Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις αλήθεια με βοηθάνε!!!!

JOANAKI μου γλυκό, εσύ είσαι στο άλλο άκρο εε;;; Τι να κάνεις;; Αμα δε θέλει κι ο αλλος..... Με τον Χαράκη πως τα πας;; Το μπεμπέ;; Όλα καλά;;;

ΛΕΝΑΚΙ μου, κάνει κρύο εκεί εε;; Και εμεις εδω είχαμε κρύο, έστρωσα και χαλιά γιατί ο μικρός κυλιέται στα πατώματα και τώρα έχει πάλι καλοκαίρι :shock::shock::shock: .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kala ta pame...entaksei..!paei sxoleio to prwi ki etsi apo to mesimeri kai meta pou ton exw...paizoume sunexeia...tragoudame....zwgrafisoume...tetoia pragmata!gia to mwraki den milaei kai polu..to mono pou mou leei einai pote tha vgei na paiksoume k tetoia!auto pou me ekane kai trelathika einai pou mou leei grapse (sto xarti) xaris,mama,mpampas kai sto telos mou leei kai mwraki mama!!!einai polu kalo paidi,spania me vgazei ektos eautou..arkei fusika na axoleisai sunexeia mazi touu...

κοριτσουδια μου τι κανετε

εγω εχω τρελο πονοκεφαλοοοοοοοοοοο :twisted::twisted::twisted::twisted:

ειχαμε βγει οικογενοιακως για κατι τελευταια ψωνακια που ηθελα....ωραια ειναι η εβδομαδα γενεθλιων οταν ο μπαμπας εχει αδειααααααααααααα ;):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το σαββατο ειναι τα γενεθλιακια μου κ ειμαι χαρουμενη καθε χρονο αυτη τη μεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol: (ειμαι λιγο κακομαθημενο μη με παρεξηγητε)

ιωαννακη δυστηχως βρε φιλεναδα δεν με αγγιξε ο αερας σου ;);););) πως παει η κοιλιτσα??ο χαρουλης???

τονια ελενακη???εσας οι κοιλιτσες σας τα ζουζουνια σας??

φλωριαννα δεν το θεωρω κακο...κ εγω χτες τον ειχα αφησει στη μαμα μου βγηκαμε για φαγητο το βραδυ με τον αντρα μου κ το πρωι το πηραμε....σου ευχομαι γρηγοραααα το αδερφακι του μητσαρα ;);););)

ερη γλυκια μανουλα μαγειρισσα κ γειτονισα τι κανετε???πως ειναι ο μικρος???

σταμμυ ετοιμα για το παρτυ???

ασπααααααα που εισαι εσυ???

βρε κοριτσια η ρια εχει να γραψει καιρο ενω νομιζω οτι μπαινει εγινε κατι???

σας φιλω

Α! Εχεις γενέθλια πουλάκι μου??? Θα σε πάρω τηλ να σου ευχηθώ!

φλωριάνα εμείς οι ίδιοι, εγώ και ο αντρας μου δηλαδή, βαλαμε το παιδι στο μηχανάκι, ανάμεσα μας και κάναμε βόλτα στο τετράγωνο.. Ξέρεις πως ένοιωθα? Οτι γκρινιάζω στην πεθερά μου καθημερινά μη αυτο και μη εκείνο και εμεις κανουμε οτι γουστάραμε? Τι να πω...

καλε που εισται όλες ???????

helloooooooooooo με ακουει κανεις οβερ :lol::lol::lol::lol:

τι κανετε γλυκομανουλες???εμεις τωρα μαζευτηκαμε πηγαμε allou κ μετα σε κατι φιλους κ τωρα σιγα σιγα ετοιμαζομαστε να λιωσουμεεεεε...

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!

Τι όμορφη Παρασκευή σήμερα!!!!

Καλέ τρελλοκοτσιδού έχεις γενέθλια??? Να τα εκατοστήσεις...να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!!!! Χρόνια πολλά & καλά!!!! :):):)

Ρε γμτ ήθελα να βάλω μια φώτο γενεθλίων και δεν μπορώ, τι κάνω λάθος??? .....τα νεύρα μου... :evil:

Αχ που λέτε κορίτσια τον τελευταίο καιρό στο γραφείο γίνεται πανικός....ούτε να κατουρίσω δεν προλαβαίνω!!!

Και πριν λίγο καιρό να φανταστείτε κ@λοβάραγα....όλο mammyland. :lol::lol::lol:

Δε λέω καλύτερα είναι έτσι, περνάει και η ώρα και χαίρονται και τα αφεντικά που δεν σε βλέπουν να κάθεσαι!

Βέβαια κακά τα ψέμματα, σαν εταιρία δεν πάει καλά αφού δεν γίνονται πωλήσεις, αλλά τουλάχιστον εγώ έχω να κάνω διαγωνισμούς οπότε έχω μπόλικη δουλειά.

Αυτά εν ολίγης......

Θα είμαι Online και όποτε μπεί καμία θα μιλήσουμε...αν μπορώ!

Φιλάκια και την καλημέρα μου σε όλες!!!!!!!!! @};-

Καλημέρα Άσπα, καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

ασπα θα πας κάτω απο το ποστ που είναι να γράψεις και θα κάνεις κλικ στο tab που λέει προσθήκη συννημένου, θα σηκώσεις την φωτό και θα κάνεις προσθήκη αρχείου. Θα σου αλλάξει σελίδα και εκεί θα πατήσεις εμφάνιση στη δημοσίευση κάπως έτσι το λέει...

Εχουμε εμβόλιο σήμερα.... :roll:

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!

Καλά τι νύχτα πέρασα απόψε!!!!!!! Όλο τη νύχτα είχα ρίγη από την ίωση και όταν έβαλα θερμόμετρο είχα 35!!!! Υποθερμία!!!!!!!! Δεν ξέρω γιατί. Τι σόι ίωση είναι αυτή που αντι να ανεβαίνει ο πυρετός κατεβαίνει, δεν ξερω!!!! Μετά νοιώθω τον λαιμό μου, χαμηλά όμως στη γουβίτσα που κάνει και ενώνει με το στέρνο... να καίει και να πονάει πάρα πολύ. Συν της άλλης ο άντρας μου δεν είχε ύπνο και στριφογύρναγε στο κρεβάτι και ο Δημήτρης αποφάσισε σήμερα να θυμιθεί τα νιάτα του και να αρχίσει να κλέει μες την νυχτα ποτε για αγκαλιά, ποτε για νερό, για ότι του έρθει τέλος πάντων!!! Θελω να κοιμηθώ!!!! i-)i-)i-)i-)i-) .

Οπότε Σταμυ μου καταλαβαίνεις ότι αν είμαστε σε αυτά τα χαλια, που να έρθουμε... θα προσπαθήσω πραγματικά, αλλά αν δεν έχω συνέλθει, δε θέλω να διακυνδινεύσω και να κολλήσουν και άλλοι!!

Φιλάκια σε όλες κοριτσακια μου!!!!

Περαστικά βρε Φλωριάνα μου! Και εγώ στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσουμε να πάμε στο παρτυ της Στάμυς..

Η υποθερμία δεν νομίζω να ειναι κάτι, αλλα να το παρακολουθήσεις και σημερα και αυριο και αν συνεχίζει πρέπει να το κοιτάξεις.

Φιλάκιαααα

Ευχαριστώ Έρη μου. Ελπίζω να περασει συντομα, γιατί είμαι πραγματικα κομμάτια!!!! Είμαι και στην δουλειά και κλείνουν τα μάτια μου :?:? . Έχω την αίσθηση ότι μέχρι το καλοκαίρι που θα σταματήσει το σχολείο θα είμαστε όλοι άρρωστοι :shock::shock::shock:

Εσείς καλά είστε;; Ο μικρούλης;;;

καλημερα πανεμορφες μανουλες πολυ ωραια μερα εχει σημερα και οπως λενε και το σκ ετσι θα συνεχισει ο καιρος

αρα πολλες βολτες θα γινουν φανταζομαι χι χι χι χι χ

φλωριανα μου περαστικααααααααααααα

ερι μου τι κανεις???τι κανει ο κωσταντινος???

καλημερααααααα φιλεναδιτσες μουυυυ!!!!!!περασαααααα στα σηματαααααα.χωρις κανενααααα λαθοοοςςςςς!!!!!!σαν χαζοχαρουμενο εκανα στην αιθουσα!!!χοροπηδαγα απ'τη χαρα μου!!!!εκατσα ολη μερα συρο χτες,ειδα κ την κολλητη μου επιτελους!!!περασα τελειααααα!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!σημερα ξεκιναω πρωτο μαθημα οδηγησης κ ο θεος βοηθος!!!! :roll::mrgreen:

φλωριαννα μουυυ περαστικουλιααα μωλεεε!!!κριμα να ταλαιπωρεισαι ετσι,αλλα θα περασει π[ου θα παει!! :)

τι κανετε οι υπολοιπες?/δεν προλαβα να σας διαβασω ολες!!!πολλα πολλα φιλακιααα!!! :D

Συγχαρητήρια Ανδριάνααα!!!!

Μην αγχώνεσαι όλα μια χαρά θα πάνε και με τα μαθήματα, θα εισαι μετά μια σοφερίνα!!

Αγγελική μου καλά είμαστε, εσεις τι κάνετε? Πως πάς με την εγκυμοσύνη? Τι κάνει ο Γιαννάκης?

Πότε θα σας δούμε ρε εσάς από κοντά? Κορίτσια με την Αγγελική γεννήσαμε την ίδια μέρα!

Φιλάκιααααα

γειά σας κορίτσια.

καλά οι περισσότερο που ξέρω είναι άρρωστοι,το ίδιο &εγώ!

Για την ακρίβια αναρρώνω...

μανούλα καλή συνέχεια .

helloooooooo!!!ti kanete?

simera tha erthei ena zeugari filoi mas apo to spiti na psisoume..alla re koritsia me pianei mia upnilia kai to vradaki arxizoune kai oi nauties..na dw ti tha kanw pali!!!tha kalw kosmo mono to prwi mou fainetai...imarton..

antrianna sugxaritiria koritsaki mou!!!mpravo sou...me to kalo kai oi voltoules!!!

bikaki telika simera exeis i to savvato?giati etsi egrapses!egw pantws aurio tha se parw til!xexe!!!

kante kai kamia voltoula gia mas...ta kaimena!!!

flwriana perastika se olous sas!min to vazeis apo twra katw...exeis akoma arrwsties me to sxoleio...alla na skeftesai thetika!!!ki ekei pou ksaplwnete me ton antrouli sou mes tous puretous...pes tou..mporeis na mou valeis thermometro??? :oops::oops::roll::roll: xaxa!!!

aspaki kouragio me ti doulitsa!alla pragmatika otan exeis pernaei grigora i wra kai den katalavaineis gia pote tha fugeis...!ante na sxolaseis na pas spitaki sou!

aggeliki,stamy,katerinaki,eri,lenaki,jenny tis kalimeres mou!!!

filakia roufixta!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...