Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ξέρω εγώ για τα τικεράκια......

Με τα χίλια ζόρια τα κατάφερα....

Θα το φτιάξεις και θα αφαιρέσεις από μπροστά το url (αλλά και από το τέλος)

Εύη σε άλλον γιατρό πήγες;;;

Δε είναι πολλόι που το ρισκάρουν ρε γαμώτο. Όλοι φοβούνται....

Ψάξτο....

Χαχαχα Λένα!!!

Τελικά μπάνιο κάναμε;;;;;

Φαντάσου πόόόόόσο χαλαρά έχω πάρει το θέμα!!!!

Α εσύ είσαι μεγάλη πλέχτρα!!!!!!

Θου τί θα τα κάνεις καλέ τόσα αμύγδαλα;;;;

Πέτα κανένα κατά δω.... Άψητα τα θέλω φυσικά

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρύσα θα το κόψεις όταν το πάρεις απόφαση και με πολύ ζόρι....

Είναι δύσκολο αλλά αν τα καταφέρεις θα είσαι σούπερ!!!

Νύχια έφτιαξα προχθες, μπάνιο έκανα το μεσημέρι.....

φτου......

Δημοσίευση

Αντε να δω ποτε θα το παρω αποφαση...εχω βλεπετε ευαισθητα αυτια στα ντεσιμπελ του!!

καλε το τσακισε το καλαμποκι το λαιμαργο...λες να βαλω μερικα στην καταψυξη...

μου εφεραν σημερα απο το χωριο..ειναι λιγο σκληρουτσικα αλαλ εμενα ετσι μου αρεσουν..επισης μου εφεραν και ενα σωρο λαχανικα..λεω να τα κανω ζωμο και να τα βαλω στην καταψυξη...

θα βαλλω και μερικα στην καταψυξη ετοιμα κομμενα..

ε ρε δουλεια που με περιμενει

Δημοσίευση

Ερε τρελοκομεία!!!!!

Τα τικεράκια μου δεν έχουν πουθενά τη λέξη url,είναι όπως τα βλέπετε κάτω.... :evil:

Ναι καισαρική μου ειπε ( επειδη φυσικα φοβαται) γιατι δεν υπάρχει άλλος λόγος....η πλάκα είναι οτι και τα δύο έχουν γυρίσει μετα κεφαλάκια προς τα κάτω...

Θα πρέπει να αλλάξω γιατρό για φυσιολογικό ,αλλα δεν το ρισκάρω,ίσως του ζητήσω να προσπαθήσουμε αλλα δεν ξέρω αν θα κάνω καλα...Και εφώ φοβάμαι μη κάνω καμια ζημια με την επιμονή μου και το έχω τύψεις....Δεν ξέρω ρε κορίτσια.....

Χρύσα τι να πω,επειδή ξέρω,το αυχενικό είναι μεγάλο λούκι,ελπίζω να σου περάσει σύντομα!

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχαχα Νατασα να κανονισουμε πιτζαμα παρτυ!!

Κ ο τολης καπως ετσι με φωναζει... πλεχτρου!! και γκρινιαζει που δεν του εχω κανει ακομα το δικο του...

Βασικα δεν προλαβα να δω αν βουτηξαμε, γιατι αρχισε να στριγλιζει ο μικρος... μαλλον πηρε χαμπαρι που ετοιμαζομουν για βραδινο μπανιο και ειπε να μου κοψει τη φορα!! :lol:

χρυσα πιστευω πως πρωτα απολα πρεπει να το παρεις εσυ αποφαση.. οπως και να εχει εχεις τρελη υπομονη.. και νατασα σε θαυμαζω που τη θηλαζεις ενω εισαι εγκυος.. εγω ειλικρινα πιστευω πως δε θα αντεχα!!

Δημοσίευση

Ευή θα κάνεις copy -paste τον BBcode και θα σβήσεις από το url μέχρι το image καθώς επίσης και το url στο τέλος. Ελπίζω να βοήθησα...

Και γω παιδεύτηκα πολύ...

Ρε Χρύσα φάτε τα τώρα που είναι φρέσκα και ό,τι περισσέψει βάλτο στην κατάψυξη.

Λένα στην αρχή έλεγα πως θα αποθηλάσι μόνη της μέχρι να γεννήσω. Μετά είπα πως θα της το κόψω αλλά τελικά το σκέφτηκα πολύ καλά και αποφάσισα να μην την υποβάλω σ'αυτήν τη διαδικασία. Ας το αποφασίσει μόνη της....

Εγώ δε θα της το στερήσω. Παρόλ'αυτά πέρασα πολλά βράδια χτυπώντας το κεφάλι μου στον τοίχο λέγοντας 'τελείωσε το κόβω'.

Τίποτα δεν κόβω....

(Άσχετο) Η Ειρήνη θυμάται τη μέρα που πήγαμε για καφέ με τη Γωγώ. Τιη ρωτάω 'πως λένε τους φίλους που γνώρισες;' και απαντάει 'Ιωάννα και ο Αναστάσης που έκανε κουάδα'!!!!!!! Αυτό τις έμεινε από τη όλη φάση!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Νατασα καλα κανεις! Καλυτερα θα ιεναι πιο ομαλα και για αυτην!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σοβαρα μιλας??? Καλα αυτο με την κουραδα μου εχει μεινει.. ακομα το λεω στον τολη και γελαμε!!!!

Εχω μια απορια με το tandem nursing: το μητρικο γαλα ειναι το ιδανικοτερο για την ηλικια που ειναι το παιδι. οταν θηλαζεις ρη μικρη και μετα γεννησεις, η συσταση του γαλακτος αλλαζει? βγαινει πρωτογαλα η συνεχιζει το στηθος να παραγει το ιδιο γαλα που παρηγαγε μεχρι εκεινη τη στιγμη? θα ειναι το ιδιο θρεπτικο και για την ειρηνη και για το νεογγενητο? δεν ξερω αν τα λεω καλα και δεν εχω ασχοληθει και με το θεμα κιολας.. αλλα τι γινεται με το γαλα? το εχω απορια και δεν εχω καμια μα καμια διαθεση να δημιουργηθει οποιαδηποτε παρεξηγηση, προς θεου!

Δημοσίευση

Χα χα!!!!Κουαδα ειναι η κουραδα;;; :lol::lol::lol: ή το βατραχι;;;;;;;;

Τι κανετε καλε;;;Δε κοιμαστε;;;;

Νατασα τα εβαλες μια χαρα τα τικερακια.

Ευη φιλακια και απο μενα.

Ρε κοριτσια διαβαζα ενα θεμα για ξεκουραστο θηλασμο και εχω καποιες αποριες.

1)Ξαπλωτο κανουμε απο την αρχή;;Στον νικολα το ανακαλυψα μετα τον 2ο μηνα απο τη θουλι αλλα τοτε ειχε φτιαξει τους χρονους του.

2)Εγω εχω ενα πολυ απλο σλινγκ (σα σεντονι με ενα κρικο) το οποιο δε με βολεψε καθολου\.Εχετε να προτεινετε κατι καλο σε σλινγκ αλλα να ρυθμιζεται καλα και να ειναι ανετο και ασφαλες.

Δημοσίευση

Αρε Παναγι'ωτα,καλα είσαι?

Εκανες δύο πολύ ευστοχες ερωτήσεις και θα κάτσω λίγο ακόμα....

Ξαπλωτο θηλασμό εγώ έκνα από το μαιευτήριο,επιτρέπεται κανονικότατα....

Για πείτε για τ σλίνγκ , ε'ιμαι έτοιμη να παραγγείλω!

Δημοσίευση

Από τον 6 μήνα αρχίζει να παράγεται το πρωτόγαλα. Μέχρι και την 3η μέρα από τη γέννα που 'κατεβαίνει' το γάλα. Το πυάρ λένε (δεν το έχω δοκιμάσει) πως είναι πιο αλμυρό και γιαυτό πολλά μωρά σταματούν το θηλασμό όταν η μαμά φτάσει στον 6ο-7ο μήνα επειδή δεν τους αρέσει η γεύση.

Για το άν είναι θρεπτικό ή όχι φυσικά ξέρεις την απάντηση ε;;; :lol::lol::lol:

Εφόσον δεν τους ενοχλέι η αλλαγή της γεύσης δεν τίθεται άλλο θέμα.

Σίγουρα όμως εφόσον γεννηθεί το μπεμπέ πρωτίστως υπάρχει για να καλύπτει τις δικές του ανάγκες!!!

Σε κάλυψα;;;;;;;

:-p:-p:-p:-p:-p

Και τώρα παρεξηγήθηκα!!!

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Εύη το έβαλες ε;;;

Γιούπι!!!!!!!

Παναγιώτα εγώ άρχισα να θηλάζω ξαπλωτή τα βράδια όταν έκλεισε μήνα η Ειρήνη γιατί μέχρι πριν φοβόμουν μην την πλακώσω στον ύπνο μου.... :shock::shock:

Έτσι κιαλλιώς όμως δεν μπορούσα νωρίτερα γιατί πονούσα λόγω καισαρικής. Κοιμόμουν ανάσκελα (τιμωρία το έλεγα) για 20 μέρες και είχαν μελανιάσει-μουδιάσει οι φτέρνες μου. Φρίκη....

Όταν κατλαφερα να αλλάξω πλευρά ήμουν ευτυχισμένη!!! Απορώ πως λένε πως βολεύει η πλάγια στάση θηλασμού σ'αυτές που έχουν κάνει καισαρική.

Όσο γιοα το sling εμένα με καταβόλεψε στο θηλασμό. Έχω φάει εγώ καλαμαράκι σε ταβέρνα με την Ειρήνη να πιπιλάει.....

Αλλά....

Αν δε σε βολεύει στείλε ένα μνμ στη sofiadav να σου προτείνει αυτή λύση. Είναι η ntanta.gr. Είναι ευγενέστατη και πολύ γλυκιά κοπέλα!!! Ρώτησέ την ό,τι θέλεις!

(κουάδα είναι η κουράδα!!!)

Δημοσίευση

Σας καληνυχτίζω,το τικεράκι τελικα μπήκε όταν στο τέλος στους κωδικούς για forum signatures,επέλεξα αυτό που λέει PseudoHTML,UBBCode and BB code ( lilypie)

Στο site glitterfy,επιλέγεις το BBCode for Forums

Ελπίζω να βοήθησα....!!!!

Ονειρα γλυκα!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω νατασα, μπορω να πω πως ησουν κατατοπιστικη!!!

Μμμμ ναι και φαινεσαι πολυ παρεξηγιαρα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μολις τελειωσα ενα γλυκο, σφολιατακια με κρεμα!! φαινεται πολυ νοστιμο!! περιμενουμε κοσμο αυριο!!!!

Παω για νανι, σας φιλω κοριτσαρες μου!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

σημερα εχουμε λαικη...η καλυτερη του σπυρου!!!

κανει δημοσιες σχεσεις και γνωριμιες :lol::lol:

αυτην την βδομαδα καναμε πολλεεεεεεεεες αγκαλιτσες οποτε τωρα θα περιμενω να δω αν θα ερθει η περιοδος η οχι

αν και δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα μιας και ουσιαστικα εχουμε πει για μετα τα χριστουγεννα να προσπαθησουμε πιο εντατικα :oops:

εχω και αλλα νεα να σας πω...αποφασισα να κοψω το τσιγαρο(πριν μεινω εγκυος)

οχι φυσικα επειδη θελω να κανω αλλο παιδι αλλα δεν παει αλλο βαρεθηκα να μιριζω σαν τασακι :?:?

φτανει πια...αρκετα

τι αλλο?? α ναι!!

πρεπει να ψωνισω ρουχα του σπυρου...εχει αρχισει και βγαζει ψυχρουλα και σιγα σιγα θα μαζεψω τα πολυ καλοκαιρινα του

την καλημερα μου και πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

15 λεπτά μου πήρε να σας διαβάσω πίνοντας καφεδάκι!!!

γιατί να μην επιτρέπεται ο ξαπλωτός θηλασμός από την πρώτη στιγμή? :?:

εγώ όταν γέννησα την 2η φορά η νοσοκόμα που, από όσο κατάλαβα ήταν ειδική στον θηλασμό, μου πρότεινε τον ξαπλωτό (είχα πρόβλημα στην αρχή, το μπουμπούκι δεν πολυέτρωγε γιατί νύσταζε!!!) και μου έδειξε πώς να θηλάζω ξαπλωμένη, αλλά εμένα δεν με βόλεψε ποτέ!!!, έτσι συνέχισα με τον παραδοσιακό τρόπο!!!

εγώ ήθελα το παλιό μου τικεράκι αλλά δεν θυμάμαι από πού το είχα πάρει και πώς βαριέμαι να ξαναψάξω!!!!

Καλημέρα Αναστασί, και εγώ μια από τα ίδια πρέπει να ψωνίσω για την μικρή χειμωνιάτικα και καινούργιο μπουφάν, ο Λουκάς έχει.....

σας αφήνω πάω να ξυπνήσω τα παιδιά.....φιλάκια..... :-*:-h

παρεπιπτοντως τι ωραιες φατσουλες που εχει!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...