Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το 4 αντε να το κανουμε και πεντε χι χι χι χι χνα χαιρομαστε ολες μας τα ζουζουνακια μας και να τα πολλαπλασιασουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οταν αισθανθουμε ετοιμες χι χι χι χι χι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωριανα μου αμα χτυπαει το ρολογακι σου να το ακουσεις θα εχουν μια καλη διαφορα τα μικρουλακια μεταξυ τουςαυτες τις ανησυχιες τις ειχα και γω πριν μεινω εγκυος στο δευτερο γιατι και γω τον γιαννακη μια που το σκεφτηκα μια που εμεινα εγκυος στο δευτερο δεν ξερω γιατι σε καποια φαση ειχα απογοητευτει λες και προσπαθουσα συστηματικα χι χι χι χι και να που χωρις να το σχεδιασω ο δευτερος γιος μου θα γεννηθει λογικα την ιδια μερα με τον πρωτο μου γιο -καισαρικη και ετσι αυτην την φορα με ραντεβου-

και γω σκεφτομαι πως θα το παρει ο μικρος αλλα με λιγη καλη θεληση και βοηθεια και απο τους αντρες μας ολα θα γινουν η αγαπη μας ειναι τοσο μεγαλη που εχουμε αρκετη για να την μοιρασουμε σε ολα τα μελη της οικογενειας μας ευχομαι λοιπον να ακουσεις το ρολογακι σου και καλοκαιρι ειναι ωραια εποχη για να γεννησεις το μωρακι θα μπορεις και πιο ευκολα να το βγαλεις βολτουλα κτλ θα χαιρεσαι και τα μποτακια τα γυμνουλιααααααααααααααααααααααααααααααααα

φλωριανα μου αμα χτυπαει το ρολογακι σου να το ακουσεις θα εχουν μια καλη διαφορα τα μικρουλακια μεταξυ τουςαυτες τις ανησυχιες τις ειχα και γω πριν μεινω εγκυος στο δευτερο γιατι και γω τον γιαννακη μια που το σκεφτηκα μια που εμεινα εγκυος στο δευτερο δεν ξερω γιατι σε καποια φαση ειχα απογοητευτει λες και προσπαθουσα συστηματικα χι χι χι χι και να που χωρις να το σχεδιασω ο δευτερος γιος μου θα γεννηθει λογικα την ιδια μερα με τον πρωτο μου γιο -καισαρικη και ετσι αυτην την φορα με ραντεβου-

και γω σκεφτομαι πως θα το παρει ο μικρος αλλα με λιγη καλη θεληση και βοηθεια και απο τους αντρες μας ολα θα γινουν η αγαπη μας ειναι τοσο μεγαλη που εχουμε αρκετη για να την μοιρασουμε σε ολα τα μελη της οικογενειας μας ευχομαι λοιπον να ακουσεις το ρολογακι σου και καλοκαιρι ειναι ωραια εποχη για να γεννησεις το μωρακι θα μπορεις και πιο ευκολα να το βγαλεις βολτουλα κτλ θα χαιρεσαι και τα μποτακια τα γυμνουλιααααααααααααααααααααααααααααααααα

Γεια σου ραπανάκι, δεν πρεπει να έχουμε ξαναμιλήσει μαζί. Εγώ είμαι η Φλωριάνα που χτυπαει το βιολογικό μου ρολόι και δεν βρήσκω από που βγαίνουν οι μπαταρίες.... :lol::lol::lol: . Δεν ξερω καν αν θέλω να τις βγαλω!!!!! Θα μου πεις και γιατί να τις βγάλεις;; Δεν ξέρω έχω ένα χάος στο μυαλό μου σήμερα :-s:-s .

Καλώς ήρθες στη παρέα μας!!!!

Αχ τι τέλειο!! Τα 2 παιδάκια την ίδια μερα γεννέθλια!!!!!

Μωρέ δε ξέρω, γενικά είμαι αρκετά νευρική σαν άνθρωπος και χωρίς ιδιαίτερη υπομονή. Βέβαια με τον μικρό μου κάθε μέρα ανακαλύπτω και καινούρια όρια που δεν είχα φανταστεί ότι έχω!!!

Απο την άλλη και ο Δημητράκης μου είναι κι αυτός νευρικός και δυσκολεύομαι πολύ να του θέσω κάποια όρια... βρήκε το παιδί να πάρει :shock::shock: .

Θα τα καταφέρω με 2, ή θα τα κάνω νευρασθενικά σαν εμένα;;;;;

Γεια σας κοριτσουδες!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ με το καλο ευχομε κ συντομα φουσκωμενη η κοιλιτσα...μην αγχωνεσε κ μην το σκεφτεσε...δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα μεινεις εγκυος για αυτο βαλτε μπροστα!!και εγω πριν τη Μαρισα ειχα χασει ενα νινι :cry: αλλα οσο καιρο εκανα να μεινω εγκυος την 1η φορα τοσο εκανα και την 2η περιπου 7 μηνες προσπαθειας...το ολο θεμα ειναι στο μυαλο πιστευω...πρεπει να το βγαλεις απο το μυαλο σου κ να το αφησετε ελευθερο!!Οσο για το οτι εισαι νευρικη κ εγω ετσι ειμαι...πιστευω ομως οτι αποκτας υπομονη...λεμε τωρα γιατι αν με πιασουν τα νευρα μου ...τσιριζω...χιχιχιχι!! :lol:

ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ!!

ΒΙΚΗ να φυσιξουμε ολες μαζι προς τα εκει μηπως σε πεισουμε;;;;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αντε βαλε κ εσυ μπροστα!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;

Ο μικρουλης μας ακομα κλαιει...υπομονη να περασει το 3μηνο μηπως ηρεμησει...και μαλλον θα αλλαξουμε παλι γαλατακι...

Η Μαρισα μου παλι εχει που καθετε στα καλα καθουμενα βουρκωνει και κλαιει..τι εχει παθει το κοριτσακι μου;;;στεναχωριεμε πολυ...της δινω ολη μου την προσοχη...

Αχ υπομονη...

Σημερα ειχε καθαριοτητα εστρωσα χαλακια...ειμαι πτωμα...

φιλια πολλα σε ολες!!

Ραπανακι;;;εγω ειμαι Το βΙΚΟΥΛΙΝΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ 2ο ΝΙΝΙ!!

ραπανακιιι μουυυυ καλωσηρθες στην παρεα μας!!μεεις τα εχουμε ξαναπει!!! ;)

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σα να περασω!!θα σας πω αυριο νεα!!κ ελπιζω να ειναι καλα!!!! :)

ιωαννακι μην απογοητευεσαι βρε που δεν εχεις ακομα διπλωμα!!!ειμαι σιγουρη οτι οταν εσυ θα το παιρνεις εγω θα ειμαι ακομα στην 37η φορα που θα με κρινουν οι εξεταστες!!!χαχαχα!!! [smilie=tongue11.gif]

Βικουλίνι μου, με καταλαβαίνεις εε;; Δεν ξέρω αν έχω την υπομονή για 2 μωρά μαζί. Θα την βρω όμως που θα πάει. Αύριο θα είναι μια νέα μέρα και θα σκέφτομαι πιο αισιόδοξα, ελπίζω.

Υπομονη και εσυ κοριτσάκι μου με τα ζουζούνια!!! Τι έπαθε η μικρούλα;; Μηπως ζηλεύει τον μικρο και το κανει για να σου τραβάει την προσοχή;;;

καλησπέρα κορίτσια.

Πως είστε;τα μωράκια σας;;

Εμείς καλύτερα,αλλά αρχίζω εγώ να αρρωσταίνω!Α στο καλό πιά.

επειδή καλλάει δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει... θα τα πούμε αργότερα ελπίζω

γειά σας :-*

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΑΧ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΤΚΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΜΟΥ..Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ..ΤΟΝ ΠΗΓΑ Κ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!!

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! :P:shock::D

Μανουλομάνουλα γλυκά τι κάνετεεεεε??? :x

Φλωριάνα ειναι γεγονός ότι απο την στιγμή που τριγυρνάμε εδώ μέσα, μας μπαίνουν ιδέες...!

Σε μένα πάντως σίγουρα!

Καλά Αγγελική, αν γεννηθεί και ο δεύτερος μπεμπάκος 12/12 θα ειναι καταπληκτικό!!!! :D

Ρε συ σαν χθες μου φαίνεται που μου το είπες και ήσουν στο πρώτο τρίμηνο.. Με το καλό να σου έρθει και ο δευτερος μπόμπιρας! ;)

Τονια, Τζενη περαστικά σας!

Σας χαιρετώ μανίτσες γιατι έχω masterchef... :@)

Φιλάκιααααα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΧΩΝΕΙ!!!ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ Κ ΜΕΝΑ!!ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ 30!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕΧΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ,(ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Κ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ!!)!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!

ΑΝΤΡΙΑΝΝΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ Ε??ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ??ΦΕΤΟΣ 3 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ 4 ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ!!ΧΑΜΟΣ!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ??ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ???

ΕΡΗ ΠΕΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???

ΡΑΠΑΝΑΚΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ 2 ΜΩΡΑΚΙ!!!ΤΕΛΕΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΑΦΟΡΑ Ε???ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΑΖΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΤΕΛΕΙΟ!!

Γεια σας κοριτσαρες μου!!

Τι κανετε??

Περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια και τις μανουλες! Εμεις μια χαρα παμε μεχρι στιγμης φτου φτου! :)

Ειμαστε ολοι καλα.Ο μπεμπης εγινε ενα κιλο!!! Απο εδω και στο εξης θα κανω καθε εβδομαδα καρδιοτοκογραφο και καθε δευτερη εβδομαδα υπερηχο!! Αχ σε 2 μηνακια γενναω! σαν ψεματα μου φαινεται!

Αγγελικη μου καλως ηρθες στη παρεα μας!!!! Τι κανει ο Γιαννακης?? Ο μικρος στην κοιλια?? Αντε κοντευεις!! Με το καλο κουκλιτσα μου! :-*

Φλωριανα μου αφου χτυπησε το ρολοι σου να το ακουσεις και μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο.Καθε εγκυμοσυνη και καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.Και τι εγινε αν γεννησεις καλοκαιρι?? Αυτα θα σκεφτεσαι τωρα?? ;)

Το πως θα το παρει ο μικρος ειναι θεμα παιδιου.Στην αρχη πιστευω ολα νιωθουν λιγο πολυ παραγκονισμενα αλλα με σωστους χειρισμους απο τους γονεις το ξεπερνανε γρηγορα.Εγω ειπα πως οσο κουρασμενη και να ειμαι με τον μικρο θα κανω τα παντα να περναω χρονο με την Ειρηνη. Ορμαααα

λοιπον! ;)

Τονια μου πως πας εσυ?? Ο αντρας μου καθοταν πριν στο μσν και γιαυτο δεν σου μιλησα. :oops:

Αδερφουλα μου τι κανετε?? Ολα καλα?? :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x

Βικακι μου απαραδεκτοι αυτοι με τα χαλια?? Τι κανανε τελικα??

Βικουλινι μου καλα κανατε και πηγατε Αθηνα.Αλλα ο γιατρος πως καταλαβε αμεσως οτι εχει αλλεργια στο αγελαδινο?? εντυπωση μου εκανε... :roll: Απο οτι ξερω γινοντε καποιες εξετασεις για να φανει αυτο εκτος και αν κανω λαθος.Διορθωστε με πλζ! Υπομονη οπως και να εχει.Μολις περασει το 3μηνο λογικα θα στρωσουν ολα.

Σταμμυ μου ολα ετοιμα για το παρτυ??

Ασπα μου τι κανουνε τα μικρα??

Ελευθερια μου :-*:-*:-*:-*:-*:-* Πολυ σε παω ρε συ!!! :) Φιλια στο Κωστη μας!

Καληνυχτα κοριτσακια.Καλο ξημερωμα να εχουμε! Φιλακια σε ολες!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG:

Αντριανουλα μουυυυυυυυυ!!! Καλη επιτυχια αυριο!!! Ξεχαστικα πριν με τοσα που διαβασα!! :oops:

Ειμαι σιγουρη οτι θα περασεις με την πρωτη!!! :)

Α! τωρα που το θυμηθηκα! Πηρα μερος σε εναν διαγωνισμο.Οποια θελει ας μπει σε αυτο το λινκ και ας πατησει like.Για οσες το κανανε ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!! :-*:-*:-*:-*

http://www.ricardoisfemale.gr/i614/

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΑΚΙ!!ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΗΡΑ Κ ΜΠΑΛΟΝΙΑ,ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ,ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΣ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ?????????

Αχου τελεια!!! Σιγουρα θα περασουν τελεια τα μικρα!! Παρτι και ασχημα γινεται?? :D

Μακαρι να ημασταν κοντα οντος! δεν ξερεις ποοοσο σας ζηλευω που συναντιοσαστε!

Σας νιωθω ολες τοσο κοντα μου αλλα και συγχρονως τοσο μακρια μου...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις,,

Καλημερα κοριτσάρακια μου. Σημερα τα βλέπω όλα λίγο πιο θετικά!!!! Εχθες πήγαμε στο γιατρό για εμβόλιο και πήραμε και 500γρ. επιτέλους :ymapplause::ymapplause::ymapplause: .

Με προβλημάτισε ο γιατρός όμως με ένα άλλο θεμα: Πήγαμε που λέτε με την γιαγιά και τον παππού (τα πεθερικά μου) στο γιατρό γιατί ο αντρούλης μου ήταν αρρωστούλης και δεν μπορούσε να έρθει να με βοηθήσει :?:? . Ο πεθερός μου έχει τρελλή αδυναμία στον Δημητράκη (συνονόματοι βλέπετε) και βέβαια ο γιατρός το κατάλαβε!! Χαζός είναι;;; Ο πεθερός μου να λέει συνέχεια στον μικρό που έκλεγε: ο παππούς είναι εδώ, μην κλαίς κλπ. Λες και εγώ και η γιαγιά του δεν υπήρχαμε στο χώρο :shock::shock: . Μετά με πήρε παράμερα ο γιατρός και μου είπε. Μάζεψε τον παππού, βάλε τις φωνές, καλύτερα να σε πούνε παράξενη παρά να τρέχεις μετά και να μην φτάνεις. Το παιδί είναι δικό σου, αυτοί παιδιά έκαναν και τα μεγάλωσαν, τώρα είναι η δική σου σειρά και πρέπει να μεγαλώσεις το παιδί σου όπως εσύ νομίζεις καλύτερα και όχι όπως πιστεύουν οι άλλοι!!!!

Αχ κορίτσια μου, εχω προβληματιστεί πάρα πολύ :?:? . Ξέρω ότι τον πεθερό μου τον κάνει ότι θέλει και δεν ακούει κανέναν όταν είναι αυτός εκεί!!! Τι να κάνω;; Το ειπα στον άντρα μου και κούναγε κι αυτός το κεφαλι του. Μπορώ όμως να έρθω εγώ σε αντιπαράθεση μαζί τους ή πρέπει να το κάνει ο άντρας μου;;

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3 εβδομαδες κάθε Παρασκευή τον παίρνουν σπίτι τους και τον φέρνουν το Σάββατο, για να μπορέσω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι και να μείνουμε και λίγο με τον άντρα μου μόνοι μας ;);) . Εχθές μου ανακοίνωσε η πεθερά μου ότι θα τον πάρουν κι αυριο και θα τον φέρουν το Σάββατο. Όμως η μητέρα μου, μου λέει ότι αυτό δεν είναι σωστό και ότι θα το παρουν σχοινί κορδόνι και θα τον πέρνουν κάθε Παρασκευή και μετά άντε να τους το κόψεις, βλέπετε δεν είναι και άνθρωποι που σκέφτονται λογικά, είναι πολύ παρορμιτικοί!!!

Βρίσκετε κάτι κακο στο να τον περνουν 1 μέρα την εβδομάδα για να μπορώ και εγω να κάνω τις δουλειές μου; Εμενα προσωπικά με βολεύει, αλλά μήπως τελικά έχει δίκιο η μαμα μου;;;

ΣΟΡΡΥ για το μεγάλο post έχω μπερδευτεί τελείως όμως βρε κορίτσια μου, και πραγματικά θα ήθελα την αποψή σας

Φιλάκια

Καλημέρα μανουλίτσες,

Λενάκι μου το καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να γνωριζόμαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα, να περνάμε μαζί τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, και να είσαι τόσο μακριά και να μην μπορούμε να ειδωθούμε… Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξη την επόμενη φορά ελπίζω να συμπίπτουν κάποιες μέρες να ανέβω Ξάνθη και να πεταχτώ μέχρι Καβάλα να σας δω..

Στάμυ, :oops: είχα ξεχάσει ότι είναι αυτό το ΣΚ οι εκλογές!!!! Μάλλον θα κατεβούμε στο χωριό του πεθερού μου για να ψηφίσει.. Εγώ με τον αντρα μου δεν θα ψηφίσουμε.. Οπότε θα χάσω το πάρτυ… Χίλια συγνώμη βρε Στάμμυ μου! :(:-s

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3 εβδομαδες κάθε Παρασκευή τον παίρνουν σπίτι τους και τον φέρνουν το Σάββατο, για να μπορέσω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι και να μείνουμε και λίγο με τον άντρα μου μόνοι μας ;);) . Εχθές μου ανακοίνωσε η πεθερά μου ότι θα τον πάρουν κι αυριο και θα τον φέρουν το Σάββατο. Όμως η μητέρα μου, μου λέει ότι αυτό δεν είναι σωστό και ότι θα το παρουν σχοινί κορδόνι και θα τον πέρνουν κάθε Παρασκευή και μετά άντε να τους το κόψεις, βλέπετε δεν είναι και άνθρωποι που σκέφτονται λογικά, είναι πολύ παρορμιτικοί!!!

Βρίσκετε κάτι κακο στο να τον περνουν 1 μέρα την εβδομάδα για να μπορώ και εγω να κάνω τις δουλειές μου; Εμενα προσωπικά με βολεύει, αλλά μήπως τελικά έχει δίκιο η μαμα μου;;;

Φλωριάνα δεν ντρέπομαι που το λέω, ζηλεύω τρομερά! Θα ηταν πολύ σημαντικό για μένα αν μια μέρα την εβδομάδα κοιμόταν Ο Κώστας στην γιαγιά του και είχαμε λίγο χρόνο με τον αντρα μου να βγούμε, να πάμε σε φίλους μας ή να κάτσουμε λίγο μόνοι μας.

Τώρα για τον γιατρό, εντύπωση μου κάνει ρε συ που σου το είπε αυτό το πράγμα! Στο κάτω κάτω παπούδες είναι και ναι φυσικά είναι παρορμητικοί γιατι νοιώθουν το παιδί! Αυτό ειναι το πιο σημαντικό πράγμα. Υπάρχουν παπούδες που ούτε να το φτυσουν το εγγόνι τους και λυπάμαι τόσο πολύ γι αυτό..

Πιστεύω ακράδαντα ότι με μια στοιχειώδη συνεννόηση και ο παππούς δεν θα το παρακάνει, αλλά και εσύ θα είσαι πιο ήσυχη.

Δεν πιστεύω ότι επειδή οι παππούδες κάνουν χατίρια στο παιδί, εκείνο επηρεάζεται τόσο πολύ ώστε να χαλάσει τον χαρακτήρα του.

Νομίζω ότι οι παπούδες είναι για να κακομαθαίνουν αλλά οι γονείς είναι αυτοί που «πλάθουν» το πλασματάκι τους..

Μην ανυσηχείς ..

Το Κατερινάκι που είναι??

αντριάνα πότε ειναι το δίπλωμα?

Φιλάκια σε όλες κορίτσια

Σε ευχαριστώ πολύ Ερη μου για την απάντησή σου. Πραγματικά με καθισυχάζεις. Και εγώ αυτής της αποψης είμαι. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν προσπαθώ να του εξηγήσω κάποια πράγματα, πιστεύω ότι δεν τα ακούει καν!!! Για παράδειγμα: είχε πάρει τον μικρό με το αυτοκίνητο, τον είχε βάλει στην μπροστινή θεση χώρις κάθησμα, μόνο με την ζώνη ασφαλείας και έκαναν μια βόλτα το τετράγωνο. Του είχα πει ότι δεν θέλω να τον βάζει μπροστά χωρίς καθησματάκι (γιατί είναι παλιο το αυτοκίνητο και πίσω δεν έχει ζώνες) γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για το παιδί. Μετά από μια εβδομάδα έμαθα ότι το ξαναέκανε και μάλιστα πήγαν πιο μακρυα!!! Τότε εβαλα τις φωνές!! Δεν παίζουμε με την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα του παιδιού, όσο κι αν αυτό παρακαλεί να το κάνει. Αυτό είναι 2 χρονών, ο πεθερός μου 60!!!! Υπάρχουν κι άλλα,πολλά.

Anyway δεν νομίζω πάντως κι εγώ ότι το να μου κρατάνε το παιδί, 1 μέρα την εβδομάδα, είναι κακό. ΑΝτιθέτως θεωρώ ότι και αυτό ξεφεύγει λίγο από το σπίτι εεε;;;

Κατά τα άλλα εσεις συνήλθατε;;; Δεν θα έρθεις στο πάρτυ της Σταμμυ εε;; :cry::cry::cry:

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Τι κανετε??

Χαλια ο καιρος εδω και δεν εχω ορεξη για πουθενα.Θα κανω το φαγακι μου και θα αραξω..

Ερη μου ετσι ακριβος οπως τα λες.Την επομενη φορα μακαρι να βρεθουμε εμεις που ειμαστε πιο κοντα.

Φλωριαννα μου να σου πω και εγω την γνωμη μου..Για τον παππου δεν μου κανει και τοσο εντυπωση που το λεει γιατι και τα πεθερικα μου το ιδιο κανουν.Καθε φορα που ειμαστε εκει ρωτανε την μικρη: ποιανου παιδι εισαι εσυ?? περιμενοντας να ακουσουν της γιαγιας\παππου και η Ειρηνη λεει του Μπαμπα! :lol:

Και ολο το παιδι μου και το παιδι μου ειναι.Λες και αυτοι το γεννησαν.Γενικα κανουν παρα πολλα που με βρισκουν αντιθετη αλλα εγω μιλαω.Τους λεω οτι με ενοχλει αλλα αυτοι με γραφουνε κανονικα.Τα ιδια κανει και ο αντρας μου αλλα τον γραφουνε και αυτον.Ακρη δεν βγαζω και αποφασισα στην κατασταση μου να κανω λιγο τα στραβα ματια γιατι δεν λεει να ειμαι ολη μερα μεσα στα νευρα..

Οσο για αυτο που στον κρατανε μια μερα το βρισκω πολυ καλο! Εδω στην Γερμανια το εχουνε καθιερωσει και οι παππουδες κρατανε τα παιδακια ολοκληρο ΣΚ! Αν η μικρη μου κοιμοταν και αλλου εκτος το κρεβατι της θα το εκανα και εγω,αλλα θελει να κοιμαται μονο στο κρεβατακι της.Ισος οταν μεγαλωσει να αλλαξει γνωμη. ;)

Μπορουν επισης να στο κρατανε εναλλαξ.Ενα ΣΚ οι γονεις σου και ενα τα πεθερικα.

Αυτα τα λιγα απο εμενα..

Τα φιλια μου σε ολες.Με φωναζει η κατσαρολα.

kalimeroudia!!!

ti kanete?

flwriana mou genika pisteuw oti prepei na kaneis auto pou sou leei i kardia sou!an pragmatika theleis na ton pairnoune oi pappoudes giati ki esena se voleuei..kai gia diaforous logous its ok!an deis vevaia kati pou den sou aresei kai theleis na to peis kai pali pes to!oti sou vgainei apo mesa sou!emena ta petherika den endiaferontai katholou!sto spiti den erxontai pote ,pame emeis 1 fora sto toso gia na doune ton mikro!fantasou...kai exei kai to onoma tou!(tin ekana ti m@@@@kia alla tespa)einai dunaton na ton afisw pote ekei afou den noiazontai?einai kai ti sou vgazei o allos..!elpizw na se voithisa!makia!

bikaki oute kan aneferes tipota gia to fusima...gia to 2o paidaki pou proanaferame!to prosperases pali eee???xaxa!smats!

rapanaki xairomai pou mpikes stin pareoula mas!me to kalo to 2o ninaki sou!!!

filakia roufixta se oles!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...