Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσια!

Κατερινα ελπιζω να το ξεπερασει και ολα να πανε καλα.Περασε και ο μπαμπας μου ενα ειδος καρκινου που ηταν επιθετικος και ειναι σχεδον 5 χρονια τωρα και δεν εχει παρουσιασει τιποτα ξανα...ειναι μια χαρα...

Ασπουλα,Ιωαννα,Βικακι τι κανετε?Αντε μην ακουω ακεφιες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa xairomai polu pou uparxoun akoma anthrwpoi pou ksupnane xamogelwntas..etsi na sai mia zwi..

filakia se oles..

Σ' ευχαριστώ joanaki, να σαι καλά!!!!

Δεν αξίζει πιστεύω να "χαλιέσαι" για τίποτα.

Η ζωή είναι τόσο γλυκιά....γιατί να μιζεριάζουμε????

σωστη ασπα γι'αυτο τσαντιζομαι με εμενα μου τι δινει η μιζερια..

αποφασισα να σηκωθω να ντυθω κ εγω κ ο χαρης κ να παμε στο μπαμπα μας για μαμ εχει βαρδεια σημερα γιατι οσο καθομαι ταβλαα αρρωσταινω!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ;;;

ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΕΝΑΧ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ...ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΤΛ...ΤΗΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΣΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΦΩΝΑΖΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΤΙ

ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;;ΥΠΟΜΟΝΗ...........

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ Ε;;ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ.....

ΒΙΚΑΚΗ ΧΑΛΙΑ Ε;;;ΕΥΧΟΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....

ΑΣΠΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!!

ΣΤΑΜΥ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Ε;;ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ,,,,,,,,,,,,,,

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η ΜΙΚΡΗ...

elisaki mou nai eimai...exw kairo vevaia akoma..alla ok..!me to kalo k pali!agoromana e?xixi

bikara kala tha kaneis...kala na perasete!!!makia

bikoulini mou ti pernas??ki egw auta skeftomai..ti na pw?kouragio..apla prospathise na katalaveis mipws to marisaki ta kanei auta epeidi zileuei kai kalo tha itane na tin valeis na summetexei se pragmata pou kaneis me ton mpempi etsi wste na min to niwthei san alien..kai asxolisou ligi wra mono mazi tis..gia na katalavei oti den uparxei diafora metaksu tous...elpizw na se voithisa!mats!

aspa...spasta...xaxa!!!mono gelia k xares..

filia se oles!!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΖΗΛΕΙΑΣ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΦΩΑΝΑΖΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ...ΚΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ...

ΑΣΠΑΚΙ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ Ε;;;ΜΠΡΑΒΟ ;)

γεια σας κοριτσακια τι τι μου παθατε καλε ολες και πεσατε ετσι ??????????/υπομονη ολοι αυτο κανουμε αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο και φυσικα ΥΓΕΙΑ αυτο ειναι το συμαντηκοτερο ολα το υπολοιπα λιγο πολυ ξεπερνιουνται...........φιλια σε ολες και περαστικουλια στους και στης αρρωστουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIKOYLINI μου υπομονή κοριτσάρα μου. Ολα τα παιδάκια ζηλεύουν όταν χάνουν τα προνόμιά τους. Που να δεις εγώ πως ζήλευα τον αδερφό μου όταν γεννήθηκε κι ας είχαμε 7 χρόνια διαφορά!!!! Τι τον έσπρωχνα, τι ελεγα στη γιαγιά μου να τον πετάξουμε από το μπαλκόνι όταν δεν κοιτάζαν οι γονείς :shock::shock: Αστα. Όλοι λίγο πολύ τα έχουμε ζήσει ακόμα κι από εμας τους ίδιους με τα αδέρφια μας!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα καταλαβαίνω τι περνούσαν οι γονεις μας!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ;;;

ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΕΝΑΧ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ...ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΤΛ...ΤΗΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΣΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΦΩΝΑΖΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΤΙ

ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;;ΥΠΟΜΟΝΗ...........

πωπω ρε βικουλίνι, λες και ακούω εμένα δυο χρόνια πριν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή δύναμη εύχομαι..........................

βικουλινι κουραγιο ρε φιλεναδα λιγο η ηλικια λιγο το καινουργιο μελος κ εχει αυτες τις αντιδρασεις το μαρισακι θα τις περασει κ θα δεις οτι θα τα σκεφτεσε σαν μια γλυκια αναμνηση...εμεις εδω κ χωρις αδερφακι κ δεν ακουει οποτε τι αλλο να σου πω???????????????θα τους περασει που θα παει...

εγω να σας πω οτι γυρισα κι χειροτερα θα το πιστεψετε???ο γιος μου τα καταφερε μου βγαλε το λαδι κ επισης εφυγα κ τσακωμενη με το νικοοοοοοοοοοοοο...

αλλα ολα οκ καταβαθος δεν ξενερωνουμε ποτε!!!!!!!!!!!!!

καλα...είχα γράψει ένα κατεβατό και μου τα έσβησε...ελεος...

τεσπα! Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια...

Ευχαριστώ ΟΛΕΣ σας για την συμπαράσταση και τις ευχές σας για περαστικά!

Βικάκυ μου ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα, είναι και ο μελαγχολικός και μουντός καιρός που βοηθάει στην ακεφιά! Αύριο να είσαι πάλι μες τη χαρά! Και καλό βράδυ ήρεμο!

Βικουλίνι μου υπομονή, τί άλλο! Σε καταλαβαίνω απόλυτα για το τί περνάς...μπορεί να έχω έναν αλλά τρώω το ξύλο της ζωης μου από το Νικολάκη...και τώρα που σας γράφω με κλωτσάει με δύναμη...πόσο να αντέξει ο άνθρωπος...όλο κάτι θέλουν τα μικρα...κουράγιο!

Στάμμυ μου ναι έχει θέμα η πεθερά μου, χτες της έκαναν και σπινθηρογράφημα για να δουν τα κόκκαλα. Είναι εκτός νοσοκομείου, αλλά η αγωνία συνεχίζεται...

Ιωαννάκι μου γλυκό σε σκέφτομαι, και μια απο αυτές τις μέρες θα σου τηλ.είμαι γαϊδουρα το ξερω αθελά μου όμως...συγνώμη!

Αδερφούλα μου αύριο ωραία μέρα ε? Άντε καλή επιτυχία να βρείτε αμέσως και να τελειώνει το μαρτύριο...φιλάκια πολλά στο Ρινάκι μου@!

Ασπασάκι μου πόσο χαίρομαι που έχεις φιλοσοφήσει τη ζωή και χαμογελάς από το πρωϊ! Μακάρι να το έκανα κι εγώ αυτό...αλλά είμαι μόνο στα λογια! Με παίρνει από κάτω η καθημερινοτητα μου

Φλωριάννα μου τί έγινε με τον άντρα σου? Την έκανε την γαστροσκόπηση? Τί είπε ο γιατρός?? Εύχομαι να πήγαν όλα καλά!

Ελίσα μου ευχαριστώ. Και εσύ καλή λευτεριά!

Κοριτσακια μου σας χαιρετω, κλείνουν τα μάτια μου!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ 2ο ΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ..ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ...

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΑΘΩ@!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΛΗΥΝΥΧΤΑΑΑΑΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...