Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ;;

ΣΥΝΕΦΙΑΣΕ ΒΡΕΧΕΙ...ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

ΒΙΚΑΚΗ;;;ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ;;; :roll::oops:

ΕΡΙ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΒΙΚΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ;;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΣΤΑΜΥ;;;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ;;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;;;

ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΤΕ;;;

ΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΛΕΣ;;;

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμένα είναι ορθάνοιχτη 2,5 χρόνια τωρα.... :@):@):@)

Συμφωνώ και επαυξάνω με την φίλη μου την Έρη!!!!! :o):o)

Μόνο που εγώ σε περνάω 1 χρόνο, χαχαχαχαχα......

βικακυ καλα ειναι αντριαννα απλα μεχρι εχτες δεν ειχε υπολογιστη κ χτες που προσπαθουσε να μπει να μπει να μας διαβασει δεν μπορουσε...

αχ παναγια μου μη μου λες τετοια ετσι μου λεει ο νικος κ ακουει διαφορα γλυκα στολιδιαααα....

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΙΑ...ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ..Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩς ΠΙΟ ΗΠΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!ΧΑΧΑΧΑ :P:shock:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ Κ ΠΟΛΥ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΟΥ!!!!ΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩς ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΙΩΣΑ 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ/

Καλημέρα κοριτσάκια! :-*

Τονια μάλλον το σποράκι σου ήταν, έχω διαβάσει ότι το δεύτερο παιδί η μαμά το ακούει νωρίτερα. Περαστικά σας βρε και σε σας. ;;)

Ρε συ Βικυ, έφαγες μόνο την γέμιση :shock: από την σπανακόπιτα αυτό για μενα είναι άθλος! Αν το φύλο είναι καλό προτιμώ να φάω μόνο αυτό!

Όπως και με την πίτσα θα μπορούσα να τρώω μόνο το γύρω γύρω.. Έτσι εξηγείται η κοιλάρα μου.. :@)

Αχ θέλω να την κάνω νωρίτερα σήμερα από την δουλειά.. αλλά δεν ξέρω τι δικαιολογία να πω.. :-$

Εχω και τον γάμο σήμερα :ymapplause:[smilie=book1.gif][smilie=love1.gif] αλλά τουλάχιστον αυτος είναι 9 η ώρα και όχι 7 όπως ο προηγούμενος που έτρεχα και δεν έφτανα…

Ο μικρός θα κοιμηθεί στην πεθερά μου, οπότε αυριο το πρωί θα κοιμηθώ και γω τουλάχιστον μέχρι τις 11!!! Γιουπιιιιι!!! :yawn: [smilie=toothy10.gif]

Δειτε και ένα βιντεακι του μικρού προχθεσινο…

http://www.youtube.com/watch?v=I-mtcV5h7J0

Φιλάκια

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε σήμερα;;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κούκλος ο γιόκας σου!!!!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρεσε τον ζουζούνο :lol::lol::lol:

ΤΟΝΙΑ μου μια από τα ίδια κι εμείς :? . Εχθές μου ανέβασε και ο μικρός πυρετάκο :?:? . Σήμερα θα πάμε στο παιδίατρο να τον δει, γιατί και ο βήχας δε λέει να περάσει... έχει κι ένα βράσιμο :shock::shock: .

Φιλάκια σε όλες κοριτσάρες μου :-*:-*:-*:-*

Καλημέρα Φλωριάνα μου σευχαριστώ βρε για το ζουζουνάκι μου! :oops:

Μα πάλι αρωστούλης ο μικρός? Δεν τον εστειλες παιδικο ε? Καλα λενε ότι τον πρωτο χρονο στο σχολείο (γενικά σχολείο - παιδικό ) τα παιδάκια χάνουν την μισή χρονια! :roll:

Περαστικά!

Μέχρι εχθές τον έστελνα γιατί ειχε μόνο βήχα. Σήμερα δεν τον έστειλα λόγω πυρετού, το απόγευμα θα πάμε στον παιδίατρο και θα δούμε τι θα κάνουμε.

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε???

εγω σημερα δουλευα ολη μερα :evil: μοου τι δινει να φευγω πρωι κ να γυρναω βραδυ :evil::evil::evil:

χαθηκαμε παλι τι εγινε???

καλημερα κουκλες!!!!!

καλα ειμαστε εμεις μια χαρα η μικρη δεν εχει προβλημα αλλα πρεπει να τελιωσει την αντιβιωση μεχρι τις 15.Αυριο εχω γαμο και θα κανω την μικρη παρανυφακι!!!!

την πεμπτη πηγα στο κρεβατι της φιλης μου και συγκινηθηκα!!!

εσεις πως περνατε???

φλωριαννα τι κανει ο μικρος???ο αντρας σου πως ειναι???προσεχε να μην κολλησεις και εσυ!!

μιρλιτσα τα μικρα σου εγιναν καλα??

βικυ εσεις ειστε καλα??

βικουλινι που εισαι καλε ψυχη??

κατερινακι σου εστειλα μην, αλλα μαλλον τρεχεις με την πεθερα σου.

φιλακια σε ολους και καλη αναρωση στα μωρακια μας!!!!!!!!!

θα σας βαλω φωτο να δειτε!!!

Καλημέρα κορίτσια (αν πάει μεσημέρι)

Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά, σε όσες δεν είναι περαστικά και στα παιδάκια σας.

Είμαι στη δουλειά και όπως πάντα βαριέμαι.

Θέλω να πάω και να ψωνίσω της μικρής δεν της κάνει τίποτα από πέρισυ μάλλον για Τρίτη το κόβω.

Έχω δει κάτι ωραίες φορμούλες στο Λητώ και μάλλον θα πάω και Benetton δεν της ψωνίζω ακόμα τίποτα για καλά.

Αυτά τα νέα μου να δω τώρα από που θα κόψω για να της ψωνίσω.

Φιλιά σε όλες...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΕΣ;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; :roll:

ΣΤΑΜΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ!!

ΒΙΚΑΚΗ ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;;ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΝΥΧΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;;;ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;ΑΝΤΑΡΤΕΥΕΙ;;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,ΑΣΠΑ, ΤΟΝΙΑ,ΛΕΝΑΚΙ;;

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΑΡΟ!!ΔΕΝ ΒΓΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ...ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΡΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑΝΑΙ;;;; :shock: Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΗΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ :shock: ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!! :cry::cry: ΣΝΙΦ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

hellooooooooooooooooooo

βικουλινι ναι ολη μερα νυχιαααααα αστααα...καλα ειναι αντρες μεγαλωνουν κ με τρελλενουν πονοκεφαλο εχω καθημερινα :shock::shock: εσεις τι κανετε??

σταμμυ καλα να περαστετε σημερα

ρια...καλα ψωνια εγω πηγα προχτες κ του ψωνισα κατι ρουχαλακια απο τα ζαρα...

φιλακια σε ολες τις απουσες!!!!!!!!!!!

Μωρέ όλοι καλά είμαστε εκτός από τον Λεωνίδα.

Ο καημένος δεν έχει όρεξη ούτε για φαγητό, για παιχνίδι, είναι γενικά πολύ "κομμένος".

Άσε που έχει αφάνταστη γκρίνια....και δεν κοιμάτε το βράδυ!!!

Σήμερα είναι η 3η μέρα με πυρετό, μακάρι και η τελευταία. :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...