδίατρος.. Αν μας πει πρέπει να μείνουν σπίτι θα πάμε σχολείο με το νέο έτος. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσουν γιατί νομίζω θα πάθω λαλά και με τα 3... Συνήθως τα παίρνουν με το που μπεις στον 9ο.. Εγώ είχα ΠΗΤ 4/02 και γέννησα με ραντεβού 09/01. Είχαμε πει μήπως τα κρατούσαμε καμμία βδομάδα παραπάνω να μεγαλώσει κι άλλο η μικρή αλλά 2 μέρες πριν γεννήσω που πήγαμε στον γιατρό είδαμε πως είχε σταματήσει να παίρνει βάρος οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να μείνουν παραπάνω στην κοιλιά. Ουσιαστικά γι αυτό τα παίρνουν νωρίτερα τα δίδυμα, από ένα σημείο και μετά σταματάνε να αναπτύσσονται.
    • Είδες ολα καλα ❤️ φτου φτου!! ετσι να συνεχίσεις και να κάνεις μόνο θετικ΄ες σκεψεις ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...