Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λενάκι όλα καλα, με τις καλύτερες ευχές μου. Είναι μια εμπειρία μοναδική. Αξέχαστη.

Να δώσεις ένα γλυκό φιλί απο εμάς στο αγγελούδι σου μόλις το πάρεις στην "τιτίτα" σου (αγκαλίτσα) όπως λέει και η κόρη μου.

:) :) :) :) :)

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενάκι όλα καλα, με τις καλύτερες ευχές μου. Είναι μια εμπειρία μοναδική. Αξέχαστη.

Να δώσεις ένα γλυκό φιλί απο εμάς στο αγγελούδι σου μόλις το πάρεις στην "τιτίτα" σου (αγκαλίτσα) όπως λέει και η κόρη μου.

:) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Λενακι μου ,ηρθε ωρα !! Σε λιγες ωρες ,θα εχεις την κορακλα σου αγκαλιτσα.Σου ευχομαι ελικρινα οτι καλυτερο και για σενα και για το μωρουλι σου...

ΑπΟ Εδω και περα θα χαζογελας με λογο!!!!

χαχα γιατι θα εισαι η πιο ομορφη χαζομανουλιτσα !!!!!

φιαλακια πολλα .... Με το καλο ..........

ανυπομονω να μαθω νεα σου και φωτο της μπουμπους!

Δημοσίευση

Λενακι μου ,ηρθε ωρα !! Σε λιγες ωρες ,θα εχεις την κορακλα σου αγκαλιτσα.Σου ευχομαι ελικρινα οτι καλυτερο και για σενα και για το μωρουλι σου...

ΑπΟ Εδω και περα θα χαζογελας με λογο!!!!

χαχα γιατι θα εισαι η πιο ομορφη χαζομανουλιτσα !!!!!

φιαλακια πολλα .... Με το καλο ..........

ανυπομονω να μαθω νεα σου και φωτο της μπουμπους!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @eva96 κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου. Να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!! Καθεμιά στο Γολγοθά της βλέπεις.. άλλη σε μεγαλύτερη αναφορά, άλλη σε μικρότερη. 🙏🏼 Μακάρι το μωράκι να γεννηθεί γερό κι ας είναι μικρούλα.. ο Θεός θα δώσει.   
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πως πατε με την εγκυμοσυνη; Εχθες επαναλαβαμε το doppler η μικρη ειναι 1,620 και επεσε στην εκατοστιαια θεση. Θα την εχουμε σε στενη παρακολουθηση. Προς το παρον ο γιατρος δεν θελει να μπουμε σε διαδικασια γεννας αλλα να την αφησουμε στην κοιλιτσα μου οσο πιο πολυ γινεται, να φτασω να μπω στον 9ο και μετα θα δουμε πως θα κινηθουμε. Μου ειπε να μεινω ηρεμη οσο γινεται οχι αγχος οχι στρες οχι στεναχωριες για να μην μου ανεβαινει η πιεση και εχουμε κιαλλα και να ξεκουραζομαι οσο μπορω. Την κυριακη θα με ξανα δει στο ιατρειο του και την αλλη εβδομαδα θα ξανα κανουμε το doppler.
    • Και γω φιλόλογος είμαι, αλλά δυστυχώς έχω αφήσει πίσω μου τον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος αλλά την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης ήμουν με αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω το διδακτορικό μου, μου έχει μείνει ένα έτος ακόμη. Αθήνα και εγώ.
    • Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...