Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ..ΚΛΑΜΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΤΙ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ..ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!! :shock::roll::x ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ...ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ(11-11),,ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

JENNYBILL ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ..ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ..ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙΘ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ..

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!! Ωραία μέρα σήμερα εε;;; Εμεις ξανά τέζα οικογενειακώς!!! Μπουκώματα, μύτες κλπ. :shock::shock: Βαρέθηκα και ακόμα δεν μπηκε ο χειμώνας :shock::shock::shock:

Εχθές ο Μητσάρας τσακώθηκε με ένα παιδάκι στον παιδικό για ένα παιχνίδι και ο άλλος τον δάγκωσε :shock::shock: στο μάγουλο!!! όχι πολύ βέβαια, αλλά είμαι προετοιμασμένη για τέτοια δεν ειναι και το πιο ήσυχο παιδάκι και το δικό μου!!! Ειναι μια μικρή κοινωνία, πρέπει να μαθουν να αντεπεξέρχονται και στα δύσκολα!!!!

Κορίτσια μου δεν το βλέπω για άυριο, είμαστε όλοι ψιλοχάλια και αυριο έχουμε και εμβόλιο!!!

ΣΤΑΜΥ μου, κίτρινα τυριά βάζεις αρκετά όμως σε 1 πυρέξ περίπου 400 γρ. τυρί, ζαμπόν, μανητάρια και μπόλικη κρέμα γάλακτος γυρω στα 500 γρ. πρεπει να ψήσεις όμως εκείνη την ώρα για να είναι υγρό αλλιώς μετά σκληρένει, υπολόγησε ότι θέλει γύρω στην 1 ώρα ψήσιμο. Το ρολό ήταν χοιρινο έτοιμο από το μαρκετ (εγώ τα πήρα από το MAKRO αλλά όλα τα μάρκετ έχουν). Καλή επιτυχία!!!

ΤΟΝΙΑ μου περαστικά και σε σας!!!! Αλήθεια τι δώρο σκέφτεσαι να πάρεις;;; Παίζει με μαρκαδόρους;; Εγώ του πήρα ενα πίνακα από τα jambo που ζωγραφίζει με διάφορα χρώματα τα οποία μετά βγαίνουν!!! Παίζει συνέχεια. Επιτέλους βρήκαμε κάτι να του αρέσει :lol::lol:

ΒΙΚΑΚΙ τι κάνεις κοριτσάρα μου;; Ο Χαράκης καλά;; Θα πάτε αύριο;;;

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια μου.

περαστικα φλωριαννα μου αυτος ο καιρος μας εχει τρελλανει μια κρυο μια ζεστη,οχι δεν θα καταφερω να παω αυριο....

Ούτε εγώ Βικάκι μου, ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε στο πάρτυ της ΣΤΑΜΥ γιατί έτσι όπως είμαστε μας κόβω να θελουμε αποκληστική σε λίγο :lol::lol::lol: .

Το νησί το είδες εχθες;;

Καλημέρα μανουλίτσες, εμεις ειμαστε καλύτερα σημερα!

Ο Κώστας δηλαδή γιατι ο μπαμπας μας ειναι εντέλως τάβλα..

Φλωριάνα μου ετσι οπως τα λες τα σκεφτομαι και εγώ θα συμβούν τέτοια πράγματα ειδικά στον παιδικό αλλά ελπίζω οι βρεφονηπιοκόμοι να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους.. Ειναι πολύ μεγάλο θέμα, θέλει προσοχή, εγώ εχω παρατηρήσει ότι ο δικός μου έχει αρχίσει και με τσιμπάει.. και με πονάει!

ελπίζω να μην τα κάνει αυτά σε παιδάκια...

Βικακυ μου φιλάκια πολλα!

φλωριαννα μου το ειδα το νησι μ'αρεσει παρα πολυ εσυ το ειδες??εγω δενθα μπορεσω να ερθω στο παρτυ της σταμμυς εχουμε να παμε σε βαπτιση!!!!!περαστικα κ παλι

ερη μου φιλακια πολλα κ περαστικας σας

τα νευρα κροσια απο το πρωι 1.με καλεσανε φορευτικη επιτροπη στις εκλογες :evil::evil::twisted::evil::twisted::evil: 2. μου φερανε τα χαλια που ειχα δωσει για πλυσιμο κ τι βλεπω οτον τα ανοιγω οτι ειναι ολα βρωμικα κ η μοκετα του χαρη εχει αποχτησει κατι λεκεδες που πριν δεν ειχε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κ τους πηρα κ τους στολισα ενα χερακι! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλημέρα.

Τόνια εγώ Αιγάλεω.Εγώ έχω με πυρετούλη τη Μαρία μου & απίστευτη γκρίνια,γκρίνια & γκρίνια! Ο μπέμπης το δικό του χαβά & εγώ σε κατάσταση..... ΚΑΚΗ & άυπνη.

Εμείς δε στρώσαμε άκομη,εχθές το απόγευμα μας τα έφεραν.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

ΣΤΑΜΥ ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!

ΤΖΕΝΗ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ...

ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ,ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙ!!

ΒΙΚΑΚΗ;;;ΚΑΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ;;;ΤΙ ΜΠΙΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΠΑΛΙ;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;

ΤΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΣΕ ΣΑΣ!!ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

ΑΣΠΑ;;ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ;;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;

ΛΕΝΑΚΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΤΕ;;Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ;;;ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ....ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ!!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ...ΦΥΓΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΛΙΓΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ Κ ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ...ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ Κ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΛΥ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΧΑΛΑΚΙΑ...ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΜΑΡΙΣΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ...

ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΟΡΥ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ... :YMHUG::YMHUG:

βρε Βίκη περαστικά & σύντομα!

ελπίζω με την αλλαγή στο γάλα ννα συνέλθει & να μη σε ταλαιπωρεί!

Άλλη Βίκη,καλά είναι τελείως απαράδεκτοι με τα χαλιά!

Η αλήθεια είναι πως το έχω απορρία,τα πλένουν άραγε;;;

jenny οχι μονο απαραδεκτοι γαιδουρια ειναι γι αυτο κ τα ακουσανε γιατι μου τι δινει να με κοροιδευουν :twisted::twisted::twisted::twisted:

βικακυ αχου μωρε ο μπεμπης περαστικα βρε κοριτσακι

Καλησπέρα κορίτσια.

Βρε Βικουλίνι τι ταλαιπωρία τραβήξατε??? Πέρα δώθε Αθήνα....εύχομαι όλα καλά να πάνε απ΄δω και στο εξής.

Αλήθεια ρε κορίτσια, πότε είναι το πάρτυ την Στάμης? Αν είναι Σαβ/κο πάλι δεν θα μπορώ γιατί αυτή τη φορά θέλοντας και μη θα φύγουμε για Ερέτρια, βλέπετε ψηφίζουμε εκεί.

Να δω πότε θα καταφέρουμε να βρεθούμε.

Βέβαια από βρομάδα επιστρέφει ο γιόκας μου οπότε με δύο παιδιά χλωμό το κόβω να μπορώ...αλλά λέμε τώρα.

Φιλάκια σε όλες....και πάλι περαστικά στις άρρωστες. :roll:

kalhspera!!!!!!!!!τι κανετε??

φλωριαννα αντε καλε τον καημενουλη!!καλα η δασκαλα κοιμοταν??δεν μπορω να ακουω τετοια!!νευριαζω!!!πως παει ο λαιμος σου??σας περιμενω την κυριακη,ε??

μιρλιτσα κυριακη ειναι το παρτυ μας ,αν μπορειτε ελατε κ εσεις,τελικα θα βρεθειτε αυριο??

βικουλινι ολα καλα θα πανε μερικα μωρακια εχουν προβλημα αλλα θα το ξεπερασετε!!!ολα καλα λιγο υπομονη θελει!!

βικυ εγω παντως θα τους τα ειχα φερει στο κεφαλι τα χαλια!!!! :roll:

τονια περαστικα!!το μωρακι καλα??

κατερινα σε χασαμε καλε!!που εισαι??

jenny καλα ειστε??

ερη περαστικα,τελικα του δινεις σιροπι για το βηχα??ο αντρασ σου εχει κ πυρετο??περαστικα σε ολους σας!!

κοριτσια ειμαι κομματια παω για υπνο!!!φιλια!!!

Τι κάνετεεεεεεεεεεε?

Ασπα δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να βρεθούμε πιο πριν, αλλα κλείσε μια θέση για τις 12 Δεκέμβρη Ημέρα Κυριακή πρωί για μεσημέρι.., να έρθετε στο δικό μας πάρτυ χαχαχα!!! Θα καεί το πελεκούδι!! :lol:[smilie=blob7.gif][smilie=blob8.gif]

Χωρις πλάκα τότε θα το κάνουμε!

Σταμμυ τι ώρα ειναι το παρτάκι?

Εμεις ειμαστε πολύ καλύτερα εχουμε λίγο καταροή πιά. Δεν του έδωσα συρόπι, εκανα υπομονή να δω πως θα πάει και πράγματι ειχε φθίνουσα πορεία.. Φυσικά Στάμμυ μου αν δεν ειναι εντελώς καλά μέχρι την Κυριακή δεν θα έρθουμε... Πιστεύω όμως οτι θα ειναι καλά!

Ρε Βικυ, τι σου είπαν τελικά αυτοί με τα χαλιά?

Να κανονίσουμε ρε κορίτσια μια συνάντηση πριν. Εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία....και μάλλον θα ντρέπομαι λιγάκι να έρθω κατευθείαν στο πάρτυ σας :oops::oops:

Άσε που πολύ φοβάμαιπως δεν θα με ακολουθήσει ο άντρας μου.

Θα μου λέει που θα πάμε χωρίς να ξέρουμε τον κόσμο :?:

Εεεεε... θα ΄χει και ένα δίκαιο.

Να κανονίσουμε ρε κορίτσια μια συνάντηση πριν. Εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία....και μάλλον θα ντρέπομαι λιγάκι να έρθω κατευθείαν στο πάρτυ σας :oops::oops:

Άσε που πολύ φοβάμαιπως δεν θα με ακολουθήσει ο άντρας μου.

Θα μου λέει που θα πάμε χωρίς να ξέρουμε τον κόσμο :?:

Εεεεε... θα ΄χει και ένα δίκαιο.

Σιγά ρε Ασπα, εμείς πως πήγαμε οικογενειακώς στο πάρτυ της Φλωριάννας? Ειχα λίγο αγχος στην αρχή η αλήθεια ειναι αλλά μολις γνώρισα τα κορίτσια αισθάνθηκα άνετα δηλαδή οπως νοιώθω εδώ μέσα! Εγώ μάλιστα μόνο την Βικυ ηξερα απο παλιά (απο εω εννοώ, δεν την ειχα γνωρίσει απο κοντά) και όλες τις γνώρισα πρόσφατα που άρχισα να ξαναμπαίνω! Εσυ που μιλας με τα κορίτσια τόσο καιρό , τι ντροπές ειναι αυτές :oops::D:D

Καληνύχτα, θα την πέσω.... :-*:-*

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;; Εμεις ακόμα γριπιασμένοι :shock::shock: .

ΣΤΑΜΥ μου, στείλε μου sms τη διεύθυνση σου γιατί δεν την θυμάμαι :oops: και μοι την ειπες και 3 φορές :oops::oops:

Βαριεμαι αφόριτα κορίτσια μου σήμερα... εχει και καλό καιρό. Μακάρι να μπορούσα να βγω καμιά βολτίτσα...

Φιλάκια σε όλες!!!

Λοιπόν κορίτσια μου,τώρα θα σας ανοίξω τα εσώψυχά μου :lol::lol::lol:

Έχει αρχίσει και χτυπά ξανά το βιολογικό μου ρολόι :roll::roll: Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ εε;;

Σκεφτόμασταν με τον Τασούλη μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες από το νέο έτος, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σκέφτομαι ότι μήπως και δεν μείνω εύκολα έγκυος από την αρχή όπως με τον Δημήτρη;; Μήπως έχω πάλι καμιά ατυχία όπως την 1η μου φορά;; (γιατί για όσες δεν γνωρίζετε πριν τον Μητσάρα είχα μια παλλήνδρομη...) Από την άλλη λέω, καλά και αμα μείνω τώρα θα γεννήσω καλοκαιριάτικα :shock::shock::shock: ;;;;

Ο Μητσάρας πως θα το πάρει;; Γιατί είναι και ζόρικος και έχει όλη την προσοχή, όλων, στραμένη πάνω του. Μήπως θα νοιώσει παραγκωνισμένος;;;

Αυτά ρε κορίτσια μου. Μέσα στο μυαλό μου επικρατεί το χάος :?:?:? . Πείτε καμιά συμβουλή!!!!!

καλημεραααα!!!τι μου κανετε?/δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα!!εμεις καλα ειμαστε!!!αυριο παω συρο να δωσω για τα σηματα,αν βεβαια δεν εχει τρελα μποροφ!!!αντε να δουμε,εχω πανικοβληθει!κ επειδη ολη μερα κουτσοδιαβαζω,ηρεμια κ συγκεντρωση καμια,ουτε λογος,χτες εκατσα κ διαβασα σχεδον ολο το βιβλιο παλι οταν ξαπλωσα το βραδφυ!!στις 1 τελειωσα! :mrgreen:

πειτε μου τα νεα σας??ειστε ολες καλα??τα ζουζουνακια σας?? :D

Γεια σου μανουλίτσα. Καλή επιτυχία αύριο με τις εξετάσεις!!!! Θα έχει καλό καιρό βρε μην ανυσηχείς. Και θα περάσεις!!!! Χωρίς άγχος, θα τους σκίσεις :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια στα ζουζούνια σου!!!!

τι κανετε κοριτσουδια?????????????????????

αντριαννακι καλη επιτυχιαααααααααααααα

βαριεμε πολυ σημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

kalimera koritsakia!!!ola kala?

andriana kali epituxia...ante mono egw tha meinw xwris diplwma..snif!!

bikara ti kans?pws pane ta kefia?

bikoulini ti pernas ki esu!!!pwpw!perastika kai grigora na ftiaksei to olo thema na min paideueste ki eseis k to ninaki sas!

flwriana..kala tha kaneis na ksekiniseis giati dustixws den erxontai kata paraggelia!ki egw poso kairo ekana na meinw xwris na exw kanena thama gunaikologiko..ante!vour!mpas kai peistei kai i biki!xaxa!

lenaki,katerinaki,stamy,eleutheria,tonia,aspa,jenny, kai opoia ksexasa makia!

filakia roufixta!

Αχ βρε JOANAKI μου και εγώ έτσι σκέπτομαι. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που τα καταφέρετε τελικά :ymapplause::ymapplause::ymapplause: . Φύσα και προς τα δω!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...