Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλά να περάσετε. Νύχια δε φτιάχνεις;;; Καλά αν σου πω ότι απο τοτε που γέννησα εχω βάψει τα νύχια μου μονο 1-2 φορες τι θα πεις. Καλέ εδώ δεν προλαβαίνω να τα κοψω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσάκια γεια σας!!!

Τι ωραία μέρα σήμερα για βόλτες και εγώ δουλεύω και πρωί και απόγευμα σήμερα κρίμα κλαψ :cry:

Και εγώ σαν την Φλωριάνα είμαι δεν προλαβαίνω για νύχια και τέτοια.

Και έχω νευριάσει με τον εαυτό μου τελευταία γιατί τον έχω παραμελήσει.

Any way.....

Κατερινάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Φιλιά σε όλες πάω να δω αυτό που έγραψε η Φλωριάνα.

Καλά να περάσετε. Νύχια δε φτιάχνεις;;; Καλά αν σου πω ότι απο τοτε που γέννησα εχω βάψει τα νύχια μου μονο 1-2 φορες τι θα πεις. Καλέ εδώ δεν προλαβαίνω να τα κοψω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και γω τα ίδιααα...

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Εγώ πριν την γέννα ημουν κοκέτα :lol: Μαλί πάντα βαμένο, νυχια πάντα βαμενα.. Τωρα ουτε βαφη ουτε κοκέτα. μπαζακι θα έλεγα..

Ελευθερία μία από τα ίδια και εγώ τι θα κάνουμε??? Εγώ δεν προλαβαίνω με τίποτα γιατί στο σπίτι θέλω να κάνω όλα μόνη μου και δουλεύω και άστα κλάφτα Χαράλαμπε το να κάνω μπάνιο είναι πλέον πολυτέλεια. Εσείς προλαβαίνετε πείτε όχι για να έχω παρέα.

:lol::lol::lol::lol::lol:

τι κανετε κοριτσακια???εγω παντως κοριτσια κ νυχια κ μαλλια κ μασκες ολα τα συνδιαζω...οταν ειμαι απεριποιητη μου πεφτει η ψυχολογια μου...πως το εχω συνδυασει δεν ξερω???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!ΑΧ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?

Καλά, δόξα τον θεό!!!

Και τα παιδάκια μου επίσης...

Λέω αυτό το Σαβ/κο να μην κάνω και πολλές δουλειές ώστε να κάνουμε πολλές βόλτες μιας και το προηγούμενο που είμασταν συναχομένοι δεν πήγαμε πουθενά.

κ καλα θα κανετε...εγω το πρωι θα κανω δουλειες κ το απογευμα θα παω βολτα με το χαρακη ο μπαμπας εχει βαρδεια ξεκινησαν οι αδειες κ καθε 2 μερες εχει βαρδεια :twisted::twisted::twisted::twisted: τη κυριακη μας εχει τραπεζι η αδερφη μου το μεσημερι...

Θα θελά να πάω ικέα, αλλά και με τα δύο παιδιά δεν θα κάνουμε δουλειά.

Άσε που θα τα κυνηγάω, μετά θα κουραστούν και θα αρχίσει η γκρίνια. Θέλω όμως να δω κάποια πράγματα ρε γμτ.

Όπως επίσης και στο πράκτικερ θα ήθελα να πάω...αλλά κι εκεί την ίδια τύχη θα 'χουμε.

κ εγω ρε συ εχω κολλησει κ το χαρακη κ ειναι μες τη τρελη χαρα οποτε παμε ευτυχως κ του νικου του αρεσουν μονο με τα ικεα δεν τη παλευει επειδη δεν εχει παραθυρα κ δεν βλεπει εξω αγχωνετε...τι να πεις εγω ολη μερα να με αφησεις να ψωνιζω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα

Και μένα του αρέσει του άντρα μου, αλλά δεν τρελλένεται κιόλας.

Εγώ π.χ θέλω τον χρόνο μου, εκείνος θέλει να πάρουμε αυτό που υποτίθεται ψάχνουμε και να φύγουμε σιγά-σιγά.

Η καλυτερή μου είναι όταν πηγαίνω μόνη ή ακόμα καλύτερα με κάποια φίλη. Αρκεί να ξέρω ότι τα παιδιά είναι π.χ στο χωρίο, να μην με αγχώνει κάτι ώστε να γυρίσω νωρίς.

οχι ενταξει ευτυχως τη παλευει οση ωρα θελω κ εγω αμα εχω αφησει το χαρακη κ πρεπει να γυρισω δεν μπορω καλυτερα να το παρω μαζι παρα να χω το αγχος γρηγορα να τελειωνω...εμενα στα ικεα μ'αρεσει να καθομαι να κανω ενα διαλλειμα κ να πινω ενα καφεδακι πανω..αν κ τωρα με το τσιγαρο μου τι δινει το πινω γρηγορα κ φευγουμεεεε ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...