Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε σχέση με τα υπόλοιπα βράδια, κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα.

Σηκώθηκε μέσα στην άγρια νύχτα και έκλαιγε, αλλά δεν τον πήρα στο κρεβάτι μου και έτσι μετά από λίγο σταμάτησε και ξανακοιμήθηκε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;; Καλή εβδομάδα.

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω το ΣΚ, δουλειές κλπ... Αφού μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερα οι καθημερινες απο τα ΣΚ :shock::shock: .

Είμαστε όλοι καλύτερα από ιώσεις. Ο μικρούλης μόνο έχει ακόμα βήχα και βράσιμο αλλά τον πήγαμε στο γιατρό τη Παρασκευή και μας είπε ότι θα περασει μόνο του. Μας είπε ακόμα ότι έχει χάσει λίγο βάρος και ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε :shock: , με τόσες ιώσεις... Από το Σάββατο προσπαθώ να τον ταίζω και το βράδυ με κανονικό φαγητό, αλλά το σκασμένο λές και το έχει καταλάβει και δεν τρώει τίποτα, με το ζόρι και το μεσημεριανό :shock::shock::shock::shock: .

MIRLITSA πως είναι τα ζουζούνια σου; Βλέπω πως πάτε κάπως καλύτερα. Μπράβο ;);) . Υπομονή κοριτσάρα μου. και δεν εχει μπει ακόμα ο χειμώνας :?:?:?:? .

ΒΙΚΑΚΙ τι τυχερή που είσαι που κοιμάται ο μικρούλης σου τόσο νωρίς!!!! Ξεκουράζεσαι κι εσυ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ σιδερένια η πεθερούλα σου. Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι πολύ πολύ καλές ;);) .

ΤΟΝΙΑ μου, καλό κουράγιο με τις ντουλάπες. Κι εγώ θέλω να κατεβάσω αλλά όλο το αναβάλω :shock::shock: . Κρυοπαγήματα θα πάθουμε στο τέλος!!!!!

ΕΛΙΣΑΒΕΤ μου, με το καλό το καινούριο νινι :P:P . Άντε φτάνει η ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες σας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Η ΜΑΡΙΣΑ ΕΔΩ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6,30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ;;;ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 8-8,30 ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ;;;ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΕΧΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑ...ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;; :shock:

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ;) ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΡΕΞΗ...ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

ΒΙΚΑΚΗ;;;ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 11-12 ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙ...

ΑΣΠΑ ΜΟΥ;;;ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Ε;;;ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ :lol:

ΤΟ ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;

ΣΤΑΜΥ;;;;ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :YMHUG:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Αλήθεια βρε Φλωριάνα για τον βήχα σας εδωσε σιρόπι ο γιατρός???

Κι εμένα δεν τρώει τίποτα, μόνο κατα λάθος μπορεί να φάει μια κουταλιά, όταν όμως καταλάβει τι συμβαίνει, γκρινιάζει και του δίνω μόνο γάλα.

Βικουλίνι καλέ τι πάθατε εσείς με το γάλα??? Το πίνει σε ποτήρι ή μπιμπερό???

ΑΧ ΑΣΠΑ ΜΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΙΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΠΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ....

Αλήθεια εεε????

Κρίμα να κόψει το γάλα από τόσο μικρή....

Τι να σου προτείνω κι εγώ, δεν ξέρω κανένα τρόπο να την ξεγελάσεις....

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΝΕ ΧΥΜΟΥΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ..ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΕΣΚΟΥΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΟΥΛΙΑ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΥΡΙ ΤΡΩΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΣΝΙΦ!! :cry:

Μην στεναχωριέσαι Βικουλίνι μου, κι εμένα ο Δημητράκης το είχε κόψει για κανενα μήνα, αλλά με επιμονή τελικά αρχισε να ξαναπίνει και τώρα μου το ζητάει μόνος του. Δεν τον πίεζα να πιεί, του το έδεινα όμως κανονικά και ας μη το επίνε. Μετά από λίγο καιρό αρχισε να πίνει περισσότερο :lol::lol: .

MIRLITSA δεν μας έδωσε κανένα σιρόπι. Μας είπε ότι θα του περασει μόνος του.

Φιλάκια κοριτσακια.Ηρθε το boss.

Καλημέρα μανούλες, ελπίζω να ξεκινήσατε να περνετε την πάνω βόλτα με τις ιωσούλες!

Εμεις καλά περάσαμε το ΣΚ αν και κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσα πράγματα χάνω απο το παιδι μου λόγω της δουλειας.. Κάθε βράδυ συζητάμε με τον αντρα μου, το πόσο μεγάλωσε και συνειδητοποιούμε πόσο λίγο τον βλέπουμε...

Βικουλίνι εσύ να είσαι σταθερή να της δίνεις το γάλα και σε κάποια φάση θα το πάρει..

Εγώ του δικού μου του το δίνω, δεν το θέλει, το κρατάω λίγο, του το ξαναδίνω, του λέω "ελα πιες λίγο.. λίγο λίγο.. έλα" Το παίρνει μου το ξαναδίνει και ουτω καθεξης..

Θέλει υπομονλη αλλά εντάξει...

τι κανετε κοριτσουδια???

εμεις απο το πρωι στους δρομους εχω τρελο πονοκεφαλο...σημερα περιμενω πως κ πως το νησι...

κοριτσακια μην φανταστειτε τυχαινει πολυ λιγες φορες να κοιματε νωρις χτες ελειπε κ ο μπαμπας κ επικρατουσε υσηχια κ το πηρε ο υπνος σημερα κατα τις 12 το βλεπωωωωωωωωωωω

αχ το κεφαλακι μου :(:(

Γειαάαααααάά΄΄αα΄΄αά΄

τί κάνετε? Εγώ μόλις μάζεψα την κουζίνα, τώρα φάγαμε για μεσημέρι, όπως καθε μέρα άλλωστε!!

Μου έχει μείνει η δική μου ντουλάπα, χτες έκανα των ανδρών...χιχι και πάω για να αρχίσω...

Φιλάκια πολλά!!!

Κοριτσάκια γεια σας!!!

Κατερίνα άστα να πάνε και εγώ με τις ντουλάπες και τα χειμωνιάτικα παλέβω. Το ΣΚ έφτιαχνα το δωμάτιο της Ανδριανούλα, όλα έξω για να στρώσω το χαλί. Το χάος ήταν με τα παιχνίδια είπαμε με τον άνδρα μου να μην της πάρουμε άλλο μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί δεν πάει άλλο. Το θέμα είναι ότι δεν τα χαλάει και πάιζει με όλα μέχρι με αυτά που είχε από νεογένητο και έτσι δεν τα πετάω.

Αύριο καλώς ερχόντων των πραγμάτων θα πάμε για ψώνια λέω να πάω στο Ληττώ και στα Benetton.

Γεια σας κοριτσακια και απο μενα!

Αχ και εγω παλευω με τις ντουλαπες.Του μικρου τα εχω φτιαξει και εχω αρχισει το πλυσιμο και για το μωρο να τα ταχτοποιω σιγα σιγα...ξεχαθαρισα και τα ρουχαλακια που θα χρειαστω απο τον 1ο.Με την δικια μου ντουλαπα ακομα βαζανιζομαι :cry:

Κατα τ αλλα καλα,ειμαστε και οι 3 στο σπιτακι μας ,ο μικρος παιζει και εγω περιμενω να δω το Νησι.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ???

ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Κ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΦΗ Κ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ,ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ Κ Ο ΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΥΤΗΧΩΣ!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΚ???

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝ,ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΧΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΠΑΣ Κ ΕΣΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΞΕΝΥΧΤΑΣ???

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ,ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΖΑ???Η ΤΟΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ,ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΤΑ,ΟΚ???

ΤΟΝΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ???Η ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΛΕ ???ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΧΕΤΕ???

ΒΙΚΥ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ???ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ,ΟΚ???

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ????

ΠΑΜΕ ALLOY ΡΕΝΤΗ?????????ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ???????????

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10/10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ???????????

καλησπεραααααααα σταμμυ κ απο εδω εγω δυστηχως τη κυριακη δεν μπορω γιατι ειμαστε καλεσμενοι σε τραπεζι!!!!!!!!!!!! :(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ... :cry:

Η ΜΑΡΙΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕ...ΕΧΕΙ ΜΥΞΕΣ Κ ΒΗΧΑ...ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΜΙΚΡΗ...ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΜΠΑΝΙΑ ΦΕΤΟΣ...

ΣΤΑΜΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ :cry:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΠΙΤΣΑ Ε;;;;;;Ο ΧΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΤΟ ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ;;;ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΑΣΤΙΚΕ;;;ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ!!

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ...

Καλημέρα κοριτσάρες.

ΣΤΑΜΥ μου το ΣΚ θα φύγουμε για το χωριό. Γενικά τον Οκτώβρη και Νοέμβρη έχω τόσες υποχρεώσεις που μάλλον θα είναι πολύ δύσκολο να συναντηθούμε :cry::cry: .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου, καλά είμαστε, έχουμε αρχίσει και συνερχόμαστε σιγά σιγά. Και εμένα ο Δημητράκης όλο άρρωστος είναι ο καημενούλης με τοσες ιώσεις που κυκλοφορούν στο σχολείο :?:? . Περαστικά στη μικρή σου και κοιτα μη κολλήσεις και εσύ!!!! Φόρα μάσκα, εμεις 1 εβδομαδα στο σπίτι σαν το GRAYS ANATOMY είμασταν :lol::lol::lol::lol: .

ΒΙΚΑΚΙ μιας που είσαι τόσο καλή και γρήγορη στις δουλειές, δεν έρχεσε και σε μένα;;; :lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά σε όλες :-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλημερουδιααααααααααα κουκλες τι κανετε????το ειδατε το νησι???τελειοοοο

βικουλινι περαστικα στη κουκλαρα σου ατιμο καιρος ρε γμτ :(:( ο μπεμπης τι κανει??

φλωριαννα απο γρηγοραδα αλλο τιποτα βεβαια ειναι να χω κεφια αλλιως σερνομαι...τι κανει ο μητσαρας???

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΙΚΑΚΗ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ...

Ο ΧΑΡΑΚΗΣ;;;ΑΝΤΑΡΤΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;;;;;;;ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ;;;;ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΘΕΛΩ... :cry:

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω εχω πηξει ολο το σαββατοκυριακο εφτιαχνα ντουλαπες καταβαζα χειμωνιατικα κτλ και ακομα να συνελθω φανταστειτε να μην με βοηθουσε και ο αντρουλης μου..κατα αλλα καλα φουσκωνω και εβαλα και τα πρωτα μου 2 κιλακια....για 5 μηνα καλα ειναι βεβαια στην πορεια θα δουμε :D

βικακυ ο χαρακης οπως τον ειδες καθε μερα ανταρτευει κ περισσοτερο το καμαρι μου δεν ξενερωνει ποτε...η ορεξη δοξα το θεο καλα κρατει :D:D:D

mamys love ασε πονεμενη ιστορια οι ντουλαπες...μια χαρα 2 κιλα για 5 μηνων!!!!!!!!!!!

koritsakia mou ti kanete?

egw kala..stamatisa ti douleia prin 1 evdomada,tsakwthika me ton karagiozi...opws katalavainete..

etrexa k gia tis eksetaseis,kati ta xeimwniatika..afiste ta!

episis telika den ti glitwsa kai arxisane oi nauties xwris vevaia emetous..alla ti na to kaneis pou niwtheis sunexeia xalia?kata t alla ola ok..ki o xaroulis mesa stin energeia..xaxa..auta!

eseis ti kanete?

που σαι μαρη τρελη ηθελα να σε παρω κ δεν ειχα το τηλ σου...

βρε το καραγκιοζη δεν πειραζει ηταν κ ταλαιπωρια κιολας...πηγες στο γιατρο??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...