Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2009 : Νο 15!!

Recommended Posts

Βρε Φωτεινή μου... θετική σκέψη να έχεις!!!

Όλα καλά θα πάνε!!!

Εγώ πήγα στη γυναικολόγο μου το πρωί!

Έκανα τεστ ΠΑΠ.

Έφερε καινούριο μηχάνημα και μου λέει: "Από εδώ θα βλέπουμε την κόρη σου!"

Της έδωσε και μία φωτό του Άνθιμου.

Τζούλια τα είχα πάρει στα διδυμάκια μας όταν ήταν 2,5 και είχαν ξετρελαθεί!!!

Για πρώτη φορά είχαν ασχοληθεί τόση ώρα με 1 παιχνίδι!!!

Τέτοιο πίνακα έχουν και τα φίσερ πράιζ...

Όχι καλέ... δεν έχει τέτοια κολήμματα αυτή... θα πήγαινε για καφέ με την Ελένη!!!

Φιλιά στην Ελένη ε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ.ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙΟ ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ.ΤΖΟΥΛΙΑ Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ 11 ΜΗΝΩΝ Κ 19 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΓΩ ΝΑΝΑΟΥΚΑ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ,ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ.

με το που βγηκε 8ετικο στα πλαγιά ? :lol::lol:

τι φοβοσουν καλε μη στριμωξεις την τελία ??? [smilie=violent1.gif]

Μην αγχεσαι ! ολα 8α πανε κάλα ! [smilie=occasion14.gif] [smilie=newbie.gif]

newmama κι εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη είπα θα είμαι χαλαρά αλλά όταν έμαθα για το δίδυμο.....άστο καλύτερα.

juliax στη φωτό είσαι σαν την Όντρεϋ Χέρμπορντ. [smilie=love1.gif]

Στα 3χρονα αρέσουν τα παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τους αρέσουν τρελά και τα βιβλία με ιστορίες και ήχους. Αν έχεις κάποιο βιβλιοπωλείο κοντά πήγαινε και ρώτα.

Σωσω τί είδους φόρεμα θες από το ίντερνετ; Για σένα ή για τη Μάρθα;

Σοφία πώς είσαστε σήμερα;

Καλυψούλα καλό κουράγιο με τη δουλειά. Έχει ακόμα πολύ δουλειά ή είστε πιο χαλαροί.

Εμείς σήμερα είχαμε πάει στη μαρίνα φλοίσβου σε έναν ανοιχτό παιδότοπο. Κάτσαμε 2 ώρες και τα μωρά όταν τα βάλαμε στο καρότσι να φύγουμε πλάνταξαν στο κλάμα. Και μετά έφαγαν από ένα τοστ ο καθένας :shock: με 2,5 δόντια ο ένας και 4 ο άλλος.

Χεχε! Να μαι και γω!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑΙΕΣ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Καλυψω,Χαρα,Τζουλια,Ντομ,Φρόσω,Μαρία(μαρκερ) ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Παρασκευή 8 οκτώβρη θα είμαστε αθηνα! Τι λέτε για ένα Mall το πρωι του Σαββάτου εεεεεεε? Ψήνεστε; Ψήνεστε;

Βέβαια μετά έχουμε έναν γάμο στις 19:00 το απόγευμα οπότε θα πρέπει να βρεθούμε σχετικά πρωί. Εννοώ κατά τις 10:30,11:00!

Βασικά βαριέμαι γάμος κλπ εγω για σας έρχομαι! ΓΙΟΫΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Μαράκι εμείς θα έχουμε το πάρτυ των γενεθλίων μας ή το Σάββατο ή την Κυριακή \:D/ [smilie=occasion16.gif] . Γι'αυτό δεν ξέρω σίγουρα.

Πάντως είστε καλεσμένες στο πάρτυ :!: . Θα το κάνουμε σε παιδότοπο μαζί με του Αλέξανδρου. Λύσσαξε για παιδότοπο τί να τον κάνω;;;;;;;;;;;

Χεχε! Να μαι και γω!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑΙΕΣ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Καλυψω,Χαρα,Τζουλια,Ντομ,Φρόσω,Μαρία(μαρκερ) ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Παρασκευή 8 οκτώβρη θα είμαστε αθηνα! Τι λέτε για ένα Mall το πρωι του Σαββάτου εεεεεεε? Ψήνεστε; Ψήνεστε;

Βέβαια μετά έχουμε έναν γάμο στις 19:00 το απόγευμα οπότε θα πρέπει να βρεθούμε σχετικά πρωί. Εννοώ κατά τις 10:30,11:00!

Βασικά βαριέμαι γάμος κλπ εγω για σας έρχομαι! ΓΙΟΫΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

και βεβαια θα ερθω, θελω να σε γνωρισω τοσο πολυ πατριωτισα!!!!!!

εγω μεσα ειμαι, απο χρονο αφθονο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

geia και απο μας...αντε καλε που παρεξηγουμαι...

μπραβο νανα..το πιασες..για καφε με ελενη..εγω σπιτι δε καθομαι..γνωστο αλλωστε..

η ελενη καλα..προσπαθει να μπει μαμυ..ξεκινησε να βγαλζει δοντακια..γρατζουνανε σα λεω..

καλ καλα δε θα το βαλω..για βαΦΤΙΣΤΙΚΟ..αλλα για πριν ,ναι..50 ευρω εδωσα μονο για τα ρουχα..τι σκατα θα τα κανω;;

φροσω για βαφτιστικα τα θελω..για τη μικρη..

νιου μαμα μην ασχολεισαι αλλο με τα βυζια σου..φτανει..αν ειναι να πρηστουν θα πρηστουν..αν οχι,δε πειραζει..

ρε τζουλια,δεν εσκασε κανενας μπροστα σου σα καρπουζι;;ετσι για το γαμωτο;;

καλυψω σε εμπιστευομαι με κλειστα ματια..

της ντομ τα 4,τα μοιραζω σε φυκια και αχινους και οταν πατε θαλασσα να κολυμπατε σε αυτα!:::

προσεξτε,δεν ειπα σκατα... [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] (αφιερωμενα στα διδυμαα)ν δε κοιμουντε

:lol::lol::lol::lol: κοιμούνται τα δίδυμα εννοείται!

Κοίτα στο http://www.childrensalon.com.

Eίναι και τσεκαρισμένο ότι στέλνει μια χαρά.

Κι εδώ ρίξε μια ματιά http://www.christening-gowns.com.

Σου στέλνω και μέιλ. Διάβασέ το.

εγω μονο κασκολ ξερω να φτιαχνω...τελικα νανα το βραχιολι θα μου το κανεις;;μπορεις να μου στειελις φωτο να δω τι στυλ ειναι;;

απο τα μαδερκερ..

το φουστανακι και τα 2 μπλουζακια...

hello εχετε γραψει παλι απειρα.

δεν ξερω αν το εγραψε καμια στις προηγουμενες σελιδες, γιατι δεν τις διαβασα ακομα,αλλα θα ηθελα να πω κατι.

η αλλαγη απο την σκονη στο φρεσκο δεν γινεται απευθειας

κανετε πχ 180 ml γαλα?

θα κανετε 150 και αλλα 30 φρεσκο

την επομενη 120 σκονη και 60 φρεσκο και παει λεγοντας

για να το συνηθισουν και σαν γευση αλλα και το στομαχακι τους. ειναι πιο βαρυ

παω να διαβασω τα υπολοιπα και τα λεμε ξανα σε λιγο

Απλως σας καληνυχτιζω, γκρινιαζει για προσοχη παλι ο αντρας!

Σωσω, Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μπορει να ερχεται σπιτι ως το χρονο για να μην κολλαει τιποτα απο αλλα παιδακια στο ιατρειο.Αλλα υποθετω ειναι πιο ακριβα σπιτι,50 ευρω χωρις αποδειξη.

Βαρος 10.250 και υψος 77εκ.Ηθελε λεει να παρει κι αλλο βαρος.Φανταζομαι οτι επειδη περπατα γιαυτο αδυνατισε.Ισως κι απο τις διαρροιες.Μου προτεινε να του κανω καλλιεργια ουρων για να δω μην ειναι ουρολοιμωξη.

Κατεβηκε στην 75η εκατοστιαια θεση στο βαρος και ανεβηκε στην 90η στο υψος.Δοντι βγηκε και το δευτερο πανω μπροστα κι εχουμε 4!

Σοφη, μου ειπε οτι κυκλοφορει στα μωρα ιωση με πυρετο,βηχα και συναχι,εσενα βεβαια δεν εχει βηχα ειπες.... :roll:

Φωτεινη ωραια τα περιεγραφες που μενεις,στους προποδες του παγγαιου αναμεσα σε 2 βουνα...περιμενα να διαβασω ιστορια μυστηριου...φτιαχτηκα...

Μαρακι...κατι αλλο;;;Σαββατο 10.30 με 11.00 στο Mall,ενταξει βαλε και πιο δυσκολα ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλυψωωωωωωωωωωωωω γιαυτο παχαινω εγωωωωωωωωωωωω,Νανουκαααααααααααααα το ιδιο

Τα λεμε αυριο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............................

αλεκα δεν το ηξερα αυτο.thanks!!!κοριτσια τα νευρα μοοοοοουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!ο αντρας μου κατω μαγειρευει και μου εχει σπασει η μυτη!!!!!εχουμε πει να μην τρωω τα βραδυα κ γενικα πολυ για να μην βαλω πολλα κιλα τωρα στην εγκυμοσηνη και ειπε οτι θα με βοηθησει αλλα τελικα δεν το τηρει,δεν ξερω τι κανει αλλα μυριζει υπεροχα.προχθες εκανε πιτσα,εφαγα ενα κομματι.αααααααααααααααααααα τι να κανω??????????????????????????

[quote="Νανούκα"

Ρε Χαρά... αφού έκανες τη μαλακία να παραιτηθείς... δεν έχετε κανέναν γνωστό να σου κάνει καμιά εικονική πρόσληψη και μετά απόλυση... για να παίρνεις το επίδομα του τοκετού;

Η νύφη μου έτσι είχε κάνει...

Ψάξ' το λίγο...

νανουκα τωρα ειδα οτι με ρωτησες;

λοιπον δεν ξερω κατα ποσο ηταν μαλακια.... [smilie=jerk.gif][smilie=jerk.gif][smilie=jerk.gif] οπως λες.. ετσι που μου τα γυρισε ο διευθηντης δεν ειχα αλλη επιλογη... [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

δεν εχω κανεναν γνωστο, που να μπορουσε να με βοηθηση σε κατι τετοιο μακαρι να ειχα...

ΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ... :oops::oops:

ΜΑΡΑΚΙ ΑΛΗ8ΕΙΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ??? :lol::lol::o:o

ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!! [smilie=occasion14.gif] [smilie=sex.gif][smilie=lurk.gif]

ΣΤΟ MALL ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ''ΧΑΣΙΜΟ'' ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ PRIVE ? ΤΕΣΠΑ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ 8Α ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ! [smilie=laughing6.gif]

:lol::lol::lol:

FROSOBAL ? kale stelneiς της Σωσωκας το childrensalon >? :geek:

Θες να την πιασει κανα εγκεφαλικο και μετα να σταματησει τα καρπουζια κ να πιασει τα πεπονια με τις τιμες που 8α δει ? =))8-}

Εγω ουτε που το τολμησα!

Μα και αυτή η κακομοίρα ευτυχώς που ρώτησε να της πουμε όλες μια γνώμη ;)

Να σκεφτουμε καπου άλλου περα απο το mall ?

να βρεθειτε στη τουαλετα του σπιτιου σου αν θελεις πιο..πριβε!!! [smilie=violent1.gif] [smilie=thefinger.gif] [smilie=thefinger.gif] [smilie=tongue1.gif] [smilie=pottytrain4.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=naka.gif][smilie=love8.gif]

Ένα φόρεμα μάρκας 40-60 ευρώ είναι πολλά;

Γιατί έχει αρκετά σε αυτές τις τιμές.

juliax αν επιτρέπεται πού έχεις τελιώσει διαιτολογία γιατί ψάχνεται ένας ξαδελφός μου.

Μαράκι κι εσύ πες σε παρακαλώ μπας και τον κατατοπίσω λίγο.

Εγώ ξέρω για το Χαροκόπειο. Ο ξάδελφος (κούκλος) έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ και θέλει να δει για διαιτολογία.

δε βρισκει καμια γυναικα και να αφησει τις σπουδες;;γιατι ομορφος ομορφος..μονος του θα μειενει..τι λεω η γυναικα;;;

ρε φροσω που τα ειδες τα 40-60;;τι σκατα..πουλακια κανουν τα ματια μου;;

σας ειπα οτι χρειαζεται η μικρη διαβατηριο κανονικα;;;να το 80αρι..και μαλιστα ισχυει για3 χρονια.και ονοματοδοσια,φωτογραφια παραβολα...τι να πω1!!

καλε νιου μαμα ψωνιστηκες εσυ..αυτο ηταν...

χαχαχα σωσωκα μου,κοιτα σεξ δεν μπορω να κανω ακομα,τηλεοραση γιοκ τα επεξε,τι να κανω η καημενη με κατι πρεπει να ασχοληθω!!!!!!!!χαχαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...