Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2009 : Νο 15!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι ρε Σωσω , πρωτη λεκανη δεξία ! :lol:

Ασε, τότε που σπουδασα έγω ηταν μέγαααλη ιστορια με την χαροκοπειο το '92 που ψαχνομουνα !

Ο ξαδερφος τωρα, η Χαροκοπειο 8α παει, η αν δεν κανω λά8ος εχει κ τμημα στην Κρητη Τει τωρα . και αν εχει τελειωσει κ ΤΕΦΑΑ μια χαρα 8α του κατσει , πολυ σχετικο με το πτυχιο του ! ;)

εγω πλεον δεν 8ελω να ακουω... εχω άλλαξει πλευση... για την ωρα το χω ρίξει στα οικιακα ! :lol:

εισαι κ εσυ face ? :idea:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια και καληνυχτα...εμεις ολα καλα...τωρα με την δουλεια δεν προλαβαινω να μπαινω...εβαλα συνδεση στο κινητο και πηρα και καινουργια συσκευη...τελεια ροζ...τα δυο αγαπημενα μου χρωματα ειναι το χρυσο και το ροζ η προηγουμενη μου συσκευη ειναι χρυση..τελεια κινητο ροζ κουφετι.....με την δουλεια οοολα καλα...ο Αντωνης μια χαρα κραταει το μωρο...δεν το περιμενα η αληθεια ειναι.....τον αλλο μηνα θα παω να βγαλω και διπλωμα αυτοκινητου μαλλον....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλο πραγμα να δουλευεις μου λειπει πολυ το μωρο αλλα πλεον νιωθω τελειως ανεξαρτητη απο τον αντρα μου.................γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-bd[smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif]:thumbup:[smilie=hello2.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

γεια σου ζουζαν μπιζνες γουμαν...μπραβο για το διπλωμα...χαιρομαι και για το ιμοτικον...

τζουλια προς τα που το γυρισες;;προσεξε τι θα πεις...

θα την παρατησεις τη διΑΙΤΟΛΟΓΙΑ;;ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΞΑΔΕΡΦΟς ΓΥΜΑΝΣΤης;;;εε;;; :geek:

Sωσω to 92 poy ψαχνομουνα στην Χαροκοπειο για 2 χρονια δεν ειχε την ειδικοτητα που η8ελα εβγαζε Τεχνολογους Τροφιμων μονο , αναγκαστηκα κ πηγα σε Ιδιωτικη σχολη με σκοπο να εβγαινα κ εξω για Σπουδες , μολις τελειωσα την σχολη , καποια σεμιναρια,κατι πρακτικες (φυτουκλα) ξεκινησα αμεσως να δουλευω (σα σκυλι)απο την μια εταιρια στην άλλη για παραπανω χρηματα κ για προσωπικους λογους δεν εφυγα ποτε,

ΒΑΡΕ8ΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ! Και απορω με τον αντρα μου που αντεχει τοσα χρονια στον χωρο

(46 ετων το τεκνο) Προς το παρον θελω να ...ξυνομαι ... :-ss

αυτα ! ελπιζω να σας καλυψα !

τελικα εχεις καμια διαιτα να μας προτεινεις;;;καλα σκαω..καληνυχτα και... [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

Καλημέρα!!!

Φωτεινή θα περιμένουμε νέα!!!

Σωσώ γιατί θα βγάλεις διαβατήριο στο κομμάτι;

Πού θα πάτε πάλι;

Το βραχιολάκι εννοείται οτι θα σου το φτιάξω... μόνο πες μου σε τι χρώμα το θέλεις.

Άσπρο; Μωβ; Ασημένιο;

Θα σου βγάλω φωτό να δεις.

Ρε Ντομ... μια χαρά είναι το βάρος του μωρού!!!

Ο δικός μου ήταν 9,3 την τελευταία φορά...

Χαρά μου, σκέψου και όλο και κάποιον θα βρεις!!!

Είναι πολύ κρίμα να χάσεις το επίδομα του οαεδ επειδή ήταν βλάκας ο διευθυντής!!!

Μη νομίζεις, και η νύφη μου 1 γνωστό του γνωστού είχε βρει...

Επιτέλους Παρασκευή!!!

Να ξεκουραστούμε και λίγο...

Βαγκ... για κολατσιό έφερα 1 κομματάκι Τερκενλή...

φωτεινη μου καλημερα

περιμένουμε τα νέα για την κορακλα του άντρα σου :lol:

και εχω να σου πω οτι τουλαχιστον στη φωτο οχι μονο μικροδέιχνεις -το ξανθο σου πάει πολυ και ειαι και καραγκομεναρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις γενικα σημερα ας τα πουμε καλα

ο Στελιος ξανακοίλησε ρε γμτ μου - ξυπνησε μπουκομενος -δεν μπορουσε να ξανακοιμηθει -βγαλαμε μυξουλες καναμε αερολιν κλπκλπ

και τον ανελαβε ο αντρας μου

οσο για το γαλα (αχ κοριτσια σας διαβασα ολες αλλα δεν θυμαμια ποια εγραψε τι) - εγω ακανα την αλλαγη αμεσως και το ηπιαν μια χαρα

για το ΜΑLL εγω ειμαι μέσα

μου αρεσει πολυ και το Avenue

γενικα ειμαι μεσα σε οτι διαλεξετε :):):):)

γιατι βρε τζουλ δε σε αρεσει το μολ;;;;

εγω αυριο δουλευω ρε γμτ μου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλυψω βγαλτην μην μικρη μωρε - αν κολλησει και κατι δεν πειραζει μες τα πραγματα ειναι

ολη μερα μεσα κι αυτο;;

μολις ειδα στο salon ενα κορμακι υπνου 142Ε :((#-o [smilie=banghead.gif] [smilie=sad1.gif]

θα τραβίξω τις κοτσίδες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Πολλες καλημερες!

Νιουμαμα συγνωμη! :oops: ειπα οτι θα κοιταξω για το τικερακι σου σηκωθηκα απο τον υπολογιστη σε μια φαση και εξαφανιστηκα! :lol: χαχαχαχχαα! Τωρα θα ριξω μια ματια γιατι δε το θυμαμαι απ'εξω!

Έρχομαι!

Γαι τον ξεδελφο Φρόσως.

Αν εχει τελειωσει τεφαα μπορει να δωσει κατατακτήριες.

Υπάρχει η Χαροκόπειος Σχολή. Απο κει και πέρα υπάρχουνε τα τει θεσσαλονίκης,σητείας(κρήτη) και τώρα πια το Παράρτημα Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας.

Μετά υπάρχουνε οι ιδιωτικές αλλά θα του ζαλίσουνε τα απ 'αυτα με αδειες και λοιπα.

Τι άλλα; Που αλλου σκέφτεστε εσεις; για τη συναντηση εννοω. Βασικα βολευομαστε πάλι εμεις μαλλ γιατι πάντα κάτι αγοραζουμε που το εχουμε αναγκη και δε το βρίσκουμε εδω και δε εχουμε χρονο να παμε μαγαζια ειναι ολα μαζεμενα εκει. Θα ρθουμε παρασκευη βραδυ και θα φυγουμε δευτερα πρωι.

Για πειτε......

Σουζανιτα με γεια το κινητο!!!!!

Παω να δω για το τικερακι της φωτεινης!

Λοιπον νιουμαμα! Θα βάλεις το κωδικο απο το τικερακι και θα ξετσεκαρεις το κουτακι που λεει bbcode. ok?

Για τικερακι θα πας στο http://lilypie.com/ και θα διαλεξεις οτι θες. Θα σου βγαλει κωδικο. Σου λεει για φορουμ για μπλογκ? εσυ θα παρεις τον κωδικο που ειναι για φορουμ.

Ελπιζω να βοηθησα λιγουλακι! Γκουντ λακ!

ΠΑω να μαγειρεψωσιδερωσω.................... χαχαχαχαχαα 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

kalhmera ΚΑι απο μας...σηκωθηκ7 για γαλα..αυτη ξανακοιμηθηκε,εγω οχι..αν βολεψουν τα ωραρια φαγητου θα κατεβουμε κεντρο..

διαβατηριο θελω νανα για να παμε ισπανια..ετσι λεμε..5 μερες μη νομιζεις.. :lol::lol::lol::lol:

ωστε παρασκ να ξεκουραστεις νανα,ε;;ε ρε νανα καλο ειναι καλο μου να δω περι τινος προκειται να μη το κανεις τζαμπα ρε..ειναι κριμα..και δουλευες και πολυ..και εχεις και τον ανθιμο.. :shock::shock::shock:

μου δωσε 1 λυση η φροσω..μακαρι να κατσει..αλλη φορα θα σας τα πω..οτνα το αγορασω εννοω!!

τζουλια καρπουζι,ε;;μεχρι 1 την ημερα μπορω να φαω!!

εκτος των αλλον

εαν δεν το εχετε καταλαβει ακομα η σωσω το παίζει ρέμπελο

αλλα τελικά ειναι μια χαζοπλούσια που το κρίβει για να μην την πρίζουμε και τις ζητήσουμε κάποια στιγμή δανεικά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακου εκει ισπανια η τσαούσο κι εμεις ούτε μέχρι την αλλη ακρη της πόλης δεν πάμε;;;;;; :lol::lol:

καλημέρα!!

σας διάβασα και μου φτιάξατε τη διάθεση!

εμεις απόψε δεν κοιμηθήκαμε καθόλου, ο Παύλος χάλια όλη τη νύχτα έκλαιγε :|

στο σπίτι ένας πανικός δεν έχω διάθεση να συμμαζέψω τπτ :roll:

άσχετο αλλά αυτό με τις ιδιωτικές ομάδες πολύ καλό!

μπορούμε να ανεβάζουμε και φωτό και να τις βλέπουμε μόνο εμεις της ομάδας και φυσικά αυτά που θα λέμε θα τα βλέπουμε μόνο εμεις

μήπως να το σκεφτόμασταν για το Νο 16? :idea:

λέω εγώ τώρα..

αχ μαρκατ μου

ειναι αρρωστούλης;;;

κριμα μωρε

αστες τις βρωμοδουλειες να πανε

μην συμμαζευεις τιποτα

για το 16 συμφωνω απολυτα μαζι σου

καλημερα ομορφες μανουλες!!!!!!!!!!!

ναι εχετε δικιο με την δουλεια χαθηκα αλλα σας σκεφτομουνα...

τι κανετε εσεις???????

λοιπον θελω περιληψη..

στην δουλεια περναμε τελεια..

η ειρηνη ειναι πολυ καλο παιδι και αφηνει την μαμα να δουλευει..

τα νεα μας...

βγαλαμε 2 δοντια..

εχει αρχισει να τρωει οτι και μεις..

την δευτερα εφαγε φασολαδα και την τριτη λαγο στιφαδο..

μας φλωμωσε μετα..ηταν ενας κινητος οχετος.. :D

αυτα...

ευχομαι θα τα πουμε παλι συντομα

φιλια πολλα!!!!!!!

ελα καλημερα και απο δω!!!

ρε Ελενη... λαγο στιφαδο;;; ελεος!!!! καλα σας εκανε μετα !!! :lol: μη μας ξεχνας...

λοιπον εδω δεν εχουμε νερο απο χθες το πρωι... :o καλα που εχουμε τη δεξαμενη μας, αλλα ο αντρας μου δεν την ειχε ολη γεματη! :shock: αναγκαστηκα το βραδυ εκανα μονο ντουζ στα γρηγορα και τωρα με φαγουριζει το κεφαλι μου! πριν λιγο ειπε το μεγαφωνο (ναι! εδω στα Λαγυνα με μεγαφωνο μας ενημερωνουν... σαν τις παλιες ελληνικες ταινιες...) οτι δεν εχουμε νερο απο χθες γιατι χαλασε το μοτερ... αντε, σοβαρα;;;; και μετα απο 5 λεπτα θυμηθικε ο τυπος και ειπε οτι δε θα εχουμε ως το απογευμα. μετα θα φτιαξει!

Τζουλια ειναι αληθεια πανσελινος;;; γι'αυτο ειναι σα σελινιασμενα και τα δικα μου;;;

Φωτεινη φιλια στο bebe!

Σουζαν , ανεξαρτητη γυναικα, με γεια το κινητο!!!

Νανα ακομα γλειφεις τα δαχτυλα απο το τσουρεκι;;; θα κολανε ολα τα εγγραφα!!!

Αλεκα και εσυ την αρχισες φρεσκο;;; δεν ειναι νωρις;;; ή για τον Δημητρη ελεγες τις δοσολογιες;;; μεις λεμε να δινουμε ακομα παιδικο ως κατα το Πασχα. θα δουμε... πρεπει να παρουμε και κανα2 ακομα μεγαλυτερα μποκαλια... η μικρη τα 300μλ τα εχει για πλακα και ο Σπυρος επιασε τα 270 χαλαρα...

και κατι αλλο ηθελα να πω.... αλλα δε θυμαμαι...

φιλια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...