Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2009 : Νο 15!!

Recommended Posts

Επιτέλους βρε Ελένη μου!!!

Η Σωσώ δε σου είπε τίποτα εχθές που βρεθήκατε;

Εμείς καλά.

Ο Ανθιμούλης είναι φαφούτης ακόμη...

Πήγαμε Ελλάδα, γυρίσαμε και όλα καλά!

Μάρκερ μου νόμιζα οτι σαν σήμερα γεννηθήκανε τα διδυμάκια σου!

Θυμάστε που σας είχα πει για 1 φίλο του Πετρή που είχε καρκίνο;

Έχει κάνει μεταστάσεις σε όλο του το σώμα...

Μίλησα με τη γυναίκα του...

Γιατί να συμβαίνουν αυτά ρε γαμώτο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΧ ΗΠΙΑ ΕΝΑΝ ελληνικο και με επιασε κοψ..... μου φαινεται

αχ που να πάωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ναι συμπεθερουλα για σας νωρις ειναι ακομα φρεσκο

γενικα ακουγοντα πολλα για το γαλα

ο ενας ετσι ο αλλος αλλιως

της κουμπαρας μου της ειπε να δωσει τυπου νουλακ μεχρι τα 2 γιατι ειναι πιο ευπεπτο και μετα φρασκο

εμενα παλι μου ειπε οτι θελω

και να σου πω μια χαρα το ηπιαν το φρεσκο

μονο που μου φαινεται θα μας βγαινει πιο ακριβο!!!!!! :lol:

θελουμε περιπου 1,2 λιτ την ημερα

Καλημερα κοριτσια...τι κανετε????εμεις ολα καλα σημερα δεν εχω μαγειρεμα εχει φαι απο χθες...εχω λιγες δουλειτσες ομως...ειδες Σωσω αν και μπιζνεζ γουμαν μπαινω λιγο οταν εχω χρονο.... :D:mrgreen: Νανουκα μου πολυ κριμα για τον φιλο σας.. :(:( Μαρακι 1978 σε ευχαριστω πολυ... ;):)

καλημερα κ απο μας..δε θυμαμαι τι θελω να σχολιασω..κλασσικα ξεκουτιανα παλι!!!

φροσω ειναι πολυ χαλαρα τα πραγματα στο γραφειο πλεον..ειναι κ ο καιρος σκατα κ δεν πολυταξιδευουν..ολοι ψαχνουνε τωρα για αεροπορικα πακετα αλλα ολοι φτηνα!!!!

μαρακι θα χαρω πολυ να τα πουμε απο κοντα..κ το σαββατο που λες δε δουλευω εκτος απροοπτου οποτε θα σε δω σιγουρα..μακαρι να μπορεσουν κ οι υπολοιπες αθηναιες..

νανουκα ασχημα ξεκινησε η μερα σημερα..ασε.κ εγω εμαθα την προηγουμενη εβδομαδα για ενα παλικαρι 28 χρονων..εχει ενα μηνα ζωης!!!!!δεν του το εχουνε πει αλλα εγω αναρωτιεμαι οταν αρχισει να ποναει δεν θα καταλαβει τι γινεται?????ασε δεν ειναι κουβεντα αυτη για εδω..

να ειμαστε καλα κ να εχουμε την υγεια μας!!!!!!!

μαρκερ περαστικα..πολυ μακακιμενος καιρος κ ευνοει τις ιωσεις...

εμεις ακομα δεν ξερουμε τι να κανουμε με το παιδικο παρτυ αυριο,να παμε η οχι??κ με τι δικαιολογια?????

την κυριακη εχω να παω σε βαφτιση..δεν εχω τι να βαλω κ δεν ξερω κ τι καιρο θα εχει..κ το μυστηριο θα γινει εξω...ελπιζω να μη βρεχει..

σωσωωωωωωω!!!!η μικρη μπορει να ειναι βρεφος αλλα θα πληρωσει φορους εννοειται!!!εμ τι νομιζες???

με ποσο βρηκες τα εισιτηρια??αν επιτρεπεται να μας πεις κιολας!!!

τα δωματια που σου ειπα ειναι τσεκαρισμενα εφοσον τα εχει το συστημα μου!!!

ελενη καλως μας θυμηθηκες καλε!!!με γεια τα δοντια!!!!ακου στιφαδο καλε!!!!!

ντομμμμμ!!!!!

αλεκα!!!!

'

νιουμαμα εγω δε σου ευχηθηκα για την εγκυμοσυνη σου καλε!!!!!να πανε ολα καλα,να βγει γερο κ δυνατο παιδακι ο,τι κ αν ειναι κ να ειναι παντα καλοτυχο!!!!

σουζαν δεν αμφεβαλα οτι9 θα επαιρνες ροζ κινητο!!!!!χαχα ειδες ποσο καλο κανει η δούλεια?????κ αν αρχισεις να οδηγας θα νιωσεις πιο ανεξαρτητη!!!αλλα κανονισε να μαθεις να οδηγας σωστα,μην ακολουθησεις το παραδειγμα τοσων γυναικων που ειναι φοβος κ τρομος!!!!

χαραααααααα....κοιτα να χαρεις το παιδακι σου!!!

σοφη ακομα ξενυχτατε???η αγγελικη αρχισε τα δικα σας κολπα.καθε βραδυ μας βγαζει την ψυχη για να κοιμηθει..αν δεν παει 11 δεν κλεινει το ματι..νομιζαμε οτι πειναει κ της καναμε κι αλλο γαλα αλλα μας το πεταξε στη μουρη..απλα δε θελει να κοιμηθει!!!!!!

Καλυψω μου με εχετε μαθει ολες....χιχιχιχιχι ξερω να οδηγαω βρε απλα δεν εχω διπλωμα....φανταζεσαι να εβγαινα στους δρομους κι να με φοβοντουσαν ολοι χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αααααα μην βαρατε την σωσωωωωωωωωωω [smilie=naka.gif] (bodyguard)

παντρευετε το κοριτσι να μην παει μηνα του μελιτος? και ειδικα αφου ολο το καλοκαιρι δεν ξεμυτισε απο το σπιτι? :^o:^o

νανα αυτα ειναι τα δυσκολα και ειδικα οταν ακουμε για νεα παιδια, νεολαια

ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗ που σε καλε?

καλυψω απο σας θα το παρει το πακετο για ισπανια χεχεχχεχε? ειναι η 1000 πελατισσα και κερδισε ενα ταξιδι για τρεις στην βαρκελωνη?

σουζανιτα εγω μενω αθηνα οποτε δεν ανησυχω :D

vag για τον δημητρη μιλουσα

μαρκερ μπορει και τα κιτρινα κακα και το κοψιμο απο αυτο να το παθαν.

δεν θελει αποτομη αλαγη στο γαλα. εχει πολλα λιπαρα σε σχεση με την σκονη, ειναι 3:-O3:-O

χεχεχχεχε μου θυμιζει εμενα αυτο το ιμοτικον

καλημερα κοριτσια!

Μην ξεχασω,Ισμηνη δεν εχω φεις που ρωταγες, εχω σκαιπ, kyriaki98 το ψευδωνυμο μου.

Σωσω με ενα καρπουζι θα κατουρας συνεχεια ρε!

Νανουκα πώς μπερδευτηκες καλε με τα γενεθλια Στελιου Νικου;αφου εχει τικερακι απο κατω η Μαρκερ :lol:

Τζουλια απο φυτουκλακι που ησουν, ειπες να επαναστατησεις!

Σοφη;πού εισαι καλε;τι κανει η τσουπρα;

Αλεκα πολυ καλη η συμβουλη σου για το γαλα!Δεν ηξερα οτι σιγα σιγα επρεπε να το γυρισω σε φρεσκο!

ξανακοιμουνται... τι καλα...

Αλεκα απο ποτε μενεις Αθηνα που εγραψες;;; εχει θεα το Θερμαϊκο η Αθηνα;;;;

Σουζαν, σορυ κιολλας, αλλα οσες φορες εχω ερθει Κρητη επαθα πλακα με το πως οδηγατε εκει!!! τρομαξα στ'αληθεια!!! και το πιο τρομακτικο;;; βραδυ στο δρομο απο Ρεθυμνο προς Τυμπακι, ηταν 2 ατομα σε μηχανακι, χωρις φωτα και ο συνοδηγος εφεγγε με φακο!!!!! και τα πιο πολλα αγροτικα ειχαν το πολυ 1 φαναρι και μεσα στην πισσα σκοταδι απο μακρυα φαινοταν για μηχανακια!!! και ο καθενας βεβαια το χαβα του! ολοι ειχαν προτεραιοτητα, εκτος απο μας!!

Ασε Νανα με τους καρκινους... στον Εβρο, απ'οπου καταγεται η μαμα μου, οι περισσοτεροι θανατοι απο καρκινο ειναι... ειναι και η βρωμοβουλγαρια με το Κοζλοντουι κοντα.... χεσε μεσα... αλλα και εδω το Θεαγενειο νοσοκομειο φισκα ειναι...

χαχαχαχαχαχα Αλεκα την γλυτωσες....βαγκ το ξερω πως οδηγανε οι κρητικοι...χαχαχαχαχααλλα και εσεις ρε παιδι μου μη πηγαινετε με 20 στην εθνικη....χαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

καλε!!! εχω 1001, 1002 με αυτη δημοσιευσεις!!! δε δινουν δωρο στις 1000;;; κριμα... :|

ξεχασα να σας πω... στο δημοτικο που παει ο μεγαλος της ξαδερφης μου στην Περαια χαμος!!! τους μαζεψαν και τους ενημερωσαν οτι θα μοιραστουν σε ολα τα σχολεια του Δημου, αρα και στο δικο τους, Ρομά, για να μην τους πω αλλιως, απο υπεθριο καταβλησμο!!!! ειναι ενα προγραμα της ΕΕ, που θα πληρωνουν τους γονεις Ρομα, να στελνουν τα παιδια τους σχολειο!!! ακουσων ακουσων!!! κοβουν απο μας οι ευρωπαιοι, για να μην πω οι ευρωΠΕΟΙ, απο τους μισθους μας και τα δινουν ετσι!!! βρεθηκαν βεβαια και μανες υπερμαχοι της ιδεας αυτης. αλλα θα ειναι και παιδια που κανονικα θα πηγαιναν, λογω ηλικιας, γυμνασιο, αλλα θα τα στειλουν δημοτικο γιατι δεν πηγαν ποτε σχολειο. στις φυλες τους παντρευονται απο τα 12, κανουν σεξ και καπνιζουν και οτι αλλο απο πολυ νωριτερα... πως θα τα στειλουν αναμεσα σε παιδακια που μεγαλωνουν "κανονικα";;; ασε το τι ασθενιες και μολυνσεις και γω δεν ξερω τι αλλο θα κουβαλισουν. αφου ζουν στην υπεθρο! τι καθαριοτητα να εχουν;;;

εγω το ειπα στην ξαδερφη... θα τα ξαναπουμε απο κοντα οταν τελειωσουν τα σχολεια...

Σουζαν οι ξενοι τουριστες πανε με 20. οχι εμεις... και μαλιστα εγω που ο αντρας μου με μαλωνει, κυριως τωρα με τα μωρα, επιδη το παταω λιγο παραπανω το γκαζακι... και εμενα μου τη δινουν οι αργοστροφοι, οι παππουδες, οι νταλικιεριδες, αυτοι που μιλανε στο κινητο και οδηγανε, και γενικα οι ασχετοι!

καταρχην...γεια σας..πηγαμε στο παζαρ.. χαρα..

σουζαν δε σε παιρνει να μας πεις πως οδηγανε οι κρητικοι..

εδω ειναι τρελοι ρε...τελος..αν δε τους δινεις σημασια,ακομα καλυτερα..

μαρκερ τι εγινε;;ζηλεψαμε;;;χαχαχα.για το ταξιδι...επειση εσυ δε πηγες ως την απενανι πολυκατοικια εμεις να μη παμε κανενα ταξιδακι;; =))=))=))=))=))=))

αστειο...μη ξεχνιομαστε.καλυψω το βραφος πληρωνει 10 τις εκατο του εισητ μας..

καλε το κλεισαμε απο αθηνα απευθειας,400 ευρω πανε ελα με τη μικρη..

θα κλεισουμε στουντιο απο ιντερνετ..καμια 400 α εκει..

και μετα οτι φαμε και οτι πιουμε..και οτι αρπαξει το κωλαρακι μας..

χθες δε σας ελεγα για βατιστικο που ψαχνω;;νομιζω οτι με τη βοηθεια της φροσως βρηκα λυση..

οταν το παρω και δω αν μας κανει θα σας το στειλω φωτο..

νανα μαλακια αυτο με το φιλο..μη το συζητατε..γιαυτο λεω παρα πολλες φορε.ς..ζηστ τωρα γιατι ποτε δε ξεριες αυριο τι θα σου συμβει..

γι αυτο τρωμε..εντομ;;τουλαχιστον να παω ευτυχισμενη!!

ρε ντομ ερχεται η παιδιατρος παιρνει το 50Αρι και δε σας εχει πει τιποτα για φρεσκο γαλα;; :mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια να μια συνταγούλα για να τρωνε τα νινακια μς αυγουλακι!

Ιδου:

Συστατικά

1 μεσαία πατάτα

½ κρόκο αβγού βραστού

2 κ.γ. γιαούρτι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και βράζουμε καλά την πατάτα.

Περνάμε τον κρόκο του αβγού από σουρωτήρι (τον περνάμε από μέσα να λιώσει), και τον ανακατεύουμε με την πατάτα και το γιούρτι.

Διαβάστε περισότερο: Βραστή πατάτα με αβγό και γιαούρτι http://www.sintagespareas.gr/sintages/b ... z10Rd8oOFb

Εκεί στις συνταγές τις παρέας έχει και άλλες συνταγούλες για τα μωράκια μας!

Kalησπερουδια σε όλες , σας διαβασα , 8α πω κ τα δικά μου κ πάω να κάνω καμιά δουλεια τωρα που τον πήρε η μανα μου :ympray:

VAG οχι άπλα ειχε πανσεληνο ενα 8α σου πω - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Κ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ...

01.45 !!! [smilie=confused2.gif] [smilie=cussing.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=confused2.gif]

Αχ κοριτσια μου πετυχαινω συνεχεια μπροστα μου τον...Ζαλμά , τι κουκλος ... κριμα που ... [smilie=love1.gif] ασχετο

Μου τηλεφωνησε μια φίλη που προκειται να βαφτισει ενα παιδακι (6μηνων τωρα) κ δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. ο αντρας δουλευει delivery μονο κ δεν εχουν κα8ολου ρουχαλακια κ γαλα κ μου κανε την καρδια περιβολι , 8α παω να βγαλω οτι εχω [smilie=smileinbox.gif]

Sto mall Σαββατο 8α γινεται του κουτρουλη ο γαμος , αλλα τεσπα , οτι πει ο λαος ! :mrgreen:

8α ξαναμπω πιο αργα να σας διαβασω , σασ φιλω ολες μα όλες !

- καλα μη με βρισετε , εγω δεν ξεκινησα αυγα γιατι περιμενω να μου στειλουν απο χωριο [smilie=toothy9.gif]

κοριτσια πλακα εκανα....οι κρητικοι οδηγοι ειναι τελειως μαλακες...[προχθες σκυλοβρισα καποιον που ετρεχε και παραλιγο να με πατησει με το καροτσι μαζι...

ρε συ τζουλια...αλλος ενας λογος που θα επρεπε να ειμαστε στη ιδια πολη...τα αυγα!!::

μας συνδεουν τοσα πολλα!!!

μακαρι να βολευε και οι δικιες μα ηλικιες να σε στελναμε και εμεις κανενα ρουχαλακι ρε...

Αφήστε κορίτσια περιμένω να έρθει ο Αντώνης να πάω στο νοσοκομείο.

Έχω αποθηλάσει εδώ και 10 μέρες και πονάει το στήθος πάααααρα πολύ.

Χθες το βράδυ απελπίστηκα από τον πόνο και έβαλα το Χριστόφορο και θήλασε.

Μιλάμε κατέβαζε γάλα γκλου γκλου, αφού πνίγηκε το μωρό 3 φορές.

Μου είπε ο γιατρός ΟΧΙ χαπάκια και το τόνισε.

Τώρα έχω δεθεί, κοντεύω να σκάσω.

Για μαστίτιδα δεν είναι από όσο μου είπε ο γιατρός τηλεφωνικά.

Τί να πω.......

σωσω οι τιμες που εχεις βρει ειναι αεροπορικα 400 ευρω κ οι 3?????πηγαινε ελα?

γενικα μεσω ιντερνετ παντως ειναι ολα πιο φτηνα..θα το κλεισουμε το μαγαζι εμεις!!!

κοριτσια πραγματικα βαραω ενεσεις εδω μεσα..δεν παταει ψυχη..ευτυχως υπαρχει κ το φεις με τα παιχνιδια του..αχ αυτα που κοροιδευα κανω!!!!!

τζουλ εμενα μου φερνει προς το παρον αυγουλακια ο μπαμπας μου,εχει βαλει κοτετσι στο εργοστασιο απο πισω..κ παει κ στο κορωπι σε μια φαρμα κ αγοραζει..κ την κυριακη ειχε παει για ψαρεμα κ επιασε λιθρινακια για την εγγονα του!!!!!!οταν ημουν εγω μωρο χεσμενη με ειχε!!!!χαζοπαππους παιδι μου!!!

φροσω γτ σου ειπε οχι χαπακια?????

η πεθερα εβγαλε την αγγελικη βολτα σημερα..οι κατασκοποι μου μου ειπαν οτι της φοραγε τζιν φουστανακι,πεδιλο κ καλτσες!!!!!!!!

αχ σα γυφτακι κυκλοφορει το μωρο μου!!!!!!!!

βαγκ για πες ρε....αξιζε η μεθοδος του βιβλιου κοιμισου μωρο μου????ποσες ωρες συνολο εκλαιγαν τα μωρα το βραδυ???κ πως αντεχες να κλαινε κ να μην πηγαινεις?????

θα ηθελα παρα παρα πολυ να μην ξυπναει ενδιαμεσα!!!!χαχα κατι σας ειπα τωρα!!!! :lol::lol:

εφερα στο γραφειο θερμος με γαλλικο καφε κ το εχω πιει ολο..

δε θα σας πω οτι με εχει παει αιμα.......χαμος!!!!!!!ευτυχως ειμαι μονη μου!!!! [smilie=pottytrain1.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=pottytrain2.gif]

Ισμήνη!!!! Θα έρθεις στο μιτινγκ εσυ?

Και ελεγα κάποια κοπέλα ξεχασα! :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Και 'σεις δε με διορθώνεται!

Καλυψω παρε με τηλ αν θες να σου πω για το βιβλιο. Θα σου πει και η Βαγκ.

Πρεπει να παω σουπερ γιατι εχουμε και το παρτυ αυριο καλε! Αχ πολυ κλαμα θα ριξω αυριο! Συγκινηθηκα και στη βαπτιση αλλα στα γενεθλια......

Ααα του βρηκαμε και παρατσουκλι αλλο του μπεμπουα-Διονυση! Μακαροτσινι! Χαχαχαχχαχαχαχαχα!

καλησπερα κοριτσακια μου,σημερα που πηγα τελικα στο κεντρο υγειας δεν ειδα το μωρακι γιατι αυτοι δεν εχουν υπεριχο,μου εδωσε να κανω εξετασεις μεσω ικα στο νοσοκομειο<τις πρωτες που κανουμε>και την τριτη το πρωι μου ειπε να παω στο νοσοκομειο που θα ειναι και εκεινος εκει για να κανουμε υπεριχο,.αχ αφηστε τι επαθα!!!!!!!!!!!!με λεει να ανεβω στη ζυγαρια και οταν ανεβηκα εγκεφαλικο θα παθενα,με εδειξε 77,αντεδρασα καπως και με λεει γιατι καλε κανεις ετσι?και του λεω 77?73 ειμαι,εδω με δειχνει4 κιλα παραπανω. και μου λεει ναι δειχνει περισσοτερο. ε πεστο απο την αρχη χριστιανε μου!!!!!!!!!!κατατρομαξα!!!!χαχαχαχ

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Ελπίζω τα αρρωστα μωρακια να ειναι καλυτερα

Φρόσω εσυ τι έκανες με το στήθος??

Σωσωκα..το mothercare δεν έχει καθόλου ωραία φουστανάκια...αλλά έχει φανταστικά φορμάκια και πυτζαμούλες..

Στο childrensalon πάρε άφοβα..εγω απο εκεί ψωνισα για τη μικρή..

Χαρά συμφωνω οτι κάθε εμπόδιο είναι για καλό..κοιτα να ευχαριστηθείς το μωράκι σου τωρα που έχεις χρόνο και μην σκέφτεσαι ο,τι έγινε..

Και εννοείται οτι δεν έκανες "μαλακία"...μόνο εσυ ξέρεις ποιό ακριβώς ήταν το κλίμα που σε ανάγκασε να το κάνεις..και κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει γι αυτό..

Μαράκι ευχαριστώ που με θυμήθηκες, μακάρι να μπορέσουμε..

Καλυψώ με γεια τα μποτάκια της μικρής..!

Χρυσούλα..τυχερός ο μικρός από θέμα δώρων! [smilie=smileinbox.gif]

Μακάρι να την είχατε και πιο κοντά τη νονά σας...

Δομ..φωτος δεν πήρα.. :(

καλα ρε Ισμηνη πώς να παρεις φωτο αφου δε ξερω το μειλ σου;

Δε μουστειλες παλια που λεγαμε φωτο σου οποτε...πού να το ξέρω;

το δικο μου ειναι kyriaki.lev@gmail.com

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μην στεναχωριέσαι για την καμπύλη αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Εμένα σκέψου η παιδιατρος δεν μου αναφέρει καν τις καμπυλες. Ε΄γώ μόνη μου τις κοιτάζω και βλέπω που βρισκόμαστε! Κι εγώ τα ξανάκοψα γιατί χάλασαν τα κακά του πάλι και τουλάχιστον ξέρω σίγουρα ότι τον επηρεάζουν!  Ναι μάλλον λόγω μεγάλης ροής ζορίζεται. Ίσως αν βάλεις και κ΄ρύα επιθέματα μειωθεί πιο εύκολα! Εμένα ρυθμίστηκε αλλά λίγο το άλμα που πέρασε λίγο τώρα που είναι άρρωστος τρώει πιο συχνά (κάνει σίγουρα 2-3 γεύματα παραπάνω αυτές τις μέρες), οπότε θα δούμε όταν επανέλθει στον προηγούμενο αριθμό γευμάτων σε τι κατάσταση θα είναι. Με βλέπω πάλι με τις σακούλες παγωμένου αρακά στο στήθος    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!
    • Πόσο σε καταλαβαίνω! Τελικά πολλές έχουμε rainbow baby!!  Πέρυσι χαμογελούσαμε διστακτικά για την εγκυμοσύνη και φέτος θα τα χαρούμε δίπλα στο δεντράκι!!
    • @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...