Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....

ΧΟΑΝΙΤΑ

Recommended Posts

Χοανιτα συγχαρητηρια κοπέλα μου!

με το καλο να δειτε το σακουλακι σας τωρα.

Τα ουτροτζεσταν οπως θες τα παιρνεις- ο γιατρος μου ελεγε να τα παιρνω κολπικα για καλυτερα- αλλα αν δεν τα αντεχεις μου ελεγε απο το στόμα. ρωτα το γιατρο σου.

ειναι για να ενισχυσει το ενδωμητριο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι ολόψυχα και στα δικά σας φατσούλες μου.. νιώθω πολύ περίεργα. Για να είμαι ειλικρινής περιμένω να μου πεί και η γυναικολόγος μου ότι όλα πάνε καλά και μετά να αφεθωωωώ να το χαρώ! Φιλάκια πολλάααα.

συγχαριτηρια χουανιτακι.μην φοβασε τιποτα και οταν ακους ασχημα(γιατι θα ακουσεις)να κλεινεις τα αυτια σου.να μην σηκωνεις βαρος και να ξεκουραζεσε και ολα θα πανε καλα. :P:P:P:P

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αντωνης1, σίγουρα θα την κάνω πράξη. Καλημέρα σε όλους, να έχουμε μια υπέροχη μέρα... να ρωτήσω μια μικρή αποριούλα. Έχω κατι πονάκια χαμηλά όπως όταν έρχεται η ακατανόμαστη. Όμως δεν είναι συνεχή, μπορεί να τύχει κανα δυο φορές τη μέρα και όχι κάθε μέρα. Είναι κάτι ανυσηχιτικό? Έχει τύχει σε καμία σας.

Καλημέρα και Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!! :ymparty:

Τα πονάκια που νιώθεις είναι φυσιολογικά! Εγώ περίπου μέχρι τον 3ο τα είχα. Αρχίζουν να μεγαλώνουν τα όργανα και η όλη αλλαγή επιρρεάζει λίγο. Μην σε ανησυχει, όταν βρεθείς και με τον γιατρό σου ρώτα τον για να βεβαιωθείς.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι (ή και 2 ή 3!!) [smilie=wav.gif]

sugxaritiria xoanitaki!!na exeis uperoxi egkumosuni k ugietsato sporaki!!! :D:D ta utrogestan ta pairnw k egw logo eleipsis progesteronis,to prwi k to mesimeri apo to stoma k to vradu sto kolpo.rwta kalutera omws ti giatro sou! na sou pane ola teleia!!!!! ;)

Συγχαρητήρια Χοανίτα!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Αν δεν έχεις αιμοραγία δεν χρειάζεται να πάρεις utrogestan. Μην ανησυχείς πάντως γιατί οι περισσότερες κοπέλες τα παίρνουν και εκείνες που κάνουν εξωσωματική τα παίρνουν και προληπτικά για όλο το 1ο τρίμηνο.

Εμένα πρώτος γιατρός μου μου τα έδωσε προληπτικά αλλά ο δευτερος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να τα παίρνω...

Πότε θα πας στον γιατρό? Πότε είχες τελευταία περίοδο ή ωορήξία??

samantha μου πήρα τηλ την γιατρό μου και έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη μου μας έρχεται.. Όσο για τα φάρμακα, η προγεστερόνη μου απ' ότι θυμάμαι ήταν 26κάτι και η γιατρός μου είπε ότι είναι καλή αλλά μάλλον προληπτικά μου είπε να τα πέρνω... Έχω τόσο αγωνία για τη Πέμπτη άραγε θα ακούσω τη καρδούλα του ή είναι πολύ νωρίς ακόμη? θα δούμε. Ωορηξία ζεν ξέρω πότε είχα αλλά τελευταία περίοδο είχα 1/8.

Χοανίτα δεν είναι αργά το ραντεβού σου! Εγώ θυμάμαι πήγα 2 εβδομάδες μετά το τεστ για να μπορέσω να δω τον σάκο καθαρά...

Αν είχες τελευταία περίοδο 1η Αυγούσου, με κύκλο 28 ημερών είσαι αρκετά προχωρημένη, στην 6η με 7η εβδομάδα. Δες και τα ημερολόγια στο ιντερνετ όπως αυτό:

http://www.pregnology.com/due-date.php

(βάζεις τις ημερομηνίες σου και σου βγάζει σε ποια εβδομάδα είσαι).

Καλή επιτυχία και καλή εγκυμοσύνη!!! :D:D:D:D

Μπα πρέπει να είμαι λιγότερο λογικά, γιατί δυστυχώς δεν έχω σταθερό κύκλο συνήθως είναι 33ημερών και βάλε, οπότε... :) . Έχω και έναν φόβο που ταξίδεψα Κωνσταντινούπολη, βέβαια με προσέχουν και προσπαθώ όσο είμαι στο ξενοδοχείο να ξεκουράζομαι αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις..! Απλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Σήμερα είχα και τη πρώτη μου ζαλάδα, έλπιζω να είναι απο την εγκυμοσύνη..

sygxarhthria kai apo mena ti timh edeixe h xoriakh sou?sto lew apla giati emena edeixe thetikh h xoriakh kai meta apo 2 meres mou irthe h periodos.omws sigoura ayto den prokeitai na sou symvei an h xoriakh sou einai panw apo 100 opws mou exhghse o giatros...kalh eggymosinh na exeis!!

Φαίη μου σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι την επόμενη φορά να είναι εγκυμοσύνη... η χοριακή μου ήταν ακριβώς 1242.37 την Παρασκευή που μας πέρασε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...