Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα και απο μας.ειχαμε ενα ησυχο υπνο και ενα ησυχο πρωινο.αν και χθες το βραδυ καταχεσε παντου το μπαμπα της :lol::lol::lol::lol:

Ελενα μου βγαλε φωτο και ανεβασε το να το δουμε!!!Τελος οκτωμβρη θα παω να κλεισω και εγω ημερομηνια

Μαρινακι μου δεν μπορεις να βγαζεις με θηλαστρο?Συνηθεια ειναι προσπαθησε το

• Απαντήσεις 893
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια............

Εμείς πήγαμε στη γιαγιά μας πρωι πρωι που μας προσέχει και τώρα ήρθα στη δουλειά.Προσπαθεί ο άντρας μου να τον βάλει να κάτσει αλλά πολύ λίγο μπορεί το μωρό μου.....Του αρέσει όμως να βλέπει τηλεόραση!!!!!!Κάνει κακό αν ξέρετε?????

Αλέκα μου δεν είναι πως δε θέλω να βγάζω με θήλαστρο απλά δε με βολεύουν οι ώρες και αν βγάλω το πρωι δεν θα χει το στήθος μου μετά κοκ.......Λες να βγάζω στη δουλεια?????Γιατί έτσι θα μειωθεί και το γάλα μου αλλά από την άλλη για πόσο καιρό θα θηλάζω ακόμα??????Εσυ πως το χεις σκεφτει????Πάντα του δινα λίγο ξένο γιατι δε μας έφτανε το δικο μου δηλ μια φορά τη μέρα αλλά τώρα που είναι δύο δυσκολεύομαι γιατι πονάει το στήθος μου...........

Κορίτσια θέλω shopping therapy με πιάνε κρίση που δεν έχω ρούχα!!!!!!!!!!!!!!Με γεια το φορεμα ακούγεται πολύ ωραίο!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες τι κανετε?

ολες καλα? δεν εχω διαβασει ολα τα νεα ακομα!!!

εμεις αυτες τις μερες ο νικολας ειναι απολυ ανυσηχος με τα δοντακια βαζουμε και αλοιφουλες και παλι ποναμε!! πηγα στην γιατρο μου κοριτσια μου ειπε οτι η επεμβαση εχει πολυ καλη εξελιξη και παει πολυ καλα εχει μεινει μονο ενα κοματι να θρεψει ακομα αλλα αυτο θα αργησει και ειναι φυσιολογικο!!!

και μου ειπε σιγα σιγα να ξεκιναω για τρελιτσες αχχαχαχαχαχαχαχα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μου φαινετε!!!!!!!!!!!!!!

εχουν περασει 5 μπορει κ 6 μηνες απο την τελευταια φορα!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ολες

διαβαζω τα νεα σας και επανερχομαι!!!!!

φιλακια

Δημοσίευση

ελενα περαστικα σας!!! και μια χαρα τα ειπες στην δασκαλα αντε γιατι πολυ αερα εχουν παρει ολες!!!!

εκπαιδευτικοι σου λεει μετα!!!

στελιτσα μαρτυρικα ουτε εγω εκανα δεν ηθελα γιατι ειναι σταυρουδακια και μετα τα πετανε και δεν μαρεσε σαν σκεψη αλλα και κανεις δεν μιλησε!!! ;);)

μπραβο αλεκα μια χαρα η σαντυ σκορδα σκορδα και κουκλα και δυναμικη!!!!

μεγια το φορεμα ελενα να μας βαλεις φωτο!!! αν και ακουγετε τελειο απο τις περιγραφες!!!

φιλακια κοριτσαρες

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΑΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΥΣΗΧΑΣΑ ΠΟΥ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΡΟΥΧΟ Κ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΣ ΣΑΣ???? ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΝΟΝΟ 3,5 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΦΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΛΥ ΑΤΣΑΛΟ.... ΣΕ ΜΕΣΗ ΓΟΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΟΛΛΗΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ!!!! ΜΑ 3,5 ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΑΝ???? ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΟΛΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙ! ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΧΕΙ CORNERS ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Κ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ PEEP TOE ΠΑΠΟΥΤΣΙ, Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΦΑΚΕΛΟ. ΕΝΑ ΠΟΛΛΥ ΦΑΡΔΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙ Κ ΝΑ ΜΑΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΤΣΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΣΕΙ Κ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ!!! ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Κ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ Κ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ!!!

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΟ... Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ!!!!! ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΖΙΝΑΚΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ???

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΟ Κ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕΤΑΞΩΤΟ 100% ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ!!! :lol::lol:IMGP0249.JPG[/attachment:a9n98uf5]

ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΥ ΕΤΣΙ ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΕςΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Δημοσίευση

θαλιτσα τελος καλο ολα καλα!Αντε αντε καλες τρελιτσες αρκει να μη σας πρει χαμπαρι ο νικολας!!!

στελλα πανεμορφο το φορεμα!κουκλαρα θασαι!συμφωνω με τη στυλιστρια κοτσος θα σου παει πολυ

κλεινω να κανω νανι.θα σας πω μετα νεα!φιλια

Δημοσίευση

ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΣΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ Η ΣΑΝΤΥ Κ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ :lol:

ΡΕΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ 100 ΦΟΡΕΜΑΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΑΝ ΚΑΤΙ ΛΑΤΕΡΝΕ!

ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ!!!!! ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ???? :lol::lol:

ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!Κ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ? ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΑΡΓΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ?

Δημοσίευση

σορρυ βρε ελενα απλως ηθελα να κοιμηθω και με τυραννουσε η κυρια γιαυτο μπερδευτηκα.παντως μαματο το φορεμα.μη ανοιγεις θεμα για τα κιλα ταχασα ολα αλλα το σωμα πατσας!!!

λετε να ψαχνω στο νετ για φορεμα???πες τη μαρκα να κοιταξω μην εχει και εδω καταστημα στο νησι να το παρω και εγω.και γεννησαμε ολες μαζι και φοραμε το ιδιο φορεμα στη βαφτιση!!! :)):)):))

με εντολη γιατρου ξεκινησαμε τη κρεμουλα βανιλια-ρυζαλευρο της νουτριτσια.σημερα εφαγε μια κουταλια με το ζορι,ελπιζω αυριο να φαει με πιο ορεξη.παω για ντουζακι για να ετοιμαστω για δουλεια φιλακια

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΕΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!

ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΔΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΛΕΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΟΙΑ!!!! ΕΙΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΣΕΣ :lol::lol:

ΡΕΝΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ.

ΑΛΕΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΕΣΕΝΑ

Δημοσίευση

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑ. ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΠΗΡΑ TΗΣ NESTLE ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Σημερα ειμουν ολη μερα στο δρομο....το πρωι πηγα στην πολεοδομια για να παρω επιτελους την αδεια της οικοδομης και περιμενα 3 ωρες κοντεβα να κοιμηθω στην καρεκλα....Αχ μωρη ατιμη γιατρεσα σουρχομαι ελα να ξαναπαρκαρεις αν σου βασταει [smilie=thefinger.gif]

Το μεσημερακι πηγα στην δουλεια για να δωσω τα προσκλητηρια και πολλη χαρηκα που ειδα τους συναδελφους μου αν και οι μιση εχουν αλλαξει πλεον!!!!!

Ελενα φοβερο το φορεμαατακι σου μονο που υπαρχει ενα τεχνικο προβλημα αν φορεσω και γω το ιδιο φορεμα θα με κυνηγανε με της πετρες καλε θα με βγαλουνε στις ειδησεις του star =))

Αλεκα αντε καλοφαγοτες οι κρεμουλες σας...και γω τις νουτριτσια πηρα αλλα με δικη μου πρωτοβουλια επειδη πινουμε το αλμιρον που ειναι τις νουτριτσια...εμεις θελουμε λιγες μερουλες ακομα για μαμ!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες!περασαμε μια ησυχη βραδια και ελπιζω να εχουμε και μια ησυχη μερα.

Ελενα στα σιγουρα θα ανεβουμε πανω για Αγρινιο αλλα ποτε δεν καθομαστε μονο εκει.Ξερω οτι θα παμε Γρεβενα.Εγω πιστευω πως πανω θα βρω πιο οικονομικο φορεμα παρα εδω στο νησι!

Ρενατα μπραβο σας 3κουταλιες θηρια ειστε!!!

Δημοσίευση

μιας και σηκωθηκες ελενα μου μπορεις να μου πεις πως βαζεις λαδακι στο πωπουδακι?η σαντυ αχεστη απο χθες και δεν θελω να της ξαναβαλω κλυσματακι.ελω να βαλω τη μεθοδο σου.ολες τις λεπτομεριες γιατι ειμαι και ξανθια

Δημοσίευση

αχ σορρυ αλεκα μου τωρα καταφερα να μπω!!!! ειχα παρεα!!!!! θα παρεισ μπατονετα θα την βουτηξεισ στο ελαιολαδο κ θα την βαλεισ στον ποπουλη τησ!!!! ε οχι πολλυ μεσα ισα ισα να μπει το βαμβακακι!!!!! αλλοι το κανουν κ με βαζελινη αλλα εγω απο μια αρχη με λαδι το βολευτικα!!!! κανα δυο φορεσ καντο κ αστην !!!

εμενα εφτυχοσ τα κανε σημερα!!!!1 παω για υπνο γιατι με ζαλισαν το κεφαλι!!!! αντε καλα επιτυχεια!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΩ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΜΕΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΓΚΡΙΝΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. 1,5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΧΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ. ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΟ ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...