Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλά ρε που τις βρίσκετε αυτές τις φοβερές φατσούλες;;;; :roll::roll::roll::roll: Εμένα γιατί δεν τις εμφανίζει;;;;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops:

Συμπεθέρααααααααααααααααααααα άντε με το καλό!!!!!!!!!!!!!Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ωραία που θα έχεις τα πρωτάκια-τερατάκιααααααααααα....... :lol::lol::lol::lol::lol: Αχ η Ιωάννα μου πότε θα πάει πρώτη;;;;;;;;;; :oops::oops::oops::oops: Η λέτε να πάει κατευθείαν γυμνάσιο επειδή είναι ιδιοφυία;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κουκουβά κουκουβά.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βικάκι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου...Μήπως οι αδερφές σου δεν ανακατεύονται επειδή είσαι του επαγγέλματος και ξέρεις καλύτερα;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Η γλωσσού σου τι κάνει;;;;;

Άρτζι μουυυυυυυυυυυ......Η ψυχουλίνα στενοχωρήθηκε μωρέ που τη μάλωσε ο μπαμπάς;;;;Η δικιά μου η αρκούδα δεν πτοείται καθόλου...Κι επειδή είναι ταλιμπανίτσα, τη λέω αρκούδα...Και καμιά φορά τη ρωτάω "Τί είσαι εσύ αγάπη μου;;;" Και μου λέει "ακούντα"... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θούλη τι καλός ο Ντόντος....Κι εγώ άμα κάνω την κοιμισμένη με φιλάει για να με ξυπνήσει, αλλά αφού με ξυπνήσει, τρώω τις σφαλιάρες μου να ισιώσω.... :lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα και μενα μου τα κάνει αυτά...Έρχεται μου λέει μαααααα και εκεί που νιώθω τα σάλια μου χώνει δαγκωνιές....Και όλες στη μούρη..... :roll::roll::roll: Αφού λέω στον άντρα μου..."Κοίτα τι μελανιές μου κάνει η κόρη σου...Έτσι, για να μη λες μετά ότι έχω γκόμενο".... :lol::lol::lol:

Συμπεθέρα πολλές φορές έχω προσπαθήσει να μην αντιδράσω καθόλου, αλλά δεν μπορώ ρε...Πονάω....Χτυπάει δυνατά η σκατούλα...... :shock::shock::shock::shock: Έχει τα χέρια-τανάλιες του πατέρα της....Σε χαιδεύει και νομίζεις ότι σε δέρνει..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

θελω και εγω τετοιες φατσουλες!

εχω μια ερωτηση.....

γιατι με τον ανηψιο μου θα ξεχασω κα αυτα που ξερω

αυτος δεν ειναι ο κωνος?

πως αλλιως μπορει να τους το ειπε η δασκαλα?

γιατι λεει οτι τους το ειπε αλλιως αλλα δεν θυμαται πως....παιζει και να μην το ακουσε καθουλου βεβαια!

post-2469-13873935000898_thumb.jpg

Δημοσίευση

Λοιπον κουκλες...ο Βεροπουλος εχει προσφορα τα παμπερσ 12,5 ευρω το οικονομικο μεγεθος, μεχρι και το Σαββατο, και 50 % τις πανε ςλιμπερο..βγαινουν γυρω στα 10 ευρω.σπευστε..εγω εκανα τις προμυθιες γιατι το λιντλ ειναι αδειο!!!!!!!

Επισις το χεσημο συνεχιζετε...μα ειναι δυνατων...ποσο σκατο εχει αυτο το παιδι...

πηρα την παιδιατρι..μου λεει διαιτα..τωρα τραγανιζει ενα μηλο..παιδια εχει απιστευτο γελιο γιατι το τραγανιζει σαν κουνελακι..κανει και χτστ χρστσ ..η μαμα μου λεει πως ετσι ετρωγα εγω.

Βικυ ειδες τι ευκολο και νοστιμο ηταν!!!!

Δημοσίευση
εχω μια ερωτηση.....

γιατι με τον ανηψιο μου θα ξεχασω κα αυτα που ξερω

αυτος δεν ειναι ο κωνος?

πως αλλιως μπορει να τους το ειπε η δασκαλα?

γιατι λεει οτι τους το ειπε αλλιως αλλα δεν θυμαται πως....παιζει και να μην το ακουσε καθουλου βεβαια!

"Στα μαθηματικά και στη στερεομετρία, κώνος ονομάζεται το στερεό σχήμα που περιέχεται μεταξύ μιας κωνικής επιφάνειας, στην οποία ο οδηγός είναι κλειστή καμπύλη γραμμή, και ενός επιπέδου που τέμνει όλες τις γενέτειρες της κωνικής επιφάνειας, χωρίς να διέρχεται από την κορυφή αυτής."

Δημοσίευση

τελικα δεν θυμαται πως τους το ειπε...οποτε παιζει και να μην προσεχε στην ταξη εκεινη την ωρα!

οχι γιατι νομιζα οτι το αλτσαχαιμερ εχει προχωρησει και πλεον δεν θυμαμαι τιποτα!

Δημοσίευση

Βλέπω μέσα σε όλα προοδεύετε και στα μαθηματικά! Τελικά ο θηλασμός κάνει τις μητέρες πιο έξυπνες αντι για τα παιδιά! :lol:

Εγώ κάνω το πρώτο μου διάλειμμα για σήμερα και είμαι τέζα!!!! Όλα καλά με την εγκυμοσύνη μόνο που έχω ψόφια πίεση και το μωρό δεν έχει πάρει θέση..

Σας χαιρετώ και παω στη γωνιά μου...

Δημοσίευση

χιλια συγνωμη για πριν αλλα επρεπε να βρω γρηγορα απαντηση, περιμενε απαντηση για το αν θα το παρει απο το φαρμακειο( ναι ναι εκει ητανε και περιμενε...) ειχα φαι στην φωτια, (εκαψα και το ρυζι με την κατσαρολα το ξεχασα) οποτε...

ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας! :)

λοπον....

καλε τρελη γιωταααα! για μια μερα ερχεσαι? να συνεννοηθουμε ωρα απο αυριο να ξερω!

λενα γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! αντε καλη σταδιοδρομια!!! :) και κοντα!! μια χαρα!!!!!!!!!!

ρε μαρθα παλι δεν θα σε δω??????????????

εμεις ειχαμε επετειο και το ξεχασαμε..στα γενεθλια σου γιωτα..εσενα σου ευχηθηκα το ν αντρα μου οχι!!!! καλα που το θυμηθηκε αργα το βραδυ αυτος.. :shock:

τι αλλο..τοσα διαβασα τα εχω ξεχασει τα μισα.. :oops:

πηρα τον μικρο κια πηγα βολτα..λεω να παμε στο carrefour kai διπλα στο bowling εχει αγωνες να δω σ παιδια...ο μικρος ειχε αλλα σχεδια..απο την ωρα που μπηκαμε ηθελε να βγει και γενικα μια μιρλα...

φευγουμε παμε στο carrefour...γκρινιαααααααααααααααααααααααααα εφαγε κατι που του πηρα εκανε το μισο carrefour χαλια και το νεαυτο του..μου ζητουσε μαμα του εδινα δεν ηθελε..το εβαζα στην τσαντα το ηθελε αλαλ ηθελε να το παρει μονος του..οχι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

μετα ελεγε μαμ εννοουσε νερο..τσαντιζοτανε κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα παμε ταμειο.. ενα μονιμο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και να θελει να φυγουμε...

τεσπα με τα πολλα φτανουμε και τελικα η δωροεπιταγη δεν ισχυε με την καρτα μου και εφυγα για να παω αυριο.. γυφτια αλλα αφου δεν τα χρειαζομουνα ρε κοριστσια αυρτα που πηρα γιατι να τα παρω???????? θα τα παρω αυυριο με την δωροεπιταγη!

α!!!! το carrefour μεχρι αυριο 25% σε ρουχακ αι παπουτσια παιδικα και νομιζω δικα μς.,παιδικα σιγουρα.

φευγουμε παμε απο το γραφει οτου κωστα μολις το ειδε χαρε κακο..μολις φυγαμε μεσα στο αμαξι ενα μονιμο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπαμπαααααααααααααααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ηθικο διδαγμα..ποτε μονη με τον μικρο σε βολτα χωρις καροτσι!!!!!!!!!!!NEVERRRRRRRRRRRRRRR! :cry:

πεμπι καλη δυναμη με τη μαμα σου περαστιακ να ειναι..

σας φιλω ολες και μαλλον παω να ξεκουραστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

βενι ναι δε θα ειδωθουμε :(:(:(:(:(:(:(

εμενα ρε κοριτσια παλι εχεσε στη μπανιερα..

δηλ τα χω παρει..να δω για ποσο θα το κανει αυτο..

αθηνουλα για κατσε να ξεκουραστεις κ ολα θα παρουν το δρομο τουςλ.δε σε φοβαμαι εσενα

βικυ κ γω κωνο το ξερω..

σες παλι καλα που εχουμε κ σενα κ μας λες για τα παμπερς..

σπαω το κεφαλι μου που εχει βεροπουλο

Δημοσίευση

αααα σε αυτο το τοπικ, κρυβεστε διασημες κυρίες μου και συμπεθέρα μου!!!!

Να μπω και γω? Μονο που εγώ δεν θηλαζω πια! Αυτο δεν ηταν το αρχικο θέμα?

θα κανω λιγο καιρο να μπω στο κλιμα αλλα πάνω κατω έχω καταλάβει...

:x:x:x

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!

Δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα. :oops::oops: Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια να εχουν συνελθει.

Σημερα εκανα την καμπυλη και οι τιμες βγηκαν λιγο τσιμπημενες. :cry::cry: Μου ειπε ο γιατρος οτι μονο με διατροφη θα ρυθμιστει και οτι δεν ειναι σε επικυνδυνη ζωνη.Μακαρι να ειναι ετσι!!!

Σας χαιρετω .Αυριο παμε Βολο για το γαμο του αδερφου μου!!!Δυστυχως θα βρεχει και εχω και καλοκαιρινο φορεμα και ο Νικολας ασπρο λινο κουστουμι.

Σας φιλω.Καλο βραδυ.Θα σας δω στο 19 λογικά!!!!! :x:x:x

Δημοσίευση

καλημερα

ειμαι κομματια...νυσταζω απιστευτα..δεν εχουμε κλεισει ματι ολη νυχτα με τον μικρο

ολο ξυπναγε και εκλαιγε :(:(:(:( τι θα κανω?? δεν αντεχεται αλλο παει μια εβδομαδα τωρα αυτο!!

εχω καταντησει ετσι

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

χθες κατα τις μιαμιση σηκωθηκε ο αντρας μου να τον κοιμησει και ο μικρος τον αγνοησε τελειως...ηρθε τρεχοντας στο δωματιο φωναζοντας μαμαααααα με παιρνει αγκαλια και ηθελε να κοιμηθει μαζι μου :dry::dry: τον πηγα στο δωματιο του...δεν ηθελε και με δυσκολια τον καταφερα να κοιμηθει...

δεν ξερω τι να κανω σκευτομαι να ρωτησω παιδοψυχολογο

εχω την εντυπωση οτι φταιει το οτι οταν παει στην μαμα μου κοιμαται μαζι της και εχει συνηθησει :roll: μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω υποθεσεις κανω...αυπνια και πονοκεφαλο εχω

την καλημερα μου ομορφες!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Μάρθα ψυχρανε ο καιρος ,μην τον κανεις καθε μερα μπανιο ,για να δεις και αμα θα κανει γενικα κακα,μαλλον το συνδυασε με το μπανιο.....εμενα μια φορα εκανε κακα στην πισινουλα της η οποια πηρε τον πουλοβιτς μετα!!!

την καλημερα μου,σκατοβραδο ειχαμε και εμεις ,ξυπνησε 150000000000 φορες και μυξοεκλαιγε και εγω να λεω κοιμησου Κωνσταντινα,παρε τον αρκουδο αγκαλια κ κοιμησου!!!να θυμηθω να παρω το αρκουδι μαζι γτ θα εχω κλαμματα!!!! ειναι το μεταβατικο μας αντικειμενο!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

εμείς είχαμε ένα πολύ ήσυχο βράδυ, η Έλενα κοιμήθηκε σερί :D:Dμετά από πολλά βράδυα που ξυπνούσε

έπεσε επιτέλους και το δόντι του Μιχάλη και είναι φαφούτης τώρα :roll: μεγάλωσε το μωρό μου ;)

Βίκυ εύχομαι να πάνε όλα καλά με την μαμά σου σήμερα

Παναγιώτα καλά να περάσετε

Αναστασία όταν ξυπνάει ο Σπύρος και κλαίει τον ρωτάς γιατί κλαίει, αν είδε κάποιο όνειρο και φοβήθηκε κλπ???

Γιώτα να πάρεις οπωσδήποτε μακρυμάνικα το βράδυ έχει αρκετή ψυχρούλα

Στα lidl χθες ήταν όλα τα ράφια άδεια ούτε τρόφιμα δεν είχε :o:(:(:(

Λένα καλό ξεκίνημα σήμερα, ευτυχώς ο Αγ. Αθανάσιος δεν είναι μακρυά

Έλευθερία καλώς ήρθες

Τα φιλιά μου σε όλα το τρενάκι :x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

Καλημέρα Αναστασία και Γιώτα...εμείς πάντα πρωινές!!!!

Γιώτα μην τον ξεχάσεις έτσι και ο γιος μου αν δεν είχε τον κλόουν του δεν κοιμόταν, επομένως πολύ σημαντικός ο αρκούδος!!!!

Αναστασία πες στην μαμά σου να μην ξανακοιμηθεί μαζί του, αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο!!!

και η δικιά μας ξύπνησε, δεν ξέρω γιατί!!!! ίσως επειδή της είπα ότι θα πάμε στον γιατρό και δεν της άρεσε!!! :o

σήμερα έχουμε παιδίατρο επειδή έκλεισε τα 2! και θα πάω μόνη μου και μου την δίνει αυτό!!! :angry: , μόνο ο γιατρός μιλάει αγγλικά! και μάλλον θα είναι και η βλαμμένη που κάνει τα τεστς και θα της λέει να κάνει κάτι στα γερμανικά και θα πρέπει να το μεταφράζω στην δικιά μου!!!...τα καταλαβαίνει όλα αλλά κάποια πράγματα, όπως π.χ. την "μυτούλα" την ξέρει μόνο στα ελληνικά επειδή την ακούει από μένα και καθόλου από τον άντρα μου!!! τέλος πάντων....είδομεν.....

Αθηνά αυτό εκτός από τρενάκι ξενύχτηδων προσφέρει και γνώσεις μαθηματικών!!!!, ή γλώσσας!!! :lol::lol::lol:

Έρη μου εσύ τι κάνεις στο τρενάκι? :lol::lol::lol: ...πρόσεχε γιατί όποιος επιβιβάζεται μένει και έγκυος!!!! :lol::lol::lol::o:shock::?

Νατασσούλα νωρίς του έπεσε, συνήθως κατά τα 7 δεν είναι? αχ και μένα δεν θα μου αρέσει ο Λουκάκος μου φαφούτης!!!! :?

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Αναστασια ωχ...ειλικρινα δεν εξω πως να σε συμβουλεψω...λογικα φοβαται..του λειπεις, καιθελει να σας νιωθει κοντα του- κυριως εσενα γιατι εισαι η μαμα του, τα παιδια οταν εχουν ζωρι παντα τη μαμα αναζητανε..ισως οι προσφατοι αποχωρισμου...δηλαδη που κοιμοταν στη μαμα σου, ισως κατι να φοβαται στο σκοταδι κλπ...δεν ξερω..

Εγω παντως θα τον επαιρνα μαζι μας αλλα και παλη ολα ειναι σχετικα..αμα το παιδι εχει ηδη συνηθησει να κοιμαται μονο του αυτο μπορει να μην ειναι καλη λυση.

Ελευθερια καλωσηρθες στην παρεα μας...ναι ο αρχικος σκοπος ηταν αυτος για μαμαδες που θηλαζουν και που ξενυχτανε...αλλα πλεων εχουμε γινει ενα ωραιο παρεακι..δεν εχει σημασια αμα θηλαζεις η οχι, πολλες κοπελες που γραφουν εδω δεν θηλαζουν. Ποια ειναι η συμπεθερα σου;;;;

Παναγιωτα κριμα..αλλα δεν πειραζει σκεψου μετα τη γεννα θα εισαι στιλακι...

Αθηνα πως δηλαδη εσυ περιμενες να γυρησει οταν εισαι ολη μερα στην τσιτα...πανω στη σκαλα..κατω στη σκαλα..κατσε ξεκουρασου και θα δεις που μια χαρα θα γυρισει.

Στα δικα μας....ο μικρος συνεχιζει διαρροια...στις 1 το βραδυ τελειωσα γιατι παλη σφουγγαρισα οτο το σπιτι με ντετολ, ξαναεπλυνα το μπανιο με χλωριονι, απολυματα και τα παιχνιδια του...μαγειρεψα- εκανα γεμηστα με πληγουρι...σημερα παλη εχει...το θεμα ειναι πως οταν ειναι να τα κανει κλαιει και ποναει και φωναζει μαμα...δεν θα τον παω παιδικο σημερα ...

Μηλισα με την γιατρο..πυτερο δεν εχει, ορεξη δοξα τον θεο δεν τη χανουμε ποτε, με εβαλε να του πιεσω την κοιλια κατω απο τον αφαλο οποτε ουτε σκωλικοειδητη ειναι , εμετο δεν κανει...συνεστησε διαιτα και ξεκουραση..και πολλα υγρα , καλου κακου να του δοσω 1 φορα την ημερα σκονη ηυλεκτρολυτη μεσα σε χυμο για να μη παθει αφυδατοση....

Καποιος με ειχε ρωτησε τι βαζω στα γεμμηστα με πληγουρι, λοιπον εβαλα πληγουρι μουσκεμενο, μαιντανο κρεμμυδι ντοματα, σταφιδες κουκουναρι και ελαιολαδο...α...και μερικα φιλαρακια φασκομηλο, τα γεμμυσα και τα εβαλα στο φουρνο στον αερα για 40 λεπτα...εφαγα ενα χτεδς και ηταν ΟΚ...

Θου δεν ξερω τι να σε πω για το μπανιο ...πραγματικα

Γιωτα καλο κουραγιο..τα φιλι αμου..σε περιμενω..θελλω καφε απελπισμεναααααα

Δημοσίευση

Παναγιώτα μην ανησυχείς είχα και εγώ ξεπεράσει λίγο το όριο στην 2η εγκυμοσύνη......θα σου τα ξαναγράψω όταν θα επιβιβαστείς ξανά, για να το δεις κιόλας!!! ;)

Καλημέρα Νατασσούλα (δεν είπα πριν!!!! :oops: ) και Χρύσα.....

πάω να ξυπνήσω τα βλαστάρια....ελπίζω να μην βρέξει αργότερα......

Χρύσα ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι μόνο κίτρινη και όχι καφέ!!!!! :lol::?:)

Δημοσίευση

θΑ παρω Νατασσα θα παρω!!!! κριμα ρε συ γ το Λιντλ,εδω τελικα ειχαν ,μα ειναι δυνατον?και δεν πηγα!

Αργυρω μου,φιλια!!θελω δοση Γερμανιας!!!!

Χρυσα μου tommorow!!!! πολυ σκατο ρε συ ,να πλυθεις με ντετολ σε περικαλω!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα η μανα μου θα με τρελανει ,βγηκε και ψωνισε η τρελλη ολο το μπατζετ που ειχε γ τροφιμα ,ρουχα για την μικρη,της πηρανε και μια μεγαλη κουζινα!!!! θα επιστρεψουν συσσωμοι γιαγια παππους και πατερας μου απο τα χωρια ,και ο θειος μου, για να μας δουν !τους λειψαμε ...χμμμ μαλλον το μωρο τους ελειψε χεχε εμενα χεσμεντε χααχαχαχχχαχαχαχα !!!!! τα φιλια μου και παλι κοριτσαρες μου ,σε 13 ωρες θα παταω Μακεδονικό ή Μακεδονίτικο είναι το ορθό ? μια φιλολογος παρακαλω...τα φωτα της!!!! τεσπα εδαφος Μακεδονίας!!!! Ελληνική Μακεδονία ....όχι οπως εδω που με ρωτησε μια απο που ειμαι κ της ειπα απο την Μακεδονια και με κοιτουσε σαν εξωγηινο (δεν καταλαβα νομιζε οτι ημουν απο τα Σκοπια!) και οταν της ειπα απο τη Σαλονίκη τότε ειπε ααααα.....λογοδιαροια με επιασε ,ρε Χρυσα τι με κολλησατε?χαχαχαχα

Δημοσίευση

Καλημέρα Χρύσα εγώ σε ρώτησα για τα γεμιστά με πλιγούρι, ευχαριστώ για την συνταγή θα τα δοκιμάσω

Τελικά διάρροια κάνει ή απλώς πολλές φορές κακα?

Αργυρώ λίγο νωρίς έπεσε συνήθως μετά τα 6 αρχίζουν να πέφτουν. Η οδοντίατρος μου είπε ότι εξαρτάται και από το πότε βγήκαν τα πρώτα νεογιλά δόντια

Δημοσίευση

Καλημέρα μανίτσες, ευχαριστώ για το καλοσώρισμα :D

Συμπεθερα κουκλος θα ειναι και πάλι ο Λουκάκος και φαφουτάκος! Θα το δεις! Εγώ εχω μια φωτογραφία (μονο μια!) που ειμαι φαφούτα μικρή και την κατατάσω στις καλύτερές μου!! Τα βρίσκω πολύ χαριτωμένα τα φαφούτικα παιδάκια!

Cessilia η Αργυρούλα είναι η συμπεθέρα μου απο τότε που είμασταν μωρομάνες (γιατι τώρα δεν είμαστε? :P ) Εκτός και αν την έχει τάξει και σε καποιον άλλο γαμπρό.. :shock::lol::lol::lol::lol:

Ποια έκανε τα γεμιστά? Φανταστικά ακούγονται! Εγώ τα κάνω ανάμικτα και όχι με σκέτο πλιγούρι..

Ελα και γουργουρίζει η κοιλιά μου πρωι πρωι...

ειμαστε και εμεις αρωστούληδες, αλλά μάλλον το κρύωσα το παιδι :roll:

Δεν εχει πυρετό αλλά μυξούλες και προχθές εκανε 2 φορές εμετο και χθες 1..

Να δουμε πως θα πάμε σήμερα...

Καλημέρα σαςςς!!!! :x:ymblushing:

Δημοσίευση

Ελευθεριτσα που σαι συ κοπελαρα μου!!! χαθηκες καλε!οπως βλεπεις μειναμε 3 και ο κουκος απο την παλια παρεα εδω!!!την κανανε με ελαφρα για αλλα μονοπατια ολες!!!! κατσε κανουμε καλη παρεα!!!ποσο ειναι το αστερι σου τωρα?θυμαμαι οτι γεννησες πριν απο εμενα!!! ουτε εγω θηλασα πολυ/θηλάζω!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κοριτσάκια μου!!

Στη δουλειά είμαι και γω.

Χτες είμασταν καλύτερα από μύξες μακάρι να περάσουν εντελώς.

Αρε Γιώτα να μην είμαι Θεσ/κη να περάσω να σε δω κι από κοντά :roll:

Καλό ταξίδι να έχετε!

Τα φιλιά μου σε όλες

Δημοσίευση

Να μαστε παληηη

επιτελους εχουμε ιντερνετ..αλλιως!!!

Ο μπος μου θα ερθει μπριζομενος..δεν θελλω να μιλησω μαιζτου την δευτερα..

ειναι περιεργος..αμα η αεροπορικη εταιρια..ΔΕΝ πουλαει Business class εγω πως στο καλο θα την αγορασω;;;;

ΟΚ δεκτον οτι ειναι αδειο το αεροπλανο..αλλα αμα ΔΕΝ μου τη πουλαει..τι να κανω;;;;

Τεστπα..

Τι ηθελα να πω..ξεχασα...

Κανει κανονικοτατη διαροια..δηλάδη νερουλα υγρα κακα....κιτρινου χρωμματος..οχι πρασινα ουτε βρωμανε αρρωστιαρικα...

τι να πω..

εχω και την πεθερα μου που ξερει τι κοτα ειμαι με το παιδι να με πριζωνει..ναι και το αλλο το πενταχρονο 2 γιατροι το ειδαν και ειχει σκωλικοειδητη το παιδι και πεθανε...γκρρρρρρ....

Καλη ειναι χρυση ειναι..αλλα ωρες ωρες θελλω να την πνυξω!!!!

Γιωατ εγω δεν εχω τιποτα...χαχαχαχα...οτι θες...να μπω και στον κλιβανο!!!!!

Πειναωωωω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...