Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κανετε;;

Εμεις κάναμε την γαστροσκόπιση εχθες. Οισοφαγήτιδα, παλινδρόμιση, διαφραγματοκίλη και γαστρίτιδα :shock::shock::shock::shock: . Αρχίσαμε θεραπία με χάπια και διατροφή για 4 μηνες :shock::shock: . Θα του περάσει αλλά θέλει προσοχή. Την διαφραγματοκίλη την είχε εκ γεννητής αλλά δεν το ήξερε γιατι ποτε δεν είχε κανει γαστροσκόπιση!!!! Μου είπε ο γιατρός ότι ευτυχώς που την κάναμε τώρα!!! Και να φανταστείτε ότι τον έπριζα ενα χρόνο να πάει. Ευτυχώς που τον έπισα!!!!

Εσεις κορίτσια μου πείτε κανενα νεο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά είναι Βικάκι μου ο Μητσάρας. Διαλύει τον τόπο, τρώει τιμωρία, δεν καταλαβαίνει τίποτα :shock::shock::shock: . Νομίζω ότι από τότε που πήγαμε παιδικό έχει γίνει πιο νευρικός!!!! Βέβαια είναι και η ηλικία!!!

Ο Χαράκης καλά;;; Εσύ πάλι μελαγχολίες έχεις;;; Γιατι βρε πουλάκι μου;;;

μου περασαν απλα ξυπνησα στραβα...σημερα ειμαι οκ δοξα το θεο...

η ηλικια ειναι κ μεις μια απο τα ιδια ο καλυτερος του χωριου ο χαρης δεν ξενερωνει ποτε :roll::roll::roll:

Α ρε Βικάκι σε νοιώθω. Αν συναντηθούν τα καμάρια μας καλύτερα να είμαστε σε ανοιχτό χώρο προς αποφυγή καταστροφών :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Εχθές ο Μητσάρας έβγαζε όλα του τα νευρα πάνω στη τηλεόραση, τη χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα βγει το χερι του από την άλλη :shock::shock::shock: . Αλλά αυτή σκυλί με τόσες κλωτσιές και ακόμα δε λεει να χαλάσει. Ευτυχώς!!! Που λεφτά για άλλη :shock::shock::shock::shock:

kalimera koritsares!!!

ti kanete?

bikaki polu xairomai pou simera eisai kalutera...etsi..etsi..oso gia ta paidakia mas ta aggelakia den tha sxoliasw..ki o dikos mou ta idia kanei..afiste ta..

katerinaki kserw oti trexeis k den tithetai thema gaidourias!na eisai kala mono auto me noiazei,ola ta alla tha ginoun

tonaki sou euxomai na nai gero kai kalotuxo...ki as katouraei kathisto afou to thelete..!ki egw koritsaki thelw!xixi!ki emena i prwti egkumosini itane teleia alla den ti glitwsa..se autin!ante na vgei to dontaki na iremisete...

bikoulini mou upomoni k kouragio...

flwriana mou euxomai na perasei oso pio grigora ginetai auto me ton antrouli sou..oso gia ta kamaria mas..ti na pw?upomoni...

aspaki miaa glukia kalimera..

filia se oles!!!

κοριτσια ο επομενος τιτλος θα ναι τα θηριακα του 2008!!!!!!!!!

ιωαννακι μου σματσ σμουτς πολλααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τσααααααααα, να 'μαι κι εγώ!!!!!!!!

Άργησα σήμερα να σας καλημερίσω, γι αυτό και θα σας καλησπερίσω λόγω ώρας!!!

Είστε όλες καλά?????

Εγώ όπως πάντα δουλειά, και κολλημένη στο ρολόι...πότε θα πάει 4:00 :?::?::?:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;

ΒΙΚΑΚΗ ΟΚ ΤΑ ΚΕΦΙΑ Ε;;ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΡΙΑΚΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!

ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΘΑ ΔΩ Κ ΘΑ ΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΠΑΛΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΞΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ....ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΣΑ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΣΕ... :cry::cry: Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ 3Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΗ...ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ :cry::cry:

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε;;;ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!!ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ;;ΤΙ ΛΕΕΙ;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΩΣΑΤΕ;;;ΕΥΧΟΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ... ;)

ΑΣΠΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;Α ΤΡΩΣ Κ ΕΣΥ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ε;;;ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ Ε;;Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΩΣ ΤΟΧΕΙ ΠΑΡΕΙ;;

ΛΕΝΑΚΙ;;;ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ;;;

ΤΟΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ;;;

ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ...ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ KISS FM ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!! :YMHUG:

Περαστικά σας Βικουλίνι. 'Ετσι ήταν κι εμένα ο Λεωνίδας, είχε πολύ πυρετό, βήχα, συνάχι και δεν έτρωγε. Μόνο γάλα ήθελε. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κράτησε μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αλλά κόλλησε και τον μπέμπη εε??? Ο καημενούλης από τόσο νωρίς να υποφέρει???

Περαστικά σας βρε κορίτσι, καλή δύναμη....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ!!!ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΧΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΩ!!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΝΙΝΙ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΤΡΕΛΑ Ε?ΑΧ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!

καλησπέρα κοριτσια!!

Βικουλίνι μου περαστικά στα μικρούλια!! Αχ το μαναρακι μου απο τοσομικρός αρρώστησε με συναχάκι> περαστικά πολύ γρήγορα εύχομαι!!

Η πεθερά μου τα ίδια, αύριο θα πάρουμε τα αποτελέσματα του σπινθηρογραφήματος για τα κόκκαλα και βλέπουμε!

Βικάκυ μου χαίρομαι που τα κέφια σήμερα είναι καλύτερα...αλήθεια πότε θα παίξουμε καμμιά μπιρίμπα? Να ξεφύγουμε λίγο???

Φλωριαννάκι μου περαστικά στον αντρούλη σου! Περνάνε αυτά οπότε γρήγορα εύχομαι, και καλή διατροφή...ξερεις πρεπει να τον προσέχεις ε?? Καλά μαγειρέματα...

Αντριαννάκι όλα καλά? Σε χάσαμε!

Ρία, Στάμμυ, όλες καλά?

Κοριτσάκια μου συγνώμη αλλά ο Νικόλας δεν μ' αφήνει να γράψω άλλο πειράζει τα πλήκτρα και σε λίγο δεν θα υπάρχει και η οθόνη!

Ασπασούλα μου δεν ήταν γραφτό μας σήμερα...αύριο μάλλον, συγνώμη ε? Τί να τον κάνω...

καλησπέρα κοριτσια!!

Βικουλίνι μου περαστικά στα μικρούλια!! Αχ το μαναρακι μου απο τοσομικρός αρρώστησε με συναχάκι> περαστικά πολύ γρήγορα εύχομαι!!

Η πεθερά μου τα ίδια, αύριο θα πάρουμε τα αποτελέσματα του σπινθηρογραφήματος για τα κόκκαλα και βλέπουμε!

Βικάκυ μου χαίρομαι που τα κέφια σήμερα είναι καλύτερα...αλήθεια πότε θα παίξουμε καμμιά μπιρίμπα? Να ξεφύγουμε λίγο???

Φλωριαννάκι μου περαστικά στον αντρούλη σου! Περνάνε αυτά οπότε γρήγορα εύχομαι, και καλή διατροφή...ξερεις πρεπει να τον προσέχεις ε?? Καλά μαγειρέματα...

Αντριαννάκι όλα καλά? Σε χάσαμε!

Ρία, Στάμμυ, όλες καλά?

Κοριτσάκια μου συγνώμη αλλά ο Νικόλας δεν μ' αφήνει να γράψω άλλο πειράζει τα πλήκτρα και σε λίγο δεν θα υπάρχει και η οθόνη!

Ασπασούλα μου δεν ήταν γραφτό μας σήμερα...αύριο μάλλον, συγνώμη ε? Τί να τον κάνω...

καλημερα!!!βλεπετε εγω μπαινω τις μεγαλες ωρες στο μαμμυ γιατι η μικρη κοιμηθηκε πριν 20 λεπτα κ περιμενω να δω αν εχει κοιμηθει καλα για να πεσω κ εγω για υπνο!!!

δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελιδες που εχετε γραψει!!!καλε γλωσσα δεν βαζετε!!! :lol::lol:

joanaki κατσε τοτε κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και τον χαρη!!!κ οταν με το καλο γεννησεις θα ξανα βρεις δουλεια!

βικουλινι τι επαθε ο μπεμπης???αρρωστησε???περαστικα του!!

κατερινακι πως παει η πεθερα σου???η καλη ψυχολογια βοηθαει πολυ την κατασταση της,βεβαια θα μου πεις τι καλη ψυχολογια να εχετε αλλα αν το εχετε προλαβει σε αρχικο σταδιο εχει ακομα πολλα χρονια βιου,τα εχω περασει κ εγω με την γιαγια μου κ καταλαβαινω απολυτα την κατασταση,ευχομαι να αναρωσει γρηγορα κ να το ξεπερασει τελιως.

βικυ τι ειχεις παθει κ εχει μελανχολια??δεν θελω τετοια,πρεπει να χαμογελαμε μονο κ μονο επειδη ειμαστε υγεις κ εχουμε ολα τα καλα,για σκεψου το!! ;)

φλωριαννα τι κανει ο αντρας σου??περαστικα του.

οσες ξεχασα φιλια........

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κάνετε;; Πολύ βροχή εχθές εε;;; Την έφαγα όλη!!! Μούσκεμα έγινα :shock::shock::shock: .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου περαστικά στα παιδάκια σου. Τι να πω... εμεις τον βήχα ακόμα πεδευόμαστε λιγάκι, ειναι η 4η εβδομάδα!!! Υπομονή κοριτσάρα μου, θα περάσει κι αυτό.

JOANAKI πως παει η εγκυμοσύνη;; Σου πέρασαν οι ναυτίες;; έχεις δει το φύλλο ή ακόμα;; Δεν θυμάμαι σε πια εβδομάδα το βλέπουμε :shock::shock: . Στο Χαράκη έχεις πει τίποτα;; Πως το έχει πάρει;;

ΤΟΝΙΑ μου. Μην αγχώνεσαι θα γεννηθει το μικρούλι σου και θα δεις πως θα αντιδράσει ο μεγάλος σου. Δεν έχω πειρα από τέτοια ακόμα αλλά πιστεύω ότι όσο είναι μέσα στη κοιλίτσα σου είναι ακόμη καλά, όταν θα το φέρεις σπίτι θα μας πεις :lol::lol::lol: .

ΣΤΑΜΥ μου τι κάνετε;; Η μικρουλα καλά. ήταν λιγάκι άρρωστη αν θυμάμαι καλά εε;; Πως είναι τώρα;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ κουράγιο κοπελάρα μου. Καλά αποτελέσματα εύχομαι με τον σπινθιρογράφημα. Όλα να πάνε καλά. Τον αντρούλη μου τον έχω σε διατροφή, η οποία πρέπει να διαρκέσει σε όλη του τη ζωή!!! Βλέπεις η οισοφαγητιδα και η γαστρίτιδα θεραπεύονται με φάρμακα, η διαφραγματοκίλη και η παλλινδρόμηση όχι, θα τα έχει πάντα, γιαυτο και πρεπει να προσέχει απο εδώ και πέρα!!! Ελπίζω να του γίνει συνήθεια και να σταματήσει να τρώει ότι να είναι... Καλό θα κάνει και σε μας να προσέχουμε τη διατροφή μας και τον τρόπο ζωής μας. Αυτά είναι πράγματα που λιγο πολύ πρέπει να τα τηρούμε όλοι μας και όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο καλύτερα ;););) .

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια μου.

καλημερα κοριτσαρεςςςςςςςςςςςς τι κανετε...

ηλιολουστη μερα σημερααα....εχω μια νυστα τρεληηηηηηηη

τη καλημερα μου σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ γιατί νυστάζεις;; Πάλι δουλειές έκανες εχθές;;; :lol::lol::lol::lol: .

Ξύπνα και πήγαινε καμιά βολτα με τον Χαράκη. Χαρά Θεού έξω.....

δουλευω το μεσημερι.σημερα εχω δικα μου ραντεβου οποτε τα κανονιζω οπως θελω εγω....

δεν ξερω που θα παμε σπανια κανονιζουμε απο πριν το μερος...στο δρομο αποφασιζουμε σημερα θελω θαλασσα ομως!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...