Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλες?

εγω αδιαθετησα κια ποναω πολυ πολυ!

και ξαναλεω...παραμυθι το οτι αν γεννησει δεν πονας στην περιοδο!

προσπαθω να ην παρω παυσιπονο ακομα για να παρω το βραδυ στην δουλεια!

πηρε η πεθερα την μικρη....και 3 πλυντηρια για σιδερο....δεν γνοταν αλλιως!

την Δευτερα νοσοκομειο με την μαμα μου.....!

τι θα γινει δεν ξερω!

Μπεμπουλης τι ωραια φωτο ειναι αυτη?

εγω δεν εχω φτιαξει τιποτα απο προφιλ....δεν εχω κουραγιο!

χρυσα, γιωτα, Ελενη2 , τι κανετε?

τα παιδακια?

Η Αφροδιτη μας εφυγε....ελπιζω να περνα καλα κια να ξεκουραστει!

Αρτζι τα φιλια μου στα κουκλια σου!

Δημοσίευση

exei h μαμα μου αιμοραγια...ειναι στο κρεβατι....θα παμε την δευτερα το πρωι ....ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι τα ¨παντα¨!

το θεμα ειναι οτι την δευτερα ειαμι και απογευμα στην δουλεια!

εσυ πως τα πας στην δουλεια?

συνεχιζεις?

ευχομαι ολα καλα με το προβληματακι που ανεφερες!

δεν ξερω, ποτε θα γυρισει...ειχε ναφερει οτι ο κ. θα λειπε παλι κανα μηνα!

να κανονισουμε!

μεσα ειμαι απλα να τελειωσω με τν μαμα μου!

Δημοσίευση

Ευχομαι Βικυ να μην ειναι τιποτα!

Ευχαριστω!

Και εγω ευχομαι να μην ξανασυμβει κατι αναλογο, διοτι ο πονος ηταν αβασταχτος! :(

Ετοιμαζομαι για εξοδο το βραδυ!

Μονη μου(χωρις τον αντρα)! :D

Θα κατσει με τα παιδια!

Δημοσίευση

ελα ρε συ βικη........περαστικα της!!!!!!!!!!!!!!!!

η μαμα σου ειναι αυτη που ειχαμε δει με την αφροδιτη στο νοσοκομειο???

καλα ο καφες μπορει να περιμενει δεν πειραζει εμεις να ειμαστε καλα και ολα γινονται!!!

αχ η αφροδιτουλα βλεπω εκει να βγαζει τον μηνα

;);););)

Δημοσίευση

ναι αυτη ειναι η μαμα μου!

ας ελπισουμε οτι ειναι κατι απλο!

ευχαριστουμε πολυ!

εληνη περαστικα να ειναι ολα!

καλα να περασεις!!!!!!!!!!!

και ο μπαμπας.................!

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!

καλα?>εμενα δε κοιμηθηκε ακομα..τραγουδαει στο κρεβατι..

το οτι χθες ηταν μες τη γκρινια ο μικρος αποδειχτηκε απο τι..

τι σας ειπα?

ΔΟΝΤΙ..ΝΑΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ :clap::clap::clap::clap:

ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!

ελενη καλα να περασεις σημερααα@@@@

δωστου να καταλαβεις..

βικυ περαστικα ρε συ :(:(:(:(:(:(:(

τι να πω..μακαρι να μη ειναι τιποτα..η γλωσσου καλα?

αναστασια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τζα!!!!

να παιξω και εγω σαν τον Χριστοφορ...

ρε κοριτσια απο το μεσημερη - γυρω στις 3 εχει να κανει τσισακια...ειναι φυσιολογικο αυτο...η μαλλον ειναι νορμαλ αυτο...

εννωειται ξεζουμιζουμε τη μαμα με αμειωτο ρυθμο..και κουτσοτρωμαι...ο βηχας καλυτερα..πολυ καλυτερα...

Αλλα ολη μερα μαζι του σημερα κοντεψα να αυτοπηροβοληθω...Αφρο κλο πως αντεχετε ολη μερα με τα παιδια.,,θα ειχα σαλταρει χωρις πλακα

Δημοσίευση

κοριτσια,σημερα καταφερα να μπω μαμμυ.... ;)

τι κανετε????εχω χασει κανενα συνταρακτικο νεο????? :)

εμεις εχουμε ερθει ναυπλιο και ψαχνουμε για τη γαμοβαφτιση!!!!!!! 8-)

Δημοσίευση

καλησπερα!!να επιβιβαστω κ εγω!πολυπλοκο το νεο μας φορουμ.. :? !

θα το συνηθισουμε ομως!

Βικυ περαστικα στη μανουλα σου!

Θουλη οταν με το καλο γεννησεις,στειλε τον θοδωρη στο δημοσιο παιδικο!οσο για νωριτερα..συζητησε το με τη θεια!απο το υφος της θα καταλαβεις αν πραγματικα το εννοει κ θελει να βοηθησει ή αν το λεει απο ευγενια! ;)

λενα πώς εμαθες οτι παραμενεις στη διαθεση;;;;;;;;;;;;;;;;στην ιστοσελιδα της δευτεροβαθμιας δεν ειδα νεοτερα.. :?:? δε θα βγουν απο δευτερα τα αποτελεσματα;;

χρυσα αν αυριο βρεχει κανονικα τις πανες,ολα καλα,νομιζω!αν ομως δεις οτι ειναι στεγνες,παρε για καλο κ κακο την παιδιατρο!

Νατασα μην κουραζεσαι τοσο..προσεχε!ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα!αχ ψαρακια!τα λατρευω!μιαμ μιαμ!! :):):):) πειναααααααααααααααααααααααω!

Φρανι εμενα προσωπικα η Γενευη δε μου αρεσε καθολου!καλυτερα που ψαχνετε αλλου!λατρεψα τη Βερνη!οπου κ να μεινετε ομως θα περασετε υπεροχα!διακοπες κ ασχημα γινεται;;δε νομιζω! ;)

νατασα να σε ρωτησω,αυτο για το αυτοκολλητο,επειδη τελη του μηνα θα κανουμε το mmr,απο που τα προμηθευομαστε;;εχει στα φαρμακεια;;

Βενι κ εγω δεν ηξερα για το σλινγκ..κ μου κοπηκε η μεση!ασε που μεχρι τον εκτο μηνα που μπουσουλησε,δεν μπορουσα να κανω τιποτα,επειδη τον ειχα ολο αγκαλια!στο δευτερο σιγουρα θα παρω!

Αναστασια με το καλο λοιπον το δευτερο νινακι! :D:D:D

Αργυρω πες στον αντρα σου να κρατησει τη μικρη κ βγες με τον Λουκα!κ εσυ το εχεις αναγκη κ σιγουρα θα αρεσει πολυ κ στον μικρο!

αχ σιγουρα ξεχνω πολλες!συγγνωμη! :oops::oops:

φιλακια κ καλους υπνους! :wave::wave::wave::wave::wave:

Δημοσίευση

Καλησπέρα, τι κάνετε?

ακόμα δεν μπορώ να συνιθήσω τις αλλαγές, έκανα και τις ρυθμίσεις αλλά πάλι την τελευταία δημοσίευση την βλέπω στην 1η σελίδα :evil:

Η Έλενα σήμερα είχε απίστευτη γκρίνια όπως και όλο το βράδυ χθες :( μάλλον θα βγάλει τους κυνόδοντες.

Μάρθα πολύ μπέρδεμα με τον παιδικό :o δεν ξέρω τί να σου πω

Βίκυ περαστικά στην μαμά σου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

Γωγούλα τι καλά που είσαι καλύτερα με τις αναγούλες :)

Λενάκι να κάνεις ένσταση οπωσδήποτε είναι απαράδεκτη :evil:

Νατάσα να προσέχεις μην κουράζεσαι

Αναστασία βουρ στο ψητό όπως λέει και η παροιμία στην βράση κολλάει το σίδερο :lol::lol::lol:

Ελένη πολύ χάρηκα που σε ξαναείδα στο τρενάκι ελπίζω να είστε όλοι καλά

Χρύσα και η Έλενα κάνει πολλές ώρες να ουρήσει, η παιδίατρος μου είπε ότι το καλοκαίρι επειδή ιδρώνουν πολύ ουρούν λιγότερο.

Ιουλία πως πάει η δουλειά, συνήθισες :?:

Δημοσίευση

Καλημερα Αναστασακο και κοριτσαρες και καλη Κυριακη να εχουμε!!!!!!

Ελενη χαρηκα που σε "ειδα".Ελπιζω να περασες καλα το βραδυ!!!!

Φραν η βασικη του δουλεια ειναι καθηγητης Β/θμιας.Στο ΠΑ.ΠΕΙ. ειναι συνεργατης συμφωνα με το ΠΔ 407 και κανει και μαθηματα(διδασκει) στο μεταπτυχιακο Πληροφορικης.Ειναι δηλαδη η 2η δουλεια του.

Βίκυ μου ευχομαι να μην ειναι κατι κακο και κυριως να μην ταλαιπωρηθει η μαμακα σου.Τα φιλια μου και τις ευχες μου.

Αργυρω επιτελεους δροσισε και εδω!!!!!!!!Γιουπιιιιιι!!!Χθες το βραδυ ηθελες μπουφανακι για να βγεις.

Σες ολα καλα με τον μικρο;;;

Συμπεθεραααααααααα :kiss: και ολες οι ομορφες τα φιλακια μου!!!!

Κοριτσαρες και εγω θελω να κανονισουμε να τα πουμε.Η Αφρο γυρναει αρχες Οκτωβρη οποτε θα κανουμκε κατι τότε!!!!!

Σας ειπα οτι αρχισαμε σίδγρο;;; :? Ω ναι!!!Εχουμε χαμηλο αιματοκριτη,σιδηρο και φερριτινη.

Επισης εχουμε υψηλη χοληστερινη!!!! :o:o Και τι μου ειπε ρε κοριτσια "Μη του δινετε σαβουρες" :evil:

Κυρια μου δε φτανει που ξεβυζιαστικα ,που το παιδακι μου δε ξερει πως ειναι η φαριν λακτε,οι σοκολατες,τα γλυκα θα μου πεις οτι του δινω σαβουρες;;;;;;

Το μονο μεμπτο ειναι τα επιδορπια γιαουρτιου και κανενα τοστακι.Ε, τι να το ταισω στη βόλτα;;;;;

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!! τι μου κανετε?? pebi περαστικα στην μαμα σου και εγω ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο. παπαγιωτα χοληστερινη? και τι θα κανετε?καποια διατροφη? μηπως τρωει πολλα αυγα?

αν και καπου ειχα διαβασει πως σε τοσο μικρα οι μετρησεις χοληστερινης δεν ειναι ακριβης και δεν τις δινουν σημασια..ψαξτο λιγο.

χρυσα αν και σημερα ειναι στεγνη η πανα ρωτα τον γιατρο καλου κακου μηπως ποναει ή τσουζει και τα κραταει.

ο καιρος ειναι τελειος!! μουντος ετοιμος να βρεξει με μια δροσια μουρλιααααα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Τί κάνετε;;;;

Ελένη καιρό έχουμε να σ'ακούσουμε!

Βίκυ ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό η μανούλα σου!

Νατασούλα ΄μακάρι να βγει σύντομα το δόντι!!!!

Γιώτα έχετε και αυλή;;;; Τέλεια!!!! Φιλάκια στην Κωσταντίνα!

Χρύσα πως πάει το σύγκαμα;

Grousi λατρεύω το Ναύπλιο...

Θου τέλεια!!!! άλλα 7 μείνανε ε;;;;

Αναστασία πως παέι η επεχείρηση 2ο παιδί;;;; :lol::lol::lol:

Συμπεθέρα β' πολλά πολλά φιλιά! Και καλή δίαιτα στο Νικόλα....

Argi τα φιλιά μου!

Ιουλία ακόμη δεν ξέρεις σε ποιο σχολείο θα πας;;;;;;;

Λένα βρίσε.....

Άντε VENI βγείτε καμιά βόλτα και για μας!!! Τελικά στους Αμπελόκηπους πήγες χθες;;;

Εμείς ξυπνήσαμε κατά τις 9.30 και τώρα έχουμε ετοιμασίες. Θα κάνουμε τραπέζι στους κουμπάρους μας που ήρθαν από Αθήνα και θα χωθώ στην κουζίνα.....

Μαρέσει όμως....

Έχω και καιρό να το κάνω!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

εμείς χθες είχαμε μια καλοκαιρινή μέρα! πάνω που είχαμε μαζέψει τα καλοκαιρινά άντε πάλι έξω!!!

μας κάνει παιχνίδια, μια έτσι μια αλλιώς!!!!

Ελένη μου πολύ χάρηκα που σε είδα ξανά στο τρενάκι...όλο περαστικά να είναι και από εδώ και στο εξής μόνο χαρές!!!!......παρεπιπτόντως πώς ήταν η βραδιά??? ;)

Βίκυ περαστικά στην μαμά σου.....να την κοιτάς σαν τα μάτια σου!!!!

πάω να ετοιμάσω πρωινό (ξανά εγώ!!!) γιατί τα πιτσιρίκια πεινάνε!!!

Καλή Κυριακή!!!

Δημοσίευση

μπα νατασσα δεν πηγα αμπελοκηπους

πηρα το 100 και ρωταω τι ωρα θα κλεισει το κεντρο? μου λεει σε μιση ωρα το πολλυ..(στις 4 δηλαδη)

του λεω και τι ωρα θα ανοιξει γιατι θελω να περασω απο μεσα και μου λεει..απο πουθενα δεν θα περασετε :o το κεντρο θα εινα οοοολο κλειστο και θα ανοιξει αργα το βραδυ!!!!!!! :o:o:(

οποτε ειπα ναμην ταλαιπωρηθω με το μωρο απο περιφεριακο και σχετικα μιας που ολοι απο εκει θα πηγαινανε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...