Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήγαμε στο πεδίoν του άρεως...τι το θέλαμε!!!!

Ο μικρός νύσταξε, γυρίσαμε μες την γκρίνια και από τον εκνευρισμό του ούτε που έφαγε για μεσημέρι, κοιμήθηκε νυστικός.

Μου χάλασε πολύ την βόλτα....ο άτιμος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ;;;;;;

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΛΕΝΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΣΤΑΜΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ε;;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ..ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ 1 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5 ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ... :cry::cry::cry:

ΑΝ ΤΥΧΗ Κ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ;;;

ΑΝΤΡΙΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΓΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ Η/Υ!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ 2ο ΝΙΝΙ;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΣΥ;;;;;;;

ΑΣΠΑ;;;ΠΑΕΙ Η ΒΟΛΤΑ Ε;;;ΑΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ....

ΒΙΚΑΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλησπερα κοριτσουδια τωρα μαζευτηκαμε...πηγαμε σκλαβενιτη κ μετα φλοισβο για μαμμμμ!!!!!!

ωραια ητανε!!!!!!!!!!!!!!

ασπακι ετσι γινετε τις περισσοτερες φορες!!!!!!!!!!

βικακυ ωραια θα ηταν να καθοσασταν λιγο κ να ξαναβρισκομασταν ολες μαζι

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΟΧΕΡΟ ΠΥΡΓΟ!!!ΒΡΕΧΕΙ ΦΥΣΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!MIRLITSA ΠΥΡΓΟ ΜΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ..ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ...ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ!!! :P:D:lol:

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...

να μαι παλι κ γω!!!χιχι!!!

βικουλινι ευτυχως ο μεγαλος μου δεχτηκε πολυ ζεστα την μικρη οταν γεννησα!!ερχοταν κ με φωναζε οταν εκλαιγε!οταν ξυπνουσε πηγαινε κ την χαιδευε!την προσεχε πολυ!!το ιδιο εκανε κ με το τριτο!!κ η μαρια τα ιδια!τον προσεχει πολυ τον μικρουλη!τον ταιζει,μετα του δινει νερο!!!ειναι γλυκες!!καλα φυσικα τσακωνονται,αλλα ειναι γενικα πολυ αγαπημενα!!μια φορα οταν η μαρια ηταν περιπου 9 μηνων,ειχε βαλει στο στομα ενα μαγνητακι απ'το ψυγειο κ δεν την ειχα δει...κ πηγε ο νικολας κ της το εβγαλε κ της ειπε ''κακο νινι,μιμι''!!!κ αλλα πολλα εχουν κανει που δειχνει οτι ειναι δεμενα!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

ΑΝΤΡΙΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ,ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ :shock: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΟΜΑ..ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ;;;ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Ε;;;ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ...ΘΑ ΞΑΝΑΤΥΧΗ ΠΑΛΙ...

ΣΤΑΜΥ ΑΣΠΑ ΛΕΝΑΚΙ ΤΖΟΑΝΑΚΙ :YMHUG:

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;;Ο ΜΙΚΡΟΣ;;ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΗΧΑΣ;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΝΩ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΩ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ;)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...

ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΛΕΝΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ...Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ :?:?

καλημεραααααα!!!τι κανετε??

ευχαριστω βικουλινι μου!!αντε να δουμε τι θα γινει με την οδηγηση γιατι ειμαι κ περιορισμενης ευθυνης!! :lol::lol::lol:

η μυκονο αδεισα ναι,λιγα πραγματα επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ!!

καλησπερα κουκλες!!!!!!!!!

βικουλινι 7 νοεμβριου εχει γενεθλια η μικρη μου,αντε μωρε τοσο γρηγορα θα φυγεις ε???

εμεις σημερα πηγαμε βολτιστα στο καβουρι,τι ωραιος ηλιος ειναι αυτος καλε?πηγαμε για φαγητο με παρεα διπλα στην θαλασσα κ μετα πηγαμε στο νοτος κ η μικρη ξετρελαθηκε με την παιδικη χαρα που εχει εκει,ομορφα περασαμε.

εσεις τι νεα??????????

τονια να φας το γιαουρτι ACTIVIA ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ Κ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ,ΕΝΑ Κ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!ΦΙΛΙΑ

Κοριτσόπουλα, τι κάνετε????

Τελικά όταν κάνεις σχέδια, πάντα κάτι στραβώνει και εκτός του ότι δεν πραγματοποιούνται, περνάς τελικά χάλια!!!

Όπως κι εμείς εχθές, που σας ανακοίνωνα ότι δεν θα πολυκάνω δουλειές σπίτι, ώστε να κάνουμε πολλές βόλτες. Η χθεσινή βόλτα ήταν μια αποτυχία.....αλλά σήμερα τι ωραία που περάσαμε!!!!

Αν και είχαμε πει ότι θα πηγαίναμε μόνο στα πεθερικά μου για φαγητό και μετά σπίτι, λέει ο άντρας μου "δεν πάμε μια βόλτα παραλία να αλλάξουμε και εμείς παραστάσεις??" Έτσι και κάναμε, πήγαμε στο πάρκο Φλοίσβου και περάσαμε καταπληκτικά. Ήπιαμε κι εμείς το καφεδάκι μας, χαρήκανε και τα παιδιά με το παιχνίδι και τον ήλιο!!!!

Το μόνο που εύχομαι και επλίζω πλέον είναι να κοιμηθούν νωρίς το βράδυ... :?:

τι κανετε κοριτσουδιαααα????

εμεις πηγαμε για μαμ στην αδερφη μου σκασαμε ηπιαμε κ χορεψαμε τα καναμε ολα δηλ μετα βολτουλα κ ευτυχως ο χαρης κοιμηθηκε 20.30 δεν αντεξε αλλο κ ευχαριστηθηκα το μεγαλο μου αντρακι [smilie=headbang.gif] [smilie=love8.gif][smilie=love8.gif][smilie=love8.gif][smilie=love8.gif]

βρε ασπακι δεν συγχρονιζομαστε αλλα βαδιζουμε στα ιδια σημεια εγω χτες το βραδυ ειμουνα στο φλοισβο!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7/11/10!!ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ 2 ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ

JOANAKI

BIKOYLINI=+ANTRIANNA TO JERV OTI MENETE MAKRIA

MIRLITSA-ΑΣΠΑ

BIKXAR

EΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΟΝΙΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΦΙΛΙΑ

Κορίτσια καλημέρα (πλέον αφού είναι 03.42 τα ξημερώματα-όπως λέει το laptop εδω...) :o

Δεν μπορώ να κοιμηθώ και είπα να μπω να διαβάσω τα κυριακάτικα νέα σας, αφού κι εχθές διάβασα της υπόλοιπης εβδομάδας αλλά δεν κατάφερα να γράψω...Αλλά και τί να σας γράψω ρε κορίτσια τα νέα μου δεν είναι και για πολύ ανακοίνωση. Πρέπει να φωνάξω παππά τελικά...αφού τα κλαμματά μου δεν κάνουν δουλειά...

Άσπα μου, συγνώμη για χτες που το έκλεισα το chat απότομα αλλά μετά το τηλεφώνημα της κουμπάρας μου, έφυγα άρων άρων για το ιασώ.Σήμερα Δευτέρα δηλαδή θα κάνει και μαγνητική εγκεφάλου για να σιγουρευτεί ο νευρολόγος γιατί το εγκεφαλογράφημα του άφησε κενά. τελικά η μικρή της κουμπάρας μου είναι στο νοσοκομείο με αγωγή γιατί ίσως έχει επιληψία...τί να πω ρε γαμώτο ένα κωλο νέο καλό να ακούσω και τί στον κόσμο...

ουπς να τος ο κανακάρης μου, κλαίει στον ύπνο του...

μισό επανέρχομαι

Όνειρο ήταν...

Βίκυ τί νέα? Αχ τί ωραία βολτούλα στον Φλοίσβο ε? Μπράβο κι εμείς σήμερα πήγαμε βολτα.

Ξύπνησα μες την ταραχή γιατί άκουσα έναν θόρυβο, δηλαδή τον Νικόλα στο πάτωμα...πάλι έπεσε από το κρεββάτι..μου...Κοιμόμασταν οι δυο μας και έπεσε μαζί με το πάπλωμα ευτυχώς..

Ε για να τον ηρεμήσω από το παραπονο πήγαμε στις κουνιες μας, μαζί με τους κουμπάρους και το βαπτιστήρι μας, τους εχεις γνωρισει κιολας...αν θυμασαι, και μετά πήγαμε στη Χασιά για φαγητό όπου μας έπιασαν κανονικότατα τον κώλο, δεν το συζητώ...75 ευρω για 1,5 κιλο παϊδακια 3 πατατες μια σαλατα ενα τζατζικι και 1 νερο....!!!!!!ΤΟ έπαθα το εγκεφαλικο!! δηλαδη 25 το άτομο!

Ασε που μας ζάλισαν, μια στιγμή ηρεμίας δεν υπήρξε, μια μπαλόνια, μια στυλο, μια cd, μια παστελια, μεχρι και πορτραι΄τα θα μας εφτιαχναν να τρωμε...αν το θελαμε!!! :lol:

Στάμμυ μου σ' ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, αλλά θα είμαστε στο χωριό, (καλά να είμαστε βέβαια γιατί με την πεθερά μου δεν ξέρω τί θα γίνει) δυστυ΄χώς είχα ακούσει τον Βασίλη και τα δικαιώματά μας είναι Πύργο, so πάμε για ψήφο...Κάποια άλλη στιγμή θα το κανονίσουμε...

Αντριαννάκι μου καλή επιτυχία με τα μαθήματα, είμαι σίγουρη ότι θα ξεμπερδεψεις και γρήγορα...!@!!

Βικουλίνι μου καλό ταξίδι!! Δεν θέλω που χάνομαι, βιώνω την χειρότερη χρονιά μου και αυτό φαίνεται...ανυπομονώ να έρθει η Πρωτοχρονιά, χωρίς αστεία!! Να μου κάνει ποδαρικό ο Νικολας μου μπας και αλλάξει το γούρι!! Τί να κάνω το διακομοδώ μπας και ...αλλά δεν βλέπω άσπρη μέρα!

Φιλιά σε όλες γιατί πήρα φόρα και έτσι όπως πάω θα ανοιχτεί και το 5 λείαν συντόμως, μονη μου θα τις γεμίσω τις υπολοιπες σελίδες... :lol:

Κ Α Λ Η Ε Β Δ Ο Μ Α Δ Α ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;;

Τι βροχή κι αυτή;; Δεν εχω πολύ χρόνο να σας γράψω γιατί τρεχω στη δουλειά.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Μετά τη Σταμυ έρχεται και η δική μου σειρά (αν και τα γενέθλια ειναι νωρίτερα)!!!

Κατερινάκι, Τζοανάκι, Βικουλίνι, Αντριάνα, Μιρλίτσα, Βικάκι, Ελευθερία, Στάμυ και Τονια τη Πέμπτη 28/10 στις 11.30 το πρωι θα κάνουμε τα γεννέθλια του Δημήτρη. Σας περιμένουμε. Στείλτε μου μηνυμα για να σας πω διευθυνση αν έρθετε. Φιλάκια

Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλη εβδομάδα, αν και βροχερή!!!!

Πωπω, αρχίσαν οι προσκλήσεις!!!

Φλωριάνα μου στις 28/10, έχει γενέθλια ο άντρας μου και κανονίζουμε δείπνο για δύο, ;) !!!

Στάμυ μου, το Σαβ/κο θα φύγει ο Λεωνίδας μου για χωρίο και μετά από 1-2 Σαβ/κα θα πάμε κι εμείς!!

Σας ευχαριστώ όμως πολύ για τις προσκλήσεις σας!!!! :D

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Βρε σεις με συγκινήσατε τρομερά με τις προσκλήσεις για τα γενέθλια!!! :D Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!

Θέλω πάρα πολύ να έρθουμε και στα 2 παρτάκια! [smilie=wav.gif]

Ειλικρινά θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια χεχε!! Να δει και ο δικός μου ένα παιδάκι της ηλικίας του βρε παιδί μου!

Θα συνεννοηθώ με τον άντρα μου και θα σας πω σύντομα με πμ , και πάλι σας ευχαριστώ!! [smilie=occasion5.gif]

Αντριαννάκι καλωσόρισες βρε σε αναζητούσαμε!! :)

Ελενάκι μπράβο που μεγάλωσε το νινάκι και πάλι με το καλό και να τρως μοσχαράκι στο οποίο θα βάζεις και λίγο λεμονάκι μετά, έτσι απορροφάται καλύτερα ο σίδηρος..! ;)

Σας έχω πεί ότι εγώ δεν πήρα καθόλου συμπλήρωμα σιδήρου στην εγκυμοσύνη? Δεν χρειαζόταν.. τι να καταλάβω η γουρουνίτσα!! Χαχα :@)

Το σκ εκανα δουλειές – δουλειές και .. δουλειές.!

Και ακόμη δεν έχω τελειώσει! Πάνω- κάτω, γκαράζ –σπίτι, ανέβασμα πατάρι και τέτοια.. [smilie=confused2.gif]

Θέλω να αλλάξω και κουρτίνες αλλά το τσουλάω για να είναι κάπως φρέσκιες στα γενέθλια του μικρού..

Ρε συ Βικυ ειλικρινά εσυ πως τα προλαβαίνεις όλα μα όλα?? Και δουλειες και παιδι και δουλεια και κοκέτα???? ;;) Και μενα πεφτει στα πατωματα η ψυχολογία αλλά...

Εγω πάντως σαν την Αντριάννα .. και το μπάνιο ακόμα γινεται με δυσκολία!!! [smilie=sad2.gif]

Φιλάκιααα

Καλημερα ζουζουνες μου!!! Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Τι κανετε???

Την Τεταρτη εχουμε και εμεις γενεθλια και εισαστε ολες καλεσμενες!!! :-p:-p

Τι?? Δεν θα ερθετε??? :roll: Μα γιατι?? Ενα τσιγαρο δρομος ειμαστε καλε!! :lol::lol:

Δυστυχως ομως θα ειμαστε οι 5 μας και ετσι μου εφυγε η ορεξη να κανω τουρτα..μαλλον θα παρω μια ετοιμη.Ουτος η αλλος μονο εγω τρωω γλυκα στην οικογενεια...

Αδερφουλα μου στεναψωρεθηκα ρε συ για την μικρη της κουμπαρας σου...δεν ηξερα τιποτα..

Ευχομαι να μην εχει τιποτα εν τελη.

Μεγαλωνουνε τα παιδακια μας.Τι ωραια που εχουνε ολα κοντα κοντα γεννεθλια.

Τα φιλια μου σε ολες.Παω να εοιμαστω να δω ενα σπιτι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...