Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 749
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα μελιτζονα!!! και πεπιτακι !!!!

Ο τιτλος φοβεροοοοοοοοςςςςς :lol::lol::lol:

Βλεπω να ξεχειμωνιαζουμε στο 3 , ετσι οπως προχωραμε με ρυθμους χελωνας :lol::lol:

Εγω θα ευχηθω να μπει και νεο αιμα στην παρεα μας, να γινουμε πολλες, γιατι χειμωνας ερχεται και κρυο καιρος οχι μονο για δυο, αλλα και δεκαδυο, εικοσιδυο, τριανταδυο :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σου μαμα του παπακιου!!!!

Ολγακι ...δικιο εχεις....εδω εγω, ξεχασα οτι γεννησατε Μαρτιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μσν και αυτο το ξεχασαμε τις τελευταιες μερες. Αντε τελειωνε με τις δουλειες που μπλεξατε , να τελειωνουμε και εμεις απο τους γιατρους και να μαζευτουμε και εκει παλι.

Καλε κοριτσια...με το ζορι φαινεται η κορδελα στην φωτο του αβαταρ μας που δειχνει αν ειμαστε μεσα η οχι.

Ειπαμε, κουκουβαγιες ειμαστε ως μαμαδες ολες, αλλα δεν εχουμε και την οραση τους :shock::shock:

Πεπιτα, σε παιρνει ακομα να αλλαξεις το πιατο της ημερας :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα...Τικανετε κοριτσακια μου???? izaki, olga, jona...χαθηκαμε...Μπαινω μερες στο μαμυ και δεν μπορουσα να συνδεθω στο φορουμ για να γραψω...Επιτελους σημερα τα καταφερα!!! :D:D

Τι κανουν τα ζουζουνακια σας??? Εμεις ειμαστε μια χαρα...Εχουμε μεγαλωσει αρκετα...Τρωμε και κρεμουλες πλεον..Σημερα φαγαμε και για πρωτη φορα μηλο!!! :P Του αρεσε μαλλον!!!

Θα προσπαθησω να βαλω τικερακι..Ελπιζω να τα καταφερω!!!

Καλο χειμωνα να εχουμε μανουλες!!!

Δημοσίευση

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!!!!Πάω να ετοιμαστώ,πρέπει να πάω στον ενδοκρινολόγο...είχα κάνει τις επαναληπτικές εξετάσεις και ήταν χειρότερες :(:(:( .Να δούμε τι θα μου πει.Θα πάρω και το μωρό δεν έχω που να το αφήσω(σήμερα!!!!),ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ. :?:?

Είχε ανήσυχο ύπνο...ξύπνησε στις 6 κλαίγοντας,τον πήρα αγκαλιά,λίγο πιπίλα κοιμήθηκε στις 6.30 μέχρι τις 8 παρά.Έφαγε και έκανε και εμετό.Έχει και λίγο γκρίνια από τώρα!Λέτε να είναι δόντια???Δεν φαίνεται να βγαίνουν πάντως. :dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες!

Επιτέλους, η ώρα της μαμάς!

Τι κάνετε?

Ελένη ούτε ξέρω πως το έβαλα το τικεράκι...Αυτό που ξέρω είναι πως για αρκετή ώρα έκανα δοκιμές και πατούσα προεπισκόπηση...Εε, κάποια στιγμή το εμφάνισε!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Τώρα το πρόσεξα...

Πάμε δύο ώρες πίσω?? :roll::roll::lol::lol:

χαχαχαχχαα!!!

ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?? 8-}:wtf:

Μήπως άλλαξα κάτι κατά λάθος εγώ ή είναι λάθος ρύθμιση απο το μάμυ? :?:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...