Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να μαι και εγω κοριτσαρες μου! Τι κανετε??

Σας διαβαζω στα γρηγορα οποτε μπορω αλλα στο τελος η που δεν εχω κουραγιο να σας γραψω η θα νυσταζω... :oops:

Εχω ενα κεφαλι χαλια...ψαχνω συνεχεια για χαλια,κουρτινες,κρεβατι για τον μικρο,φωτιστικα,ρουχαλακια.Ο χρονος λιγος και οποτε καθομαι στο πσ με αυτα ασχολουμε..και ακομα δεν βρηκαμε σπιτι γμτ.Ολο λενε θα μας παρουν τηλ. να κλεισουμε ραντεβου και κανεις δεν περνει.Απορω δεν θελουν να νοικιασουν τα σπιτια τους?? :roll::x Μην βαζεις αγγελια τοτε ρε Χριστιανε! Αντε τα πηρα τωρα σορρυυυυ :oops::oops:

Ιωαννακι χαιρομαι που μαθαινω νεα σου! Ποσο εβδομαδων εισαι τωρα???Υπομονη με τις αναγουλες.θα περασουν σε λιγο καιρο,τα ξερεις.

Βικακι και Βικουλινι :x:x:x:x

Αδερφουλα θα περιμενω το απογευμα τηλεφωνακι.Ελπιζω να καταφερεις να με παρεις!

Σταμμυ μου τι κανετε??

Τα φιλια μου σε ολες,θα προσπαθησω να γραφω πιο συχνα. :x:x:x:YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax lenaki mou...upomoni..ti allo na sou pw!oso gia tis aggelies..asto..kapoioi anthrwpoi einai polu.....na min to pw!!

eimai 8 evdomadwn vasika...den kserw giati ti ticker prosthese kai 5 meres..

elpizw kai i upoloipi familia sou na einai kal e?

filakia

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;;ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ :)

ΜΑΜΥς ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΩΝ ;) ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ:lol::lol:

ΛΕΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...

ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ :cry: ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

oxi..mia xara..tin evala tin imerominia..ti na pw?kserw gw..

asta bikoulini ki egw etsi eimai ...me to kilo ta kila..an kai idi exw parei 1 kilo kai eimai molis 8 evdomadwn..peinaw re koritsia ti na kanw?peinaw..

anekathen etrwga polu an k den mou fainetai...alla den emene kilo...stin egkumosini omws..menoune ta atima..xaxa

καλημερουδιααααααααααα κουκλες τι κανετε????το ειδατε το νησι???τελειοοοο

βικουλινι περαστικα στη κουκλαρα σου ατιμο καιρος ρε γμτ :(:( ο μπεμπης τι κανει??

φλωριαννα απο γρηγοραδα αλλο τιποτα βεβαια ειναι να χω κεφια αλλιως σερνομαι...τι κανει ο μητσαρας???

Καλύτερα είναι ΒΙΚΑΚΙ μου. Ο αντρούλης μου πάει αυριο να κάνει γαστροσκόπηση!!!!! Εχει καούρες και φούσκωμα κάθε φορά που τρώει :?:?:? . Καμιά γαστρίτιδα υποπτεύομαι. Θα δούμε...

Καλέ μη γκρινιάζετε με τα κιλά. Θα τα χάσετε :lol::lol::lol: . Εγώ στον Δημήτρη 23 πήρα :shock::shock: . Αφού κοιταζα μια φωτογραφία εχθες και νόμιζα πως ήμουν ο Σταρόβας :lol::lol::lol::lol: !!!!!!! Τώρα είμαι πιο αδύνατη από πριν μείνω έγκυος!!! Με γυμνάζει ο Δημητράκης :shock::shock::shock: . Τρώτε κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλύτερα είναι ΒΙΚΑΚΙ μου. Ο αντρούλης μου πάει αυριο να κάνει γαστροσκόπηση!!!!! Εχει καούρες και φούσκωμα κάθε φορά που τρώει :?:?:? . Καμιά γαστρίτιδα υποπτεύομαι. Θα δούμε..

αχ μη μου λες τετοια κ εγω τα ιδια παθαινω κ ενα ποτηρι νερο να πιω που λεει ο λογος κατευθειαν τουμπανιαζω κ τις περισσοτερες φορες πεθαινω απο καουρες...

ευχομαι να μην ειναι τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΑ....ΟΥΤΕ ΥΠΝΗΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ..ΑΑΑ!!!ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 3 ΚΙΛΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ!!!ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...\

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ!!!ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΑ!!!ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...

μανουλες τι κανετε??

Εγώ κουρέλι...μόλις έκανα ένα μπανιο να γινω άνθρωπος !!

Από το πρωϊ που ξύπνησα (6.00 παρακαλώ...) τώρα κάθομαι σε καρέκλα και αυτό για να σας γράψω νέα...\

Καταρχάς πολλά φιλιά στις εγκυούλες μας όλες και στις κοιλίτσες..

Βικουλίνι περαστικά στο Μαρισάκι! Και εύχομαι ο μπέμπης να την γλιτώσει και να μην κολλήσει. Εμείς προς το παρόν κρατάμε γερά!

Αδερφούλα δεν τα κατάφερα απ' ό,τι κατάλαβες..είχαμε ασχημη μέρα οικογενειακώς...υπόσχομαι να το κάνω αύριο..

Στάμμυ μου πολύ θα το ήθελα να ερθω με τον Νικόλα allou αλλά δεν υπάρχει χρόνος..στο νοσοκομείο δεν μένω γιατί και η πεθερά μου βγήκε...αλλά και πάλι τα μαντάτα δεν είναι καλά!

Μ' έχει πάρει απο κάτω..σήμερα βγήκε τελικά η βιοψία, κι απόρρησα πολύ νωρίς μου φάνηκε! Τελικά είναι καρκίνος τύπου 1 λέει και είναι επιθετικός...ο Θεός να βάλει το χέρι του. Σήμερα έκανε και σπινθηρογράφημα για να δουν τα κοκκαλα. Πάντως 6 λεμφαδένες τους μαγκωσε...ελπίζω με τις ακτινοβολίες να τα καταφέρουμε...Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν ξέρω πως να ηρεμήσω και τον Βασίλη, που λογικό είναι να έχει φρικάρει..ο μικρός ζητάει την γιαγιά του και δεν κάνει να τον δει λόγω του σκιαγραφικού υγρού, και φυσικά δεν μπορεί να τον κρατάει προς το παρόν αφού έχει τα ράμματα και θα αρχισει και τις χημειοθεραπειες-ακτινοβολίες..ααααααααααααααααααααχχχχχχχχ!!

Εύχομαι σε όλες σας ΥΓΕΙΑ γιατί αυτό είναι που μετράει και κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι που αγχώνομαι και τρέχει αυτο το δηλητήριο παντού στις φλέβες μου!!!

Θα προσπαθήσω να βάλω ένα τραγουδάκι απο το y-tube γιατί δεν θυμάμαι πως το κάνουμε, και αν τα καταφέρω σας το αφιερώνω σε όλες σας! Έχω φάει σκάλωμα μου αρέσει πολύ το τραγουδάω απο μέσα μου όλη μέρα! Για να μην πω οτι ερωτευτηκα και τον τραγουδιστή! Αφήστε όλα τα είχε η μαργιωρή...χιχιχι :D

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Nl7j8UrTaR8?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Nl7j8UrTaR8?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Teleia (Full - CD RIP) / Iοakeim Fwkas (HQ - New Song 2010)

κοριτσια δεν μπορώ να το κάνω δεν ξέρω τί κάνω λάθος όποια θέλει ας κάνει copy αυτο εδω πάνω και βάλτε το στο y-tube...ουφ...με εσκασε...αντε σας το αφιερώνω!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΒΙΚΥ Κ ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ??ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΝΑΚΙΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ??

JOANAKI MΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,Η ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ????

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΤΡΕΞΙΜΟ???ΟΥΦΦΦΦΦ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΟ???

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα μου πόσο λυπήθηκα γι αυτά που διάβασα...ο θεός μαζί σας.

Πρέπει να φανείτε πολύ δυνατοί γιατί μπαίνετε σε έναν δύσκολο αγώνα. Εσύ να προσπαθείς να στηρίζεις...όσο γίνεται δηλαδή, τον άντρα σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημα θα νιώθει και ο ίδιος.

Δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας....

Καλή δύναμη σε όλους σας & ο θεός μαζί σας!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου, ευχομαι να πάνε όλα καλά. Μην απογοητεύεστε ο Θεος είναι μεγάλος!!! Εχε κουράγιο και δύναμη και στήριξε την οικογένειά σου, οσο μπορείς. :-*:-*:-*:-*

ΒΙΚΑΚΙ τα ίδια και ο άντρας μου, το έχει πολύ καιρό και γι'αυτο θα κάνει γαστροσκόπιση σήμερα :shock: . Το είχα πάθει και εγώ παλιότερα και είχα κάνει. Τελικά είχα γαστρίτιδα και ελικοβακτηρίδιο. Έπερνα αντιβίωση και χάπια για το στομάχι και εκανα σιγκεκριμένη διατροφή. Μην το αφήσεις!!!!!

Φιλάκια σε όλες. Πάω να χωθώ στο χαρτομάνι :shock::shock::shock:

καλημερα κοριτσακιαμ σημερα δεν ξυπνησα εμ κεφιαααα

κατερινακη :(:(:( περαστικα σας κ ελπιζω γρηγορα να τα ξεπερασετε

κοριτσακια γλυκα πολλα φιλακιαααααααααααα

kalimeroudia se oles!

katerinaki mou kouragio k upomoni pros olous tous tomeis..euxomai ola na pane kala k na iremisete epitelous kapoia stigmi..

bikaki tisou kanane pali kai ksupnises etsi?pes mou poios na erthw ekei na ginei xamos!!xaxa!

bikoulini iremia k upomoni oso mporeis me ta mikrakia sou k perastika sti megali..

flwriana euxomai na pane ola kala me ton antrouli sou k perastika

stamy mou edw den evriska douleia prin meinw egguos...poios tha me parei twra me tin koiloumpa..?

tonaki polu xairomai pou niwtheis kalutera!!egw..ta diavases me tis nauties e?ante na peis neakia apo tin auxeniki...isws kai fulo..(den kserw ti thes alla nomizw tha exeis agori..)

mirlitsa xairomai polu pou uparxoun akoma anthrwpoi pou ksupnane xamogelwntas..etsi na sai mia zwi..

filakia se oles..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...