Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Απριλίου και...κάτι ξέμπαρκες Μαρτίου 2010 Νο3!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 749
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαχαχαχαχαχα!!!!! Δίκιο έχεις!! Θέλω να μαγειρέψω φακές, έχω πολύυυυυυυ καιρό και δεν θυμάμαι, πρώτα τις βράζουμε και χύνουμε το νερό, ε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα μελιτζονα!!! και πεπιτακι !!!!

Ο τιτλος φοβεροοοοοοοοςςςςς :lol::lol::lol:

Βλεπω να ξεχειμωνιαζουμε στο 3 , ετσι οπως προχωραμε με ρυθμους χελωνας :lol::lol:

Εγω θα ευχηθω να μπει και νεο αιμα στην παρεα μας, να γινουμε πολλες, γιατι χειμωνας ερχεται και κρυο καιρος οχι μονο για δυο, αλλα και δεκαδυο, εικοσιδυο, τριανταδυο :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχα!!! Γεια σου ρε Jona μας φοβερη!!!! Εμ, έλα ντε!! Και εγώ κοντεύω να το πιστέψω ότι γέννησα Απρίλιο στο τέλος!!! Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολγάκι,Jona,Izaki, τι μου κάνετε?Με το Πεπιτάκι τα λέμε καθημερινά!!

Βρε έχετε msn εσείς???Εμείς ετοιμαζόμαστε για την βάπτιση μας!!!Κοντεύουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου μαμα του παπακιου!!!!

Ολγακι ...δικιο εχεις....εδω εγω, ξεχασα οτι γεννησατε Μαρτιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μσν και αυτο το ξεχασαμε τις τελευταιες μερες. Αντε τελειωνε με τις δουλειες που μπλεξατε , να τελειωνουμε και εμεις απο τους γιατρους και να μαζευτουμε και εκει παλι.

Καλε κοριτσια...με το ζορι φαινεται η κορδελα στην φωτο του αβαταρ μας που δειχνει αν ειμαστε μεσα η οχι.

Ειπαμε, κουκουβαγιες ειμαστε ως μαμαδες ολες, αλλα δεν εχουμε και την οραση τους :shock::shock:

Πεπιτα, σε παιρνει ακομα να αλλαξεις το πιατο της ημερας :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kaloriziko koritsia mou....xixixi jonaki mou arese polu o titlos :P:P kale koritsia pws vazoume tickeraki pali??egw pataw epanw sta dika sas kai mou kanei apla megenthusi tis eikonas...aaaaaa mexri na to sunothisw to olo sustima tha me parei kairo mou fainete........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα...Τικανετε κοριτσακια μου???? izaki, olga, jona...χαθηκαμε...Μπαινω μερες στο μαμυ και δεν μπορουσα να συνδεθω στο φορουμ για να γραψω...Επιτελους σημερα τα καταφερα!!! :D:D

Τι κανουν τα ζουζουνακια σας??? Εμεις ειμαστε μια χαρα...Εχουμε μεγαλωσει αρκετα...Τρωμε και κρεμουλες πλεον..Σημερα φαγαμε και για πρωτη φορα μηλο!!! :P Του αρεσε μαλλον!!!

Θα προσπαθησω να βαλω τικερακι..Ελπιζω να τα καταφερω!!!

Καλο χειμωνα να εχουμε μανουλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!!!!Πάω να ετοιμαστώ,πρέπει να πάω στον ενδοκρινολόγο...είχα κάνει τις επαναληπτικές εξετάσεις και ήταν χειρότερες :(:(:( .Να δούμε τι θα μου πει.Θα πάρω και το μωρό δεν έχω που να το αφήσω(σήμερα!!!!),ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ. :?:?

Είχε ανήσυχο ύπνο...ξύπνησε στις 6 κλαίγοντας,τον πήρα αγκαλιά,λίγο πιπίλα κοιμήθηκε στις 6.30 μέχρι τις 8 παρά.Έφαγε και έκανε και εμετό.Έχει και λίγο γκρίνια από τώρα!Λέτε να είναι δόντια???Δεν φαίνεται να βγαίνουν πάντως. :dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μανούλες!

Επιτέλους, η ώρα της μαμάς!

Τι κάνετε?

Ελένη ούτε ξέρω πως το έβαλα το τικεράκι...Αυτό που ξέρω είναι πως για αρκετή ώρα έκανα δοκιμές και πατούσα προεπισκόπηση...Εε, κάποια στιγμή το εμφάνισε!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα το πρόσεξα...

Πάμε δύο ώρες πίσω?? :roll::roll::lol::lol:

χαχαχαχχαα!!!

ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?? 8-}:wtf:

Μήπως άλλαξα κάτι κατά λάθος εγώ ή είναι λάθος ρύθμιση απο το μάμυ? :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Πολύ συγκινητική η ιστορία του άντρα σου Αντωνια μου...!Και καταπληκτικό ότι τα κατάφερε τόσο καλά ένα αδύναμο εμβρυακι. 💖 Και αυξήθηκε  το αποθεμα σας!! Δεν μπορειτε βεβαια να επιλεξετε εσεις ποια-ες θα βαλετε. 😄 Το ξερεις, φανταζομαι. Οι γιατροί ξεκινουν συνηθως τις ετ από τα πιο δυνατά έμβρυα, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες.  Επίσης, η ποιότητα της βλαστοκυστης στην πραξη φαίνεται. Μακαρι να πετυχεις με την πρωτη, ολες αυτο ευχομαστε! Αλλα το σημαντικο ειναι να ειναι υγιεις αυτες που θα βαλεις, οχι μονο αριστες σύμφωνα με τους χαρακτηρισμους των εμβρυολογων. Το έχουμε δει πολλές φορές. Από αγάπη κ ενδιαφέρον στο λέω. Επειδή είναι η πρώτη σου προσπαθεια και καλό είναι να έχεις ολες τις πληροφορίες.😉  Προς το παρον ολα καλα πανε, μακαρι να συνεχίσουν ετσι!!🥰🙏
    • Μακάρι κορίτσια μου!!! Να δω κ τα 2 θετικά🤞🏻🤞🏻🤞🏻 καλα αν είναι να γίνει θα γίνει… Κ γω με μια φορά έπιασα στη βιοχημική 
    • Και μένα είχε πρηστεί το στήθος πολύ νωρίτερα και τελικά ήμουν έγκυος...βέβαια εγώ το υποψιάστηκα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο επειδή είχα συχνοουρία.  Την Δευτέρα περιμένεις λογικά...οπότε ένα τεστ αύριο ή μεθαύριο θα δείξει πιστεύω.
    • Καλά...χαλάλι σου...να έχεις το χαρτί και να μην το κοιτάς!!!! Εγώ στα άλλα δεν έκανα γιατί τότε δεν τα ξέραμε αυτά...τώρα θέλει η μικρή να κάνουμε γιατί το είδε σε βιντεάκια και θα κάνουμε αλλά εγώ και ο άντρας μου θα το ξέρουμε. Ουσιαστικά θα γίνει για τα παιδιά και για το τζέρτζελο και το πείραγμα σε συγγενής και φίλους. 
    • Κορίτσι μου μιλά με τον γυναικολόγο σου για να επισκεφτείς οδοντίατρο! Μετά το πρώτο τρίμηνο δεν έχεις πρόβλημα για σφραγίσματα κτλ και η τοπική αναισθησία είναι τοπική όπως το λέει και η λέξη! Είχα ρωτήσει οδοντίατρο σε πιθανή εγκυμοσυνη και κάποιο θέμα στα δοντια και μου είπε αυτό επακριβώς!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...