Μετάβαση σε περιεχόμενο

θράσος!


Recommended Posts

Γεια σε όλους!

Καινούρια στο φόρουμ κι είπα ν'ανακοινώσω κι εγώ τα ευχάριστα! Από διαίσθηση έκανα χοριακή την Παρασκευή (24η μέρα του κύκλου) και ήταν 22,56, επανέλαβα χθες και ήταν 150,83. Ο γιατρός μου έκανε πλάκα λέγοντας πως είχα θράσος να θέλω να μάθω τόσο νωρίς αφού μόλις σήμερα ξεκίνησε επισήμως η καθυστέρησή μου. ;) Έχει προηγηθεί μια παλλίνδρομη το χειμώνα και ομολογώ πως έχω ανησυχία. Η αύξηση της χοριακής βέβαια είναι ενθαρρυντική καθως στην προηγούμενη από την αρχή φάνηκε να μην πηγαίνει καλά. Άλλη μια μέτρηση τέλος της βδομάδας και την άλλη Τετάρτη στο γιατρό.

Για να δούμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε όχι και θράσος....λάθος τίτλος.... :P

Καταρχήν καλως ήρθες και κατα δεύτερον συγχαρητήρια!!!!!! :ymparty: Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν καλώς ήρθες στην ωραία αυτή πάρεα και σου εύχομαι και εγώ να σου πάνε όλα καλά και η χοριακή σου να ανέβει στα ύψη.. να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι θράσος, διαίσθηση!! Εγώ πριν κάνω το τεστ για την εγκυμοσύνη είπα να κόψω το κάπνισμα γιατί κάτι μου έλεγε πως είχε φτάσει η στιγμή.Και είχε έρθει.... Συγχαρητήρια λοιπόν, να έχεις μια πολύ όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις ευχές σας, εύχομαι κι εγώ σε όλες σας ήρεμες και απολαυστικές εγκυμοσύνες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Happy σ' ευχαριστώ, όλα τέλεια και για σένα! Η χοριακή εξακολουθεί να ανεβαίνει καλά και σταθερά! Τη Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό και μ' έχει πιάσει τρελή ανυπομονησίαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα,η αληθεια ειναι πως αν ολα πανε καλα και σε μενα θα γεννησουμε με μια μερα διαφορα.κι εγω φοβαμαι να χαρω ακομα γιατι ειχα κι εγω το χειμωνα μια παλλινδρομη και τωρα ειναι λιγο κομμενα το φτερα μου,δεν εχω κανει χοριακη αλλα δυο τεστ φαρμακειου....4 μερα καθυστερησης.. ευχομαι ολα μας πανε τελεια και το καλοκαιρι να κραταμε τα μωρακια μας.. ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι ολα να πανε καλα γλυκια μου...επρεπε να του πεις οχι θρασος, θαρρος ειχα και μητρικο ενστικτο!!!Γιατι ενα τεστ ή μια χοριακη θελουν κοτσια καθε φορα αν σκεφτεις τι περναμε μεχρι να μαθουμε αποτελεσμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα καλά να μας πάνε swetty μου και να συζητάμε για την εγκυμοσύνη μας και τα μωρούλια μας!!! Φαντάζομαι θα πας και για χοριακή ε?

Έχεις δίκιο anastasia, είνια βασαναστική η αναμονή! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα καλά να μας πάνε swetty μου και να συζητάμε για την εγκυμοσύνη μας και τα μωρούλια μας!!! Φαντάζομαι θα πας και για χοριακή ε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.....ΘΑ ΠΑΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.!!!

Έχεις δίκιο anastasia, είνια βασαναστική η αναμονή! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχετε αναφέρει πολλά θέματα και βαριέμαι να κάνω ξεχωριστή παράθεση στο καθένα! 1ον... όσον αφορά το σκυλί, γατί, πουλί και όποιο άλλο κατοικίδιο έχει ο καθένας, επειδή σπούδαζα κτηνιατρική... είναι λάθος να τα απομακρύνεις! Μετά μπορεί να σου βγουν προβλήματα στις συμπεριφορες και του ζώου και του παιδιού! Αν ο παιδίατρος λέει κάτι τέτοιο για ένα ζώο που είναι "καθαρό" και περιποιημένο (εμβόλια, αποπαρασειτώση και καθαρισμό) να αλλάξετε παιδίατρο!!!  2ον... εγώ ακόμα εκτός απο κάτι λίγα φορμάκια που μου έχουν φέρει διαφόρων μεγεθών απο ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε πια... δεν έχω αγοράσει τίποτα και όπως έχω ξανά πει... ούτε πρόκειται πριν τον 7ο. Κατά τη γνώμη μου θα χρειαστούμε αρκετά ζιπουνάκια (~15) και καμιά 10αριά φορμάκια. Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει και μου έχουν πει στα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής! 3ον... τελικά μάλλον έχω πολλή ευαίσθητη κοιλιακή χώρα που την αισθάνομαι συνέχεια την μπουμπού!!!😂 Βέβαια ακόμα είναι πολύ ακανόνιστες και οι ώρες και οι κινήσεις... Μετά τις 27 εβδομάδες αποκτούν μοτίβο! Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου!
    • Μα δε χρειάζεται να τα έχεις σε απόσταση καλή μου! Και να ξέρεις ότι είναι πολύ προστατευτικά με τα παιδιά! Δεν κινδυνεύει το μωράκι σου απο το σκύλο σου!!!
    • Κ εγω νομιζω είναι αρκετά. Αλλα σκέφτομαι τωρα Μηπως το 0-3 είναι μεγάλο για νεογέννητο; Η μαμα μ μου ειπε να τα παρω 0-3 😝
    • Εμένα όταν είχε γεννηθεί που είχε έρθει το λαμπραντορ στο σπίτι απλά δεν την έφερα σε επαφή σε το σκυλί και χρησιμοποίησα πανες αγκαλιάς οταν ηθελα  να την πάρει κάποιος αγκαλιά για να μην έρχεται σε επαφή με τα ρούχα και με τυχόν τρίχες του σκύλου.. αλλά μετά που ξανά ήρθε ο σκύλος όταν ήταν 3 μηνών τους άφησα κανονικά να έρθουν σε επαφή ρώτησα και την παιδιατρο και μου έδωσε το οκ από την στιγμή που σκύλος ήταν με όλα τα εμβόλια που πρέπει με είπε η γιατρός 🤷‍♀️ 
    • 12 κορμάκια πήρα. 10 0-3 και 2 newborn.    φορμάκια πήρα 5 κοντομάνικα Και 10 μακρυμάνικο.   Τωρα δεν ξερω. Πρεπει να παρω κι Αλλα newborn; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...