Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Χάθηκα το ΣΚ, το ξέρω :oops: . Τη Παρασκευή πήγαμε για φαγητό με φίλους και τα ζουζουνια φυσικά. Ξεσάλωσε ο μικρός μόνο ένα τέταρτο έκατσα για να φάω και μετά όλο βόλτες στις κούνιες κλπ, δεν κοιμάται με τίποτα στο καρότσι, χιλιόμετρα έκανα, να πεθαίνει απο τη νύστα και εκει να μην κοιμάται με τίποτα :shock::shock: . Το Σάββατο δουλειες στο σπίτι κλπ. έφτιαξα και μια λεμονόπιτα (του Παρλιάρου) πολύ ωραία βγήκε, την τσακίσαμε όλη :lol::lol::lol: . Έχθες πάλι λείπαμε όλη μέρα από το σπίτι. Πήγαμε στα πεθερικά, μετά καφέ στο Θησείο και το βράδυ πήγαμε και παραγκείλαμε 2 τούρτες για τον μικρό που έχει γεννέθλεια στις 25 του μηνα. 1 για το σχολείο και 1 για το σπίτι. Στις 11 το βράδυ γυρίσαμε :shock::shock: .

Ο μικρούλης έχει ακόμα πολύ βήχα και βράσιμο. Σήμερα θα πάρω τον παιδίατρο τηλέφωνο. Φοβάμαι μην του γυρίσει με καμιά βροχήτιδα :shock::shock: .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου, τι άλλο να πω υπομονή!!!! Με το φαρμακάκι για τους κολλικους δεν είδες καμιά διαφορά;;;

MIRLITSA μου περαστικά και σε σας. Άντε να δούμε πως θα περασει ο χειμώνας... εμείς όλο άρρωστοι είμαστε!!!!

STAMY μου, δεν είναι απο την γαστρεντερίτιδα, είναι από άλλη ίωση που την κόλλησε την πρώτη μέρα που πήγαμε στο σταθμό, μετα την 1η ίωση :shock::shock: . Καλά ξεμπερδέματα... Περαστικά στην μικρούλα σου :-*

ΛΕΝΑΚΙ μην ανυσηχείς για το μικρούλι. Όλα καλά θα πάνε θα δεις ;););) .

ΤΟΝΙΑ μου καλά έκανες και ψώνησες!!!! Και εγώ πρέπει να ψωνήσω για το μικρό τίποτα φορμίτσες για το σχολείο, γιατί άρχισε και η ψύχρα. Αλλά περιμένω να δω τι θα του φέρουν στα γεννέθλια και μετά θα εξορμίσουμε :):) .

MAMYSLOVE πολυ χαίρομαι κοριτσάρα μου που το έχει πάρει τόσο θετικά ο γιόκας σου το θέμα. Ελπίζω να συνεχίσει και όταν γεννηθεί το μικρούλι ;);) .

BIKXAR τι κάνετε;; Όλοι καλά;;;

Φιλάκια σε όλες σας!!! :-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσουδια ομορφα...

περασαμε πολυ ωραια κουκλα η νυφη ολα ηταν τελεια...κ φυσικα ξεσαλωσα στο χορο καλα λενε οπου γαμος κ χαρα κ η βασιλω πρωτη :lol::lol::lol::lol:

βεβαια σημερα απο το πρωι τρεχω κ εχει ακομα δρομο σημερα το βραδυ ερχετε οι θειος απο ισπανια κ θα παω αεροδρομειο να τον παρω...

βικακυ...τι να πω καλα κουραγια...αυτα ακουω κ ειναι αλλος ενα λογος που τρεμω στην ιδεα του δευτερου...

σταμμυ...μπραβο που περασατε ωραια...

ασπακι...περαστικα σας

φλωριαννα...καλα κανατε που βολταρατε κ με το καλο οι ετοιμασιες για τα γενεθλια

ερη... [smilie=headbang.gif] τι κανεις γειτονακι??πως τα περασατε το σαββατο??

γεια σας κοριτσουδια ομορφα...

περασαμε πολυ ωραια κουκλα η νυφη ολα ηταν τελεια...κ φυσικα ξεσαλωσα στο χορο καλα λενε οπου γαμος κ χαρα κ η βασιλω πρωτη :lol::lol::lol::lol:

βεβαια σημερα απο το πρωι τρεχω κ εχει ακομα δρομο σημερα το βραδυ ερχετε οι θειος απο ισπανια κ θα παω αεροδρομειο να τον παρω...

βικακυ...τι να πω καλα κουραγια...αυτα ακουω κ ειναι αλλος ενα λογος που τρεμω στην ιδεα του δευτερου...

σταμμυ...μπραβο που περασατε ωραια...

ασπακι...περαστικα σας

φλωριαννα...καλα κανατε που βολταρατε κ με το καλο οι ετοιμασιες για τα γενεθλια

ερη... [smilie=headbang.gif] τι κανεις γειτονακι??πως τα περασατε το σαββατο??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ...ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕΝΩ...ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!ΣΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ

ΓΕΙ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΨΙΛΟΧΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥς ΤΣΟΥΠ!ΝΑ ΣΟΥ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΕΜΕΤΟΥΛΑΚΟς ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ....ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ.ΒΙΚΟΥΛΙΝΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΡΕ! ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ,ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΟς ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΜΕΤΑ.................

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κάνετε;; Εγώ ΧΑΛΙΑ!!!! Γριπιασμένη (α ρε Τονάκι...) και ήρθα στη δουλειά. Τι το ήθελα, με πυρετο, ενα λαιμό που ούτε εγω ακούω τι λέω, ενα πονοκέφαλο απερίγραπτο κλπ... δε καθόμουν σπίτι μου να ξεκουραστώ;;; Τι σας λέω κι εσάς... Πάντως τώρα ήπια ένα depon μεγάλο, αν δεν δω προκοπή θα την κάνω για σπιτάκι. Ευτυχώς τον μικρό άντεξα και τον πήγα σχολείο!!!!

Φιλάκια σε όλες και περαστικά μας!!!!!!!!!!!

Περαστικά σου Φλωριάνα μου, κακώς πήγες στην δουλειά..

Όταν το παιδί αρρωσταίνει τον στέλνεις παιδικό? Οοοοχι! Έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς οι μεγάλοι.

Είμαστε άρρωστοι, μένουμε σπίτι, χουχουλιάζουμε και τρώμε πορτοκάλια!!

Περαστικά και γρήγορα!

Καλημερα κοριτσακια ,τι κανετε?

Εμεις καλα .Λιγο συναχακι εχει ο μικρος αλλα ελπιζω να μεινει εκει!

Εγω λεω να αρχισω τα πλυσιματα για το μωρο,να τα εχω ολα ετοιμα...μην μου μεινουν τελευταια στιγμη!

Βικακι κουκλα εισαι!!!

Φλωριανα περαστικα σου!

Την πατησα βρε κορίτσια μου ναι. Αφου είναι όλοι στη δουλειά άρρωστοι. Τώρα γιατι ήρθα στη δουλειά, ούτε που ξέρω. Λες και μπορώ να δουλέψω... τες πα.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ μου περαστικά στο μιρούλι.

Φιλάκια σε όλες.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ...

ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΞΕΡΟΒΗΧΑΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΤΙ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ;;;ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ....ΠΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!! :lol:

Η ΜΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΖΗΛΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ........ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ 2 ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΜΕΣΑ...Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΝΕΤΕ...ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!! :?

ΤΙ ΑΛΛΑ ;;;ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;

ΒΙΚΑΚΗ;;ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ;;; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΛΙΓΑΚΗ!!

ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ;;;

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Περαστικά σε όλες τις μανούλες και σε όλα τα παιδάκια.

Χάθηκα λίγο λόγω δουλειάς.

Εμείς ευτυχώς είμαστε οκ.

Bikxar σήμερα πήρε στροφές το μυαλό μου και κατάλαβα το όνομά μου :lol::lol::lol::lol:

Φιλιά σε όλες..

Τι κάνετε αρρωστούλες???? Βήχετε, βήχετε σαν κι εμένα???

Σήμερα νυστάζω πάαααααρα πολύ, δεν βλέπω την ώρα να πάει 4:00 και να φύγω.

Βέβαια δεν πάω για ξεκούραση. Έχω να μαγειρέψω και να πάω την μικρή στον γιατρό, να την ακροαστεί γιατί ταλαιπωρείτε πολύ από τον βήχα.

Γεια σου MIRLITSA και εγω περιμένω να έρθει η ώρα να φύγω. Απορώ τι ήθελα κι ήρθα... αν κι αυριο ειμαι το ιδιο χαλια δεν θα έρθω. Βήχα δεν έχω ακόμα, αλλα έχω ενα λαιμό χάλια και κομμάρες σε όλο μου το σώμα. Με το ζόρι στέκομαι όρθια :shock::shock::shock: . Εγώ πήρα τον παιδιατρο για το βήχα γιατι έχει πολύ ο Δημήτρης και πολύ βράσιμο. Μου είπε να του βάζω μόνο ορό. Θα δείξει.

Περαστικά μας.... :?:?:?

Γεια σου MIRLITSA και εγω περιμένω να έρθει η ώρα να φύγω. Απορώ τι ήθελα κι ήρθα... αν κι αυριο ειμαι το ιδιο χαλια δεν θα έρθω. Βήχα δεν έχω ακόμα, αλλα έχω ενα λαιμό χάλια και κομμάρες σε όλο μου το σώμα. Με το ζόρι στέκομαι όρθια :shock::shock::shock: . Εγώ πήρα τον παιδιατρο για το βήχα γιατι έχει πολύ ο Δημήτρης και πολύ βράσιμο. Μου είπε να του βάζω μόνο ορό. Θα δείξει.

Περαστικά μας.... :?:?:?

και σε 'σας!!!! ;)

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ..ΚΟΜΑΡΕΣ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ..ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΛΟ....ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..

περαστικα σας μωρακια και μανουλες!!!!

εμεις πηγαμε στην γιατρο την μικρη και πηρε αντιβιωση εχει ελαφρια βροχιτιδα!!!

χαλια δεν θελει να πιει την αντιβιωση κ εκανε το πρωι 3 φορες εμετο απο το φαρμακο,η αληθεισ ειναι οτι ειναι πικρο και ξυνο αλλα πρεπει να την παρει 10 μερες,ασε δραμα η κατασταση.

φιλακια σε ολες κουκλες.

KORITSIA ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ.

Γεια σας κοριτσακια μου!

Αρρωστουλες βλεπω οι ποιο πολλες..περαστικα σε ολες και στα παιδακια σας!

Εμεις μια χαρα παμε ακομα,αρρωσταινουμε και σπανια ομως οποτε για να δουμε φετος πως θα παμε.

Προσπαθω να ξεκουραστω αυτες τις μερες,Βαραινα πολυ και ακομα δεν εχω τακτοποιηθει απο το ταξιδι.Η βαλιτσα ειναι ακομα γεματη.Φεραμε πολλα πραγματα απο την ελλαδα μιας και πηγαμε με το αμαξι και καθε μετα συμαζευω και τακτοποιω.Δεν σκαω ομως οποτε γινουν.Ψαχνουμε και σπιτι και δεν βρισκουμε και ειμαι να σκασω.Θελω πρωτη Νοεμβρη να μπουμε μεσα αλλα με βλεπω Χριστουνεννιατικα να μετακομιζω...

Βικακι και Σταμυ τελειες οι φωτο σας!!! Κουκλιτσες μου! :x

Αδερφουλα μου ολα καλα με την πεθερα σου;;

Δεν εχω κουριαγιο να γραψω αλλα κοριτσια..συγχωρεστε με.... :oops::oops:

Τα φιλια μου σε ολες!!!! :x:x:x:x:x:x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...