Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλω να πω τον πόνο μουυυυυυυυυυυυυυ............

Μου ήρθε ένα συστημένο δέμα σήμερα που ήξερα οτι είναι ένα βιβλίο. Πήγα να το πάραλάβω. Δίνω ταυτότητα κλπ. Υπογράφω , φεύγω και στο δρόνο ανακαλύπτω πως δεν υπάρχει το βιβλίο μέσα στο φάκελο....

Ρε κορίτσια μου το κλέψανε.... Είναι δυνατόν. Μου το έστειλε δανεικό μια κοπέλα γιατί δεν υπάρχει πλέον στην αγορά και χάθηκε. Ο φάκελος ήταν αριστοτεχνικά ανοιγμένος με κοπίδι. Ποιος άχρηστος έκανε κάτι τέτοιο..... Τα νεύρα μου.... Φυσικά το ταχυδρομείο δεν έκανε τπτ. Δεν μπορώ να κάνω καμία κίνηση εφόσον δεν το άνοιξα μπροστά τους και δεν το παρέλαβα με επιφύλαξη... Γκρρρρρρρρρρ :evil::evil::evil::evil::evil:

Γωγώ κοριτσάκι μου ΠΟΣΟ σε καταλαβαίνω....

Εγώ σχεδόν κάθε μέρα που γυρνοβολάω με την Ειήνη αυτά παθαίνω...

Ζωή να χουν τα καμάρια μας!!!!

Καλέ όλες στον ύπνο σας με βλέπετε;;;;;

Θου κόρη έκανες εσύ;;;

Λένα τελικά την έγραψα την Ειρήνη;;;

Νατάσα ήμουν χαρούμενη;;;

Παναγιώτα τί τιμές είχες στην καμπύλη ρε συ;;;;

Πρακινδυνευμένο αυτό που κάνατε....

Να μου προσέχεις στον γαμπρό β' :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άρτζι μη στενοχωριέσαι...Οι γύφτισσες γίνονται από τα 30 γιαγιάδες........ =))=))=))=))=))8-}8-}8-} Αλήθεια η αδερφή σου πόσο χρονών είναι;;;;Και η ανηψιά σου που έκανε το νινί;;;;; :roll::roll:

Με τη λογική αυτή δεν πήρα το καρότσι ρε Αρτζι...Αφού δεν κάθεται...Να το κουβάλαγα τζάμπα;;;;;; :?:?:?:?

ευχαριστώ πολύ βρε για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!!!! :lol::lol::?

Γωγώ και εγώ όταν ήμουν έγκυος στην μικρούλα μου, έπαιρνα συνέχεια τον Λουκά αγκαλιά γιατί γινόταν πολύ δύσκολος καμμιά φορά και όταν γέννησα η γυναικολόγος μου είπε να μην σηκώνω βάρη και την ρώτησα αν μπορώ να σηκώσω 13 κιλά!!!! και με λοξωκοίταξε!!! (δεν βρήκα την κατάλληλη φατσούλα!!!)

η αδελφή μου έγινε γιαγιά σε ηλικία 44, η ανηψιά έγινε μαμά, μάλλον, στα 25!!!

Νατάσσα την στιγμή που το παρέλαβες δεν είδες ότι ήταν ανοιγμένο? γιατί τότε ευθύνεται το ταχυδρομείο!!!

Δημοσίευση

Καλέ Αρτζι δεν είσαι εσύ μεγάλη....Η αδερφή σου έγινε πολύ μικρή γιαγιά......... :lol::lol::lol::lol:

Όταν γέννησα εγώ, η μαμά μου ήταν 48 και εγώ 24,5........ ;););););););););););););)

Αφού κανείς δεν πέρναγε τη μαμά μου για γιαγιά....... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμένα όλοι μου λένε "Μην τη σηκώνεις..Μην την παίρνεις αγκαλιά..Δεν κάνει"....Και τι να κάνω ρε παιδιά;;;;;

Είναι το παιδί μου...Το λατρεύω....Είναι δυνατόν να μην το πάρω αγκαλιά;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Που να την έβλεπαν που έρχεται, ανεβαίνει πάνω μου, χοροπηδάει πάνω στην κοιλιά μου και κάνει "Ντέι, Ντέι, Ντέι".... :shock::shock::?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά Νατασάκι εσύ είσαι ηρωίδα......Όταν είμαι μόνη με τη μικρή, κάπως έτσι και λίγο χειρότερα, τρέχω κι εγώ..... :shock::shock::shock: Αχ που είναι το καλοκαίρι που την κυνηγούσε ο πατέρας της κι εγώ ήμουν αραχτή;;;;;; :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Αααα ρε Γωγώ...

Πάνε αυτές οι μέρες......

Θα το συνηθήσεις ρε χαζό... Δε μασάς εσύ!!!

Μίκρη έγινε η μαμά σου γιαγιά!!!

Και η δική μου 49 ήταν όταν γέννησα. Με το ζόρι έγιναν γιαγιάδες!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλα νατασα δε θα σχολιασω αυτο με το βιβλιο, μα ειναι δυνατον...τι να το κανουν;;;;;

Ελεος πια!!!

Ο μικρος εχει πολυ φαση με τα πρισμενα ματια που ειναι κοκκινα και γεμματα τσιμπλεσ...ειναι αστειος..το καημενο..αυτος υποφερει και εγω τον χαιδευω και τον κοροιδευω.

Ρε κοριτσια σε ποια ηληκια δινουν στα παιδια πλαστελινη;;;; λεω να του παρω πλαστελινες η πηλο, τωρα του εδοσα να φαει μια μπανανα και αυτος λιμπιστικε ενα τυρακι λαβασ..του το δοσαμε και αντι να το φαει το επλαθε και πασαλειβοταν.

Κυρομπογιες και μπλοκ του εχω παρει να μουντζουρωνει..αλλα πλαστελινη;;;;

Ποναει ο λαιμος μου και δεν μπορω να καταπιω

Δημοσίευση

καλα ρε νατασα επαθα σοκ..κ φανταζομαι εσενα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

καλε πανε στο ταχυδρομειο κ να τους το πεις..

δε ηερα οτι κ στο συστημενο μπορει να στο ανοιξουν :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ αν ειναι κ σπανιο βιβιλιο :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

γιαγια αργι καλα? =))=))=))=))=))=)):oops::oops::oops::oops::oops::oops:

γιωτα τελεια φωτο αυτη..στο ξανα πα..

με κηρομπογιες σες πως τα παει?

πασαλειβει τα παντα?

νατασα τρωω ντακο..με κολλησες απο χθες

γωγωκα κ γω οταν τον σηκωνα στη αρχη πονουσε λιγο η κοιλια..κ λεω παει...το χανω

πηγα οδοντιατρο(ξανα τεταρτη κ τελος)

κ μετα ικεα..

χαμος γινοταν..απαπαπαπαπ

Δημοσίευση

Νατασσα το εχ ωπαθει και εγω με αγορα απο το Αμαζον ,ηταν ανοιγμενα αλλα ευτυχως ηταν ολα εκει!!! στο παρελθον ουκ ολιγες φορες εχουμε χασει δεματα κ την ιστορια με τα δεματα εξ Αμερικης που εμφανιζονταν μετα απο 2 σχεδον μηνες και μονο αφου τα αναζητουσα την ξερετε...τα φιλια μου ΘΟυΘοΥ!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε??? αφροδιτουλα μου καλως ηρθες και με το καλο το νινακι

συγχαρητηρια κουκλα μου πολυ το χαρηκα!!!!!

εγω κοριτσια μου ειμαι πολυυυυυυ χαλια

απο που να αρχισω και που να τελειωσω δεν ξερω...

πανω που ξεπερασα την φοβια μου με τον προωρο τοκετο του σπυρου και ειπαμε με τον αντρα μου να ξεκινησουμε για 2ο μωρακι αρχισαν οοοοολα τα αναποδα

:(:(:(:(

μετα την εγκυμοσυνη του σπυρου ειχα πολλα προβληματα υγειας(πιεση,ουρικο οξυ και ζαχαρο τα οποια ειχα αρχισει να μην φοβαμαι γιατι ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτο στο 2ο θα τα αντιμετωπιζαμε εξαρχης με θεραπεια)

ομως....η ημικρανια, που την ειχα απο εφηβη, μετα την γεννα εγινε πιο εντονη και ειχα αναγκαστει να παω σε νευρολογο να παρω αγωγη...την πηρα για 6 μηνες

και τωρα ειμαι 6 μηνες χωρις αγωγη δοκιμαστικα....ολα πηγαιναν τελεια μεχρι πριν μια εβδομαδα!!!

κοριτσια εχω μια βδομαδα τωρα και παω στην δευτερη που χανομαι απο τον πονο!!!!!!!!

ολη μερα καθε μερα και εκει που ελεγα οτι τελος δεν βλεπω να την γλυτωνω και θα μου ξαναδωσει παλι χαπια :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

μετρησα χθες και το ζαχαρο μου νηστικη 1.87 :shock::shock: ελεοοοοοοος!!!!

ετσι οπως ειμαι για αποσυρση θελω και 2ο??????? πρεπει να ειμαι τελειως στον κοσμο μου!!!!!

κατα τα αλλα ο μικρος καλα ειναι δεν τρωει πολυ ως συνηθως(τον κυνηγαμε :lol::lol: )

πηγαμε χθες jumbo και του πηραμε μερικες φορμιτσες για τις φυσιοθεραπειες

ειχα και τα νευρα μου γιατι ο οαεδ απο την παρασκευη το πρωι μου εβαλε τα χρηματα την δευτερα το απογευμα :evil::evil::evil::evil::evil:

τους πηρα τηλ και τους τα εσουρα ενα χερακι!!!!!

επισης δεν μιλαω :roll: αληθεια!!! καποια στιγμη φωναξα δυνατα και εχει κλεισει η φωνη μου :lol::lol: χαρα ο αντρας μου :lol::lol::lol::lol: τσαγακια και γαλα για να επανελθει!!!!

ααα και για να μην ξεχασω τους αγαπημενους μας κλεφτες τελικα μας την εκαναν!!!!!

μπηκαν στο σπιτι :shock::shock::shock: της πεθερας μου(απο κατω μας)

προχθες τα ξημερωματα!!!!!

τους ακουσαμε!!!

τα βηματα ακουσαμε και νομιζαμε οτι ηταν ο σπυρος :roll: σηκωθηκα κοιταξα τον μικρο...κοιμοταν!!

φοβηθηκαμε να παμε κατω την νυχτα και χθες το πρωι κατεβηκαμε κατω και ειδαμε ολες τις ντουλαπες και τα συρταρια ανοιχτα(αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν ηταν ανακατεμενα σαν να μην ειχαν ψαξει :roll::roll: )

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

Αναστασια μου περαστικα σου!

ποσο σε καταλαβαινω δεν φανατζεσαι!

ειναι η 3η μερα που ποναω και φυσικα δεν εχω χρονο να παω στο γιατρο!

μονο πλαγια μπορω να ξαπλωσω...και δεν θελω καθολου φως, για φωνες δεν το συζητω!

τελικα οι κλεφτες την εκαναν/

βρηκαν τιποτα?

κατι εχασα με ενα δεμα! τι?

Χρυσα πως ειστε?

καλορυζικα και τα δοντακια!

πολλες αγορες βλεπω απο το ικεα!

μπραβο!

θουθου τι ωραιο!

τι γλυκια η γιαγια?

καλημερα σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Θουθου μια χαρα τα παει με τις κυρομπογιες, δεν τον εχω βεβεια αμολιμενο, τις εχω σε ενα μερος μαζι με το μπλοκ και οποτε θελει παει μου το φερνει του το δινω και μουντζουρωνει λιγο, εχει μασουλισει εναν- του εχω παρει απο αυτους τους πολυ χοντρους

Ρε κοριτσια αυτο το παιδι αρρωστο ξεαρρωστο...τωρα κοντεψε να κατεβασει την βιβλιοθηκη και αδειαζει το συρταρι μου, βρικε ακομα και το τεστ εγκυμοσυνης και πηγε να ο μασουλισει..ελεος!!! τα νευρα μου.

Αναστασια πουλακι μου σκεψου πρωτα την υγεια σου και μετα αλλο ενα παιδι.

Θα επανελθω με περισσοτερα σχολια..παω να μαζεψω τον χουλιγκαν.

Ασχετο αλλα η αγωγη εκανε θαυματα, εχει ακομα λιγες τσιμπλεσ..αλλα τουλαχιστον δε βγαινει τοσο πυων και τα ματια δεν ειναι τοσο κοκκινα και πρισμενα....αναρρωτιεμαι τι βαζουν σε αυτα τα φαρμακα και εχει ξεσαλλωσει

Δημοσίευση

ενταξυ ρε γμτ αλλα πανω που το ειχα παρει ζεστα το θεμα και ειχα βαλει κατω τον συζηγο θα με παει κανα εξαμηνο πισω παλι :(:(:(

τελος παντων!!!!

οι κλεφτες δεν πηραν τιποτα

:-??:-??:-?? απλα ανοιξαν τα παντα και ολα μεσα σε ντουλαπες-συρταρια ηταν στις θεσεις τους

τι να πω??? χαμενα τα εχω!!!

μονο που φωναξαμε μαστορα και εφτιαξε το παραθυρο που εσπασαν :evil:

κι εμενα του σπυρου του αρεσει να 'ζωγραφιζει' και απο οτι φαινεται και στο χερι πηρε απο εμενα γιατι δειχνει προτιμηση στο αριστερο.

ολα τα υπολοιπα απο τα jumbo bebe

:lol::lol::lol::lol:

φτιαξαμε και μια ζωγραφια μαζι ξερετε πως μπορω να την βαλω να την δειτε??????

Δημοσίευση

αυτη ειναι μια προχειρη ζωγραφια που εφτιαξα μαζι με τον σπυρακο μου

του κρατουσα το χερακι και την καναμε μαζι :P:P:P

ελπιζω να τα καταφερα αυτην την φορα....εχω προσπαθησει παρα πολυ :?:?:?:? με μπερδευε λιγακι το συστημα :lol::lol::lol:

post-7176-13873935067331_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλημερα,περαστικα στα αρρωστουλικα !!!μικρα κ μεγαλα ,δυσκολο το αυχενικο ,η μαμα μου εχει κανει 2 επεμβασεις...πικρα!

η μικρη παλι με κλαμματα στον παιδικο,μολις βλεπει το κτιριο κλαιει...μετα ειναι καλα μου λενε...

ΘουΘου μου την ιδια ακριβως μπαλλα κρατουσε η Κων εχθες στον παιδοτοπο...συγκινηθηκα τωρα...εχθες πηγαμε σε παιδοτοπο κ ειχε παρτυ γενεθλιων...σκεφτηκαμε με τον Γ στα γενεθλια της να ανεβουμε επανω να κανουμε παρτυ !!! σερβιραν στα παιδακια πατατες τηγανιτες κ γυρο!!!!! εκνευριστηκα.....

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μας,

ωραία η ζωγραφιά σας Αναστασία, ποιόν αποικονίζει? τον Σπύρο?!

θα συμφωνήσω με την Χρύσα, πρώτα η υγεία σου και μετά το 2ο, γιατί δεν πας σε ομοιοπαθητικό?

Την αστυνομία την καλέσατε?!

Να ξέρετε ότι τα γράμματα, δέματα κ.λπ. ανοίγονται από τους υπαλλήλους, ειδικά αν δουν κάτι περίεργο στην εμφάνιση του δέματος.......ανοίγονται παίρνουν το εσωτερικό και μετά επειδή δεν μπορούν να το ξανακλείσουν όπως ήταν απλά δεν το στέλνουν και "χάνονται"!!! :evil:

είχα δει σχετικό ρεπορτάζ!!!!

εμείς καλά είμαστε, με εξαίρεση την μέση μου που ακόμη πονάει!!! :( ...... το μπουμπούκι έβγαλε και τους 3 κυνόδοντες και περιμένουμε τον τελευταίο!....δεν ξέρω όμως τι γίνεται στο βάθος του στόματός της!!!! :lol: έχει και άλλα να βγάλει! δεν ξέρω καθόλου!!!!! :?

Τα τυροπιτάκια μόλις ψήθηκαν και μοσχομυρίζει....βγαίνουν 15 και η μικρή είναι ικανή να τα φάει όλα σε λίγη ώρα!!!! :o

καλημέρα ΘουΘου από γιαγιά Αργυρούλα!!!! :lol::lol::lol::lol: .....να υποθέσω ότι τώρα που είμαι γιαγιά τα λόγια μου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα!!!!! :lol::lol::lol::lol::roll:

Δημοσίευση

:lol::lol: η ζωγραφια απεικονιζει τον τσιλιβιθρα μου :lol::lol::lol:

ο οποιος πριν απο λιγο ξυπνησε και πηγαινει βολτα τα παμπερς του :roll::roll: εχει γεμισει το σπιτι :roll:

γιωτα μου πολυ ωραια η φωτο της κωνσταντινας σου!!!!! κουκλα ειναι!!!!!

αρτζι δεν πηραμε την αστυνομια..λαθος μας ε?? αλλα και τι νομιζεις θα βρουν και τιποτα?? στην αδερφη του αντρα μου που μπηκαν 2 φορες μεσα σε ενα μηνα πηραν αποτυπωματα και ακομη ψαχνουν.

εμενα ακομη ταλαιπωρειται με αυτους τους τελευταιους τραπεζιτες!!!

Δημοσίευση

καλή σας μέρα

Γιώτα τι φάτσα είναι η Κωνσταντίνα ρε??

Μοιάζουν πολυ με τι δική μου μόνο που είναι στο καστανό η Φαίδρα.

Μεγάλη σκατόφατσα! Γιατί μωρε δε θέλει στον παιδικό?? Πολύ με στεναχωρούν αυτά :?

Παναγιώτα στο Μέγαρο ήταν το γλέντι?? Είναι πολύ εύκολο να χάσεις τη στροφή εκεί.

Εδώ εμείς που κάνουμε συχνά το δρόμο και πάλι προσέχουμε ;)

Χτες πήγαμε τη μικρη γιατρό για εμβόλιο τελικά δεν το κάναμε γιατί έχει μύξες ακόμη.

Έκλαιγε και του έδειχνε τη μύτη και του έλεγε "μύτσα μύτσα εδώωω" :((

Σήμερα ο Γ εχει υπηρεσία και θα πάρω τα κορίτσια μου να πάμε σε φίλες για καφέ :lol:

Ακόμη δεν έχω μαζέψει τίποτα για τη μετακόμιση :-\

Προς όλες τις κομμώτριες (Θούληηηηη φανερώσου) θα κάνω τα μαλλιά μου καστανα ανοιχτά. Τώρα είναι ξανθά. Τι χρώμα να επιλέξω??

Το βιάζομαι κιόλας γιατί δνε θέλω τη μια να πάω κατάξανθη στο μάθημα και την άλλη εβδομάδα να με κοιτάνε περίεργα με την αλλαγή.

Θα πάθουν που θα πάθουν όλοι με την αλλαγή τουλάχιστον γι'αυτους που θα με γνωρίσουν τώρα να είμαι απαρατήρητη.

Σας είπα?? Πολλοί άντρες στο τμήμα :YMHUG: Χαίρομαι!! θα με βοηθάνε με τα μαθήματα στατιστικής :D Θα πρέπει να σταμπάρω τους καλούς μαθητές να είμαστε ομάδα :mrgreen:

Α Γιώτα θα βάλω φώτο της Φαίδρας στο άβαταρ για να καταλάβεις

Φιλάκια κούκλες μου!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

πολύ μουντός σήμερα ο καιρός και θα ήθελα να είμαι σπίτι και να χουχουλιάζω....

χθες έβαψα μαλλί και κουρεύτηκα και η Έλενα ζήλευε και ήθελε κι αυτή, έδειχνε συνεχώς

το πιστολάκι και την βούρτσα κι έλεγε ατο ατο ατο ατο ατο ατο ατο!!!!!!!!!!!!!!

Έλα της λέω να σε χτενίσουμε κι εσένα και έρχεται και κάθεται σαν μεγάλη κυρία..............

μετά πήγαινε στον μπαμπά της και καμάρωνε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ να προσέχεις άκου 2 χιλιόμετρα με την Ιωάννα αγκαλιά :o

Ελπίζω να μην φορούσες και τακούνια ;)

Νατάσα δεν τους είπες τίποτα στο ταχυδρομείο? την ώρα που το παρέλαβες δεν φαινόταν ότι ήταν άδειος?

Στο όνειρό μου αν θυμάμαι καλά δεν ήσουν χαρούμενη :(

Γιαγιά Αργυρώ κάθε μέρα τυροπιτάκια κάνεις?????????????????????????????????

Γιώτα γύρο και πατάτες σε παιδότοπο????????????

Θέλω κι εγώ να πάω σε τέτοιο πάρτυ :lol::lol::lol:

Αναστασία πήγες στον νευρολόγο τώρα που σε ξαναέπιασε????????

Παναγιώτα δεν μας είπες για τις τιμές της καμπύλης

Μάρθα πότε κάνεις β επιπέδου?

Χρύσα η διάρροιες σταμάτησαν?

Για πλαστελίνη νομίζω ότι είναι μικρός ακόμα, είναι επικύνδυνο να μην την φάει

ΜαρίαΙωάννα η Φαίδρα είναι μια κούκλα :D

Παρανυφάκι είναι?

Λένα να κανονίσουμε για ΣΚ γιατί μεσα την βδομάδα χλωμό το κόβω :?

Τι μέθοδος είναι αυτή που χρησιμοποιείς για την πειθαρχία? για πες.....

Δημοσίευση

Καλημερα ξανα!!!!

νατασοθλα η δοιαρροια σταματησε σημερα δε εκανε κακα το πρωη- παληγ το γνωστο μαλακο του και δεν εκλαψε, τελικα το σπαθολαδο κανει θαυματα, θα δουμε τωρα πως θα παει.

Ειναι και τα ματακαι του καλυτερα αλλα ειπε η παιδιατρο ςνα του βαζω τις σταγονες για 10 ημερες.

Αρτζ στειλε κανενα τυροπητακι..με εκανες τωρα και ζηλεψα και ξαναρχισα διαιτα...

Πινω τσαι, μου τα εφερε η συναδελφος που πηγε στο Baden baden Την προηγουμενη ευδομαδα, ειναι φρουτα του δασους αλλα σε φακελακι μαρκασ Mebmer και εινα τελειο!!!!

εγω και ενα μαυρο τσαι με γευση κερασι, θα το δοκιμασω μετα, Την παρασκευη γυρηζει η κορη της και θα μου φερει τσαγια που δεν ειναι σε φακελακι..Τελεια!!!

Μαρια Ιωαννα...η Φαιδρα ειναι κουκλι!!!!

Αλλα η Κωνσταντινα χαλαρα θα μπορουσε να ειναι αδελφουλα με το Μαρακι της Ιφηγεννειας- μια κοπελα που ηταν παλια μελλος και δεν μπαινει πια-

Αναστασια τελεια ζωγραφια..για την ηλικια του μια χαρα ειναι καποια ακομα και αν κρατανε οι γονεις το μολιβι δεν εχουν την απαραιτητη αυτοσυγκεντρωση για να κρατησουν σταθερο το μολιβακι.

Νατασουλα ηθελα να σε ρωτισω ποτε θα κανεις βιοψια;;;;

Καλα αποτελεσματα να εχεις

Σημερα μιλησα με την θεια μου- αδελφη του πατερα μου- την βρικαν ενα ογκιδιο στο στηθος, και θα παει να κανει ψηφιακη μαστογραφια, και μετα να ψαχτει και γυναικολογικα...μου ρθε να την δειρω...εχει να κανει τεστ ΠΑΠ πανω απο 10 χρονια...τι περιμενει ηθελα να ηξερα

Δημοσίευση

Νατασσούλα τυροπιτάκια κάνω μία φορά την εβδομάδα γιατί αρέσουν στα παιδιά και παίρνει και ο Λουκάς στο σχολείο, το δε μπουμπουκάκι τρελαίνεται!!!!....εν τω μεταξύ στο σχολείο οι άλλοι δεν ξέρουν τι έχει μέσα και όλοι τα λιγουρεύονται ακόμη και οι δασκάλες!!!! :lol::lol:

και εδώ ο καιρός σήμερα πολύ μουντός είναι αλλά το ωραίο είναι ότι τα φύλλα από τα δέντρα από πράσινα έχουν αρχίσει και παίρνουν το χρυσαφί χρώμα και είναι πολύ ωραία :)

Μαρία το σπίτι μακρυά από τα ΤΕΙ!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...