Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπερα.Η μπεμπα μου στις 21του μηνα γινεται 8 μηνων.εχω παρατηρησει οτι απο τα τελη του 6 μηνα ανοιγοκλεινει το αριστερο της ματακι.δεν το κανει συνεχομενα δηλ θα κανει ενα βλαφαρισμα μονο την φορα και συνηθως 5-6 φορες την μερα.τωρα τελευταια βεβαια το βλεφαρισμα μπορει να ειναι και 3φορες συνεχομενα αλλα μεχρι εκει και τριβει συνεχως τα ματακια της.φοβαμαι οτι μπορει να ειναι καποιο τικ αν και νομιζω οτι ειναι λιγο μικρη για να εκδηλωσει κατι τετοιο.η παιδιατρος μας ειπε οτι μπορει να ειναι καποια μολυνση και να το παρακολουθουμε για να δουμε τι θα κανουμε.σε συνδυασμο με το οτι η μικρη δοκιμαζει τωρα την φωνουλα της και στριγκλιζει ολοι την ωρα εχω παρανοησει και φοβαμαι ακομα και για συνδρομο τουρρετ.Σας παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι η αν μπορει καποιος απο τους επιστημονικους συνεργατες του forum να μου δωσουν καποιες πληροφοριες ή προτασεις για το τι μπορει να ειναι ή ποια βηματα θα πρεπει να ακολουθησω και τι να παρατηρω θα σας ημουν ευγνωμων.να επισημανω οτι ειναι ενα ήσυχο μωρο πολυ παρατηριτικη και εξυπνη και οτι δεν μεγαλωνει σε περιββαλον με φωνες και εντασεις κατι που οπως διαβασα μεγαλωνει τις πιθανοτητες το πιαδι να εμφανισει τικς.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσίευση

χωρίς να είμαι ειδικός, έχω διαβάσει ότι τα μωράκια είναι καλό να βγάζουν φωνούλες , οι οποίες λέγονται λαχνίσματα , αν δεν κάνω λάθος, και τα βοηθάει για να μιλήσουν αργότερα!

Τώρα όσο για το ματάκι του, μήπως το ενοχλεί κάτι το μωρουδάκι σου;Μήπως έχει κάποια αλλεργία, μήπως είναι ιδέα σου,μήπως έχει μεγάλες βλεφαρίδες και τις μπαίνουν στα ματάκια; πραγματικά δεν ξέρω.

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!!

φιλάκια στη μπεμπούλα

χχχ

Δημοσίευση

χωρίς να είμαι ειδικός, έχω διαβάσει ότι τα μωράκια είναι καλό να βγάζουν φωνούλες , οι οποίες λέγονται λαχνίσματα , αν δεν κάνω λάθος, και τα βοηθάει για να μιλήσουν αργότερα!

Τώρα όσο για το ματάκι του, μήπως το ενοχλεί κάτι το μωρουδάκι σου;Μήπως έχει κάποια αλλεργία, μήπως είναι ιδέα σου,μήπως έχει μεγάλες βλεφαρίδες και τις μπαίνουν στα ματάκια; πραγματικά δεν ξέρω.

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!!

φιλάκια στη μπεμπούλα

χχχ

Δημοσίευση

Μαμα Μαριλενας καλησπερα!!

Για το ματακι της μικρης σου δεν ξερω κατι και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω...

...Οσο για τα ουρλιαχτα της ομως μην ανησυχεις καθολου!!!!:P

Ετσι εκανε και η δικια μου!!Μολις το ανακαλυψε δεν σταματαγε!!

Εγω γελαγα παρα πολυ!!:laugh:

Το ειχε ξεχασει για ενα διαστημα και πριν λιγες μερες το ανακαλυψε παλι και κατα την διαρκεια της ημερας στριγγλιζουμε κανα 5 λεπτο 2 με 3 φορες!!

....Μπορει να βουιζουν τα αφτια μας αλλα γελαω πολυ με αυτο!!

Αυτο παντως απο οτι εχω δει και εχω ακουσει το κανουν παρα πολλα κοριτσακια γι αυτο μην αγχωνεσαι...Θα το ξεχασει απο τη μια στιγμη στην αλλη!!;)

Φιλια πολλα!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Μαμα Μαριλενας καλησπερα!!

Για το ματακι της μικρης σου δεν ξερω κατι και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω...

...Οσο για τα ουρλιαχτα της ομως μην ανησυχεις καθολου!!!!:P

Ετσι εκανε και η δικια μου!!Μολις το ανακαλυψε δεν σταματαγε!!

Εγω γελαγα παρα πολυ!!:laugh:

Το ειχε ξεχασει για ενα διαστημα και πριν λιγες μερες το ανακαλυψε παλι και κατα την διαρκεια της ημερας στριγγλιζουμε κανα 5 λεπτο 2 με 3 φορες!!

....Μπορει να βουιζουν τα αφτια μας αλλα γελαω πολυ με αυτο!!

Αυτο παντως απο οτι εχω δει και εχω ακουσει το κανουν παρα πολλα κοριτσακια γι αυτο μην αγχωνεσαι...Θα το ξεχασει απο τη μια στιγμη στην αλλη!!;)

Φιλια πολλα!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια!η αληθεια ειναι οτι εχει μπολυ μεγαλες βλεφαριδες και οποτε ξυπναει εχει και μια εσα στο ματι της αλλα το πεταρισμα το κανει μονο απο το αριστερο.μακαρι να μην ειναι τιποτα γιατι νομιζω οτι ειναι μικρη για να εκδηλωσει τικ απο τωρα.μακαρι να ηταν η ιδεα μου αλλα δυστηχως δεν ειναι.ξερω οτι τα ματια τους φτιαχνονται μεχρι και τον 3 χρονο της ζωης τους και απλα ελπιζω να ειναι αντανακλαστικο η κατι τετοιο.παρατηρησα παντως οτι οταν κανουμε μπανιο αυτο το ματακι δειχνει πιο ευαισθητο στο νερο.

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια!η αληθεια ειναι οτι εχει μπολυ μεγαλες βλεφαριδες και οποτε ξυπναει εχει και μια εσα στο ματι της αλλα το πεταρισμα το κανει μονο απο το αριστερο.μακαρι να μην ειναι τιποτα γιατι νομιζω οτι ειναι μικρη για να εκδηλωσει τικ απο τωρα.μακαρι να ηταν η ιδεα μου αλλα δυστηχως δεν ειναι.ξερω οτι τα ματια τους φτιαχνονται μεχρι και τον 3 χρονο της ζωης τους και απλα ελπιζω να ειναι αντανακλαστικο η κατι τετοιο.παρατηρησα παντως οτι οταν κανουμε μπανιο αυτο το ματακι δειχνει πιο ευαισθητο στο νερο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...