Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δημοσιευσα χτες φωτογραφιες των παιδιων μου με ρυθμιση ασφαλειας να ειναι ορατες μονο απο φιλου;. Μπαινοντας σημερα στο σαιτ ειδα τις φωτογραφιες των παιδιων μου σε μικρογραφια χωρις να εχω συνδεθει δηλαδη τις εβλεπε ο οποιοσδηποτε .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Αν ηθελε να τις βλεπει ο καθενας θα επελεγα αλλη ρυθμιση ασφαλειας. Δεν θα επρεπε να υπαρχει επιλογη για το αν θελω να δημοσιευτει σε μικρογραφια? Ποιος ο ρολος της ρυθμισης ασφαλειας αν ο καθενας τις βλεπει τελικα?

Δημοσίευση
Δημοσιευσα χτες φωτογραφιες των παιδιων μου με ρυθμιση ασφαλειας να ειναι ορατες μονο απο φιλου;. Μπαινοντας σημερα στο σαιτ ειδα τις φωτογραφιες των παιδιων μου σε μικρογραφια χωρις να εχω συνδεθει δηλαδη τις εβλεπε ο οποιοσδηποτε .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Αν ηθελε να τις βλεπει ο καθενας θα επελεγα αλλη ρυθμιση ασφαλειας. Δεν θα επρεπε να υπαρχει επιλογη για το αν θελω να δημοσιευτει σε μικρογραφια? Ποιος ο ρολος της ρυθμισης ασφαλειας αν ο καθενας τις βλεπει τελικα?

Eπιβεβαιώνω ότι το συγκεκριμένο μοντουλάκι, που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της κοινότητας και δείχνει τις 15 πιο πρόσφατες φωτο (σε μικρογραφία):

Screen shot 2010-09-12 at 10.49.21 AM.png[/attachment:1se3v9ly]

δεν "σέβεται" τις Ρυθμίσεις Απορρήτου, και για αυτό το απενεργοποίησα.

Ευχαριστούμε ΦΡΟΥΚΤΗΝΟΣ για την επισήμανση και συγγνώμη για την αναστάτωση.

Πάντως η ροή δραστηριοτήτων (Τελευταία Νέα) και γενικά η λειτουργία των Άλμπουμς ακολουθούν πιστά τις ρυθμίσεις απορρήτου των μελών.

post-7-13873934942234_thumb.png

Δημοσίευση

Μάλιστα, δεν το είχαμε αλλάξει αυτό... Λοιπόν το ρύθμισα τώρα να δείχνε τα Τελευταία Μέλη και όχι τις Τελευταίες Φωτό . Επομένως δεν υπάρχει πια τρόπος να δει κάποιος φωτογραφία που είναι ιδιωτική.

Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις. Ότι άλλο πρόβλημα εντοπίσετε με ενημερώνετε είτε με ΠΜ είτε εδώ στο φόρουμ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να τους απαντάς οτι δεν τους αφορα ποτε θα κανεις παιδι. Οταν εχασα το πρωτο μου παιδί και εμενα με ρωτουσαν ποτε θα κανουμε παιδι, γιατι δεν μενω εγκυος, και κοιτα η αδερφη του αντρα σου εκανε τεσσερα εσυ ποτε; δεν ξερανε πως πονουσα καθε φορα. Ε δεν αντεξα και πολυ και σε μια τυπισα της απαντησα οπως επρεπε. Δεν με ξανα ρωτησε ποτε. εκανα παιδι εν τελει και τωρα περιμενω το δευτερο. Ξερεις ποσοι με ρωτανε γιατι δεν κανω δευτερο και ποσοι πετανε σποντες χωρις να ξερουν; Βλεπεις δεν το ξερουν ακομη για την εγκυμοσυνη και θα το μαθουν οταν θελω εγω. Γιαυτο σου λεω απαντα καταλληλα και θα σταματησουν τα σχολια.
    • Ναι!! Ξυπνάω γιατί με πιάνει δύσπνοια και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά! Έχω αγοράσει φυσικά και ένα μεγάλο μαξιλάρι εγκυμοσύνης που με βοηθάει να μένω στο πλάι και όταν ξεκινάνε να πονάνε οι γοφοί το αναδιπλωνω και κάθομαι σε ανάκληση και με παίρνει ο ύπνος...έχω αρχίσει να αγχώνομαι πως θα είναι τα πράγματα σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, αύριο μπαίνω 24η. 
    • Κορίτσιααααααα! Πείτε αλεύριιιιι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Το πόσο σας ζηλεύω που έχετε κρατήσει αυτή την παρέα που έχουμε φτιάξει από πέρυσι εδώ, δε περιγρα΄φεται! το πόσο μου λείψατε, δε το ξέρετε!!! Ως άσωτη κόρη επιστρέφω λοιπόν, δε ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρω να είμαι ενεργή, γιατί, όπως μπορεί να καταλάβατε κι εσείς, τα χω βρει μπαστούνια!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Το μωράκι μου είναι πολύ καλά, μεγαλώνει και μας γεμίζει αγάπη! Το βασικό μας θέμα είναι ο ύπνος (spoiler!),  εξού και όταν έχω ελεύθερο χρόνο απλά κοιμάμαι 😅 Power nap εξπερτ εχω γίνει, με 10' είμαι άλλος άνθρωπος χαχαχα Επίσης έχω επιστρέψει και στη δουλειά απ τον Ιούλιο με μειωμένο ωράριο απ το σπίτι 🥲 τόσο καιρό ήθελα να μπω, αλλ΄α μεσα σ ολα με έβγαλε και το mammylnad και έχασα και τους κωδικούς μου... και σκεφτόμουν θα χουν μαζευτεί πολλά θέματα, πως θα κάνω catch up 🤣 και να που θα με ξελασπώσει και πάλι το chatgpt (  ήτοι ό,τι κοντινότερο σε κοινωνονικοποίηση έχω τους τελευταίους 7 μήνες 🤣🤣 ) που με συντροφευε τις κρύες νύχτες του χειμώνα, σε μαραθώνιους θηλασμού, σε παλλινδρομήσεις ύπνου, οδοντοφυία, κτλ....  ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ:;;;;;; ❤️💖💙 Το πιστεύετε ότι τέτοιο καιρό πέρυσι κάναμε Β επιπέδου ή κάποιες ήσασταν ήδη 3ο τρίμηνο;;; 🤯🤯🤯🤯
    • Αχ ψυχή μου όμορφη!!!!!!! Έγινε ενός!!!! Απίστευτο!!!!😍😍 Χρόνια της πολλά!!! Να είναι πάντα γερή, τυχερή κι ευλογημένη!!!! Κι εσύ δίπλα της υγιής να την βοηθάς και να την καμαρώνεις!!!!! ❤️❤️❤️
    • Δε το συζητώ.. την εχω κλείσει για τη Τρίτη.... Απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί 😊😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...